NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Tenisz
16 feliratkozó
több mint 7 éve
no, a kecske nem kicsit szenved, 55 ki nem kényszerített hiba négy játszma alatt, máskor ennyit három meccsen sem lődöz el.szerencsére Juzsnij a legfontosabb pillanatokban felveszi a kesztyűt, és kisegíti.
több mint 7 éve
hmmm. megtettem a 3 játszmát 3-as oddszon, de nem tudom, hogy zárjam-e le egy Babos nyerte második játszmával.mondjuk meccs előtt a Babos-győzelemmel is szemeztem, mert Sharapova mostanában a második fordulóra elfogy vagy visszalép, hát nem is tudom...
több mint 7 éve
Vicces ez a meccs, mindketten kurva gyengén játszanak
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
jó lesz ez a US Open, ügyesen elfogytak a top kiemeltek, csak ezzel a felső ág kicsit nehezebb lett, mint az alsó.na mindegy.
több mint 7 éve
Hol ? Top 10-ben ? Igen ott.aha. de akkor most már ott van vagy még mindig work in progress?Most nem azért de egy 20 evesrol beszélünk aki most került be az elitbe top10-be. Nézd meg a játékosok statjait / meccseit 20 évesen , Fed, Nadal, Djoko mindegyik így kezdte. Ráadásul Djoko mentális erejéről sokáig senki nem tudott chockersag minta példánya volt. Szóval várjunk meg a belyegekkel, de úgy tűnik jó fele halad .de érted, ott indult az egész, hogy azt írtad, mentálisan sokat erősödött. hát... akkor honnan indult?Továbbra sem gondolom így, idén legalábbis biztosan nem az, elég, ha csak azt nézem, 03.17 óta lejátszott ötven meccset és ebből elbukott pontosan tízet (2 Kyrgios, Chung, Cuevas és Verdasco -mindkettő salakon-, Gilles Muller, Federer, Raonic és most Tiafoe).Hát igazad lett nem Isner lett a végállomás. Tiafoe verte meg.Idén, amikor láttam játszani, egyáltalán nem volt szétesős a játéka, az egyetlen, amikor azt éreztem, nem pörgött fel, talán Ofner ellen volt Wimbledonban az első szettben. A példa, amit felhoztál, szintén kétféleképp értelmezhető, én pedig inkább azt preferálom, ami a kialakult véleményem alátámasztja: te azt emeled ki, hogy 3 meccslabdát bukott, én azt, hogy ezután három meccslabdáról visszajött, ami semmiképp sem a fejgyenge játékosok ismérve.Azert szep csendben a kis Zverev eleg szepen elverte az 1000-es dontoben Federert, 3.5-ert. Irto nagy potencial van a csavoban, tavalyhoz kepest mentalisan iszonyatosan sokat erosodott.egyrészt már tavaly is megverte Federert (Halléban), és utána mindenki odáig volt meg vissza, aztán elkezdte gyártani az agyfaszokat.
dankodavid
másrészt ez a tornája is úgy indult, hogy döntő szettben 40:0, 3MP-ról bukta a saját adogatását, hogy Gasquet három meccslabdáját hárítsa (15:40 2BP MP, 30:40 BP MP, 40:A BP MP) szintén saját adogatásról.
hatalmas potenciál van benne, ez nem kérdés, de a fejét nagyon össze kell még rakni.
egyébként megint van esélye összefutni Rogerrel Cincinnatiben, egy ágon vannak, de szerintem ha Isnerig eljut, akkor ott lesz a végállomás neki a nyolcaddöntőben.
slowmotion
Isner, mint végállomás? Kétlem, a játék legtöbb elemében már most jobb nála, idén egyszer már el is kapta, nagyon elszomorítana, ha ő még Zverev után is bent lenne.
dankodavid
Szóval eljátszotta ugyanazt, mint az első 1000-es tornagyőzelme után. Akkor megnyerte a Római tornát Djoko ellen majd a következő meccsén az RG 1. körében kikapott Verdascótól. Most ugye megverte Fedet majd a következő torna 1. körében kikapott Tiafoe-tól.
Nem is értettem miért írtad, hogy nem szélsőséges, de azt hiszem mostmár téged is meggyőzött, hogy az.
