NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 3 éve
Egy szóval nem írtam hogy egyetértek vele. Mert nem.Azzal nem segíted a "PC által diktált nyelvi cenzúra" kordában tartásának ügyét, ha ilyen blatant, direktben rasszista postoknál PC-zel. Ezzel csak ezeknek a rasszista barmoknak a segge alá adod a lovat. (Én se rajongtam a kitiltásért, de utólag rájöttem, hogy jobban tettem volna, ha csöndben maradok. Ugyanezért.)
De a PC által diktált nyelvi cenzúrával, ami törlésben meg a tiltásban utazik még annyira se.
akdestroyer
Más. Eddig talán ez a felvétel mutatja legjobban, hogy mi vezetett az ablakon bemászó nő lelövéséhez. Megnézhető a video érzékenyebbeknek is, a vége ki van homályosítva.
Úgy néz ki azok találgattak jól, akik azt feltételezték, hogy képviselők / politikusok lehettek ott. Tényleg azok voltak, mutatják is ahogy pár másodperccel korábban még a folyosón vannak, és az ottani biztonságiak gardírozzák őket éppen valahová. Ami érdekes, hogy az ajtó előtt álló biztonságiak miért álltak egyszer csak félra az ajtóból, és miért nézték fél méterről keresztbe tett kézzel, ahogy betörik a folyosó ablakokat? Nem tűnik úgy, mintha a testi épségüket fenyegették volna,
Az biztos, hogy számos meválaszolandó nyitott kérdést hagyott maga után ez a szerdai kapitóliumi buli, ami a rendfenntartók tevékenységét illeti. Mindenfélét, köztük a nemzetbiztonság, és tetszik vagy nem tetszik, a kettős mérce szempontjából is joggal feltehetőket:
www.washingtonpost.com/video/national/investigations/video-shows-moments-leading-up-to-fatal-capitol-shooting-on-jan-6/2021/01/08/b7bd8f45-1250-463e-b73f-d218b39e7ed0_video.html
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Jó, ez most ült. (Mármint az első mondat.)Nem! Orbánt sem lehet "cigányozni"! (Nem láttam ezt a hsz-t.) Katasztrófának tartom a csávót, de nem a vélt vagy valós származása miatt.Szerintem meg ebben a helyzetben az Orbán a pejoratív jelző, amit nem kéne összemosni a cigányokkal. 😀
nagylaza
Vannak köztük nagyon rendes emberek is!
akdestroyer
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Nem! Orbánt sem lehet "cigányozni"! (Nem láttam ezt a hsz-t.) Katasztrófának tartom a csávót, de nem a vélt vagy valós származása miatt.Szerintem meg ebben a helyzetben az Orbán a pejoratív jelző, amit nem kéne összemosni a cigányokkal. 😀
nagylaza
Vannak köztük nagyon rendes emberek is!
több mint 3 éve
Nem! Orbánt sem lehet "cigányozni"! (Nem láttam ezt a hsz-t.) Katasztrófának tartom a csávót, de nem a vélt vagy valós származása miatt.Orbánt cigányozni lehet? A napokban is volt rá példa itt a fórumon. (És egyébként havonta 1-2-3 alkalommal ez mindig meg is történik) Nem lett belőle kitiltás. Igazából át siklott felette a többség. De a niggerezésért ban.A niggert csak pejoratív értelemben lehet használni, máshogyan nem. Náci beszéd. A "zsidó" vagy a "cigány" nyilván a szövegkörnyezettől függ. Ahogyan pl. az "anyád" is. Lásd:Most az hogy kimondta az N betűs szót, pff... Bagatell ügy.azt hogy valaki leírja hogy fekete, néger, zsidó, cigány szerintem önmagában nem probléma
akdestroyer
viszont mikor valaki niggerezik azért hogy igenis pejoratívan használja (kapzsi zsidó, büdös cigány, ...) szerintem az igenis probléma, mert az már gyűlöletbeszéd
nyilván van egy gyűlölködünk topic, ahol akár még bele is férhetne (sztem nem), de ott is bizonyos esetek miatti rage megy nem pedig direkt gyűlöletbeszéd és uszítás
Negritis
1. Anyád nagyon finom meggyes pitét sütött!
2. Anyád picsája!
nagylaza
Engem különösebben nem zavar, nem az én fórumom meg nem cigányozok és niggerezek így azért könnyebb 😊 csak alapvetően a minél szélesebb szólás szabadság pártjàn és az egyenlő elbírálás pártján vagyok. Vagy mind a kettő ban vagy egyik sem.
