USA és a világ

32 feliratkozó

több mint 4 éve
Nomac New England Patriots 4 272 — balazs.t85@gmail.com
Kijevi TV torony reggelre nem marad meg 😕

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 559 — The only discipline that lasts, is self discipline
Lecserélte a Pesti Srácok a február eleji cikke címét, már nem hazaárulás Ukrajnát támogatni - A jobboldali szellemi és morális fölény...vpi
Hát bmeg ilyen nincs és mégis van .... tíz perce ezen röhögök. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 193 — Csodabogár
OFF!

retro rádióban épp a Tatu szól 😊
NB2
Az egyik a 2 álleszbikusból azóta már talán hivatalosan is (?) Putin pártjában politizál. Ott is a fiatalkori 'szabadszellemet' felülírta a családvédelem meg a párt hívó szava.
VanillaSky
-Tóth Gabi heavy breathing-

több mint 4 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 655 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Az egyetlen jo dolog az egeszben az, hogy naprol napra no a fizetesem hala a gyenge forintnak. A haboru eleje ota kb 10%-al. Meg par nagyon okos dontes Vityatol es elerjuk a 400Ft-ot is 1Eur-ert.
Toto21
No offense, de ennek én annyira nem örülök.
Mikey
Mi sem vagyunk felhotlenek. Lakas díja eur-ban van. Eddig olcsón megusztuk. Most rank szakad minden. Remek. Elobb a kovid, most meg ez. Fasza. Remelem valamit fabrikalnak.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 181 — Chiefs GM
Lecserélte a Pesti Srácok a február eleji cikke címét, már nem hazaárulás Ukrajnát támogatni - A jobboldali szellemi és morális fölény...
vpi
ja lecserélte, de az URL-ben ugyanaz maradt 😀
eaglesmcnabb
Mert ennyire ostobák.

több mint 4 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
Lecserélte a Pesti Srácok a február eleji cikke címét, már nem hazaárulás Ukrajnát támogatni - A jobboldali szellemi és morális fölény...
vpi
ja lecserélte, de az URL-ben ugyanaz maradt 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
sajnos egyértelmű volt ahogy lassul az előrenyomulás és nő az ellenállás úgy lesz a háború egyre brutálisabb és vált át lényegében népírtásba /ami orosz-ukrán vonalon egyszer már megvolt ugyebár/
több mint 4 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 774 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club

Tony Adams
Hogy lepné meg Putlert egy századnyi csecsen, élesben, hátulról.

Elkeserítő ez az egész.

több mint 4 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 521 — Patriot

hvg.hu/itthon/20220301_Pesti_sracok_ukrajna_hazaarulas?fbclid=IwAR3G3CjVzTLGjkUX4reuNtYqKsw59vF0FHCoUG4lH2m84ANa0wWsVsVhdDM

vs.

több mint 4 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 848 — Colts Fan
több mint 4 éve
több mint 4 éve
több mint 4 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 521 — Patriot
A Fidesz támogatta az EP-ben a Roszatom és a kémbank kiebrudalását

„Az Ukrajna elleni agresszióról szóló Európai Parlamenti állásfoglalás módosító indítványairól és részleteiről szavaztak az elmúlt percekben az EP-képviselők, amely során a magyar szempontból is rendkívül fontos tételek szerepeltek” - írja friss Facebook-bejegyzésében Ujhelyi István európai parlamenti képviselő.

Ma délután szavaznak egy nagyobb csomagról az EP-ben, amiben további szankciókat követel a Parlament Oroszország ellen. Ahhoz, hogy ezekből valódi szankciók legyenek, még a Bizottságnak és a Tanácsnak is rá kell bólintaniuk.

Most többek közt három módosító befogadásáról szavaztak a képviselők, amelyek hazánkra nézve kiemelten fontosak. A mostani szavazás arról szólt, hogy a későbbi szavazáson miről szavazzanak.

Eszerint szavazni fognak egyrészt arról, hogy a sokszor „kémbankként” emlegetett, orosz ellenőrzés alatt álló Nemzetközi Beruházási Bank (NBB) működését betiltsák-e az Európai Unióban. A bank budapesti központtal működik, és Oroszország után a második legnagyobb részvényese Magyarország.

Szavaznak arról is, hogy a tagállamok beszüntessék-e az üzletelést a Roszatommal és leányvállalataival, ami Paks 2 jövőjét nagyban befolyásolhatja. Lényegében ellehetetleníti."

Ezek nem ló-, hanem elefántfejet kaptak az ágyukba.
Amadeus
Az egésznek annyi a lényege, hogy kihúzzák a mai tüntetés méregfogát. "Hisz mi is megszavaztuk". EP állásfoglalás, piha, hol érdekelte az Viktort valaha komolyan.