Jughead
Előfordul, becsúszik 1-1 ilyen meccs, semmit sem jelent, nagyjából ugyanaz történt, mint Wimbledonban Ofner ellen, nem pörgött fel, nem tudott koncentrálni, annyi a különbség, hogy most rábaszott. De a felsorolásból is látszik, ez nagyon messze van attól, hogy szélsőséges lenne, pusztán annyit mutat, szerencsétlen 20 éves és néha előfordul, hogy nem tökéletes mentalitással megy pályára, de ez az, ami bőven fejleszthető és tapasztalattal fejlődni is fog. Nálam a szélsőséges a Kyrgios, Youzhny-féle trógereknél kezdődik.
dankodavid
bár erre rá lehet fogni, hogy Tiafoe még nála is rapszodikusabb, és lehet, hogy neki meg most volt világverő napja. ki tudja...
slowmotion
Toca
érted, nem mondasz ellent, csak szerinted a krumpli az burgonya.
slowmotion
Fejben összevan rakva? Igen, ennyi idősen szerintem igen
Messze legerősebb fiatal fejben, de nyilván nem tökéletes.
De majd ha GS elődöntőben / döntőben jár kiderül mit is tud.
több mint 7 éve
aha. de akkor most már ott van vagy még mindig work in progress?Most nem azért de egy 20 evesrol beszélünk aki most került be az elitbe top10-be. Nézd meg a játékosok statjait / meccseit 20 évesen , Fed, Nadal, Djoko mindegyik így kezdte. Ráadásul Djoko mentális erejéről sokáig senki nem tudott chockersag minta példánya volt. Szóval várjunk meg a belyegekkel, de úgy tűnik jó fele halad .de érted, ott indult az egész, hogy azt írtad, mentálisan sokat erősödött. hát... akkor honnan indult?Továbbra sem gondolom így, idén legalábbis biztosan nem az, elég, ha csak azt nézem, 03.17 óta lejátszott ötven meccset és ebből elbukott pontosan tízet (2 Kyrgios, Chung, Cuevas és Verdasco -mindkettő salakon-, Gilles Muller, Federer, Raonic és most Tiafoe).Hát igazad lett nem Isner lett a végállomás. Tiafoe verte meg.Idén, amikor láttam játszani, egyáltalán nem volt szétesős a játéka, az egyetlen, amikor azt éreztem, nem pörgött fel, talán Ofner ellen volt Wimbledonban az első szettben. A példa, amit felhoztál, szintén kétféleképp értelmezhető, én pedig inkább azt preferálom, ami a kialakult véleményem alátámasztja: te azt emeled ki, hogy 3 meccslabdát bukott, én azt, hogy ezután három meccslabdáról visszajött, ami semmiképp sem a fejgyenge játékosok ismérve.Azert szep csendben a kis Zverev eleg szepen elverte az 1000-es dontoben Federert, 3.5-ert. Irto nagy potencial van a csavoban, tavalyhoz kepest mentalisan iszonyatosan sokat erosodott.egyrészt már tavaly is megverte Federert (Halléban), és utána mindenki odáig volt meg vissza, aztán elkezdte gyártani az agyfaszokat.
dankodavid
másrészt ez a tornája is úgy indult, hogy döntő szettben 40:0, 3MP-ról bukta a saját adogatását, hogy Gasquet három meccslabdáját hárítsa (15:40 2BP MP, 30:40 BP MP, 40:A BP MP) szintén saját adogatásról.
hatalmas potenciál van benne, ez nem kérdés, de a fejét nagyon össze kell még rakni.
egyébként megint van esélye összefutni Rogerrel Cincinnatiben, egy ágon vannak, de szerintem ha Isnerig eljut, akkor ott lesz a végállomás neki a nyolcaddöntőben.
slowmotion
Isner, mint végállomás? Kétlem, a játék legtöbb elemében már most jobb nála, idén egyszer már el is kapta, nagyon elszomorítana, ha ő még Zverev után is bent lenne.
dankodavid
Szóval eljátszotta ugyanazt, mint az első 1000-es tornagyőzelme után. Akkor megnyerte a Római tornát Djoko ellen majd a következő meccsén az RG 1. körében kikapott Verdascótól. Most ugye megverte Fedet majd a következő torna 1. körében kikapott Tiafoe-tól.
