Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Sportfogadás

23 feliratkozó

3 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 588 — Saturday Night Lights
Megértem a zéertét, miután a nyereménycunami héten kifizettek néhány régi barátot, most szeretnék megfogni a pénzt.
Dzsokijuing
Azért 600 ezer Ft nem hiszem, hogy földhöz veri őket.
danyly
Sok kicsi sokra megy, egyszer visszahozzák Lölő új hajójának az árát.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 napja
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 657 — Dolphins fan
Megértem a zéertét, miután a nyereménycunami héten kifizettek néhány régi barátot, most szeretnék megfogni a pénzt.
Dzsokijuing
Azért 600 ezer Ft nem hiszem, hogy földhöz veri őket.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
3 napja
Lúdas Solymi New England Patriots 9 705
Na ez szép EV.

telex.hu/belfold/2026/09/04/tippmix-600-ezer-forint-nyeremeny-sztfh-vizsgalat

A férfi augusztus végén hatezer forinttal fogadott arra, hogy a Newcastle United focistája, Anthony Elanga gólt szerez a Liverpool elleni meccsen. A tippje bejött, az RTL-nek pedig meg is mutatta a százszoros szorzót kínáló szelvényét.
...
A Szerencsejáték Zrt. az RTL Híradónak azt írta, tévedésből a legalább három gólhoz tartozó szorzót adták meg, ezért érvénytelenítették a fogadást.

Őszentsége Sobri Jóska
Ez kb mint ha én “fáradtan’ a hazai helyett a vendéget jelölő be tévedésből és követelnék vissza a zsetont, hogy elnéztem, bocsi nem ér.
Szánalmas/ főleg egy ekkora összegnél
ozibozi
Egyébként az, de meg kell nézni, mi van a játékazabályzatban.

Ha kezdő sípszó előtt érvénytelenítették a fogadást, akkor védhető, ha nem, akkor sorry van.
slowmotion
A Tippmix 2026. március 16-tól hatályos Részvételi Szabályzatának I. rész, 7. § (6) bekezdése kimondja, hogy

az SzZrt. fenntartja a jogot arra, hogy indokolt esetben – például adatbevitel, adatátviteli, kiértékelési, számítástechnikai eszközökben történt meghibásodásból eredeztethető hiba, például: tizedesvessző-elírás, fordított hendikep, odds, hendikep nagyságának, pontszám, gólszám, játékszám, helyezés határértékének téves feltüntetése, nyereményszorzó-változás megjelenítésének csúszása […] – az érintett fogadási eseményekre a részleges érvénytelenség szabályát alkalmazza.

A szabályzat szerint ebben az esetben a játékos nyereményére csak akkor jogosult, ha a fogadó az érintett fogadási esemény kivételével a szóban forgó fogadásában megfogadott valamennyi fogadási esemény kimenetelét eltalálta. „A hibával érintett fogadási esemény megfogadott kimenetelére vonatkozó nyereményszorzó ekkor 1-es értékkel kerül figyelembevételre, és nyereményigényléskor is az 1-es nyereményszorzónak megfelelő összegű nyeremény kerül kifizetésre.”

Ugyanez a pont viszont kimondja azt is, hogy

AZ SZZRT. FOGADÁSI SZAKÉRTŐI ÁLTAL A NYEREMÉNYSZORZÓK MEGÁLLAPÍTÁSA SORÁN VÉTETT SZAKMAI HIBA ESETÉN NEM ALKALMAZHATÓ A RÉSZLEGES ÉRVÉNYTELENSÉG SZABÁLYA, AZ NEM MINŐSÜL ADATBEVITELI HIBÁNAK.
danyly
Igen, de itt nem szakmai, hanem adatbeviteli hiba történt, ezt meg lefedi a szabályzat.

Értem amúgy a felháborodást, viszont ha valaki rutinos fogadó, akkor szerintem ezt a hibát egyből kiszúrja és sejtheti, hogy itt valami nem okés.

Ez olyan mint amikor én vettem egy könyvet 42 Ft-ért 4200 helyett, mert valszeg elírás volt az adatbázisban és írtak, hogy fizessem ki a különbözetet, amit meg is tettem, mert még én jeleztem nekik, hogy nem jó az ár.
Nem kezdtem el bújni az ÁSZF-jüket, hogy ilyenkor kötelesek-e ennyiért adni a terméket vagy sem.
4 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 588 — Saturday Night Lights

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 napja
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 657 — Dolphins fan
Na ez szép EV.

A férfi augusztus végén hatezer forinttal fogadott arra, hogy a Newcastle United focistája, Anthony Elanga gólt szerez a Liverpool elleni meccsen. A tippje bejött, az RTL-nek pedig meg is mutatta a százszoros szorzót kínáló szelvényét.
...
A Szerencsejáték Zrt. az RTL Híradónak azt írta, tévedésből a legalább három gólhoz tartozó szorzót adták meg, ezért érvénytelenítették a fogadást.

Őszentsége Sobri Jóska
Ez kb mint ha én “fáradtan’ a hazai helyett a vendéget jelölő be tévedésből és követelnék vissza a zsetont, hogy elnéztem, bocsi nem ér.
ozibozi

Ha kezdő sípszó előtt érvénytelenítették a fogadást, akkor védhető, ha nem, akkor sorry van.
slowmotion
A Tippmix 2026. március 16-tól hatályos Részvételi Szabályzatának I. rész, 7. § (6) bekezdése kimondja, hogy

az SzZrt. fenntartja a jogot arra, hogy indokolt esetben – például adatbevitel, adatátviteli, kiértékelési, számítástechnikai eszközökben történt meghibásodásból eredeztethető hiba, például: tizedesvessző-elírás, fordított hendikep, odds, hendikep nagyságának, pontszám, gólszám, játékszám, helyezés határértékének téves feltüntetése, nyereményszorzó-változás megjelenítésének csúszása […] – az érintett fogadási eseményekre a részleges érvénytelenség szabályát alkalmazza.