Láthatóan semmi sem érdekli őket április 3-án kívül. Semmi.
több mint 4 éve
andree Arizona Cardinals 1 786
Facepalm.

twitter.com/tancredipalmeri/status/1498678525645234179
Stez
ahogy a tweet is írja, van egy kínos piros nyíl Moldova felé is.
Amadeus
nem értem miért csodálkozol, '91 előtt volt Moldova? márpedig putyin pajtás a '45-91 közötti rendszert szeretné visszaállítani 😕
Cuchulain82
Haveromnak anno volt egy olyan pólója, aminek az elejére az volt írva, hogy idősebb vagyok, mint Szlovákia, a hátuljára pedig az, hogy "és tovább is fogok élni". Viccnek nem volt rossz, fene gondolta, hogy igaz is lehet...
somoskovig
ilyeneket én is láttam anno, 18-20 évesen még jó poénnak is tűnt, hál istennek az elmúlt két évtizedben ha nem is sokkal de egy kicsit több eszem lett
Cuchulain82
Mondjuk ha kamaszkoromban valaki azt mondja, hogy a szélsőjobbos ismerősök/arcok a kocsmákból hamarosan oroszbarátok lesznek kiröhögöm, az izraelbarátiság meg már az a kategória, hogy lassan úgy gondolom megélem, hogy LMBTQ bandákkal fognak heterokra vadászni. (A mindent vissza azért legalább stabil pont)

Szerkesztette: andree
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
Facepalm.

Stez
Amadeus
nem értem miért csodálkozol, '91 előtt volt Moldova? márpedig putyin pajtás a '45-91 közötti rendszert szeretné visszaállítani 😕
Cuchulain82
Haveromnak anno volt egy olyan pólója, aminek az elejére az volt írva, hogy idősebb vagyok, mint Szlovákia, a hátuljára pedig az, hogy "és tovább is fogok élni". Viccnek nem volt rossz, fene gondolta, hogy igaz is lehet...
somoskovig
ilyeneket én is láttam anno, 18-20 évesen még jó poénnak is tűnt, hál istennek az elmúlt két évtizedben ha nem is sokkal de egy kicsit több eszem lett
Cuchulain82
utoljára ilyen pólót a bogácsi papon láttam 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Facepalm.

Stez
Amadeus
Cuchulain82
somoskovig
több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 100 — Axel Foley
Facepalm.

Stez
Amadeus
Ezt így a tévében tényleg? Nemár.
Mikey
Kivancsi leszek, hogy erre Moldova mit es hogyan reagal peldaul.
Stez
Ez milyen TVben ment le?

több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 181 — Chiefs GM
Facepalm.

Stez
Amadeus
Cuchulain82

több mint 4 éve
Facepalm.

Stez
Amadeus
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 47 674 — Whoops, looks like something went wrong.
Facepalm.

Stez
Amadeus
Mikey
Kivancsi leszek, hogy erre Moldova mit es hogyan reagal peldaul.

több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 520
A Fidesz támogatta az EP-ben a Roszatom és a kémbank kiebrudalását

„Az Ukrajna elleni agresszióról szóló Európai Parlamenti állásfoglalás módosító indítványairól és részleteiről szavaztak az elmúlt percekben az EP-képviselők, amely során a magyar szempontból is rendkívül fontos tételek szerepeltek” - írja friss Facebook-bejegyzésében Ujhelyi István európai parlamenti képviselő.

Ma délután szavaznak egy nagyobb csomagról az EP-ben, amiben további szankciókat követel a Parlament Oroszország ellen. Ahhoz, hogy ezekből valódi szankciók legyenek, még a Bizottságnak és a Tanácsnak is rá kell bólintaniuk.

Most többek közt három módosító befogadásáról szavaztak a képviselők, amelyek hazánkra nézve kiemelten fontosak. A mostani szavazás arról szólt, hogy a későbbi szavazáson miről szavazzanak.

Eszerint szavazni fognak egyrészt arról, hogy a sokszor „kémbankként” emlegetett, orosz ellenőrzés alatt álló Nemzetközi Beruházási Bank (NBB) működését betiltsák-e az Európai Unióban. A bank budapesti központtal működik, és Oroszország után a második legnagyobb részvényese Magyarország.

Szavaznak arról is, hogy a tagállamok beszüntessék-e az üzletelést a Roszatommal és leányvállalataival, ami Paks 2 jövőjét nagyban befolyásolhatja. Lényegében ellehetetleníti."

Ezek nem ló-, hanem elefántfejet kaptak az ágyukba.
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 127
Facepalm.

Stez
Amadeus

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 520
Facepalm.

Stez
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 29 063 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 index.hu/kulfold/2022/03/01/oroszorszag-ukrajna-orosz-ukran-haboru-konfliktus-vlagyimir-putyin-volodimir-zelenszkij-tamadas/legi-csataban-meghalt-ukrajna-legjobb-vadaszpilotaja/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Bozontron Denver Broncos 553