Nem is értettem miért írtad, hogy nem szélsőséges, de azt hiszem mostmár téged is meggyőzött, hogy az.
Jughead
Előfordul, becsúszik 1-1 ilyen meccs, semmit sem jelent, nagyjából ugyanaz történt, mint Wimbledonban Ofner ellen, nem pörgött fel, nem tudott koncentrálni, annyi a különbség, hogy most rábaszott. De a felsorolásból is látszik, ez nagyon messze van attól, hogy szélsőséges lenne, pusztán annyit mutat, szerencsétlen 20 éves és néha előfordul, hogy nem tökéletes mentalitással megy pályára, de ez az, ami bőven fejleszthető és tapasztalattal fejlődni is fog. Nálam a szélsőséges a Kyrgios, Youzhny-féle trógereknél kezdődik.
dankodavid
bár erre rá lehet fogni, hogy Tiafoe még nála is rapszodikusabb, és lehet, hogy neki meg most volt világverő napja. ki tudja...
slowmotion
Toca
érted, nem mondasz ellent, csak szerinted a krumpli az burgonya.
több mint 7 éve
Most nem azért de egy 20 evesrol beszélünk aki most került be az elitbe top10-be. Nézd meg a játékosok statjait / meccseit 20 évesen , Fed, Nadal, Djoko mindegyik így kezdte. Ráadásul Djoko mentális erejéről sokáig senki nem tudott chockersag minta példánya volt. Szóval várjunk meg a belyegekkel, de úgy tűnik jó fele halad .de érted, ott indult az egész, hogy azt írtad, mentálisan sokat erősödött. hát... akkor honnan indult?Továbbra sem gondolom így, idén legalábbis biztosan nem az, elég, ha csak azt nézem, 03.17 óta lejátszott ötven meccset és ebből elbukott pontosan tízet (2 Kyrgios, Chung, Cuevas és Verdasco -mindkettő salakon-, Gilles Muller, Federer, Raonic és most Tiafoe).Hát igazad lett nem Isner lett a végállomás. Tiafoe verte meg.Idén, amikor láttam játszani, egyáltalán nem volt szétesős a játéka, az egyetlen, amikor azt éreztem, nem pörgött fel, talán Ofner ellen volt Wimbledonban az első szettben. A példa, amit felhoztál, szintén kétféleképp értelmezhető, én pedig inkább azt preferálom, ami a kialakult véleményem alátámasztja: te azt emeled ki, hogy 3 meccslabdát bukott, én azt, hogy ezután három meccslabdáról visszajött, ami semmiképp sem a fejgyenge játékosok ismérve.Azert szep csendben a kis Zverev eleg szepen elverte az 1000-es dontoben Federert, 3.5-ert. Irto nagy potencial van a csavoban, tavalyhoz kepest mentalisan iszonyatosan sokat erosodott.egyrészt már tavaly is megverte Federert (Halléban), és utána mindenki odáig volt meg vissza, aztán elkezdte gyártani az agyfaszokat.
dankodavid
slowmotion
dankodavid
Jughead
dankodavid
slowmotion
több mint 7 éve
de érted, ott indult az egész, hogy azt írtad, mentálisan sokat erősödött. hát... akkor honnan indult?Továbbra sem gondolom így, idén legalábbis biztosan nem az, elég, ha csak azt nézem, 03.17 óta lejátszott ötven meccset és ebből elbukott pontosan tízet (2 Kyrgios, Chung, Cuevas és Verdasco -mindkettő salakon-, Gilles Muller, Federer, Raonic és most Tiafoe).Hát igazad lett nem Isner lett a végállomás. Tiafoe verte meg.Idén, amikor láttam játszani, egyáltalán nem volt szétesős a játéka, az egyetlen, amikor azt éreztem, nem pörgött fel, talán Ofner ellen volt Wimbledonban az első szettben. A példa, amit felhoztál, szintén kétféleképp értelmezhető, én pedig inkább azt preferálom, ami a kialakult véleményem alátámasztja: te azt emeled ki, hogy 3 meccslabdát bukott, én azt, hogy ezután három meccslabdáról visszajött, ami semmiképp sem a fejgyenge játékosok ismérve.Azert szep csendben a kis Zverev eleg szepen elverte az 1000-es dontoben Federert, 3.5-ert. Irto nagy potencial van a csavoban, tavalyhoz kepest mentalisan iszonyatosan sokat erosodott.egyrészt már tavaly is megverte Federert (Halléban), és utána mindenki odáig volt meg vissza, aztán elkezdte gyártani az agyfaszokat.
