Sportfogadás
23 feliratkozó
11 perce
fanfektmég februárban kötöttem egy outright fogadást ausztrál rögbi ligára, hogy a Rabbitohs nyer (x21).
hétvégén lezárult az alapszakasz, azzal a lendülettel el is tűnt a nyitott fogadásaim listájából. nagy nehezen lepörgettem addig, kiderült, hogy vesztesre állították. na ezzel kapcsolatban csak két vicces dolog van:
1, a Rabbitohs kurvára nem esett ki, bent van a rájátszásban, most éppen 18-as oddsz mellett még mindig lehet rájuk fogadni;
2, egy szóval nem írták, hogy csak az alapszakaszra vonatkozna a fogadás. mert ha a végső győztest kérdezik, akkor minek egy köztes szakaszra fogadni?
két napja rákérdeztem, természetesen még nem válaszoltak.
ja, és természetesen a cashout opció eltűnt valamikor szezon közben.
Szerkesztette: slowmotion
39 perce
Burzsulyéknál a gyerek is 5k-val fogad, az igen. Mindig is tudtam, hogy Csepelen van pénz.Önálló kereső, megteheti.
Nálunk bezzeg le kell venni egy 0-t belőle
zacknorb
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 órája
Burzsulyéknál a gyerek is 5k-val fogad, az igen. Mindig is tudtam, hogy Csepelen van pénz.Nálunk bezzeg le kell venni egy 0-t belőle
1 órája
Elindult a BL, nagyfiam 5k-ra 190-nel nyitott 😊
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 órája
De akkor gondolom mindenkinek visszafizetik a fogadása árát, aki erre az eseményre fogadott, ugye?Igen, de itt nem szakmai, hanem adatbeviteli hiba történt, ezt meg lefedi a szabályzat.A Tippmix 2026. március 16-tól hatályos Részvételi Szabályzatának I. rész, 7. § (6) bekezdése kimondja, hogyEgyébként az, de meg kell nézni, mi van a játékazabályzatban.Na ez szép EV.Ez kb mint ha én “fáradtan’ a hazai helyett a vendéget jelölő be tévedésből és követelnék vissza a zsetont, hogy elnéztem, bocsi nem ér.
telex.hu/belfold/2026/09/04/tippmix-600-ezer-forint-nyeremeny-sztfh-vizsgalat
A férfi augusztus végén hatezer forinttal fogadott arra, hogy a Newcastle United focistája, Anthony Elanga gólt szerez a Liverpool elleni meccsen. A tippje bejött, az RTL-nek pedig meg is mutatta a százszoros szorzót kínáló szelvényét.
...
A Szerencsejáték Zrt. az RTL Híradónak azt írta, tévedésből a legalább három gólhoz tartozó szorzót adták meg, ezért érvénytelenítették a fogadást.
Őszentsége Sobri Jóska
Szánalmas/ főleg egy ekkora összegnél
ozibozi
Ha kezdő sípszó előtt érvénytelenítették a fogadást, akkor védhető, ha nem, akkor sorry van.
slowmotion
az SzZrt. fenntartja a jogot arra, hogy indokolt esetben – például adatbevitel, adatátviteli, kiértékelési, számítástechnikai eszközökben történt meghibásodásból eredeztethető hiba, például: tizedesvessző-elírás, fordított hendikep, odds, hendikep nagyságának, pontszám, gólszám, játékszám, helyezés határértékének téves feltüntetése, nyereményszorzó-változás megjelenítésének csúszása […] – az érintett fogadási eseményekre a részleges érvénytelenség szabályát alkalmazza.
A szabályzat szerint ebben az esetben a játékos nyereményére csak akkor jogosult, ha a fogadó az érintett fogadási esemény kivételével a szóban forgó fogadásában megfogadott valamennyi fogadási esemény kimenetelét eltalálta. „A hibával érintett fogadási esemény megfogadott kimenetelére vonatkozó nyereményszorzó ekkor 1-es értékkel kerül figyelembevételre, és nyereményigényléskor is az 1-es nyereményszorzónak megfelelő összegű nyeremény kerül kifizetésre.”
