USA és a világ
quick question: ha nincs miből fegyvert adni az ukránoknak, akkor ha eszkalálódik a háború és bejönnek a ruszkik, akkor engem, mint hadköteles, behívandó honvédőt mivel fognak felfegyverezni?majd kínai fegyverből
Olyan lesz, mint a kórház, hogy vigyem be magammal a wc papírtól kezdve a dolgokat, vagy fog jutni egy félig használható amd?
Amadeus
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Vagy küldjék ki a porosodó lélegeztetőgépeket, jó lesz barikádba.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 tucat gepárd m5 v m6 szép gesztus lett volna azértnem szégyen, EU tagállamai töménytelen mennyiségben küld fegyvertbrutál szégyen.Ó, bazz...köszönjük...A válaszok nagyon kemények alatta.
❗️#Hungary refused to supply weapons to #Ukraine
— NEXTA (@nexta_tv) February 27, 2022
Solymi
Bazzani
Amadeus
ha tényleg nincs mit, akkor segítsünk mással, pl humanitárius segítséggel!
NB2
Olyan lesz, mint a kórház, hogy vigyem be magammal a wc papírtól kezdve a dolgokat, vagy fog jutni egy félig használható amd?
nem szégyen, EU tagállamai töménytelen mennyiségben küld fegyvertbrutál szégyen.Ó, bazz...köszönjük...A válaszok nagyon kemények alatta.
Solymi
Bazzani
Amadeus
ha tényleg nincs mit, akkor segítsünk mással, pl humanitárius segítséggel!
Szerintem mindenki jobban jár vele.És akkor az M1-et is le kell kapcsolni?Kétlem, hogy az ukránok hajlandóak beszélni akár az angol nyelvű RT-vel, sőt, akár beengedni őket Ukrajnába.Ez az angol musoron levo, nem az oroszorszagi.Az erdekesseg kedveert nezegettem egy kicsit a RT-t.Hogy a RT teljesen normálisan csinálja? Akkor ez valami alternatív RT lehet, nem az orosz prop tv 😊
Itt jon a rengeteg kep ukran katonai cuccok az epuleteknel onnan meg zavarjak el a lakosok hogy a pince tele gyerekekkel, stb. Teljesen normalisan csinaljak es minden oldalt megszolaltatjak, termeszetesen hazabeszelnek.
no
ender1112
Termeszetesen hazabeszelnek es azt emelik ki ami a ket "uj2 allamban tortenik az ottani emberekkel es nem eliteloek a katonai beavatkozassal persze, de mindenkivel beszelnek. Rengeteg kep-video ahol hazak kozott a katonai cuccok, ott kiirjak hogy nem megerositett kepek idonkent.
no
ender1112
vpi
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
Nagy vezetőnk amúgy ezt is milyen jó diplomáciai érzékkel intézte el. Ha vége lesz ennek a szarnak, és ne adj isten tényleg ki tudnak ebből jönni győztesen az ukránok, biztos első osztályú élete lesz a kárpátaljai magyaroknak.brutál szégyen.Ó, bazz...köszönjük...A válaszok nagyon kemények alatta.
Solymi
Bazzani
Amadeus
Amúgy simán benne van, hogy tényleg nincs mit adnunk. De valamit gesztus szinten megpróbálhattunk volna összekaparni.brutál szégyen.Ó, bazz...köszönjük...A válaszok nagyon kemények alatta.
Solymi
Bazzani
Amadeus
És akkor az M1-et is le kell kapcsolni?Kétlem, hogy az ukránok hajlandóak beszélni akár az angol nyelvű RT-vel, sőt, akár beengedni őket Ukrajnába.Ez az angol musoron levo, nem az oroszorszagi.Az erdekesseg kedveert nezegettem egy kicsit a RT-t.Hogy a RT teljesen normálisan csinálja? Akkor ez valami alternatív RT lehet, nem az orosz prop tv 😊
Itt jon a rengeteg kep ukran katonai cuccok az epuleteknel onnan meg zavarjak el a lakosok hogy a pince tele gyerekekkel, stb. Teljesen normalisan csinaljak es minden oldalt megszolaltatjak, termeszetesen hazabeszelnek.
no
ender1112
Termeszetesen hazabeszelnek es azt emelik ki ami a ket "uj2 allamban tortenik az ottani emberekkel es nem eliteloek a katonai beavatkozassal persze, de mindenkivel beszelnek. Rengeteg kep-video ahol hazak kozott a katonai cuccok, ott kiirjak hogy nem megerositett kepek idonkent.
no
ender1112
A délelőtt megismert Dimához hasonló bajtársak.
