USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 3 éve
Azov fighters of the National Guard greased the bullets with lard against the Kadyrov orcs👊
— НГУ (@ng_ukraine) February 27, 2022
Бійці Азова Нацгвардії змастили кулі салом проти кадировських орків👊
Підписуйтесь на наш телеграм канал https://t.co/SBQltMr4bM pic.twitter.com/A1ci7tZL8r
több mint 3 éve
“Pacal Vezér hívja a bázist, Bogrács jelentkezz!”Hungry Special ForcesTe is be akarsz kerülni, mi? 😊Hülye, majdnem megfulladtam evés közben 😀Azt nem tudom mennyire jönne meg a harci kedvem, ha meglátnám Német Szilárdot, Kövér Lacit, meg Orbát egy AK-val pózolni hogy védjük a hazát. Ennek kicsi az esélye, amikor a határt átlépnék az oroszok a 133 bátor ember már Ausztriában lenne.Mondjuk egy olyan kommandót össze lehetne rakni Szilárd vezetésével, akik legalább az ellátmányt felzabalnak az oroszok elől menekülés közben. 😊
Nomac
somoskovig
Szesze
somoskovig
gdavid
több mint 3 éve
Lájkvadász 😀Hungry Special ForcesTe is be akarsz kerülni, mi? 😊Hülye, majdnem megfulladtam evés közben 😀Azt nem tudom mennyire jönne meg a harci kedvem, ha meglátnám Német Szilárdot, Kövér Lacit, meg Orbát egy AK-val pózolni hogy védjük a hazát. Ennek kicsi az esélye, amikor a határt átlépnék az oroszok a 133 bátor ember már Ausztriában lenne.Mondjuk egy olyan kommandót össze lehetne rakni Szilárd vezetésével, akik legalább az ellátmányt felzabalnak az oroszok elől menekülés közben. 😊
Nomac
somoskovig
Szesze
somoskovig
gdavid
több mint 3 éve
Hungry Special ForcesTe is be akarsz kerülni, mi? 😊Hülye, majdnem megfulladtam evés közben 😀Azt nem tudom mennyire jönne meg a harci kedvem, ha meglátnám Német Szilárdot, Kövér Lacit, meg Orbát egy AK-val pózolni hogy védjük a hazát. Ennek kicsi az esélye, amikor a határt átlépnék az oroszok a 133 bátor ember már Ausztriában lenne.Mondjuk egy olyan kommandót össze lehetne rakni Szilárd vezetésével, akik legalább az ellátmányt felzabalnak az oroszok elől menekülés közben. 😊
Nomac
somoskovig
Szesze
somoskovig
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 3 éve
Pontosan, és az elmúlt napokban ezt idehaza is tök jól csinálta, pár rövid videó, sok kép csókolom. De elmenni a köztévébe és magyarázni, hogy nincs is fegyverünk amit átadhatnánk….teljesen felesleges volt.Pillanat uralására tett kísérlet. Csak most épp a Javelinek sokkal hangosabban szólnak.Ne szórakozzatok, kit érdekel, hogy mit mondott ov, hát nem figyeltétek miket beszélt tegnap az ország egyik miniszterelnökjelöltje???Nyugalom, baggio, nyugalom, a vérnyomásod 😊
Hát nem érzitek a 10%-nyi hülyeség elhatalmasodásának súlyát ti libsibérencek?
