USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 3 éve
Nekem amúgy az a bajom a tüntetésekkel média szempontból, hogy mindegyik csatorna egy érdekcsoport, és nincs objektív tudósítás sajnos ahol le lehet vonni a következményeket. A BLM tüntetéseknek szerintem van értelme bizonyos szintig, viszont emiatt egy bűnözőt akinek a legtöbb ember ezt kívánta volna na abból ne csináljuk glorified herot. Meg hogy a másság szép. Nem szép, mindenki ugyanolyan egyenlő (legalábbis szerintem). És igen baloldalon is vannak idióták, ahol 0-24-ben megy hogy ők áldozatok stb, amikor semmilyen hátráltató körülmény nem érte őket. Valamint gondoltam ezen hogy kiket lőnek le a rendőrök. Meg lehet sőt szerintem meg is tudtok cáfolni, de én úgy vélem hogy a társadalmi osztály alapján lőnek le valakit, mintsem bőrszín alapján, hisz mindkettőre volt itt példa, lőttek fehéret feketét latint... Szerintem ez alapvetően a szegényeket jobban sújtja, ami viszont az amerikai rendszer hibája hogy le se szarják őket igazából, csak menjenek ki nekik tüntetni hogy BLM meg legyen nekik jó helyen az X. Nekik viszont a nagyobb részük fekete sajnos. De lehet hülyeséget írok, prove me wrong please. Nekem ez a teoría lebeg a fejembe hónapok óta.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
sztem sem feltétlen jó dolog azzal most előjönni, de azért van kettősségland of the free, hát persze.
Good time to revisit this thread of ~1000 videos of cops beating the shit out of peaceful protestors https://t.co/6OAfDinkXC
— j (@jek_tx) January 6, 2021
Negritis
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Ide már nácikat is beengednek? Fura.Amellett h én is elítélek jópár hsz-t az utóbbiakból, egyszerű idiótákat lenácizni szintén nem éppen pozitív példa.
nagylaza
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
Természetesen a politikai hibáik miatt jutottak ebbe a helyzetbe. Nincs meg a politikai erejük ahhoz, hogy komolyan beavatkozzanak már a világban és a demokráciájukat exportálják kéretlenül.csak megemlítem hogy amiről te beszélsz az még mindig politika ahogy Negritis is mondta, lehet hogy katonailag is alulmaradnának az oroszokkal vagy a kínaiakkal szemben, bár kétlem, de amiket te említesz annak csak a politikai döntéshozáshoz van köze nem pedig a katonai dolgokhozMár nem mennek oda sereggel. azok az idők elmúltak. eljátszották mindenhol a szavukat és a konkrét erejük sincs meg egy szárazföldi beavatkozáshoz. Ha az amcsikkal szövetséget kötsz és katonai segítséget kérsz tőlük, akkor tuti hogy előbb utóbb hátba támadnak és odadobnak az ellenségeidnek. Nem véletlen, hogy a kínaiak, oroszok az utóbbi időben komoly sikereket értek el az amerikaiak kárára.de az politika, én azt mondom hogy ha odamennek valahova a sereggel akkor takarítanakKorántsem. Ázsiát elvesztetették, Afrikát is. Az arab világban vagy egy Szaudi állam amit támogatnak és ennyi. Gyakorlatilag az arab világban a biztonságos zöld zónákon kívül a katonáik konkrét életveszélyben vannak. Minden szövetségesüket előbb utóbb hátba szúrtak és odadobtak koncnak. kurdok, afgánok, stb. Nem véletlen, hogy elmúltak azok az idők amikor háborút kezdeményeznek, mert ahhoz már koránt sincs meg az erejük. Irak , Szíria stb már nem ők voltak akik diktáltak, hanem sokad szereplők lettek. Trum már meg sem próbálkozott semmilyen komolyabb beavatkozással.És ezek az amcsik osztják az észt demokráciából a világnak😊 A lapos tévés blm bohócok után a hazafiak amcsi zászlóba öltözött bohócai megbénítják az országot és a törvényhozásukat😊 Szerencsére a világban már csak fogatlan oroszlánok, az erejük már erősen megkopott.katonailag még mindig ők harapnak a legnagyobbat
pfefe8
Negritis
pfefe8
hogy mi a következménye más kérdés
Negritis
pfefe8
Cuchulain82
Steelers fan
több mint 3 éve
Itt sztem tényleg csak egy túlbuzgó propagandista műve az egész, ez a cikkrendelés nem Rogánéktól jött.Ajánlom az Origo iránymutatását:Azt értem, hogy Orbánt védeni kell, és ennek érdekében belfoldi témákban - vagy EU témában akikkel "harcban áll" - bele kell állni az ügyekbe. De mi az értelme beállni a Trump kult legszélének narratívájába? Mit használ ez a Fidesznek? Esküszöm nem értem...