dankodavid
slowmotion
dankodavid
Jughead
dankodavid
több mint 7 éve
dankodavid
2 246
Továbbra sem gondolom így, idén legalábbis biztosan nem az, elég, ha csak azt nézem, 03.17 óta lejátszott ötven meccset és ebből elbukott pontosan tízet (2 Kyrgios, Chung, Cuevas és Verdasco -mindkettő salakon-, Gilles Muller, Federer, Raonic és most Tiafoe).Hát igazad lett nem Isner lett a végállomás. Tiafoe verte meg.Idén, amikor láttam játszani, egyáltalán nem volt szétesős a játéka, az egyetlen, amikor azt éreztem, nem pörgött fel, talán Ofner ellen volt Wimbledonban az első szettben. A példa, amit felhoztál, szintén kétféleképp értelmezhető, én pedig inkább azt preferálom, ami a kialakult véleményem alátámasztja: te azt emeled ki, hogy 3 meccslabdát bukott, én azt, hogy ezután három meccslabdáról visszajött, ami semmiképp sem a fejgyenge játékosok ismérve.Azert szep csendben a kis Zverev eleg szepen elverte az 1000-es dontoben Federert, 3.5-ert. Irto nagy potencial van a csavoban, tavalyhoz kepest mentalisan iszonyatosan sokat erosodott.egyrészt már tavaly is megverte Federert (Halléban), és utána mindenki odáig volt meg vissza, aztán elkezdte gyártani az agyfaszokat.
dankodavid
slowmotion
dankodavid
Jughead
Pulvis et umbra sumus.
több mint 7 éve
Jughead
5 213
Hát igazad lett nem Isner lett a végállomás. Tiafoe verte meg.Idén, amikor láttam játszani, egyáltalán nem volt szétesős a játéka, az egyetlen, amikor azt éreztem, nem pörgött fel, talán Ofner ellen volt Wimbledonban az első szettben. A példa, amit felhoztál, szintén kétféleképp értelmezhető, én pedig inkább azt preferálom, ami a kialakult véleményem alátámasztja: te azt emeled ki, hogy 3 meccslabdát bukott, én azt, hogy ezután három meccslabdáról visszajött, ami semmiképp sem a fejgyenge játékosok ismérve.Azert szep csendben a kis Zverev eleg szepen elverte az 1000-es dontoben Federert, 3.5-ert. Irto nagy potencial van a csavoban, tavalyhoz kepest mentalisan iszonyatosan sokat erosodott.egyrészt már tavaly is megverte Federert (Halléban), és utána mindenki odáig volt meg vissza, aztán elkezdte gyártani az agyfaszokat.
dankodavid
slowmotion
dankodavid
több mint 7 éve
dankodavid
2 246
Idén, amikor láttam játszani, egyáltalán nem volt szétesős a játéka, az egyetlen, amikor azt éreztem, nem pörgött fel, talán Ofner ellen volt Wimbledonban az első szettben. A példa, amit felhoztál, szintén kétféleképp értelmezhető, én pedig inkább azt preferálom, ami a kialakult véleményem alátámasztja: te azt emeled ki, hogy 3 meccslabdát bukott, én azt, hogy ezután három meccslabdáról visszajött, ami semmiképp sem a fejgyenge játékosok ismérve.Azert szep csendben a kis Zverev eleg szepen elverte az 1000-es dontoben Federert, 3.5-ert. Irto nagy potencial van a csavoban, tavalyhoz kepest mentalisan iszonyatosan sokat erosodott.egyrészt már tavaly is megverte Federert (Halléban), és utána mindenki odáig volt meg vissza, aztán elkezdte gyártani az agyfaszokat.
dankodavid
slowmotion
Pulvis et umbra sumus.