MC12
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Az sem korrektOrbánt cigányozni lehet? A napokban is volt rá példa itt a fórumon. (És egyébként havonta 1-2-3 alkalommal ez mindig meg is történik) Nem lett belőle kitiltás. Igazából át siklott felette a többség. De a niggerezésért ban.A niggert csak pejoratív értelemben lehet használni, máshogyan nem. Náci beszéd. A "zsidó" vagy a "cigány" nyilván a szövegkörnyezettől függ. Ahogyan pl. az "anyád" is. Lásd:Most az hogy kimondta az N betűs szót, pff... Bagatell ügy.azt hogy valaki leírja hogy fekete, néger, zsidó, cigány szerintem önmagában nem probléma
akdestroyer
viszont mikor valaki niggerezik azért hogy igenis pejoratívan használja (kapzsi zsidó, büdös cigány, ...) szerintem az igenis probléma, mert az már gyűlöletbeszéd
nyilván van egy gyűlölködünk topic, ahol akár még bele is férhetne (sztem nem), de ott is bizonyos esetek miatti rage megy nem pedig direkt gyűlöletbeszéd és uszítás
Negritis
2. Anyád picsája!
nagylaza
Engem különösebben nem zavar, nem az én fórumom meg nem cigányozok és niggerezek így azért könnyebb 😊 csak alapvetően a minél szélesebb szólás szabadság pártjàn és az egyenlő elbírálás pártján vagyok. Vagy mind a kettő ban vagy egyik sem.
MC12
Kettős mérce sajnos erőteljesen működik.....
De ez nem menti fel Riverskét a Rasszizmus alól pl.Vicc. Banánt nekik
(Itt nincs ember aki nem majomra asszociál egyből.
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Orbánt cigányozni lehet?Szerintem lehet, sőt, ebben az esetben a határ a csillagos ég!
MC12
Üdv: Egy kiábrándult volt Fidesz szavazó.
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 3 éve
gondojj rá úgy mint életműdíjjra, nagyon new wave alapokon nyomta a berobbanástEz egy nagyon bonyolult téma, szerintem hagyjuk is.Nem a stílus miatt azzal semmi baj nincs (szubjektív de ez egy nyílt fórum,mindenki úgy hülye ahogy van)Így így!Most az hogy kimondta az N betűs szót, pff... Bagatell ügy.azt hogy valaki leírja hogy fekete, néger, zsidó, cigány szerintem önmagában nem probléma
akdestroyer
Negritis
De hát pont erről beszéltem én is, hogy remélem a stílusa miatt repült, és nem a niggerezés miatt.
akdestroyer
Hanem egy nyílt rasszista bejegyzés miatt kapta amit kapott.
Ahol a szöveg tartalma és mondanivalója volt rasszista és kirekesztő
Remélem így már érted
VvAlekosz
akdestroyer
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
MC12
6 374
Orbánt cigányozni lehet? A napokban is volt rá példa itt a fórumon. (És egyébként havonta 1-2-3 alkalommal ez mindig meg is történik) Nem lett belőle kitiltás. Igazából át siklott felette a többség. De a niggerezésért ban.A niggert csak pejoratív értelemben lehet használni, máshogyan nem. Náci beszéd. A "zsidó" vagy a "cigány" nyilván a szövegkörnyezettől függ. Ahogyan pl. az "anyád" is. Lásd:Most az hogy kimondta az N betűs szót, pff... Bagatell ügy.azt hogy valaki leírja hogy fekete, néger, zsidó, cigány szerintem önmagában nem probléma
akdestroyer
Negritis
2. Anyád picsája!
nagylaza
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Én a negert sem szeretem, ja már nagyon akarunk vmit használni akkor pl színesbőrű.Most az hogy kimondta az N betűs szót, pff... Bagatell ügy.azt hogy valaki leírja hogy fekete, néger, zsidó, cigány szerintem önmagában nem probléma
akdestroyer
Negritis
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Ez egy nagyon bonyolult téma, szerintem hagyjuk is.Nem a stílus miatt azzal semmi baj nincs (szubjektív de ez egy nyílt fórum,mindenki úgy hülye ahogy van)Így így!Most az hogy kimondta az N betűs szót, pff... Bagatell ügy.azt hogy valaki leírja hogy fekete, néger, zsidó, cigány szerintem önmagában nem probléma
akdestroyer
Negritis
De hát pont erről beszéltem én is, hogy remélem a stílusa miatt repült, és nem a niggerezés miatt.
