NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Tenisz
16 feliratkozó
több mint 7 éve
Aguirre
341
24.hu/sport/2017/10/10/mar-megint-bizarr-veget-ert-a-botranyhos-kyrgios-meccse/Kyrgios tehetségével nem lenne gond, de a hozzáállása valami botrányos, el kellene tiltani hosszabb időre, bár lehet hogy nem segítene rajta, mert az alázatot/tiszteletet nem lehet kierőszakolni.
több mint 7 éve
néha eszembe jut, amikor annak idején Sampras a szerva-röpte játékával dominálta a játékot, és megjelentek a hatalmasat szerváló játékosok (Philippoussis és társai), hogy egyesek már a tenisz mint játék halálát vizionálták.www.mirror.co.uk/sport/other-sports/wimbledon-longest-game-marathon-tennis-231279
na most csak azért írtam ezt most le, mert megy a Thiem-Isner meccs, és a colos amcsinak az első szettben sikerült összehoznia tizenhat ászt. tizenhatot.
slowmotion
de asszem Isnernek Karloviccal is volt vmi epic csörtéje
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
néha eszembe jut, amikor annak idején Sampras a szerva-röpte játékával dominálta a játékot, és megjelentek a hatalmasat szerváló játékosok (Philippoussis és társai), hogy egyesek már a tenisz mint játék halálát vizionálták.na most csak azért írtam ezt most le, mert megy a Thiem-Isner meccs, és a colos amcsinak az első szettben sikerült összehoznia tizenhat ászt. tizenhatot.
több mint 7 éve
bizonyÉs meg is van a győzelem!!!Szándékosan minél lassabb felületre akarták vinni a meccset, bejött. 😊
(azért megjegyzem, hogy szeptember közepén Mo-n egy DK meccset nyitott stadionba tenni elég nagy bátorságra vall!)
NB2
somoskovig
Rubljov most jutott el nagyon messzire a US Openen, bolondok lettek volna két meccset előre odaadni a ruszkiknak
több mint 7 éve
És meg is van a győzelem!!!Szándékosan minél lassabb felületre akarták vinni a meccset, bejött. 😊
(azért megjegyzem, hogy szeptember közepén Mo-n egy DK meccset nyitott stadionba tenni elég nagy bátorságra vall!)
NB2
több mint 7 éve
És meg is van a győzelem!!!(azért megjegyzem, hogy szeptember közepén Mo-n egy DK meccset nyitott stadionba tenni elég nagy bátorságra vall!)
több mint 7 éve
JéBé
7 035
😀 😀 😀Ez férfias volt. Fejben összekapná magát simán top50-es szint lenne, a tenisze megvan hozzá.
1-0 ide. Marci óriásit küzdött. Egy fillért nem tettem volna rá a 4. végén, h ezt behúzza.
dawyd728
több mint 7 éve
dawyd728
3 850
😀 😀 😀1-0 ide. Marci óriásit küzdött. Egy fillért nem tettem volna rá a 4. végén, h ezt behúzza.
több mint 7 éve
dawyd728
3 850
és akkor az ember elgondolkozik azon, hogy Babos anno Stephensszel az oldalán lett wimbedoni bajnok a junior versenyen...Szávay Ági meg Azarenkával. Nagy ügy. Gálfi Dalma és Stollár Fanny legalább tanultak az elődök hibáiból és együtt nyertek. 😊
slowmotion
több mint 7 éve
és akkor az ember elgondolkozik azon, hogy Babos anno Stephensszel az oldalán lett wimbedoni bajnok a junior versenyen...
