NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Tenisz
16 feliratkozó
több mint 7 éve
hú baszki, BMS-nak idénre lefőtt a kávé, nagyon úgy nézett ki, mintha a patella-szalagja megadta volna magát, és természetesen egy teljesen mindennapi mozdulatból
több mint 7 éve
király, grat Rafa
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Legalabb egy kicsit feltamadt, bar nehez elkepzelni, hogy meccs lesz belole.fontos lett volna a 2-2 Waw-nak, ha meg 1-4 lesz most akkor sztem kb vége
ulpianus
több mint 7 éve
Legalabb egy kicsit feltamadt, bar nehez elkepzelni, hogy meccs lesz belole.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Na úgy néz ki Wawrinka végre a helyére kerül!nagyképű k.csög!
nyugodjál le stan, ez csak egy teniszmeccs :d
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
2. szett | 1-4 | 41-15nél mi a faszom volt ez az elütés Nadaltólomfg
több mint 7 éve
Nadal out for blood
több mint 7 éve
Ha valakinek van valami fasza HD streamje ne féljen megosztani.Koszi
több mint 7 éve
akármi is lesz a vége, én nőt még nem láttam ilyen jól teniszezni mint most Ostapenko.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Nadal salakos legjobbja verhetetlen. Ha ő hozza amit tud akkor nincs ellenfél. Azonban Waw képes überteniszre. Amivel megzavarja és kizökkenti Nadalt. A csúcsán lévő Djokon kívül egyedül benne érzem, hogy azért még salakon sem szabad leírni Nadal ellen. Kemény döntő lesz. De remélem a 20.el távozik Párizsból Rafa.Kár, hogy nem fogom tudni nézni, bár az idegeimnek lehet ez a jobb.
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Chatrien egy bomba formában lévő Nadalt csak egy bomba formában lévő Wawrinka lehet képes megverni. Nadal ezt biztos hozza, ha Stan is akkor óriási meccs lehet.Ha Nadal bomba forma közelébe játszik esélye nincs Wawrinkanak. Ha Nadal el kezd hibáztatni mint tegnap és Wawrinka emellett hoz bombaformát max akkor látok esélyt hogy nyerjen.
JayB
Ráadásul egy kezes fonákkal jön Wawrinka ami tovább nehezíti a dolgát.
Én 3-1-et tippelek, de egy jó 5 szettest is megnéznék.
több mint 7 éve
JéBé
7 035
Chatrien egy bomba formában lévő Nadalt csak egy bomba formában lévő Wawrinka lehet képes megverni. Nadal ezt biztos hozza, ha Stan is akkor óriási meccs lehet.
több mint 7 éve
innen muszaj nyerni Nadalnak, ennyire siman verni ezt a Thiemet... komoly...
több mint 7 éve
És akkor a 2. Elődöntőre mit mondasz ? 😀A 3. szett közepén írtam. 😀 Utána tényleg volt egy jó 1,5 szett, de odáig valahogy úgy álltunk, hogy Murray-nek volt 16 nyerője meg 23 ki nem kényszerített hibája, Waw meg valami 43 nyerőnél ás 50 ki nem kényszerítettnél volt.Ritkán látni ennyire színvonaltalan GS elődöntőt, mint ez a Murray-Waw meccs, de legalább szoros.Most azt mondjak hogy zseniális volt.
Jughead
Toca
Jughead
több mint 7 éve
Jughead
5 212
A 3. szett közepén írtam. 😀 Utána tényleg volt egy jó 1,5 szett, de odáig valahogy úgy álltunk, hogy Murray-nek volt 16 nyerője meg 23 ki nem kényszerített hibája, Waw meg valami 43 nyerőnél ás 50 ki nem kényszerítettnél volt.Ritkán látni ennyire színvonaltalan GS elődöntőt, mint ez a Murray-Waw meccs, de legalább szoros.Most azt mondjak hogy zseniális volt.
