USA és a világ
Egyre inkább attól félek, hogy a szankciók kontraproduktívak lesznek és egy ellehetetlenített ország élén, egy jövőkép nélüli sebzett vad beláthatatlan következményű lépésre szánja el magát...Mit kéne tenni? Engedni Putyinnak? Helyreállítani a 97 előtti állapotot és visszatérni a kgst-be? Zárójelbe tenni az elmúlt 30 évet?
Határozottan nem értek a témához, de szeméj szerint nem tartom jó megoldásnak a jelenlegi nyugati reakciót. Ukrajnának ez már késő lesz, de ha valóban nagy hatású a csomag, akkor könnyen kétségbeesett reakcióba hajszolhatja Putyint.
Az elmúlt néhány nap nyugati válaszát én részben szerecsenmosdatásnak tartom, bár értem, hogy jelenleg más értelmes megoldás nincs. A megelőzés lett volna fontos, de azt mindkét oldal keményen elbaxta 😕
clbass
Nos tehát, közeledik a 'mindenki mutassa a lapjait' pillanat.Nana. Ez nagyon nana.
tomz⚡️⚡️Putin orders the Russian deterrence forces to a special mode of combat duty
— Ragıp Soylu (@ragipsoylu) February 27, 2022
— TASS
Tony Adams
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Gitler, golokauszt, gomelakkor igaz, en Gomelt olvastam konkret helyszinnek, de a folyo is megteszi.❗️Alexander Lukashenko and Vladimir Zelensky have agreed that the #Ukrainian delegation will meet with the #Russian without preconditions at the Ukrainian-Belarusian border, near the Pripyat River
— NEXTA (@nexta_tv) February 27, 2022
Solymi
csebi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
Határozottan nem értek a témához, de szeméj szerint nem tartom jó megoldásnak a jelenlegi nyugati reakciót. Ukrajnának ez már késő lesz, de ha valóban nagy hatású a csomag, akkor könnyen kétségbeesett reakcióba hajszolhatja Putyint.
Az elmúlt néhány nap nyugati válaszát én részben szerecsenmosdatásnak tartom, bár értem, hogy jelenleg más értelmes megoldás nincs. A megelőzés lett volna fontos, de azt mindkét oldal keményen elbaxta 😕
UPDATE: Ukrainian sources say they will negotiate with Belarusians, not with Russians.❗️Alexander Lukashenko and Vladimir Zelensky have agreed that the #Ukrainian delegation will meet with the #Russian without preconditions at the Ukrainian-Belarusian border, near the Pripyat River
Solymi
“The negotiations will take place in the border in Gomel region. Aiming to prevent Belarus from participating the war”
— Pravda Ukraine
akkor igaz, en Gomelt olvastam konkret helyszinnek, de a folyo is megteszi.❗️Alexander Lukashenko and Vladimir Zelensky have agreed that the #Ukrainian delegation will meet with the #Russian without preconditions at the Ukrainian-Belarusian border, near the Pripyat River
Solymi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
M.Pali Tökölre mén...❗️Alexander Lukashenko and Vladimir Zelensky have agreed that the #Ukrainian delegation will meet with the #Russian without preconditions at the Ukrainian-Belarusian border, near the Pripyat River
Solymi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
❗️Alexander Lukashenko and Vladimir Zelensky have agreed that the #Ukrainian delegation will meet with the #Russian without preconditions at the Ukrainian-Belarusian border, near the Pripyat River
Nos tehát, közeledik a 'mindenki mutassa a lapjait' pillanat.Az a baj, hogy a lapjai helyett mást mutat és kicsi.
tomz⚡️⚡️Putin orders the Russian deterrence forces to a special mode of combat duty
— TASS
Tony Adams
Tényleg ennyi lenne? Nincs több lap a kezében? Így elszámolta magát és már csak abban bízik ha élesíti az atomot a nyugat leáll Ukrajna támogatásával és összeroppannak?⚡️⚡️Putin orders the Russian deterrence forces to a special mode of combat duty
— TASS
Tony Adams⚡️⚡️⚡️BREAKING: Putin orders Russian nuclear deterrent forces on alert.
— The Kyiv Independent (@KyivIndependent) February 27, 2022
Solymi
Ozibozi jelentkezz.⚡️⚡️Putin orders the Russian deterrence forces to a special mode of combat duty
— TASS
Tony Adams⚡️⚡️⚡️BREAKING: Putin orders Russian nuclear deterrent forces on alert.