több mint 7 éve
Ha olyan meccs lesz mint a Rió-i döntő, akkor talán nézhető lesz a meccs. 😊Baromi nagy meccs lesz, és remélem Nadal visszavág.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
amire emlékszem az még Del Potro sérülése előtt voltNem tévedsz, outdoor hardcourton 5-4 Del Potrónak.No akkor Del Potro most már nyerje meg, kijárna neki is annyi szenvedés után. Bár félek, h Nadal túl nagy falat lesz.ha jól rémlik akkor Del Potro nem annyira feksziik Nadalnak
dande
utána néztem és 8-5 Nadalnak szóval kicsit tévedek
bár vicces hogy a minta 😀
www.atpworldtour.com/en/players/fedex-head-2-head/juan-martin-del-potro-vs-rafael-nadal/D683/N409
Negritis
Jakehomer
h Nadalnak - másnak - világból kipattanó labdái pont DP kezébe érkeznek
több mint 7 éve
Mondjuk a tavalyi olimpiát leszámítva 4 éve nem játszottak szóval nehéz statból kiindulni.Nem tévedsz, outdoor hardcourton 5-4 Del Potrónak.No akkor Del Potro most már nyerje meg, kijárna neki is annyi szenvedés után. Bár félek, h Nadal túl nagy falat lesz.ha jól rémlik akkor Del Potro nem annyira feksziik Nadalnak
dande
www.atpworldtour.com/en/players/fedex-head-2-head/juan-martin-del-potro-vs-rafael-nadal/D683/N409
Negritis
Jakehomer
De ha nem Rafa nyer nyerjen Del Potro 😊
több mint 7 éve
Nem tévedsz, outdoor hardcourton 5-4 Del Potrónak.No akkor Del Potro most már nyerje meg, kijárna neki is annyi szenvedés után. Bár félek, h Nadal túl nagy falat lesz.ha jól rémlik akkor Del Potro nem annyira feksziik Nadalnak
dande
Negritis
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
No akkor Del Potro most már nyerje meg, kijárna neki is annyi szenvedés után. Bár félek, h Nadal túl nagy falat lesz.ha jól rémlik akkor Del Potro nem annyira feksziik Nadalnak
dande
több mint 7 éve
Nagyon drukkolok, hogy innen legyen meg Rafanak. De azért ez az elődöntő sor történelmi mélységeket döntögethet...1, 12, 24 és 28. kiemelt.
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Ha Nadal - Fed 2-2 GS winnel fejeződik be ez az év, akkor a többiek elég jól be vannak árazva.
több mint 7 éve
No akkor Del Potro most már nyerje meg, kijárna neki is annyi szenvedés után. Bár félek, h Nadal túl nagy falat lesz.
több mint 7 éve
előferdül 😊Ja benéztem a Zverev tesókat, akkor nincs kérdés 😊Zverev hogyan állt a földbe ennyire?volt arról szó itt egy ideje, hogy fejben mennyire van ott.
Toca
tripla 7-6-ra vesztett, ez most egy olyan nap volt.
slowmotion
Toca
nekem a Pliskovákkal sikerül ezt rendre eljátszani, mert Kr. =/= Ka.
több mint 7 éve
Ja benéztem a Zverev tesókat, akkor nincs kérdés 😊Zverev hogyan állt a földbe ennyire?volt arról szó itt egy ideje, hogy fejben mennyire van ott.
Toca
slowmotion
több mint 7 éve
Zverev hogyan állt a földbe ennyire?volt arról szó itt egy ideje, hogy fejben mennyire van ott.
Toca
több mint 7 éve
Zverev hogyan állt a földbe ennyire?
több mint 7 éve
mondjuk az alsó ágon volt Alexander Zverev meg Cilic is, de ugye mindketten buktak, azért van az, hogy CB a tizenvalahányadik kiemelésével most a legjobb.Nézegetem itt a férfiak sorsolását, azért az nem lesz semmi, hogy az alábbi teniszezők közül valaki biztosan döntőt fog játszani: Pouille, Schwartzmann, Shapovalov, Carreno Busta, Lorenzi, Anderson, Zverev, QuerreyAzt hiszem Murray mondta vissza túl későn és azért lett ilyen ellentétes a két ág. Sajnálom mert ha összejön annak a meccsnek nyilván a döntőben lenne a helye.
😀
Másik ágon ugye Federer-Nadal az álomelődöntő, ha az összejön, az lesz az igazi döntő.
Vrij6
alatriste
mondjuk közülük szerintem Shapovalov, Anderson és Querrey esélyes a döntőre, nem ebben a sorrendben
több mint 7 éve
Nézegetem itt a férfiak sorsolását, azért az nem lesz semmi, hogy az alábbi teniszezők közül valaki biztosan döntőt fog játszani: Pouille, Schwartzmann, Shapovalov, Carreno Busta, Lorenzi, Anderson, Zverev, QuerreyAzt hiszem Murray mondta vissza túl későn és azért lett ilyen ellentétes a két ág. Sajnálom mert ha összejön annak a meccsnek nyilván a döntőben lenne a helye.
😀
Másik ágon ugye Federer-Nadal az álomelődöntő, ha az összejön, az lesz az igazi döntő.
Vrij6
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Nézegetem itt a férfiak sorsolását, azért az nem lesz semmi, hogy az alábbi teniszezők közül valaki biztosan döntőt fog játszani: Pouille, Schwartzmann, Shapovalov, Carreno Busta, Lorenzi, Anderson, Zverev, Querrey😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv