USA és a világ
amikor továbbmegy a kép abból nekem valószinűtlen h magyar egység lenne.Nem lehet hogy egyszerűen a szerkesztő rossz anyagot vágott össze? nem tudom.légierőéhez hasonlít de arányok nem stimmelnekmagyar nyuszibusz volt szerintem is.www.facebook.com/watch/?v=483656043205592Baszki, 0.14-nél csak nekem tűnt fel a magyar festés az APC-n?????? Ez mi és hogyan???
zacknorb
tomz
Cowboykarcsi90
briareos
Cowboykarcsi90
a rubel brutál, közel 100%-os zuhanásban a dollárhoz képest.
A kettő nem ugyanaz? 😊Mármint Szilárd repülne, vagy a zsír?Németh Szilárd reptiben lenyalná róluk.Ez mire jó, én nem ertek hozza?Az iszlám vallásúak nem szeretik a sertésszármazékokat.
somoskovig
tomz
Bazzani
zacknorb
🔥A Bayraktar drone destroyed a #Russian "Buk" near #Zhytomyr pic.twitter.com/NmOTOIqJuo
— NEXTA (@nexta_tv) February 27, 2022
nem nyitja meg a videót, ez az oroszoknál?magyar nyuszibusz volt szerintem is.www.facebook.com/watch/?v=483656043205592Baszki, 0.14-nél csak nekem tűnt fel a magyar festés az APC-n?????? Ez mi és hogyan???
zacknorb
tomz
Cowboykarcsi90
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Nem lehet hogy egyszerűen a szerkesztő rossz anyagot vágott össze? nem tudom.légierőéhez hasonlít de arányok nem stimmelnekmagyar nyuszibusz volt szerintem is.www.facebook.com/watch/?v=483656043205592Baszki, 0.14-nél csak nekem tűnt fel a magyar festés az APC-n?????? Ez mi és hogyan???
zacknorb
tomz
Cowboykarcsi90
briareos
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
A kaja meg szigorúan csirkefarhat.Javítottak a srácok lehet érezték, hogy ez így ultrakínos:Szigoruan 479.9 Ft-os áron
❗️#Hungary donated 100,000 liters of fuel and 28 tons of food to #Ukraine
Solymi
gabokocka
hoppawww.facebook.com/watch/?v=483656043205592Baszki, 0.14-nél csak nekem tűnt fel a magyar festés az APC-n?????? Ez mi és hogyan???
zacknorb
tomz
légierőéhez hasonlít de arányok nem stimmelnekmagyar nyuszibusz volt szerintem is.www.facebook.com/watch/?v=483656043205592Baszki, 0.14-nél csak nekem tűnt fel a magyar festés az APC-n?????? Ez mi és hogyan???
zacknorb
tomz
Cowboykarcsi90
magyar nyuszibusz volt szerintem is.www.facebook.com/watch/?v=483656043205592Baszki, 0.14-nél csak nekem tűnt fel a magyar festés az APC-n?????? Ez mi és hogyan???
zacknorb
tomz
www.facebook.com/watch/?v=483656043205592Baszki, 0.14-nél csak nekem tűnt fel a magyar festés az APC-n?????? Ez mi és hogyan???
zacknorb
csak attól függ h mennyire akarják ruszkik megóvni a várost. ha kevésbé, akkor sztem zéró chanceMostantól lesz a nagyon kemény...remélem kihúzzák
❗️❗️The mayor of #Kyiv, Vitaliy Klitschko, has said that Kyiv is surrounded, evacuation is impossible
He said this in an interview with The Associated Press, answering a question about whether the city authorities were going to evacuate residents. pic.twitter.com/822KnhsiSc
Solymi
Amadeus
Mostantól lesz a nagyon kemény...remélem kihúzzák
❗️❗️The mayor of #Kyiv, Vitaliy Klitschko, has said that Kyiv is surrounded, evacuation is impossible
He said this in an interview with The Associated Press, answering a question about whether the city authorities were going to evacuate residents. pic.twitter.com/822KnhsiSc
Solymi
Javítottak a srácok lehet érezték, hogy ez így ultrakínos:Szigoruan 479.9 Ft-os áron
Solymi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
Nem tudunk 5 rohamsisakot meg 8 lejart szavatossagu gazsprayt kuldeni baszki?nem szégyen, EU tagállamai töménytelen mennyiségben küld fegyvertbrutál szégyen.Ó, bazz...köszönjük...A válaszok nagyon kemények alatta.
