TV, rádió
18 feliratkozó
több mint 15 éve
én Anikó fan vagyok, az az igazi oltanivaló parasztpicsa. ezekkel lehet a legjobban mulatni.btw, ha Olivér nem beépített ember akkor faguriga legyek.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 15 éve
Kegyetlen munka lehetett amire erről a csajról Playboyba való képeket csináltak.VV Zsuzsi - 23 éves.Teljes neve: Márki Zsuzsanna deny79na ez szamomra nagyon durva
ez a csaj volt playmate dobogos a voksanviragfele eresztesbol ? 😀
mutogatni kene az elmebeteg gyonyoru de magaval megis elegedetlen 18 eves tinicsajoknak
az ilyen volt ilyen lett kepeket 😀Fake
Főleg a mellén kellett dolgozni a számítógépen.
Amúgy ez az Anikó és Zsuzsi mintaképei annak a nőtípusnak ami engem kurvára taszít.
Undorító két patkány. Csak bűvészeset játszanék velük.
Szopj le és tűnj el.
több mint 15 éve
Ezek az adatlapok mind fent vannak a hivatalos oldalon még pár extra infóval
több mint 15 éve
Alekosz érdi 😀így kötelességem neki szurkolni 😛
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
VV Zsuzsi - 23 éves.Teljes neve: Márki Zsuzsanna deny79na ez szamomra nagyon durva
ez a csaj volt playmate dobogos a voksanviragfele eresztesbol ? 😀
mutogatni kene az elmebeteg gyonyoru de magaval megis elegedetlen 18 eves tinicsajoknak
az ilyen volt ilyen lett kepeket 😀
több mint 15 éve
táncos, modell, hostess= kurvák kurvájának kurvája
több mint 15 éve
Egyik kedves ismerősöm rakta ki, hátha valakinek jó lesz:VV Alekosz - 32 éves. Teljes neve: Nagy Alekosz Foglakozása: zenész, biztonsági őr. Lakhelye: Érd
VV Éva - 27 éves Teljes neve: Baukó Éva Foglakozása: hostess. Lakhelye: Budapest
VV Olivér - 32 éves.Teljes neve: Simor Olivér Foglakozása: dublőr. Lakhelye: Budapest
VV Gigi - 20 éves.Teljes neve: Rácz Ildikó Foglakozása: tanuló, táncos, életművész. Lakhelye: Szentendre
VV Béci - 25 éves.Teljes neve: Rácz Béla Foglakozása: tánctanár. Lakhelye: Szentendre
VV Zsófi - 19 éves.Teljes neve: Szabó Zsófia Foglakozása: tanuló, pultos. Lakhelye: Budaörs
VV László - 40 éves.Teljes neve: dr. Lázár László Foglakozása: biztonsági tiszt, ügyvezető. Lakhelye: Budapest
VV Anikó - 21 éves.Teljes neve: Nádai Anikó Foglakozása: pedikűr-manikűr, műkörömépítő. Lakhelye: Baja
VV Szandika - 20 éves.Teljes neve: Lőrincz Alexandra Foglakozása: táncos. Lakhelye: Szigethalom
VV Leonidasz - 20 éves.Teljes neve: Jordanidisz Leonidasz Foglakozása: tanuló. Lakhelye: Budapest
VV Gombi - 27 éves.Teljes neve: Gombár Gábor Foglakozása: pultos, fodrász tanuló. Lakhelye: Budapest
VV Jerzy - 22 éves.Teljes neve: Várudvari Jerzy László Foglakozása: táncos, tolmács. Lakhelye: Budapest
VV Zsuzsi - 23 éves.Teljes neve: Márki Zsuzsanna Foglakozása: táncos, modell, hostess. Lakhelye: Dunakeszi
VV Gina - 29 éves.Teljes neve: Urbánné Szendrey Georgina Foglakozása: ügyvezető. Lakhelye: Kaposvár
VV Kristóf - 29 éves.Teljes neve: Urbán Kristóf Foglakozása: területi képviselő. Lakhelye: Kaposvár
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Anikó meg egyre többet pukkad, meg gerjeszti a balhét, kezd idegesíteni :mad:EaRlén évától kapok herótot akkora egy álszent kurva h vmi elképesztő
több mint 15 éve
erről az uj csávóról a házaspárból, (legalábbis a kérdéseiből itélve) simán el tudom képzelni, h utasítára cselekszik 😀 😀Anikó meg egyre többet pukkad, meg gerjeszti a balhét, kezd idegesíteni :mad:
több mint 15 éve
És ez a topic nem akart megszületni... 😀
több mint 15 éve
Gigit és Bécit egyszerre veszik a kiszavazásnál, vagy külön? Ugyanez a kérdés a házaspárokra,SebiiHa az utóbbi szériából indulunk ki akkor külön, mert a Frenky & Szilvi is külön ment ki.