Ugyanez a pont viszont kimondja azt is, hogy
AZ SZZRT. FOGADÁSI SZAKÉRTŐI ÁLTAL A NYEREMÉNYSZORZÓK MEGÁLLAPÍTÁSA SORÁN VÉTETT SZAKMAI HIBA ESETÉN NEM ALKALMAZHATÓ A RÉSZLEGES ÉRVÉNYTELENSÉG SZABÁLYA, AZ NEM MINŐSÜL ADATBEVITELI HIBÁNAK.
danyly
Értem amúgy a felháborodást, viszont ha valaki rutinos fogadó, akkor szerintem ezt a hibát egyből kiszúrja és sejtheti, hogy itt valami nem okés.
Ez olyan mint amikor én vettem egy könyvet 42 Ft-ért 4200 helyett, mert valszeg elírás volt az adatbázisban és írtak, hogy fizessem ki a különbözetet, amit meg is tettem, mert még én jeleztem nekik, hogy nem jó az ár.
Nem kezdtem el bújni az ÁSZF-jüket, hogy ilyenkor kötelesek-e ennyiért adni a terméket vagy sem.
Lúdas Solymi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
2 órája
" class="embed">1. heti tipp. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
3 napja
Sok kicsi sokra megy, egyszer visszahozzák Lölő új hajójának az árát.Megértem a zéertét, miután a nyereménycunami héten kifizettek néhány régi barátot, most szeretnék megfogni a pénzt.Azért 600 ezer Ft nem hiszem, hogy földhöz veri őket.
Dzsokijuing
danyly
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
3 napja
Megértem a zéertét, miután a nyereménycunami héten kifizettek néhány régi barátot, most szeretnék megfogni a pénzt.Azért 600 ezer Ft nem hiszem, hogy földhöz veri őket.
Dzsokijuing
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
4 napja
Igen, de itt nem szakmai, hanem adatbeviteli hiba történt, ezt meg lefedi a szabályzat.A Tippmix 2026. március 16-tól hatályos Részvételi Szabályzatának I. rész, 7. § (6) bekezdése kimondja, hogyEgyébként az, de meg kell nézni, mi van a játékazabályzatban.Na ez szép EV.Ez kb mint ha én “fáradtan’ a hazai helyett a vendéget jelölő be tévedésből és követelnék vissza a zsetont, hogy elnéztem, bocsi nem ér.
A férfi augusztus végén hatezer forinttal fogadott arra, hogy a Newcastle United focistája, Anthony Elanga gólt szerez a Liverpool elleni meccsen. A tippje bejött, az RTL-nek pedig meg is mutatta a százszoros szorzót kínáló szelvényét.
...
A Szerencsejáték Zrt. az RTL Híradónak azt írta, tévedésből a legalább három gólhoz tartozó szorzót adták meg, ezért érvénytelenítették a fogadást.
Őszentsége Sobri Jóska
ozibozi
Ha kezdő sípszó előtt érvénytelenítették a fogadást, akkor védhető, ha nem, akkor sorry van.
slowmotion
az SzZrt. fenntartja a jogot arra, hogy indokolt esetben – például adatbevitel, adatátviteli, kiértékelési, számítástechnikai eszközökben történt meghibásodásból eredeztethető hiba, például: tizedesvessző-elírás, fordított hendikep, odds, hendikep nagyságának, pontszám, gólszám, játékszám, helyezés határértékének téves feltüntetése, nyereményszorzó-változás megjelenítésének csúszása […] – az érintett fogadási eseményekre a részleges érvénytelenség szabályát alkalmazza.
A szabályzat szerint ebben az esetben a játékos nyereményére csak akkor jogosult, ha a fogadó az érintett fogadási esemény kivételével a szóban forgó fogadásában megfogadott valamennyi fogadási esemény kimenetelét eltalálta. „A hibával érintett fogadási esemény megfogadott kimenetelére vonatkozó nyereményszorzó ekkor 1-es értékkel kerül figyelembevételre, és nyereményigényléskor is az 1-es nyereményszorzónak megfelelő összegű nyeremény kerül kifizetésre.”
AZ SZZRT. FOGADÁSI SZAKÉRTŐI ÁLTAL A NYEREMÉNYSZORZÓK MEGÁLLAPÍTÁSA SORÁN VÉTETT SZAKMAI HIBA ESETÉN NEM ALKALMAZHATÓ A RÉSZLEGES ÉRVÉNYTELENSÉG SZABÁLYA, AZ NEM MINŐSÜL ADATBEVITELI HIBÁNAK.
danyly
Értem amúgy a felháborodást, viszont ha valaki rutinos fogadó, akkor szerintem ezt a hibát egyből kiszúrja és sejtheti, hogy itt valami nem okés.