akdestroyer
Remélem így már érted
VvAlekosz
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Nem a stílus miatt azzal semmi baj nincs (szubjektív de ez egy nyílt fórum,mindenki úgy hülye ahogy van)Így így!Most az hogy kimondta az N betűs szót, pff... Bagatell ügy.azt hogy valaki leírja hogy fekete, néger, zsidó, cigány szerintem önmagában nem probléma
akdestroyer
Negritis
akdestroyer
Remélem így már érted
több mint 3 éve
A niggert csak pejoratív értelemben lehet használni, máshogyan nem. Náci beszéd. A "zsidó" vagy a "cigány" nyilván a szövegkörnyezettől függ. Ahogyan pl. az "anyád" is. Lásd:Most az hogy kimondta az N betűs szót, pff... Bagatell ügy.azt hogy valaki leírja hogy fekete, néger, zsidó, cigány szerintem önmagában nem probléma
akdestroyer
Negritis
2. Anyád picsája!
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Így így!Most az hogy kimondta az N betűs szót, pff... Bagatell ügy.azt hogy valaki leírja hogy fekete, néger, zsidó, cigány szerintem önmagában nem probléma
akdestroyer
Negritis
több mint 3 éve
Áruld el: mit nem értesz ezen?Mert?Hát ha ezt így gondolod az nagyon szomorú........Ezt ugye nem gondolod komolyan ?Egy szóval nem írtam hogy egyetértek vele. Mert nem.
Mert ha igen akkor azért ez igazán elgondolkodtató hogy mi is lehet a dolgokról a véleményed.........
VvAlekosz
De a PC által diktált nyelvi cenzúrával még annyira se. Ami törlés meg a tiltás egyházában utazik.
Ennél 100x komolyabb bűnöket elkövetett már a fórumszabályzat ellen, amiért már rég repülnie kellett volna.
Most az hogy kimindta az N betűs szót, pff... Bagatell ügy.
akdestroyer
VvAlekosz
akdestroyer
több mint 3 éve
Most az hogy kimondta az N betűs szót, pff... Bagatell ügy.azt hogy valaki leírja hogy fekete, néger, zsidó, cigány szerintem önmagában nem probléma
akdestroyer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
"Ha a négerek randalíroznak akkor az rendben van és támogatandó, de ha rendes, fehér emberek az már botrány......szánalmas már, ami rasszizmus címen megy Amerikában. Lassan a fekete szót is kitiltják a köztudatból a niggerek folyamatos síránkozása miatt. Nem fekete és fehét lesz, hanem szürke és fehér. Vicc. Banánt nekik. Trump az isten!"Azt ne mondja senki hogy ez nem erősen RASSZISTA
ÉS NEM A NIGGEREL VAN BAJ !
Hanem a szöveg tartalmával és mondandójával.
Ha ezt nem érzékeled úgy veled van a baj tesa.
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Mert?Hát ha ezt így gondolod az nagyon szomorú........Ezt ugye nem gondolod komolyan ?Egy szóval nem írtam hogy egyetértek vele. Mert nem.
Mert ha igen akkor azért ez igazán elgondolkodtató hogy mi is lehet a dolgokról a véleményed.........
VvAlekosz
De a PC által diktált nyelvi cenzúrával még annyira se. Ami törlés meg a tiltás egyházában utazik.
Ennél 100x komolyabb bűnöket elkövetett már a fórumszabályzat ellen, amiért már rég repülnie kellett volna.
akdestroyer
VvAlekosz
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Hát ha ezt így gondolod az nagyon szomorú........Ezt ugye nem gondolod komolyan ?Egy szóval nem írtam hogy egyetértek vele. Mert nem.