A botrányos novemberi választást követően totális káoszt hozott Joe Biden elnöksége
Tényleg nem én találtam ki:
www.origo.hu/nagyvilag/20210107-mar-hetek-ota-tudni-lehetet-mi-keszul-washingtonban.html
nagylaza
peterk2005
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Cuchulain82
985
csak megemlítem hogy amiről te beszélsz az még mindig politika ahogy Negritis is mondta, lehet hogy katonailag is alulmaradnának az oroszokkal vagy a kínaiakkal szemben, bár kétlem, de amiket te említesz annak csak a politikai döntéshozáshoz van köze nem pedig a katonai dolgokhozMár nem mennek oda sereggel. azok az idők elmúltak. eljátszották mindenhol a szavukat és a konkrét erejük sincs meg egy szárazföldi beavatkozáshoz. Ha az amcsikkal szövetséget kötsz és katonai segítséget kérsz tőlük, akkor tuti hogy előbb utóbb hátba támadnak és odadobnak az ellenségeidnek. Nem véletlen, hogy a kínaiak, oroszok az utóbbi időben komoly sikereket értek el az amerikaiak kárára.de az politika, én azt mondom hogy ha odamennek valahova a sereggel akkor takarítanakKorántsem. Ázsiát elvesztetették, Afrikát is. Az arab világban vagy egy Szaudi állam amit támogatnak és ennyi. Gyakorlatilag az arab világban a biztonságos zöld zónákon kívül a katonáik konkrét életveszélyben vannak. Minden szövetségesüket előbb utóbb hátba szúrtak és odadobtak koncnak. kurdok, afgánok, stb. Nem véletlen, hogy elmúltak azok az idők amikor háborút kezdeményeznek, mert ahhoz már koránt sincs meg az erejük. Irak , Szíria stb már nem ők voltak akik diktáltak, hanem sokad szereplők lettek. Trum már meg sem próbálkozott semmilyen komolyabb beavatkozással.És ezek az amcsik osztják az észt demokráciából a világnak😊 A lapos tévés blm bohócok után a hazafiak amcsi zászlóba öltözött bohócai megbénítják az országot és a törvényhozásukat😊 Szerencsére a világban már csak fogatlan oroszlánok, az erejük már erősen megkopott.katonailag még mindig ők harapnak a legnagyobbat
pfefe8
Negritis
pfefe8
Negritis
pfefe8
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
Már nem mennek oda sereggel. azok az idők elmúltak. eljátszották mindenhol a szavukat és a konkrét erejük sincs meg egy szárazföldi beavatkozáshoz. Ha az amcsikkal szövetséget kötsz és katonai segítséget kérsz tőlük, akkor tuti hogy előbb utóbb hátba támadnak és odadobnak az ellenségeidnek. Nem véletlen, hogy a kínaiak, oroszok az utóbbi időben komoly sikereket értek el az amerikaiak kárára.de az politika, én azt mondom hogy ha odamennek valahova a sereggel akkor takarítanakKorántsem. Ázsiát elvesztetették, Afrikát is. Az arab világban vagy egy Szaudi állam amit támogatnak és ennyi. Gyakorlatilag az arab világban a biztonságos zöld zónákon kívül a katonáik konkrét életveszélyben vannak. Minden szövetségesüket előbb utóbb hátba szúrtak és odadobtak koncnak. kurdok, afgánok, stb. Nem véletlen, hogy elmúltak azok az idők amikor háborút kezdeményeznek, mert ahhoz már koránt sincs meg az erejük. Irak , Szíria stb már nem ők voltak akik diktáltak, hanem sokad szereplők lettek. Trum már meg sem próbálkozott semmilyen komolyabb beavatkozással.És ezek az amcsik osztják az észt demokráciából a világnak😊 A lapos tévés blm bohócok után a hazafiak amcsi zászlóba öltözött bohócai megbénítják az országot és a törvényhozásukat😊 Szerencsére a világban már csak fogatlan oroszlánok, az erejük már erősen megkopott.katonailag még mindig ők harapnak a legnagyobbat
pfefe8
Negritis
pfefe8
Negritis
Steelers fan
több mint 3 éve
