USA és a világ

31 feliratkozó

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 650 — The Mathematician
quick question: ha nincs miből fegyvert adni az ukránoknak, akkor ha eszkalálódik a háború és bejönnek a ruszkik, akkor engem, mint hadköteles, behívandó honvédőt mivel fognak felfegyverezni?

Olyan lesz, mint a kórház, hogy vigyem be magammal a wc papírtól kezdve a dolgokat, vagy fog jutni egy félig használható amd?
Amadeus
majd kínai fegyverből

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Vito Minnesota Vikings LSU Tigers 619 — Purple People Eaters
Nevetséges, legalább üzemanyagot vagy mást (MRE, ruházat, stb) megpróbálhatnának összekaparni.
Vagy küldjék ki a porosodó lélegeztetőgépeket, jó lesz barikádba.
több mint 3 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 945 — Слава Україні! Героям слава!
Most kene elzavarni Orbant a picsaba. Nem tud keletre menekulni.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 168
amúgy komoly kérdés
több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Ó, bazz...köszönjük...

Solymi
A válaszok nagyon kemények alatta.
Bazzani
brutál szégyen.
Amadeus
nem szégyen, EU tagállamai töménytelen mennyiségben küld fegyvert
ha tényleg nincs mit, akkor segítsünk mással, pl humanitárius segítséggel!
NB2
2 tucat gepárd m5 v m6 szép gesztus lett volna azért

több mint 3 éve
quick question: ha nincs miből fegyvert adni az ukránoknak, akkor ha eszkalálódik a háború és bejönnek a ruszkik, akkor engem, mint hadköteles, behívandó honvédőt mivel fognak felfegyverezni?

Olyan lesz, mint a kórház, hogy vigyem be magammal a wc papírtól kezdve a dolgokat, vagy fog jutni egy félig használható amd?
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 27 404 — nabege2@yahoo.com
Ó, bazz...köszönjük...

Solymi
Bazzani
brutál szégyen.
Amadeus
nem szégyen, EU tagállamai töménytelen mennyiségben küld fegyvert
ha tényleg nincs mit, akkor segítsünk mással, pl humanitárius segítséggel!
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 640 — Kinek mit intézett a kormánya
 www.facebook.com/watch/?v=483656043205592

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Cowboykarcsi90 3 460 — …not me…Im in my prime!
Az erdekesseg kedveert nezegettem egy kicsit a RT-t.

Itt jon a rengeteg kep ukran katonai cuccok az epuleteknel onnan meg zavarjak el a lakosok hogy a pince tele gyerekekkel, stb. Teljesen normalisan csinaljak es minden oldalt megszolaltatjak, termeszetesen hazabeszelnek.
no
Hogy a RT teljesen normálisan csinálja? Akkor ez valami alternatív RT lehet, nem az orosz prop tv 😊
ender1112
Ez az angol musoron levo, nem az oroszorszagi.

Termeszetesen hazabeszelnek es azt emelik ki ami a ket "uj2 allamban tortenik az ottani emberekkel es nem eliteloek a katonai beavatkozassal persze, de mindenkivel beszelnek. Rengeteg kep-video ahol hazak kozott a katonai cuccok, ott kiirjak hogy nem megerositett kepek idonkent.
no
Kétlem, hogy az ukránok hajlandóak beszélni akár az angol nyelvű RT-vel, sőt, akár beengedni őket Ukrajnába.
ender1112
És akkor az M1-et is le kell kapcsolni?
vpi
Szerintem mindenki jobban jár vele.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
Ó, bazz...köszönjük...

Solymi
Bazzani
brutál szégyen.
Amadeus
Nagy vezetőnk amúgy ezt is milyen jó diplomáciai érzékkel intézte el. Ha vége lesz ennek a szarnak, és ne adj isten tényleg ki tudnak ebből jönni győztesen az ukránok, biztos első osztályú élete lesz a kárpátaljai magyaroknak.

több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 268 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Ó, bazz...köszönjük...

