NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Houston Texans
14
6
USA és a világ
szóvalA tegnapi Partizánban ezt a térképet elemezte a 2 egyetemi meghívott.Hát tekintve a távolságokat, Kijevig olyan nehéz nem volt eljutni 2.5 nap alatt, ottani méretekben egy köpésre van a fehérorosz határtól. Itt van ez a térkép az állítólagos jelenlegi helyzetről (nem tudom mennyire hiteles, ezt találtam a twitteren. ha valaki megerősíteni vagy cáfolni tudja, tegye meg legyen szíves). Ez alapján a térkép alapján ez eddig minden, csak nem blitzkrieg. Ahhoz már a fél országnak legalább pirosnak kellene lennie. Ehelyett délen a Krím már az övék volt, az ottani piros nagy része nem most lett az. Keleten is a piros területek jó része már az volt. Úgyhogy légi bombázások és egy kevés előre haladás itt meg ott a határok mentén. És Kijev. Ez inkább egy precíziós fegyveres államcsíny kísérletre hasonlít, mint villámháborúra. Ha Kijev nem lesz meg, akkor egy sikertelen államcsíny kísérletre. Attól félek, hogy ha nem lesz meg, akkor jön a desperation mode és a furkósbot. 😕Harkovból közben kizavarták az oroszokat. (FAZ)Amúgy itt viccelődunk az orosz blitzkriegen a benyabol kifogyott tankokkal de északon elég gyorsan Kijevbe értek és a Krímbol is kitörtek viszonylag könnyen. Az egyetlen ami láthatóan lassítja a haladást az épp a keleti rész. Harkovot már kb első napon el kellett volna foglalniuk ehhez képest ott szórakoznak még mindig.
Amadeus
csebi
peterk2005
empty taxi
1. a Krím fölött gyorsan lehet haladni, sokminden nincs ott, ha jók az elbeszélések békeidőben is ( értsd SZU) kedden meg szombaton lehetett zuhanyozni
stratégiai szempontból Mariupol meg Odessza számít lényegesen
2. Nem tiszta, hogy akar átkarolni, a Kiev az teljesen külön? A krími egységek egyercsak Dnyipronak fordulnak?
óriás hiba szerintem az átkarolás Dnyipróval meg Zaporozseccal, főleg ha a kievi hadoszlopt is várni kellene
3. ami lényeges volt az ukránok megerősítették, Mariupol, Harkov, Csernyitököm - volt idejük amíg Vladimir nagyfejedelem masíroztatta a népet, kismmalac kismalac engeggybe
itt érzek gixert, hogy csak a Dnyeszer bal parti felvonulásra számítottak, a csernobilire nem
4. ha bekeríti Kievet, a civileket ki kell engednie, meg a "civilek" is mennek velük, mer ha jön az anyag oda ember is kell
ebben az esetben is Dnyipróra raknám a zsugát

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
🇫🇷Emmanuel Macron: "Belarus cannot become a place for Russian nuclear missiles aimed at Europe. Belarusian youth has the right to choose Europe, democracy and freedom. We are ready for it. For the future of Belarus. For Ukraine. For Europe." pic.twitter.com/2yUh1I3W5w
— NEXTA (@nexta_tv) February 27, 2022
And this is the road between Bucha and Irpin.
— Illia Ponomarenko (@IAPonomarenko) February 27, 2022
Part of my usual bike route in the Kyiv region.
Today it is a Russian Death Valley. pic.twitter.com/qR79LZOcJM
Kell tartani egy közvélemény kutatást, hogy ki akar szabadsága menni és megnézni a ukrán városokat.
🔥@trussliz says she will suport individual British nationals who decide to go to Ukraine and fight Russians.
— Illia Ponomarenko (@IAPonomarenko) February 27, 2022
In other words, let’s have a beer together in Kyiv on our common victory day 🇬🇧
Ukrainian forces destroyed a large number of Russian equipment in Bucha, west of #Kyiv. Massive destruction in this area.pic.twitter.com/LsYSeC3XYB
— marqs (@MarQs__) February 27, 2022
Sztem holtverseny lesz 😀Olaszország után Franciaország is lezárta a légterét.Kíváncsi leszek, sikerül-e ebben is majd utolsónak lenni.
Hollandia, Szlovákia és Magyarország még kitart 😊
🇫🇷#France is closing its skies to #Russian aircraft.