Jughead
Toca
több mint 7 éve
Ritkán látni ennyire színvonaltalan GS elődöntőt, mint ez a Murray-Waw meccs, de legalább szoros.Most azt mondjak hogy zseniális volt.
Jughead
több mint 7 éve
Jughead
5 212
Ritkán látni ennyire színvonaltalan GS elődöntőt, mint ez a Murray-Waw meccs, de legalább szoros.
több mint 7 éve
Jó hat én mióta pályán van Rafa fan vagyok és remelem hogy össze is jön neki. Meg meg 1-2 GSSzimpatikus, de ha Federernek azt mondtuk, hogy járt az Ausztrál győzelem akkor Rafa is nagyon megérdemelné most. A 10. jubilleumi Garos... Ez jár még neki.Ez igaz, bár neki salakon szerintem nagyon űrteniszt kéne hoznia ez ellen a Nadal ellen. Persze ő az aki néha hozza is.Wawrinka sem szar, őt sosem lehet leírni 😊Hoppp Djokotól ez mi volt? Látta valaki? 2005 óta először bukott semmire egy szettet GSen elvileg. Az nem kutya.Hát ez a Thiem-Nadal előrehozott döntő lesz idén.
alatriste
Toca
JayB
Thiem meg az egyedüli aki idén verte salakon, mondjuk RG, GS elődöntő más kávéház, de remélem jó meccs lesz bírom az osztrákot.
Toca
alatriste
több mint 7 éve
Szimpatikus, de ha Federernek azt mondtuk, hogy járt az Ausztrál győzelem akkor Rafa is nagyon megérdemelné most. A 10. jubilleumi Garos... Ez jár még neki.Ez igaz, bár neki salakon szerintem nagyon űrteniszt kéne hoznia ez ellen a Nadal ellen. Persze ő az aki néha hozza is.Wawrinka sem szar, őt sosem lehet leírni 😊Hoppp Djokotól ez mi volt? Látta valaki? 2005 óta először bukott semmire egy szettet GSen elvileg. Az nem kutya.Hát ez a Thiem-Nadal előrehozott döntő lesz idén.
alatriste
Toca
JayB
Thiem meg az egyedüli aki idén verte salakon, mondjuk RG, GS elődöntő más kávéház, de remélem jó meccs lesz bírom az osztrákot.
Toca
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Ez igaz, bár neki salakon szerintem nagyon űrteniszt kéne hoznia ez ellen a Nadal ellen. Persze ő az aki néha hozza is.Wawrinka sem szar, őt sosem lehet leírni 😊Hoppp Djokotól ez mi volt? Látta valaki? 2005 óta először bukott semmire egy szettet GSen elvileg. Az nem kutya.Hát ez a Thiem-Nadal előrehozott döntő lesz idén.
alatriste
Toca
JayB
több mint 7 éve
JéBé
7 035
Wawrinka sem szar, őt sosem lehet leírni 😊Hoppp Djokotól ez mi volt? Látta valaki? 2005 óta először bukott semmire egy szettet GSen elvileg. Az nem kutya.Hát ez a Thiem-Nadal előrehozott döntő lesz idén.
alatriste
Toca
több mint 7 éve
Hoppp Djokotól ez mi volt? Látta valaki? 2005 óta először bukott semmire egy szettet GSen elvileg. Az nem kutya.Hát ez a Thiem-Nadal előrehozott döntő lesz idén.
alatriste
több mint 7 éve
Hoppp Djokotól ez mi volt? Látta valaki? 2005 óta először bukott semmire egy szettet GSen elvileg. Az nem kutya.
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Tudod a nőknél nem lehet biztosra menni. 😊Nőknél bizti új bajnok lesz.miért is? ha Muguruza végig bírja sérülés nélkül (tripla hangsúly a "ha"-n), akkor címet védhet
Jó lesz ez az idei Garros. Mindkét nem esetében.
danyly
slowmotion
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.