több mint 15 éve
Gigit és Bécit egyszerre veszik a kiszavazásnál, vagy külön? Ugyanez a kérdés a házaspárokra,
több mint 15 éve
ha lesz időm lehet összeütök egyet. de ez túl jókonquerorHát későbbi balhék/történések alapján lehet változtatgatni hozzárakni, elvenni 😀
több mint 15 éve
ha lesz időm lehet összeütök egyet. de ez túl jóaz a baj, hogy innentől nekem már értelmetlen írnikonquerorha más a véleményed & befolyásoló tényezőid, akkor nem értelmetlen.Höri
több mint 15 éve
az a baj, hogy innentől nekem már értelmetlen írnikonquerorha más a véleményed & befolyásoló tényezőid, akkor nem értelmetlen.
több mint 15 éve
házas párnak mehetett volna még egy mínusz az i love slovakia miatt 😛
több mint 15 éve
az a baj, hogy innentől nekem már értelmetlen írni
több mint 15 éve
elég beteg de ahogy észrevettem nem is Höri lett volna ha nem vinne ebbe az örületbe is "tudományos" rendszert - kész 😀VV Power Ranking 1.0HöriKész - magától az ötelettől is lefagyott az agyam.iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 15 éve
VV Power Ranking 1.0HöriKész - magától az ötelettől is lefagyott az agyam.
több mint 15 éve
Jah eddig nem néztem, ezért nem voltam benne biztos, hogy hogy lesz. Akkor szerintem Lacit bent tartják, annyira apa/tanár figura szinte mindenkinek jelenleg a villának.
több mint 15 éve
Lacinak mondjuk a top3-ra nagy esélye van, de a győzelemre elenyésző.Igen, de szerintem nem fog kikerülni egy darabig. Bár hogy van a kiszavazás pontosan? Csak nézők? Vagy a bentieknek is dönteni kell, hogy ki menjen?tenorxSzerintem Laci sokkal előrébb van.tenorxBent biztos, de párbajban szerintem az előtte lévőkre több szavazat menne.Höri
Ő a rendfenntartó, márpedig a nézők vevők a káoszra ami létrejönne a kiesésével.
A szavazás úgy volt eddig, hogy
1. kiválasztás, a legtöbb jelet kapó párbajozik
2. a kiválasztott kihív 2 embert. A nézők eldöntik kivel párbajozzon
3. a párbaj győztese marad.
több mint 15 éve
Igen, de szerintem nem fog kikerülni egy darabig. Bár hogy van a kiszavazás pontosan? Csak nézők? Vagy a bentieknek is dönteni kell, hogy ki menjen?Szerintem Laci sokkal előrébb van.tenorxBent biztos, de párbajban szerintem az előtte lévőkre több szavazat menne.Höri
több mint 15 éve
Szerintem Laci sokkal előrébb van.tenorxBent biztos, de párbajban szerintem az előtte lévőkre több szavazat menne.
több mint 15 éve
Szerintem Laci sokkal előrébb van.