Ez olyan mint amikor én vettem egy könyvet 42 Ft-ért 4200 helyett, mert valszeg elírás volt az adatbázisban és írtak, hogy fizessem ki a különbözetet, amit meg is tettem, mert még én jeleztem nekik, hogy nem jó az ár.
Nem kezdtem el bújni az ÁSZF-jüket, hogy ilyenkor kötelesek-e ennyiért adni a terméket vagy sem.
4 napja
Megértem a zéertét, miután a nyereménycunami héten kifizettek néhány régi barátot, most szeretnék megfogni a pénzt.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
4 napja
A Tippmix 2026. március 16-tól hatályos Részvételi Szabályzatának I. rész, 7. § (6) bekezdése kimondja, hogyEgyébként az, de meg kell nézni, mi van a játékazabályzatban.Na ez szép EV.Ez kb mint ha én “fáradtan’ a hazai helyett a vendéget jelölő be tévedésből és követelnék vissza a zsetont, hogy elnéztem, bocsi nem ér.
...
Őszentsége Sobri Jóska
ozibozi
slowmotion
4 napja
Egyébként az, de meg kell nézni, mi van a játékazabályzatban.Na ez szép EV.Ez kb mint ha én “fáradtan’ a hazai helyett a vendéget jelölő be tévedésből és követelnék vissza a zsetont, hogy elnéztem, bocsi nem ér.
...
Őszentsége Sobri Jóska
ozibozi
4 napja
Na ez szép EV.Ez kb mint ha én “fáradtan’ a hazai helyett a vendéget jelölő be tévedésből és követelnék vissza a zsetont, hogy elnéztem, bocsi nem ér.
...
Őszentsége Sobri Jóska
4 napja
Na ez szép EV.telex.hu/belfold/2026/09/04/tippmix-600-ezer-forint-nyeremeny-sztfh-vizsgalat
...
11 napja
Szerencsét hoztál 🤣Igen azóta már posztoltam a helyes topikba is.Elég nagyot szólt az új Silo epizód vége.Rossz topic sztem 😉
iktriad
davemayer
iktriad
Tegnap a psg hozott egy szép összeget (20 ezerből 160), éjjel meg a boca nyert hosszabbításban így a 7/8-as systemem hibátlan lett, 6 ezerből 371 😁
Hivatalosan is ez egy igen jó hét, kb 1,5M plusz 😉
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
11 napja
Igen azóta már posztoltam a helyes topikba is.Elég nagyot szólt az új Silo epizód vége.Rossz topic sztem 😉
iktriad
davemayer
11 napja
Elég nagyot szólt az új Silo epizód vége.Rossz topic sztem 😉
iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
11 napja
1.01 a cliffhangerre. (Ezt benéztem.)Elég nagyot szólt az új Silo epizód vége.Milyen oddsokkal?
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
11 napja
Elég nagyot szólt az új Silo epizód vége.Milyen oddsokkal?
iktriad
11 napja
Elég nagyot szólt az új Silo epizód vége.
13 napja
3 szeló volt amin minden jött , 2 7/8-as system ( 8ezerből 362 + 2 ezerből 349) meg egy 8as acca az 10 ezerből hozott 267 ezret.Na ez egy jó nap volt 🙂Milyen kombó volt?
Mivel még a betis is nyert így 30 ezerből 1 millió 75 ezer 😁😁😁
davemayer
szaba
Volt még egy 10 ezres accam amit cash outoltam 62 ezerért + egy 7/8as system ami hozott 4 ezerből 45öt (1 hibás)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
13 napja
Ami negyvenből egyszer jön be.Na ez egy jó nap volt 🙂Milyen kombó volt?
davemayer
szaba
Ezért volt az odds 35,8.
14 napja
Na ez egy jó nap volt 🙂Milyen kombó volt?
davemayer
14 napja
Na szép lenne 🤣Na ez egy jó nap volt 🙂Euro? 😊
davemayer
warr_b
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
14 napja
Na ez egy jó nap volt 🙂Euro? 😊