r.baggio
Dokor Miniszterelnök úr kiváló interjút adott, mostmár biztos, hogy csak ő és a Fidesz (vagy csak ő) jelentheti a megoldást erre a válságra és Magyarország problémáira. Nagy szerencse, hogy itt van nekünk és nem a brüsszeli bürokratàk és a multinacionális karvalytőke által bábként rángatott ellenzék vezeti az országot. (Az elmúlt 12 év egyik leggyengébb interjúja volt OV-től egyébként, nem is értem, mi szükség volt rà, a bázisnak nem kellett volna, meggyőzni meg nem győzött meg senkit)
MC12
Teljesen elhibázott interjú volt, OV félreérti a belpolitikai szerepet ebben az ügyben. Neki itt most agyon kéne hallgatni magát, ahogy azt teszi kifelé is
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
SzilárdingHülye, majdnem megfulladtam evés közben 😀Azt nem tudom mennyire jönne meg a harci kedvem, ha meglátnám Német Szilárdot, Kövér Lacit, meg Orbát egy AK-val pózolni hogy védjük a hazát. Ennek kicsi az esélye, amikor a határt átlépnék az oroszok a 133 bátor ember már Ausztriában lenne.Mondjuk egy olyan kommandót össze lehetne rakni Szilárd vezetésével, akik legalább az ellátmányt felzabalnak az oroszok elől menekülés közben. 😊
Nomac
somoskovig
Szesze
több mint 3 éve
csak elfelejtette 180fokkal elfordítani az eszköztMegnyugodtam.Azt nem tudom mennyire jönne meg a harci kedvem, ha meglátnám Német Szilárdot, Kövér Lacit, meg Orbát egy AK-val pózolni hogy védjük a hazát. Ennek kicsi az esélye, amikor a határt átlépnék az oroszok a 133 bátor ember már Ausztriában lenne.Mondjuk egy olyan kommandót össze lehetne rakni Szilárd vezetésével, akik legalább az ellátmányt felzabalnak az oroszok elől menekülés közben. 😊
Nomac
somoskovig
Löfli
Egy rakás ember elfér ráadásul mögötte.
Bazzani

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Te is be akarsz kerülni, mi? 😊Hülye, majdnem megfulladtam evés közben 😀Azt nem tudom mennyire jönne meg a harci kedvem, ha meglátnám Német Szilárdot, Kövér Lacit, meg Orbát egy AK-val pózolni hogy védjük a hazát. Ennek kicsi az esélye, amikor a határt átlépnék az oroszok a 133 bátor ember már Ausztriában lenne.Mondjuk egy olyan kommandót össze lehetne rakni Szilárd vezetésével, akik legalább az ellátmányt felzabalnak az oroszok elől menekülés közben. 😊
Nomac
somoskovig
Szesze
több mint 3 éve
Amúgy érdekes, hogy a hanyatló döntésképtelen önmarcangoló impotens nyugat lényegében 4 nap alatt totális offenzívába ment (egyelőre gazdaságilag) át. Annyit hallottam, hogy kicsit már én is elhittem, hogy Brüsszel ALKALMATLAN, de úgy tünik Európa halála odébb van.
több mint 3 éve
Hülye, majdnem megfulladtam evés közben 😀Azt nem tudom mennyire jönne meg a harci kedvem, ha meglátnám Német Szilárdot, Kövér Lacit, meg Orbát egy AK-val pózolni hogy védjük a hazát. Ennek kicsi az esélye, amikor a határt átlépnék az oroszok a 133 bátor ember már Ausztriában lenne.Mondjuk egy olyan kommandót össze lehetne rakni Szilárd vezetésével, akik legalább az ellátmányt felzabalnak az oroszok elől menekülés közben. 😊
Nomac
somoskovig
több mint 3 éve
Pillanat uralására tett kísérlet. Csak most épp a Javelinek sokkal hangosabban szólnak.Ne szórakozzatok, kit érdekel, hogy mit mondott ov, hát nem figyeltétek miket beszélt tegnap az ország egyik miniszterelnökjelöltje???Nyugalom, baggio, nyugalom, a vérnyomásod 😊
r.baggio
Dokor Miniszterelnök úr kiváló interjút adott, mostmár biztos, hogy csak ő és a Fidesz (vagy csak ő) jelentheti a megoldást erre a válságra és Magyarország problémáira. Nagy szerencse, hogy itt van nekünk és nem a brüsszeli bürokratàk és a multinacionális karvalytőke által bábként rángatott ellenzék vezeti az országot. (Az elmúlt 12 év egyik leggyengébb interjúja volt OV-től egyébként, nem is értem, mi szükség volt rà, a bázisnak nem kellett volna, meggyőzni meg nem győzött meg senkit)
MC12
Teljesen elhibázott interjú volt, OV félreérti a belpolitikai szerepet ebben az ügyben. Neki itt most agyon kéne hallgatni magát, ahogy azt teszi kifelé is

több mint 3 éve
a Hétköznapi HősökHamár jártam az Origon:Köszönjük, hogy feláldozod értünk szellemi épségedet.
Az orosz légi támadás miatt kigyulladt egy ukrán AN-225 "MRIYA" típusú repülőgép Kijev közelében, a hostomeli repülőtérnél.
