NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
18
4
2:15, Arena4
Tenisz
16 feliratkozó
több mint 7 éve
Nem épült fel Rafa abból az 5 szettből. Nagyon lassan és nehézkesen játszik.
Liverpool Fc
több mint 7 éve
ervinator
1 701
Van valakinek esetleg streamje a FEDAL meccshez?
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
Tudtok BP-n valami helyet ahol vasárnap meg lehetne nézni a döntőt ?
több mint 7 éve
Jughead
5 212
Ez a ki játszotta a teniszt egy marhaság, már bocsánat. 😀 Én is az agresszorokat szeretem (Fed, Waw, Kyrgios, Dimitrov stb.), de azért a védekezéshez is nagyon komoly munka szükséges, és nagyon nagy tenisz tudás. Én is azt szeretném, hogy mindenki támadó teniszt játszon, de sajnos vagy nem sajnos (ki-ki döntse el maga) a Nadal, Djoko, Murray trió olyan tökéletesre fejlesztette a védekező játékot, hogy manapság már elvétve látni kard ki kard meccseket, ugyanis ez a 3 ember, és a sikereik átalakították a teniszt. 😉 Ennek ellenére nehéz elvitatni akármelyikük nagyságát. 😊
több mint 7 éve
nadal védekező stílusú játékos van ez így, attól még nem modnanám rosszabbnak. Sőt nagy szó hogy ezen a borításon is döntőbe td jutni vele
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Ja akkor neked csak megint Nadal stílusával van a gondod. Azt megértem, sokan nem szeretik.Ha már precízek vagyunk, akkor 34-gyel ütött többet és csak 27-tel volt több hibája. Olvasd el még egyszer, amit írtam, nem önmagában a nyerők számával érveltem, bár az egy elég objektív mérőszáma annak (ha ilyen óriási a különbség), hogy ki játszotta a teniszt és ki ölte azt.30-al többet ütött és 30-al több hibája is volt.Jaja, végül is nem ütött kétszer annyi nyerőt, csak majdnem.Kár volt ezért a chokerkedésért a végén, alapvetően Grigor jobban játszott.mondjuk szerintem nem
Jakehomer
eaglesmcnabb
Nadal az első szettben játszott kiemelkedően, onnantól kezdve hozta a szokásos magas színvonalú lapátolását, amit Dimitrov úgy 60%-ban túljátszott. Aztán döntő szett 4-3 két breaklabdánál elgyámoltalanodott, van ilyen.
Jakehomer
Monfilis is 30-al többet ütött aztán még se ment semmire.
Ez Nadal azért lassan 10 éve van a porondon és ez még mindig érv valakinél?
Toca
Jakehomer
Én az ilyen nagy bombázó teniszezőkkel vagyok így, szóval duplán megértem.
Szerkesztette: Toca
több mint 7 éve
Ha már precízek vagyunk, akkor 34-gyel ütött többet és csak 27-tel volt több hibája. Olvasd el még egyszer, amit írtam, nem önmagában a nyerők számával érveltem, bár az egy elég objektív mérőszáma annak (ha ilyen óriási a különbség), hogy ki játszotta a teniszt és ki ölte azt.30-al többet ütött és 30-al több hibája is volt.Jaja, végül is nem ütött kétszer annyi nyerőt, csak majdnem.Kár volt ezért a chokerkedésért a végén, alapvetően Grigor jobban játszott.mondjuk szerintem nem
Jakehomer
eaglesmcnabb
Nadal az első szettben játszott kiemelkedően, onnantól kezdve hozta a szokásos magas színvonalú lapátolását, amit Dimitrov úgy 60%-ban túljátszott. Aztán döntő szett 4-3 két breaklabdánál elgyámoltalanodott, van ilyen.
Jakehomer
Toca
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
30-al többet ütött és 30-al több hibája is volt.Jaja, végül is nem ütött kétszer annyi nyerőt, csak majdnem.Kár volt ezért a chokerkedésért a végén, alapvetően Grigor jobban játszott.mondjuk szerintem nem
Jakehomer
eaglesmcnabb
Jakehomer
Szerintem Nadal játszott jobban úgy 60%-ban 5ből 3 szett is ezt mutatja 😉
Szerkesztette: Toca
több mint 7 éve
Jaja, végül is nem ütött kétszer annyi nyerőt, csak majdnem.Kár volt ezért a chokerkedésért a végén, alapvetően Grigor jobban játszott.mondjuk szerintem nem
Jakehomer
eaglesmcnabb
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Nagyon nagy meccs volt! Mindketten remekül teniszeztek, és az döntött, hogy Nadal a végén (majdnem öt óra játék után) még elő tudott venni egy kis pluszt. Dimitrov is megérdemelte volna, rem látjuk még valahol GS döntőben! Ugye klasszikus finálé jön, de ezt a mérkőzést nem lesz könnyű felülmúlni.