de az politika, én azt mondom hogy ha odamennek valahova a sereggel akkor takarítanakKorántsem. Ázsiát elvesztetették, Afrikát is. Az arab világban vagy egy Szaudi állam amit támogatnak és ennyi. Gyakorlatilag az arab világban a biztonságos zöld zónákon kívül a katonáik konkrét életveszélyben vannak. Minden szövetségesüket előbb utóbb hátba szúrtak és odadobtak koncnak. kurdok, afgánok, stb. Nem véletlen, hogy elmúltak azok az idők amikor háborút kezdeményeznek, mert ahhoz már koránt sincs meg az erejük. Irak , Szíria stb már nem ők voltak akik diktáltak, hanem sokad szereplők lettek. Trum már meg sem próbálkozott semmilyen komolyabb beavatkozással.És ezek az amcsik osztják az észt demokráciából a világnak😊 A lapos tévés blm bohócok után a hazafiak amcsi zászlóba öltözött bohócai megbénítják az országot és a törvényhozásukat😊 Szerencsére a világban már csak fogatlan oroszlánok, az erejük már erősen megkopott.katonailag még mindig ők harapnak a legnagyobbat
pfefe8
Negritis
pfefe8
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
D majd a rájátszásban aratunk és összecsapunk a döntőben veletek és TJ 5-ször viszi földre a legendátokat😊És ezek az amcsik osztják az észt demokráciából a világnak😊 A lapos tévés blm bohócok után a hazafiak amcsi zászlóba öltözött bohócai megbénítják az országot és a törvényhozásukat😊 Szerencsére a világban már csak fogatlan oroszlánok, az erejük már erősen megkopott.És az alapszakasz végére a Steelers is eléggé visszaesett.
pfefe8
nagylaza
Steelers fan
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
Korántsem. Ázsiát elvesztetették, Afrikát is. Az arab világban vagy egy Szaudi állam amit támogatnak és ennyi. Gyakorlatilag az arab világban a biztonságos zöld zónákon kívül a katonáik konkrét életveszélyben vannak. Minden szövetségesüket előbb utóbb hátba szúrtak és odadobtak koncnak. kurdok, afgánok, stb. Nem véletlen, hogy elmúltak azok az idők amikor háborút kezdeményeznek, mert ahhoz már koránt sincs meg az erejük. Irak , Szíria stb már nem ők voltak akik diktáltak, hanem sokad szereplők lettek. Trum már meg sem próbálkozott semmilyen komolyabb beavatkozással.És ezek az amcsik osztják az észt demokráciából a világnak😊 A lapos tévés blm bohócok után a hazafiak amcsi zászlóba öltözött bohócai megbénítják az országot és a törvényhozásukat😊 Szerencsére a világban már csak fogatlan oroszlánok, az erejük már erősen megkopott.katonailag még mindig ők harapnak a legnagyobbat
pfefe8
Negritis
Steelers fan
több mint 3 éve
Cuchulain82
985
Ide már nácikat is beengednek? Fura.ugyan hagyd, nekem feldobták a napomat, boldoggá tesz a tudat hogy nem vagyok olyan mint ők 😉
nagylaza
több mint 3 éve
Riverskétől csak egy ilyen kommentre vártam, hogy végre mehessen a ban, és repült vele egy hétre a másik jómadár isa kommenteket direkt nem törlöm, de senki ne reagáljon rá
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Ide már nácikat is beengednek? Fura.
több mint 3 éve
Ha a négerek randalíroznak akkor az rendben van és támogatandó, de ha rendes, fehér emberek az már botrány......szánalmas már, ami rasszizmus címen megy Amerikában. Lassan a fekete szót is kitiltják a köztudatból a niggerek folyamatos síránkozása miatt. Nem fekete és fehét lesz, hanem szürke és fehér. Vicc. Banánt nekik. Trump az isten!
több mint 3 éve
Elkeserítő, egyben fájdalmas olvasnom az ezen platformon is megjelenő, a vélt fehér szupremácia propagálása miatt öngyűlölővé vált és emiatt túlkompenzáló faszfejeket - eltekintve 1-2 üdítő kivételtől (undisputedly, NB2, kristóf17).Ez már három nem faszfej. Veled együtt: négy. Hajrá!