Teabee
Solymi
a napi ból érdemrend büszke tulajdonosa

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Nem tudom, az szerintem meg a tábor egy részénél is rosszul rezonal, hogy amíg ő a miniszterelnök, meg kell őrizni a jó orosz-magyar kapcsolatokat, meg nem szabad bántani Paks 2-t. Azért elég sok oroszellenes nagymama szavazatára számolnak.Ne szórakozzatok, kit érdekel, hogy mit mondott ov, hát nem figyeltétek miket beszélt tegnap az ország egyik miniszterelnökjelöltje???Nyugalom, baggio, nyugalom, a vérnyomásod 😊
r.baggio
MC12
több mint 3 éve
Hű, ez így tényleg durva, hangosan felröhögtem a tapasztalatos részen, meg azon is, hogyha zűrzavar van, akkor hipp-hopp belesodródhatsz egy háborúba...véletlenül hadat üzenünk vagy elszólja magát és azt mondja, hogy Putyint támogatjuk vagy mi?"A miniszterelnök arról beszélt, hogy Magyarországnak érdeke, hogy kimaradjon a szomszédos konfliktusból. Orbán említette, hogy ez a harmadik háború a szomszédban, mióta ő a miniszterelnök, Magyarország nem áll tapasztalatok nélkül.
Arra a kérdésre, hogy hogyan tudna az ország belesodródni a háborúba, Orbán azt mondta, hogy háborús helyzetben zűrzavar alakul ki, de most stratégiai nyugalomra van szükség, óvakodni kell minden átgondolatlan, de népszerűnek hangzó döntéstől.
A miniszterelnök szerint a baloldal javaslataiban nincsen meg ez a stratégiai nyugalom"
több mint 3 éve
Hát ezert megy a Zrínyi 2026gyakorlatilag beismerte - a köztudomásút -, hogy kalap szar jelenleg a MH meg úgy en bloc a magyar honvédelem a harmadik VH küszöbén. És nem veri senki az asztalt. Ez a kurva kemény."Nem tudunk hadiszközt adni, mert nincs semmink!"békemeneteseknek fel sem tűnik az ilyesmi
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
De mi jól megvédjük magunkat 😀
Édes jó istenem.
Amadeus
briareos
Amadeus
több mint 3 éve
Ne szórakozzatok, kit érdekel, hogy mit mondott ov, hát nem figyeltétek miket beszélt tegnap az ország egyik miniszterelnökjelöltje???Nyugalom, baggio, nyugalom, a vérnyomásod 😊
r.baggio
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Ami a görögöknek a trójai faló, az nekünk a csepeli zabáló…Elképzeltem szilárdot mint harci disznót, kimeredt szemekkel ront rá az oroszokra és rágja ki alóluk a tankokat.plusz a nagy birkózóbajnok a kitalált címeivel és győzelmeivel összecsaphatna a valóban judozni tudo putinnalAzt nem tudom mennyire jönne meg a harci kedvem, ha meglátnám Német Szilárdot, Kövér Lacit, meg Orbát egy AK-val pózolni hogy védjük a hazát. Ennek kicsi az esélye, amikor a határt átlépnék az oroszok a 133 bátor ember már Ausztriában lenne.Mondjuk egy olyan kommandót össze lehetne rakni Szilárd vezetésével, akik legalább az ellátmányt felzabalnak az oroszok elől menekülés közben. 😊
Nomac
somoskovig
briareos
Solymi
több mint 3 éve
Gecc, ez vigyorog? 😀Azt nem tudom mennyire jönne meg a harci kedvem, ha meglátnám Német Szilárdot, Kövér Lacit, meg Orbát egy AK-val pózolni hogy védjük a hazát. Ennek kicsi az esélye, amikor a határt átlépnék az oroszok a 133 bátor ember már Ausztriában lenne.Mondjuk egy olyan kommandót össze lehetne rakni Szilárd vezetésével, akik legalább az ellátmányt felzabalnak az oroszok elől menekülés közben. 😊
Nomac
somoskovig
Löfli
több mint 3 éve
Megnyugodtam.Azt nem tudom mennyire jönne meg a harci kedvem, ha meglátnám Német Szilárdot, Kövér Lacit, meg Orbát egy AK-val pózolni hogy védjük a hazát. Ennek kicsi az esélye, amikor a határt átlépnék az oroszok a 133 bátor ember már Ausztriában lenne.Mondjuk egy olyan kommandót össze lehetne rakni Szilárd vezetésével, akik legalább az ellátmányt felzabalnak az oroszok elől menekülés közben. 😊
Nomac
somoskovig
Löfli
Egy rakás ember elfér ráadásul mögötte.