Solymi
Bazzani
brutál szégyen.
Amadeus
Amúgy simán benne van, hogy tényleg nincs mit adnunk. De valamit gesztus szinten megpróbálhattunk volna összekaparni.

több mint 3 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 357 — Patriot

Itt jon a rengeteg kep ukran katonai cuccok az epuleteknel onnan meg zavarjak el a lakosok hogy a pince tele gyerekekkel, stb. Teljesen normalisan csinaljak es minden oldalt megszolaltatjak, termeszetesen hazabeszelnek.
no
Hogy a RT teljesen normálisan csinálja? Akkor ez valami alternatív RT lehet, nem az orosz prop tv 😊
ender1112

Termeszetesen hazabeszelnek es azt emelik ki ami a ket "uj2 allamban tortenik az ottani emberekkel es nem eliteloek a katonai beavatkozassal persze, de mindenkivel beszelnek. Rengeteg kep-video ahol hazak kozott a katonai cuccok, ott kiirjak hogy nem megerositett kepek idonkent.
no
Kétlem, hogy az ukránok hajlandóak beszélni akár az angol nyelvű RT-vel, sőt, akár beengedni őket Ukrajnába.
ender1112
És akkor az M1-et is le kell kapcsolni?
több mint 3 éve

A délelőtt megismert Dimához hasonló bajtársak.

több mint 3 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 604 — Víí aaaar dö cseempjönsz.

no
ender1112

no
több mint 3 éve
Ó, bazz...köszönjük...

Solymi
Bazzani
brutál szégyen.
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 859 — Cowboys fan

Tony Adams
Okos húzás, csak nehogy befuccsoljon a mordály
slowmotion
Elmagyarázod miért? Zsírba forgatja akkor miért jobb? Ha jobb miért nincs eleve zsirban? Hülye vagyok ehhez
vpi
Az okos idézőjelben értendő
slowmotion
Áááá. Köszi
vpi
Szerkesztve lent a válasz.
A bakancsot kell zsírozni, a géppityót olajozni szokták max.
több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 859
Ó, bazz...köszönjük...

Solymi
Bazzani
Ja, olvastam én is...lesz még ennek nemzetközi visszhangja...lehet mégiscsak rákérdeznek majd Vityánál a választások előtt, hogy azt a kurva sok pénzt amit kapott, azt mire költötte?

Ja, hogy a Matolcsy Ádámka abból vett 800 millió forintos órát... egy átlag ember nem keres meg ennyit egy élet alatt, de még egy átlag család se.

Két orosz milliárdos is a háború befejezését kérte Putyintól (Telex) Számíthat, ha a pénzemberek akarják?
Teabee
Tudod, hogy megy ez...kérni kérhetnek...aztán lesz új milliárdos.
Kicsit túlgondolták a pozíciójukat.
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 693 — capitaine du château de Vienne 1487
Közben megnéztem a partizánon a Dobrev interjút és azért úgy vagyok vele, hogy valahol kár, h ő Gyurcsány neje, mert amúgy messze a legalkalmasabb ember lett volna a miniszterelnökjelölti posztra ebből az ellenzékből.
Szesze
Mondjuk elég nagy Red Flag, hogy Fletó neje, mer azt a választást elkúrta
Willie Parker
az csak mellékhatás, az egész klán egy kibaszott redflag

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve

Tony Adams
slowmotion
Elmagyarázod miért? Zsírba forgatja akkor miért jobb? Ha jobb miért nincs eleve zsirban? Hülye vagyok ehhez
vpi
Az okos idézőjelben értendő
slowmotion
Áááá. Köszi
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 859 — Cowboys fan

Tony Adams
slowmotion
vpi
Az okos idézőjelben értendő.
Ha melegre fordul a szitu, akkor nem árt, ha nem kerül a csőbe olyan dolog, ami nem oda való.

Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 640 — Kinek mit intézett a kormánya
Ez mire jó, én nem ertek hozza?
somoskovig
Az iszlám vallásúak nem szeretik a sertésszármazékokat.
tomz
Németh Szilárd reptiben lenyalná róluk.
Bazzani
Mármint Szilárd repülne, vagy a zsír?

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 8 282

no
ender1112

több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 006 — Axel Foley
somoskovig
tomz
Németh Szilárd reptiben lenyalná róluk.

több mint 3 éve
somoskovig
tomz
Az egri csillagokból nyúlták az ötletet 😜
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 582
somoskovig