VvAlekosz
akdestroyer
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Ezt ugye nem gondolod komolyan ?Egy szóval nem írtam hogy egyetértek vele. Mert nem.
VvAlekosz
De a PC által diktált nyelvi cenzúrával, ami törlésben meg a tiltásban utazik még annyira se.
Most az hogy kimondta az N betűs szót, pff... Bagatell ügy.
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 3 éve
Pontosan.De kérlek mondjátok hogy nem a niggerezésért lett kidobva.Mondjuk már a "Fórum cím" rublikáért is alapból megérdemelte volna a banánt, HSZ nélkül.
akdestroyer
Hanni
több mint 3 éve
Te mostan viccölsz?Hát pont ez az.Ha mar ott vagy, nezd meg a legutobbi par hsz-et. Nem veletlen irta Baggio, hogy erett marAz megkérdezjetem amúgy, hogy Riverske miért lett pontosan bannolva?Rámész a felhasználók- regisztráltakra és elolvasod az utolsó hozzászólását. Na azért! Egyszerűen a szülei nem fordítottak kellő időt és figyelmet a taníttatására, így az ösztönei még egy szimpla fórumszabályzat betartására sem tették képessé.
akdestroyer
VanillaSky
Borbinho
A csávó egész életműve a triggelerésről szólt, folyamatosan bújtogatta a többieket, hol direkt, hol indirekt - rengetegszer személyeskedve, meg bicskanyitogató stílusban.
A stílusával úgy 30-40 alkalommal érdemelt ki ban-t az ittléte során, minimum.
Legalábbis ha rajtam múlt volna.
Erre bannoljátok egy komment miatt, amivel pont semmi probléma nem volt. 😀
Ha ez a ban egyfajta életmű-elismerés, akkor szuper, sőt, promózom is!
De kérlek mondjátok hogy nem a niggerezésért lett kidobva.
akdestroyer
több mint 3 éve
De kérlek mondjátok hogy nem a niggerezésért lett kidobva.Mondjuk már a "Fórum cím" rublikáért is alapból megérdemelte volna a banánt, HSZ nélkül.
akdestroyer
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Ezt ugye nem gondolod komolyan ?Hát pont ez az.Ha mar ott vagy, nezd meg a legutobbi par hsz-et. Nem veletlen irta Baggio, hogy erett marAz megkérdezjetem amúgy, hogy Riverske miért lett pontosan bannolva?Rámész a felhasználók- regisztráltakra és elolvasod az utolsó hozzászólását. Na azért! Egyszerűen a szülei nem fordítottak kellő időt és figyelmet a taníttatására, így az ösztönei még egy szimpla fórumszabályzat betartására sem tették képessé.
akdestroyer
VanillaSky
Borbinho
A csávó egész életműve a triggelerésről szólt, folyamatosan bújtogatta a többieket, hol direkt, hol indirekt - rengetegszer személyeskedve, meg bicskanyitogató stílusban.
akdestroyer
több mint 3 éve
akdestroyer
4 751
Hát pont ez az.Ha mar ott vagy, nezd meg a legutobbi par hsz-et. Nem veletlen irta Baggio, hogy erett marAz megkérdezjetem amúgy, hogy Riverske miért lett pontosan bannolva?Rámész a felhasználók- regisztráltakra és elolvasod az utolsó hozzászólását. Na azért! Egyszerűen a szülei nem fordítottak kellő időt és figyelmet a taníttatására, így az ösztönei még egy szimpla fórumszabályzat betartására sem tették képessé.
akdestroyer
VanillaSky
Borbinho
több mint 3 éve
Ha mar ott vagy, nezd meg a legutobbi par hsz-et. Nem veletlen irta Baggio, hogy erett marAz megkérdezjetem amúgy, hogy Riverske miért lett pontosan bannolva?Rámész a felhasználók- regisztráltakra és elolvasod az utolsó hozzászólását. Na azért! Egyszerűen a szülei nem fordítottak kellő időt és figyelmet a taníttatására, így az ösztönei még egy szimpla fórumszabályzat betartására sem tették képessé.
akdestroyer
VanillaSky
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."