Tenisz

16 feliratkozó

több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Federer előtt le a kalappal, hogy ilyet üzen. Max respekt neki is, all-time legjobbak ők ketten.

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Rafa óriási sportember, a legnagyobbak közt a helye. A pályafutása elején nem igazán szimpatizáltam vele, de akkor is elismertem, hogy nagy játékos. A 2008-as Wimbledonon valahogy nagyon megszerettem. Federer elegánsabb teniszt adott az embernek, Rafa viszont az elnyűhetetlen, "mindig kidolgozza a belét" ajándékozta, ajándékozza meg a híveit. Trófeákban GOAT jelenleg, de tényleg "csak" legyen annyi, hogy a legnagyobbak közt a helye.
Nekem spec Sampras volt óriási kedvenc, de Agassit is megkedveltem anno. Az idő megy, az újabb sztárok jönnek. Roger, Rafa generációja is lassan már "kimegy", s jönnek újak. A lényeg, hogy a (szép) tenisz marad. 😀
több mint 4 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 677 — Kinek mit intézett a kormánya
Habár mindig is inkább Federer párti voltam, ez klasszis volt Nadaltól.
35 évesen 0-2-ről fordítva 3:23-AS ÁSZARÁNNYAL AZ ELLENFÉL JAVÁRA, hihetetlen, elképesztő, bravúros.

Poloska vagyok.
több mint 4 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 325
Na már csak a bengáliak és a kosok nyerjenek ma. 😀
balintbaba
Előbbi nem utóbbi mindegy 😛😜

100x inkább Nadal mint Djoko 😀

aki vessen magára 😊
dande
A 2. GS-e, amit a saját gyökérsége miatt veszít el (2020-as US Open ugye…). Így is neki lesz a legtöbb, hiszen jóval a mezőny felett áll, de azért ez most biztos fájhat neki.
több mint 4 éve
68 ki nem kényszerített hiba ellenére sem tudott nyerni Medvedev, szoros meccs volt, de a színvonal a béka segge alatt volt onnantól, hogy Medvedev is visszaesett Nadal szintjére.

Egészen szánalmas, hogy megint nem tudnak élni a fiatalok azzal, hogy Djoko és Fed nincs, Nadal meg formán kívül a leggyengébb tornáján, gyakorlatilag semmi változás nem történt a 2017-es és 18-as szezon óta, pedig eltelt 5 (4) év…

Szerkesztette: Jughead
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 260 — Így remélem megfelelek nektek.....
balintbaba
Előbbi nem utóbbi mindegy 😛😜

100x inkább Nadal mint Djoko 😀

aki vessen magára 😊
több mint 4 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan
Grat Nadalnak, de akkor is Federer a legnagyobb 😊
bcsarli
+1
Heisman
Nekem ez mindig Prost-Senna párhuzam…
Erős Senna előnnyel 😉

Szerkesztette: clbass
több mint 4 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 239 — Big Dick Nick

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"
bcsarli
+1

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 248 — Vikings fan
Mondtam én meg 0-1-nel, majd 0-2-rol hogy igazán epic legyen.
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
4% esély nem is olyan kevés ezek szerint 🙂

több mint 4 éve
És ez az ember lesz a világelső… Szégyen a sportra nézve, hogy ez vár ránk, ha Djokovic visszavonul.
több mint 4 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
na a kecske megnyerte, a marha meg otthonról nézte 😀
eaglesmcnabb
Kecske nézte otthonról de nem Szerbiából hanem Svájcból

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Respect Nadal, megérdemli. Djokovic duplán ment a házhoz a l...szért.
több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 430 — The Mathematician
21%%%%%%%%!!!!!!!!!!!!!!

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 096 — je suis poloska
na a kecske megnyerte, a marha meg otthonról nézte 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Medve saját magát veri meg....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
csipkelli 4 010
Pedig beverte az összes 1. szervát.
több mint 4 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Óriási meccs, respect Nadalnak, hogy ezt 35 évesen így nyomja, de ezt Medvedev magának veszti el. Ennyi taktikai hibát régen láttam ezen a szinten.
több mint 4 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 239 — Big Dick Nick

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 430 — The Mathematician
aztakurva ...

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 248 — Vikings fan
Nem hiszem el…
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 392
30-0 11,5es oddsnál azért raktam egy ezrest Medvére 😊

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Amúgy Nadal korábban nem volt ennél nagyobb adogató? Most a 3-4 ászt kicsit kevésnek érzem.
balintbaba
Nem volt soha, de ezen a tornán pont azt néztem, hogy sokat dolgoztak a szerváján, nyilván minnél több olcsó pontot szeretne 35 évesen. De Medvedev annyira hátul fogad, hogy ha nagyon nem kifelé szervál valaki, akkor mindent vissza tud adni. Ezért szívatja Nadal az ejtésekkel.