Music City Miracle
több mint 7 éve
Kár volt ezért a chokerkedésért a végén, alapvetően Grigor jobban játszott.mondjuk szerintem nem
Jakehomer
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
kétszer mégis visszajött brékhátrányból. mondjuk utána egyből vesztette is az adogatását...Hogy húzhatta volna be három szettben? A másodikban szarul játszott, nem volt reális esélye.sokat. meg behúzhatta volna három szettben is Nadal.Azért Nadal nincs még döntőben. De nagyon remélem hogy összejön ez az álomdöntő.Azért ha be is húzza Nadal, sokat számíthat a plusz egy nap pihenő, ami Federernek jutott. 😊
alatriste
somoskovig
lehet, hogy orvosi szünetet kellett volna kérnie?
slowmotion
Jakehomer
több mint 7 éve
Kár volt ezért a chokerkedésért a végén, alapvetően Grigor jobban játszott.
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Hogy húzhatta volna be három szettben? A másodikban szarul játszott, nem volt reális esélye.sokat. meg behúzhatta volna három szettben is Nadal.Azért Nadal nincs még döntőben. De nagyon remélem hogy összejön ez az álomdöntő.Azért ha be is húzza Nadal, sokat számíthat a plusz egy nap pihenő, ami Federernek jutott. 😊
alatriste
somoskovig
slowmotion
De nem fog számítani, Federer fejben alkalmatlan az Nadal elleni játékra. Ha meg véletlen túljut a fóbiáján, akkor meg azért nyer, mert jobb teniszező, nem azért, mert egy nappal többet pihen.
Persze az a legegyszerűbb, ha itt Grigor nyer 😊
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
sokat. meg behúzhatta volna három szettben is Nadal.Azért Nadal nincs még döntőben. De nagyon remélem hogy összejön ez az álomdöntő.Azért ha be is húzza Nadal, sokat számíthat a plusz egy nap pihenő, ami Federernek jutott. 😊
alatriste
somoskovig
több mint 7 éve
Azért Nadal nincs még döntőben. De nagyon remélem hogy összejön ez az álomdöntő.Azért ha be is húzza Nadal, sokat számíthat a plusz egy nap pihenő, ami Federernek jutott. 😊
alatriste
több mint 7 éve
A magyar junior srác döntőbe jutott.
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Jughead
5 212
Ezt nem azért írtam, hanem mert Sampras 2002-ben 17. kiemeltként nyerte élete utolsó tornáját, majd többet nem is játszott. 😉Amúgy is 17. kiemeltként GS-t nyerni majd a győzelem után visszavonulni a legnagyobbak sajátja. 😊Van aki szabadkártyásként nyert Wimbledont, és utána vonult vissza.
Jughead
(Még ha pár meccs erejéig utána vissza is tért.)
Na az az überelhetetlen. 😉
Igaz, elötte nem nyert 17 GS-t. Mondhatni egyet se...
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Amúgy is 17. kiemeltként GS-t nyerni majd a győzelem után visszavonulni a legnagyobbak sajátja. 😊Van aki szabadkártyásként nyert Wimbledont, és utána vonult vissza.
Jughead
(Még ha pár meccs erejéig utána vissza is tért.)
Na az az überelhetetlen. 😉
Igaz, elötte nem nyert 17 GS-t. Mondhatni egyet se...
több mint 7 éve
Jughead
5 212
Ejj de nehéz szülés volt ez. Pedig 2-0-nál már elhittem, aztán 2-2-nél (főleg 5. szett 2-2-nél, mikor Wawnak break labdái voltak) meg majdnem feladtam, de csak meglett. 😊Most pedig az ismétlésbe belenézve azon gondolkodtam, hogy ha Federer behúzza a 18.-at, akkor lehet, hogy be is jelenti a visszavonulását. Ma is látszott, hogy 5 szett neki a torna ezen szakaszában már sok, és ez egy Waw elleni 5 szett volt, egy védekezőbb stílusú játékos ellen ez még inkább igaz lenne. Ráadásul most 6 hónapig lehetett a gyerekekkel, amit már mondott is, hogy azért hiányzik neki, kérdés, hogy a hőn áhított 18. után is lenne-e még ami inkább a pályán tartja?
Amúgy is 17. kiemeltként GS-t nyerni majd a győzelem után visszavonulni a legnagyobbak sajátja. 😊
több mint 7 éve
Legjobb teniszes film. Kötelező.upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/3/36/7_Days_in_Hell.jpg/250px-7_Days_in_Hell.jpg
több mint 7 éve
Azért Nadal nincs még döntőben. De nagyon remélem hogy összejön ez az álomdöntő.ha már a nőiben összejött :d
alatriste
csúnya lenne amúgy ha Venus miatt nem jönne össze (MÉG) a rekord
több mint 7 éve
a nők versenyét meg majd átnevezik Williams Opennek, vagy mi?
több mint 7 éve
Azért Nadal nincs még döntőben. De nagyon remélem hogy összejön ez az álomdöntő.
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Fed is végre döntőzik, erre megint megkapja majd Nadalt.majd most
10 vesztes GS döntője van abból 6 Nadal ellen.
9,5 éve nem verte meg GS döntőn.
Toca