több mint 7 éve
Azert szep csendben a kis Zverev eleg szepen elverte az 1000-es dontoben Federert, 3.5-ert. Irto nagy potencial van a csavoban, tavalyhoz kepest mentalisan iszonyatosan sokat erosodott.egyrészt már tavaly is megverte Federert (Halléban), és utána mindenki odáig volt meg vissza, aztán elkezdte gyártani az agyfaszokat.
dankodavid
több mint 7 éve
dankodavid
2 246
Azert szep csendben a kis Zverev eleg szepen elverte az 1000-es dontoben Federert, 3.5-ert. Irto nagy potencial van a csavoban, tavalyhoz kepest mentalisan iszonyatosan sokat erosodott.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 7 éve
amúgy tök vicces, hogy a tenisz topicban arról megy a vita, hogy egy atlétá vajon kiemelkedő volt-e vagy nem 😊
több mint 7 éve
Vagyis mitől kisebb sportteljesítmény, ha akkor és ott van egy másik szintén kiemelkedő?Szerintem ez azért eros..28-ban, ami Ritola szarabb olimpiaja volt, 10km-en sprintben kapott ki Nurmitol, de 45 seccel eloztek meg Vide-t 😛pláne úgy hogy Ritola mögött azért többel vagy kevesebbel de azért jöttek még mások is...sőt néha meg-meg előzték még magát Ritolát is!Nurmi kb következö név lett volna, bár néha azért elgondolkodom rakta, föleg Ritola miatt (aki amikor együtt futottak néha azért megizzasztotta)Azért az érdekelne, hogy mitől kisebb egy sportteljesítmény, ha akkor és ott van egy másik szintén kiemelkedő?
Igor
Sobri Jóska
yooker
Serulten meg arany nyert 3000 akadalyon, pedig az mindkettonek szama volt 😀
Nem akartam offolni.. de ha ismered a sztorit, Ritola joval kesobb kezdett (23 eves koran kezdett edzeni), gyakran nem is tudott normalisan edzeni... es ehhez kepest pariban volt Nurmival. 😉
Igor
több mint 7 éve
Szerintem ez azért eros..28-ban, ami Ritola szarabb olimpiaja volt, 10km-en sprintben kapott ki Nurmitol, de 45 seccel eloztek meg Vide-t 😛pláne úgy hogy Ritola mögött azért többel vagy kevesebbel de azért jöttek még mások is...sőt néha meg-meg előzték még magát Ritolát is!Nurmi kb következö név lett volna, bár néha azért elgondolkodom rakta, föleg Ritola miatt (aki amikor együtt futottak néha azért megizzasztotta)Azért az érdekelne, hogy mitől kisebb egy sportteljesítmény, ha akkor és ott van egy másik szintén kiemelkedő?
Igor
Sobri Jóska
yooker
Serulten meg aranyat nyert 3000 akadalyon, pedig az mindkettonek elég gyengejeutkozni szama volt 😀
Nem akartam offolni.. de ha ismered a sztorit, Ritola joval kesobb kezdett (23 eves koraban kezdett edzeni), gyakran nem is tudott normalisan edzeni... es ehhez kepest pariban volt Nurmival. 😉
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
pláne úgy hogy Ritola mögött azért többel vagy kevesebbel de azért jöttek még mások is...sőt néha meg-meg előzték még magát Ritolát is!Nurmi kb következö név lett volna, bár néha azért elgondolkodom rakta, föleg Ritola miatt (aki amikor együtt futottak néha azért megizzasztotta)Azért az érdekelne, hogy mitől kisebb egy sportteljesítmény, ha akkor és ott van egy másik szintén kiemelkedő?
Igor
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Nurmi kb következö név lett volna, bár néha azért elgondolkodom rakta, föleg Ritola miatt (aki amikor együtt futottak néha azért megizzasztotta)Azért az érdekelne, hogy mitől kisebb egy sportteljesítmény, ha akkor és ott van egy másik szintén kiemelkedő?
Igor
több mint 7 éve
Johnsont adom, és somos Női teniszes véleménye is ül nálam.Nurmi kb következö név lett volna, bár néha azért elgondolkodom rakta, föleg Ritola miatt (aki amikor együtt futottak néha azért megizzasztotta), Daehlienél meg ott volt Ulvang..