Andris10
több mint 3 éve
Andris10
37
Elkeserítő, egyben fájdalmas olvasnom az ezen platformon is megjelenő, a vélt fehér szupremácia propagálása miatt öngyűlölővé vált és emiatt túlkompenzáló faszfejeket - eltekintve 1-2 üdítő kivételtől (undisputedly, NB2, kristóf17).
több mint 3 éve
És ezek az amcsik osztják az észt demokráciából a világnak😊 A lapos tévés blm bohócok után a hazafiak amcsi zászlóba öltözött bohócai megbénítják az országot és a törvényhozásukat😊 Szerencsére a világban már csak fogatlan oroszlánok, az erejük már erősen megkopott.És az alapszakasz végére a Steelers is eléggé visszaesett.
pfefe8
több mint 3 éve
És ezek az amcsik osztják az észt demokráciából a világnak😊 A lapos tévés blm bohócok után a hazafiak amcsi zászlóba öltözött bohócai megbénítják az országot és a törvényhozásukat😊 Szerencsére a világban már csak fogatlan oroszlánok, az erejük már erősen megkopott.katonailag még mindig ők harapnak a legnagyobbat
pfefe8
több mint 3 éve
na de majd Kína!!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
És ezek az amcsik osztják az észt demokráciából a világnak😊 A lapos tévés blm bohócok után a hazafiak amcsi zászlóba öltözött bohócai megbénítják az országot és a törvényhozásukat😊 Szerencsére a világban már csak fogatlan oroszlánok, az erejük már erősen megkopott.
Steelers fan
több mint 3 éve
Cuchulain82
985
Engem az zavar de baromira, pedig elfogadó vagyok és hiszek az egyenjogúságban származástól függetlenül, hogy az összes ún. sztár (sportoló, zenész, színész, akármi) Instagram sztorija, akiket követek, azzal van tele hogy "bezzeg ha feketék törtek volna be a Capitoliumba, akkor nem csak egyet lőttek volna le, helló fehér felsőbbrendűség."Ez tipikusan olyan dolog hogy ha okosabbat nem tudnak mondani akkor inkább fogják be a szájukat. Ezeknek a megszólalásoknak nulla haszna van csak tovább fokozzák az indulatokat.
Az anyátok picsáját már komolyan, hát már bennem is kezdenek negatív érzéseket kelteni az egész egyenjogúsági mozgalommal kapcsolatban ezek a kirakat BLM harcosok.
Mikey
Mondom ezt úgy hogy amikor az első képeket láttam arról hogy a "tüntetők" bent vannak az épületben, akkor nekem is eszembe jutott hogy ha ehhez hasonlót kicsit sötétebb bőrű emberek csinálnának már rég halottak hevernének a folyosókon.
több mint 3 éve
sztem sem feltétlen jó dolog azzal most előjönni, de azért van kettősségGood time to revisit this thread of ~1000 videos of cops beating the shit out of peaceful protestors https://t.co/6OAfDinkXC
— j (@jek_tx) January 6, 2021
több mint 3 éve
Engem az zavar de baromira, pedig elfogadó vagyok és hiszek az egyenjogúságban származástól függetlenül, hogy az összes ún. sztár (sportoló, zenész, színész, akármi) Instagram sztorija, akiket követek, azzal van tele hogy "bezzeg ha feketék törtek volna be a Capitoliumba, akkor nem csak egyet lőttek volna le, helló fehér felsőbbrendűség."Miért zavar? Szerinted nincs igazuk?
Az anyátok picsáját már komolyan, hát már bennem is kezdenek negatív érzéseket kelteni az egész egyenjogúsági mozgalommal kapcsolatban ezek a kirakat BLM harcosok.
Mikey
We’re not asking you to shoot them like you shoot us, we’re asking you to NOT shoot us like you don’t shoot them...
— Davontae Harris (@wichkid) January 7, 2021
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
www.bankinfosecurity.com/rioters-open-capitols-doors-to-potential-cyberthreats-a-15715
több mint 3 éve
Mikey
18 752
Engem az zavar de baromira, pedig elfogadó vagyok és hiszek az egyenjogúságban származástól függetlenül, hogy az összes ún. sztár (sportoló, zenész, színész, akármi) Instagram sztorija, akiket követek, azzal van tele hogy "bezzeg ha feketék törtek volna be a Capitoliumba, akkor nem csak egyet lőttek volna le, helló fehér felsőbbrendűség."Az anyátok picsáját már komolyan, hát már bennem is kezdenek negatív érzéseket kelteni az egész egyenjogúsági mozgalommal kapcsolatban ezek a kirakat BLM harcosok.
Szerkesztette: Mikey