több mint 3 éve
már majdnem jó pisztolykéz könyöke sokkal lejjebb, torkolatot áll alá és mehetAzt nem tudom mennyire jönne meg a harci kedvem, ha meglátnám Német Szilárdot, Kövér Lacit, meg Orbát egy AK-val pózolni hogy védjük a hazát. Ennek kicsi az esélye, amikor a határt átlépnék az oroszok a 133 bátor ember már Ausztriában lenne.Mondjuk egy olyan kommandót össze lehetne rakni Szilárd vezetésével, akik legalább az ellátmányt felzabalnak az oroszok elől menekülés közben. 😊
Nomac
somoskovig
Löfli
több mint 3 éve
Jó reggelt 😊Az a baj a cikkel, hogy elmondja a trivialitásokat amit mindenki tud, majd kábé lehülyéz mindenkit, miközben arra kísérletet se tesz, hogy megmondja, hogy mégis mit kellett volna tenni. Van egy ország és a vezetője, amelyikre az se jó, ha nyomást helyezel, mert rögtön a puskához nyúl, és kurva nagy a csúzlija. De az se jó, ha nem, mert ha hagyod, akkor nem állnak meg a Dnyeprnél, elmennek ők a Dunáig is. Sőt, ha azt is hagyod, akkor az Elbáig. Bmeg néhány napja Putyin a kamerák előtt állva mondta el, hogy neki az lenne az elfogadható, ha a NATO visszaállna az 1997-es állapotra. És közben ott állt tőle néhány méterre egy Orbán nevű magyar minisztelnök ugyanazon a pulpituson. Azé a Magyarországé, amelyik 1999-ben csatlakozott a NATO-hoz. Szívesen megkérdezném ezt a Kardost, hogy ha netán Putyin ezt is elkezdi komolyan gondolni - mármint, hogy mi is nácik vagyunk ha a NATO-ban akarunk maradni -, akkor hallgasson-e a nyugat Kissingerre, vagy minket azért védjen meg?Hogy ez mekkora egy fasz...Szerintem ebben nincs semmi bújtatott Nyugat ellenesség, ez a valóság. A Nyugatnak is köze van a kialakult helyzethez, de ez nem menti fel az oroszokat.
Szépen keveri a tényeket elképzelt szcenáriókkal és persze bújtatott Nyugat ellenességgel...
index.hu/velemeny/2022/02/27/kgst-orszagkent-szerepelunk-a-medve-halallistajan/?fbclid=IwAR2jiwkpvC-VSq8rX2TZdcp8mxTM6iWnyFXcIKPEXFyjSTpzdVtioImWpw4
Solymi
Nomac
peterk2005
Ne akard megérteni, nekem lefőtt rajta az agyam.
Szerencsére nem vagyok okos, így a szelepek működtek, a központi ámítógép meg jelezte, hogy ehhez nincs meg a kapacitás, úgyhogy syntax errort dobott és átirányított másra.
több mint 3 éve
tehát igazából iszlám terroristák fegyverei hiszen brüsszel 1 nagy no go zoneBrüsszel város fegyverei.Orbán interjúval párhuzamosan:azok nem a mi fegyvereink, hanem Brüsszelé
"Fegyverek küld az EU Ukrajnába – jelentette be Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke"
Amadeus
gamerkr
Amadeus
több mint 3 éve
Azt nem tudom mennyire jönne meg a harci kedvem, ha meglátnám Német Szilárdot, Kövér Lacit, meg Orbát egy AK-val pózolni hogy védjük a hazát. Ennek kicsi az esélye, amikor a határt átlépnék az oroszok a 133 bátor ember már Ausztriában lenne.Mondjuk egy olyan kommandót össze lehetne rakni Szilárd vezetésével, akik legalább az ellátmányt felzabalnak az oroszok elől menekülés közben. 😊
Nomac
somoskovig

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Ne szórakozzatok, kit érdekel, hogy mit mondott ov, hát nem figyeltétek miket beszélt tegnap az ország egyik miniszterelnökjelöltje???Nekem egy kicsit be van állva a jobb térdem, lehet akkor az.
r.baggio
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!