Viszont ha Björndalen szóba jött akkor inkább Daehlie ráadásul tanult kollégám itt edwin moses-ezik, pavo nurmit meg sem említi. (Persze ez egy végeláthatatlan vita lenne ha nem fejeznénk be most :d)
Na de hogy ne offoljam szét a topikot: Fucsi top100-as versenyző tegnap óta!
Kár azért a tornáért, mert ha megnyeri 84. is lehetne. Innen a cél nem lehet más, mint legalább a top50!
eaglesmcnabb
Valóban off, valóban végtelen vita, majd egyszer/máskor, másutt folytatjuk 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Johnsont adom, ha Björndalen szóba jött akkor inkább Daehlie.Daehlie nekem hatalmas kedvencem, miatta, meg Aamodt és Koss miatt lettem norvég fan egy csomó téli sportágban (eleve nekem a lillehammeri olimpia, meg az előtte/utána időszak eléggé beakadt, egy csomó meghatározó sportélményem van abból az időszakból - svéd hokiválogatott győzelme, előtte az 1991-es atlétikai vb, Barcelona az első olyan olimpia, amit igazán követtem, az igazi Dream Team, a dán focisták EB-győzelme, Jordan első triplázása, Indurain győzelmei és végül ahogy Riis és Ullrich szétszedték 96-ban, Sampras-Agassi párharcok kezdetei, szóval sok minden).
somos Női teniszes véleménye is ül.
Kár azért a tornáért, mert ha megnyeri 84. is lehetne. Innen a cél nem lehet más, mint legalább a top50!
eaglesmcnabb
Björndalen esetén a 4 győzelem az egy olimpián a kiemelkedő szerintem, olyat Dahlie sose csinált (plusz 30km sífutásban még hozzátett egy 5. helyet, ami mókás adalék).
több mint 7 éve
Johnsont adom, és somos Női teniszes véleménye is ül nálam.Viszont ha Björndalen szóba jött akkor inkább Daehlie ráadásul tanult kollégám itt edwin moses-ezik, pavo nurmit meg sem említi. (Persze ez egy végeláthatatlan vita lenne ha nem fejeznénk be most :d)
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Ezért kapsz egy virtuális seggberúgást.Karelin, Edwin Moses, Heather McKay, Don Bradman, Uchimura... stbFederer szerintem olyan sportolói magaslatokban jár amit én nyugodtan neveznék minden idők top3-jának, kortól nemtől sportágtól és korszaktól függetlenül. Elképesztő, fenomenális, valószínűtlen. És imádja még mindig minden percét ennek az egésznek és ugyanolyan édes a siker mint 20 éve. Elképesztő tényleg.Ali, Jordan/Bolt, Federer?
JayB
Vrij6
Vagy akiket ismertek esetleg - Bonds, Ruth, Gretzky, Wilt, Tiger (yuck), Phelps
10-be nem ferne Fed.
Igor
Nehezen mérhetőek össze ennyire különböző sportágak, Federer két utóbbi győzelme között eltelt kb. fél év, mondjuk egy Björndalen 5 aranyérmes olimpia meg összejött 2 hét alatt. Aamodt meg 14 év alatt nyerte a 4 olimpiai aranyát, de a 2006-os torinói nekem minden idők egyik legnagyobb sportpillanata pl. Vagy az 1991-es atlétikai vb távolugró-döntője. Végtelenségig lenne sorolható. Michael Johnson, aki '93-tól 2000-ig nem vesztett 400-as világversenyt (4 vb, 2 olimpia).
több mint 7 éve
Karelin, Edwin Moses, Heather McKay, Don Bradman, Uchimura... stbFederer szerintem olyan sportolói magaslatokban jár amit én nyugodtan neveznék minden idők top3-jának, kortól nemtől sportágtól és korszaktól függetlenül. Elképesztő, fenomenális, valószínűtlen. És imádja még mindig minden percét ennek az egésznek és ugyanolyan édes a siker mint 20 éve. Elképesztő tényleg.Ali, Jordan/Bolt, Federer?
JayB
Vrij6
Vagy akiket ismertek esetleg - Bonds, Ruth, Gretzky, Wilt, Tiger (yuck), Phelps
10-be nem ferne Fed.
Szerkesztette: Igor