A szabályzat szerint ebben az esetben a játékos nyereményére csak akkor jogosult, ha a fogadó az érintett fogadási esemény kivételével a szóban forgó fogadásában megfogadott valamennyi fogadási esemény kimenetelét eltalálta. „A hibával érintett fogadási esemény megfogadott kimenetelére vonatkozó nyereményszorzó ekkor 1-es értékkel kerül figyelembevételre, és nyereményigényléskor is az 1-es nyereményszorzónak megfelelő összegű nyeremény kerül kifizetésre.”

Ugyanez a pont viszont kimondja azt is, hogy

AZ SZZRT. FOGADÁSI SZAKÉRTŐI ÁLTAL A NYEREMÉNYSZORZÓK MEGÁLLAPÍTÁSA SORÁN VÉTETT SZAKMAI HIBA ESETÉN NEM ALKALMAZHATÓ A RÉSZLEGES ÉRVÉNYTELENSÉG SZABÁLYA, AZ NEM MINŐSÜL ADATBEVITELI HIBÁNAK.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
4 napja
slowmotion Dallas Cowboys 28 586 — Cowboys fan
Na ez szép EV.

...

Őszentsége Sobri Jóska
ozibozi

4 napja
ozibozi New York Giants 22 095
Na ez szép EV.

...

Őszentsége Sobri Jóska
4 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 263 — #NoStress
Na ez szép EV.

...

11 napja
davemayer Chicago Bears 15 737 — "Grammar maci"
Elég nagyot szólt az új Silo epizód vége.
iktriad
Rossz topic sztem 😉
davemayer
Igen azóta már posztoltam a helyes topikba is.
iktriad
Szerencsét hoztál 🤣

Tegnap a psg hozott egy szép összeget (20 ezerből 160), éjjel meg a boca nyert hosszabbításban így a 7/8-as systemem hibátlan lett, 6 ezerből 371 😁

Hivatalosan is ez egy igen jó hét, kb 1,5M plusz 😉

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
11 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 798 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
iktriad
Rossz topic sztem 😉
davemayer
Igen azóta már posztoltam a helyes topikba is.
11 napja
iktriad
Rossz topic sztem 😉

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
11 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 798 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
iktriad
Milyen oddsokkal?
Őszentsége Sobri Jóska
1.01 a cliffhangerre. (Ezt benéztem.)
11 napja
iktriad
Milyen oddsokkal?

11 napja
13 napja
Na ez egy jó nap volt 🙂

Mivel még a betis is nyert így 30 ezerből 1 millió 75 ezer 😁😁😁
davemayer
Milyen kombó volt?
szaba
3 szeló volt amin minden jött , 2 7/8-as system ( 8ezerből 362 + 2 ezerből 349) meg egy 8as acca az 10 ezerből hozott 267 ezret.
Volt még egy 10 ezres accam amit cash outoltam 62 ezerért + egy 7/8as system ami hozott 4 ezerből 45öt (1 hibás)

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
13 napja
Na ez egy jó nap volt 🙂

davemayer
Milyen kombó volt?
szaba
Ami negyvenből egyszer jön be.
Ezért volt az odds 35,8.

13 napja
szaba Los Angeles Chargers 13 235
Na ez egy jó nap volt 🙂

davemayer
Milyen kombó volt?
13 napja
Na ez egy jó nap volt 🙂

davemayer
Euro? 😊
warr_b
Na szép lenne 🤣

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
14 napja
warr_b Washington Commanders 31 263 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Na ez egy jó nap volt 🙂

davemayer
Euro? 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
14 napja
Na ez egy jó nap volt 🙂

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 31 263 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Tud valaki valamit a Vasas meccsről, hogy egyes oldalakon nem is lehet a meccsre fogadni? 😀
Toto21
Mindhárom általam használt oldalon (Pro, Vegas, Boabet) lehet fogadni rá, oké, a Boabeten a ZTE neve Zalakerámia, de ez most mindegy.
Kampman
Szerencsejatek oldalon is csak limitalt fogadasi lehetoseg van. No mind1. Gondoltam van valami bennfenntes info😂
Toto21
Azt látom, hogy látványosan kevesebb ajánlat közül lehet választani.
Tudja a rosseb, talán van valami sérült játékos, akinek nem biztos a szereplése, lerobbant a zalaiak busza Martonvásárnál és éppen kerékcsere van, vagy ilyesmi. A mennyei insidereket kell kérdezni.
Kampman
@zacknorb

😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 33 029
Tud valaki valamit a Vasas meccsről, hogy egyes oldalakon nem is lehet a meccsre fogadni? 😀
Toto21
Mindhárom általam használt oldalon (Pro, Vegas, Boabet) lehet fogadni rá, oké, a Boabeten a ZTE neve Zalakerámia, de ez most mindegy.
Kampman
Szerencsejatek oldalon is csak limitalt fogadasi lehetoseg van. No mind1. Gondoltam van valami bennfenntes info😂
Toto21
Azt látom, hogy látványosan kevesebb ajánlat közül lehet választani.
Tudja a rosseb, talán van valami sérült játékos, akinek nem biztos a szereplése, lerobbant a zalaiak busza Martonvásárnál és éppen kerékcsere van, vagy ilyesmi. A mennyei insidereket kell kérdezni.
1 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 18 239 — beers & Packers
Toto21
Fix 1-es!🙂 (A mixen amúgy lehet fogadni rá 2,25-ért.)
1 hónapja
Toto21 Chicago Bears 9 161
Toto21
Kampman
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 33 029
Toto21