Kétlem, hogy az ukránok hajlandóak beszélni akár az angol nyelvű RT-vel, sőt, akár beengedni őket Ukrajnába.Ez az angol musoron levo, nem az oroszorszagi.Az erdekesseg kedveert nezegettem egy kicsit a RT-t.Hogy a RT teljesen normálisan csinálja? Akkor ez valami alternatív RT lehet, nem az orosz prop tv 😊
no
ender1112
no
brutál szégyen.Ó, bazz...köszönjük...A válaszok nagyon kemények alatta.
Solymi
Bazzani
Szerkesztve lent a válasz.Áááá. KösziAz okos idézőjelben értendőElmagyarázod miért? Zsírba forgatja akkor miért jobb? Ha jobb miért nincs eleve zsirban? Hülye vagyok ehhezOkos húzás, csak nehogy befuccsoljon a mordályAzov fighters of the National Guard greased the bullets with lard against the Kadyrov orcs👊
— НГУ (@ng_ukraine) February 27, 2022
Бійці Азова Нацгвардії змастили кулі салом проти кадировських орків👊
Підписуйтесь на наш телеграм канал https://t.co/SBQltMr4bM pic.twitter.com/A1ci7tZL8r
Tony Adams
slowmotion
vpi
slowmotion
vpi
A bakancsot kell zsírozni, a géppityót olajozni szokták max.
Ja, olvastam én is...lesz még ennek nemzetközi visszhangja...lehet mégiscsak rákérdeznek majd Vityánál a választások előtt, hogy azt a kurva sok pénzt amit kapott, azt mire költötte?Ó, bazz...köszönjük...A válaszok nagyon kemények alatta.
Solymi
Bazzani
Ja, hogy a Matolcsy Ádámka abból vett 800 millió forintos órát... egy átlag ember nem keres meg ennyit egy élet alatt, de még egy átlag család se.
Két orosz milliárdos is a háború befejezését kérte Putyintól (Telex) Számíthat, ha a pénzemberek akarják?Tudod, hogy megy ez...kérni kérhetnek...aztán lesz új milliárdos.
Teabee
Kicsit túlgondolták a pozíciójukat.
az csak mellékhatás, az egész klán egy kibaszott redflagKözben megnéztem a partizánon a Dobrev interjút és azért úgy vagyok vele, hogy valahol kár, h ő Gyurcsány neje, mert amúgy messze a legalkalmasabb ember lett volna a miniszterelnökjelölti posztra ebből az ellenzékből.Mondjuk elég nagy Red Flag, hogy Fletó neje, mer azt a választást elkúrta
Szesze
Willie Parker

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
Áááá. KösziAz okos idézőjelben értendőElmagyarázod miért? Zsírba forgatja akkor miért jobb? Ha jobb miért nincs eleve zsirban? Hülye vagyok ehhezOkos húzás, csak nehogy befuccsoljon a mordályAzov fighters of the National Guard greased the bullets with lard against the Kadyrov orcs👊
Підписуйтесь на наш телеграм канал https://t.co/SBQltMr4bM pic.twitter.com/A1ci7tZL8r
Tony Adams
slowmotion
vpi
slowmotion
Az okos idézőjelben értendő.Elmagyarázod miért? Zsírba forgatja akkor miért jobb? Ha jobb miért nincs eleve zsirban? Hülye vagyok ehhezOkos húzás, csak nehogy befuccsoljon a mordályAzov fighters of the National Guard greased the bullets with lard against the Kadyrov orcs👊
Tony Adams
slowmotion
vpi
Ha melegre fordul a szitu, akkor nem árt, ha nem kerül a csőbe olyan dolog, ami nem oda való.
Szerkesztette: slowmotion
Mármint Szilárd repülne, vagy a zsír?Németh Szilárd reptiben lenyalná róluk.Ez mire jó, én nem ertek hozza?Az iszlám vallásúak nem szeretik a sertésszármazékokat.
somoskovig
tomz
Bazzani
Poloska vagyok.
Ez az angol musoron levo, nem az oroszorszagi.Az erdekesseg kedveert nezegettem egy kicsit a RT-t.Hogy a RT teljesen normálisan csinálja? Akkor ez valami alternatív RT lehet, nem az orosz prop tv 😊
no
ender1112
Németh Szilárd reptiben lenyalná róluk.Ez mire jó, én nem ertek hozza?Az iszlám vallásúak nem szeretik a sertésszármazékokat.
somoskovig
tomz
Az egri csillagokból nyúlták az ötletet 😜Ez mire jó, én nem ertek hozza?Az iszlám vallásúak nem szeretik a sertésszármazékokat.
somoskovig
tomz
Ez mire jó, én nem ertek hozza?Az iszlám vallásúak nem szeretik a sertésszármazékokat.
somoskovig