❗️#Hungary refused to supply weapons to #Ukraine
Solymi
Bazzani
Amadeus
ha tényleg nincs mit, akkor segítsünk mással, pl humanitárius segítséggel!
NB2
Mondjuk azt hogy akarpataljai magyaroknak megy baszki
Gyalazat...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
quick question: ha nincs miből fegyvert adni az ukránoknak, akkor ha eszkalálódik a háború és bejönnek a ruszkik, akkor engem, mint hadköteles, behívandó honvédőt mivel fognak felfegyverezni?Ezért van a NATO. Nem a civil milíciának kell élőpajzs hadműveletet játszani, hanem profi katonák lerendezik. Nem is értem az ukránok miért akartak csatlakozni hozzá. Ettől még nekünk is vannak kötelezettségeink, és egy saját hadsereget fenn kéne tartanunk. Ha nem tudunk semmit küldeni, akkor ennek a minimumnak se tettünk eleget.
Olyan lesz, mint a kórház, hogy vigyem be magammal a wc papírtól kezdve a dolgokat, vagy fog jutni egy félig használható amd?
Amadeus
plusz mire behivnának vége leszquick question: ha nincs miből fegyvert adni az ukránoknak, akkor ha eszkalálódik a háború és bejönnek a ruszkik, akkor engem, mint hadköteles, behívandó honvédőt mivel fognak felfegyverezni?Egyszerűen nem fognak behívni, mert hát max csúzlival tudnál lőni.
Olyan lesz, mint a kórház, hogy vigyem be magammal a wc papírtól kezdve a dolgokat, vagy fog jutni egy félig használható amd?
Amadeus
Mikey
quick question: ha nincs miből fegyvert adni az ukránoknak, akkor ha eszkalálódik a háború és bejönnek a ruszkik, akkor engem, mint hadköteles, behívandó honvédőt mivel fognak felfegyverezni?Egyszerűen nem fognak behívni, mert hát max csúzlival tudnál lőni.
Amadeus
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
quick question: ha nincs miből fegyvert adni az ukránoknak, akkor ha eszkalálódik a háború és bejönnek a ruszkik, akkor engem, mint hadköteles, behívandó honvédőt mivel fognak felfegyverezni?Az ellenállás szent kötelességével.
Amadeus
mindezt szinte egy időben sikerült kinyilatkoztatni az EU-s hírrel, agyrém.Nagy vezetőnk amúgy ezt is milyen jó diplomáciai érzékkel intézte el. Ha vége lesz ennek a szarnak, és ne adj isten tényleg ki tudnak ebből jönni győztesen az ukránok, biztos első osztályú élete lesz a kárpátaljai magyaroknak.brutál szégyen.Ó, bazz...köszönjük...A válaszok nagyon kemények alatta.
Solymi
Bazzani
Amadeus
Cowboykarcsi90
Kiváló ütemérzék, nah, a tapasztalat.
Ha fegyvert nem is, pénzt tudott volna adni vagy bármi mást.Amúgy simán benne van, hogy tényleg nincs mit adnunk. De valamit gesztus szinten megpróbálhattunk volna összekaparni.brutál szégyen.Ó, bazz...köszönjük...A válaszok nagyon kemények alatta.
Solymi
Bazzani
Amadeus
bcsarli
Megmondani, hogy nincs fegyver, de jönnek ide a menekültek (nem válogatjuk ki őket, becsszó), mert adunk mindent.