Solymi
Nukleáris megtorlás legitim-e?
⚡️⚡️Putin orders the Russian deterrence forces to a special mode of combat duty
— TASS
Tony Adams
— TASS
Tony Adams
⚡️⚡️⚡️BREAKING: Putin orders Russian nuclear deterrent forces on alert.
— TASS
Csak jó lenne érteni oroszul.Here's Putin just now ordering Russia's deterrence (nuclear) forces on "a special regime of duty" in response to foreign sanctions. It's a DEFCON situation. pic.twitter.com/Hhmq5ZAMmO
— Kevin Rothrock (@KevinRothrock) February 27, 2022
Kezdenek elfogyni az lapjai...
Tony Adams
Most már nem szükséges lezárni a légteret 😀delre meg tudnak kerulni ...
Almost all #Europen countries has declared a no-fly zone for #Russia. pic.twitter.com/HgnKqohsq9
Nomac
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Csehország kezdeményezi, hogy orosz állampolgárok ne kaphassanak vízumot schengeni országokban.ezt mar lattam par napja, hogy vki utotte ezt, nem a csehek hanem vmeik balti. hat ez kemeny, ilyen a hideghaboruban sem volt.
Amadeus
elég szar deck volt akkorHere's Putin just now ordering Russia's deterrence (nuclear) forces on "a special regime of duty" in response to foreign sanctions. It's a DEFCON situation. pic.twitter.com/Hhmq5ZAMmO
Tony Adams
Most megy az etetés. Mindenki elkönyveli hogy nem olyan erősek mégsem, aztán akkor beizzítanak.Vagy nem. Amig VP nem fedi fel minden lapjat, nem irnam le. Meg mindig nem tudom elhinni, hogy ennyire elszamolta volna magat.És ezzel megmenti az országát.Igen. De nem latom azt a forgatokonyvet, ahol o ezt tuleli. Igy, hogy nem hagyja el Ukrajnat es nem kert a kimenekitesbol. Eleg badass pali, csak az eletevel fizet ezert szerintem.En is ezt gondolom de az meg csak olaj lesz a tuzreHát nem tudom egyelőre hamarabb látom, hogy Putyin vagy (esetleg és) Lukasenka bukik, mint Zelenszkij.Szerintem sajnos elkapjak es megolik par napon belul.
Jughead
Stez
gabokocka
Stez
somoskovig
Ugyhogy en ovatosan varok egyelore. Foglalmam sincs, mi lehet a hosszutavu celja.
Stez
Here's Putin just now ordering Russia's deterrence (nuclear) forces on "a special regime of duty" in response to foreign sanctions. It's a DEFCON situation. pic.twitter.com/Hhmq5ZAMmO
Most már nem szükséges lezárni a légteret 😀Azért várjunk még vele, ez is a szankció része, nem fogják azt csak úgy hipp-hopp feloldani.
Almost all #Europen countries has declared a no-fly zone for #Russia. pic.twitter.com/HgnKqohsq9
Nomac
Figy, lehet h úgy van vele, hogyha megdönteni nem tudja a kormányt, akkor nekiáll tárgyalni.Vagy nem. Amig VP nem fedi fel minden lapjat, nem irnam le. Meg mindig nem tudom elhinni, hogy ennyire elszamolta volna magat.És ezzel megmenti az országát.Igen. De nem latom azt a forgatokonyvet, ahol o ezt tuleli. Igy, hogy nem hagyja el Ukrajnat es nem kert a kimenekitesbol. Eleg badass pali, csak az eletevel fizet ezert szerintem.En is ezt gondolom de az meg csak olaj lesz a tuzreHát nem tudom egyelőre hamarabb látom, hogy Putyin vagy (esetleg és) Lukasenka bukik, mint Zelenszkij.Szerintem sajnos elkapjak es megolik par napon belul.
Jughead
Stez
gabokocka
Stez
somoskovig
Ugyhogy en ovatosan varok egyelore. Foglalmam sincs, mi lehet a hosszutavu celja.
Stez
A déli területeket megtartja, a többit meg nagy kegyesen visszaadja cserébe.
And this is the road between Bucha and Irpin.
— Illia Ponomarenko (@IAPonomarenko) February 27, 2022
Part of my usual bike route in the Kyiv region.
Today it is a Russian Death Valley. pic.twitter.com/qR79LZOcJM