Solymi
Vrij6
Olaszország után Franciaország is lezárta a légterét.Kíváncsi leszek, sikerül-e ebben is majd utolsónak lenni.
Solymi
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
Úgy értem, még többet, hosszabb távú maradásra, biztosítani az országot 😊Szerintem nem kell hívni őket, hiszen már ott vannak.Az még szép lenne, ha ott kirobbanna egy polgárháború...Közben figyelő szemeteket Minszkre vessétek, valami van a levegőben. Új helyzet, ha Lukasenkonak belső tüntetésekre kell készülnie.Most kellen megdönteni ezt a hulladék faszfejet.
Szokol
Vrij6
Még a végén oda is behívná az oroszokat felszabadítani.
Solymi
Mikey
A sportolokat kevesbe buntetik azert, maximum a klubtulajokat es szponzorokat, amik beivodtak nehany csapathoz (lasd Schalke).tegnap mikor elkezdtem ezt a témát feszegetni, majd leharapták a fejem, hogy senki nem akarja a sportolókat büntetniNem meri ezt megcsinalni a szovetseg.Ki fogják őket zárni a selejtezőkről, mint ahogy a szerbekkel tették 1991-től 1996-ig.A lengyelek és a svédek után a csehek sem állnak ki az oroszok ellen a vb pótselejtezőkben.Akkor Putyin csak ki akart jutni a VB-re. Kész.
Vrij6
Heisman
Kampman
Stez
nah azóta csak ilyenek jönnek velem szemben
NB2
De ketlem, hogy az evek ota papirpocs FIFA-UEFA, amelyik meg a szuperliganal is csak bohockodott es igazabol a nepharag mentette meg a rivalis bajnoksag megalakulasatol, az most hirtelen akkor fogja es dobja az oroszokat, akik az arabok mellett uralnak csomo mindent, es elkepesztoen magas az erdekeltseg oda-vissza a szervezetekkel.
Ergo nem, szerintem nem merik ezt meglepni.
Az Önkéntes Tartalékosokat is hívták, most még lehetett választani, hogy mennek-e a határra, vagy van halaszthatatlan dolguk, de szóltak, hogy amennyiben eszkalálódik a helyzet, akkor nem fogják kérdezni, menni kell.Meg elv már kezdte valaki a rémhírterjesztést tegnap SMSben is, 30-as számról írták hogy be kell vonulni.Az biztos h a HM küldött a héten küldött egy körlevelet a többi tárcának h küldjék el azoknak a szervezeti egységeknek a nevét, ahonnan nem lehet besorozni a férfi közszolgákat.
zacknorb
empty taxi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
Szerintem nem kell hívni őket, hiszen már ott vannak.Az még szép lenne, ha ott kirobbanna egy polgárháború...Közben figyelő szemeteket Minszkre vessétek, valami van a levegőben. Új helyzet, ha Lukasenkonak belső tüntetésekre kell készülnie.Most kellen megdönteni ezt a hulladék faszfejet.
Szokol
Vrij6
Solymi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Megnéztem, nem volt ilyen nevű csapat az AFC-ben a 70-es években, szóval kamu.A Southból?Ha tiltakozásul senki nem áll ki ellenük, akkor szerintem ez lehet a megoldás.Nem meri ezt megcsinalni a szovetseg.Ki fogják őket zárni a selejtezőkről, mint ahogy a szerbekkel tették 1991-től 1996-ig.A lengyelek és a svédek után a csehek sem állnak ki az oroszok ellen a vb pótselejtezőkben.Akkor Putyin csak ki akart jutni a VB-re. Kész.
Vrij6
Heisman
Kampman
Stez
Ahogy Izraelt végül kirakták az AFC-ből a hetvenes években.
Kampman
Vrij6
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
A Southból?Ha tiltakozásul senki nem áll ki ellenük, akkor szerintem ez lehet a megoldás.Nem meri ezt megcsinalni a szovetseg.Ki fogják őket zárni a selejtezőkről, mint ahogy a szerbekkel tették 1991-től 1996-ig.A lengyelek és a svédek után a csehek sem állnak ki az oroszok ellen a vb pótselejtezőkben.Akkor Putyin csak ki akart jutni a VB-re. Kész.
Vrij6
Heisman
Kampman
Stez
Kampman
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
tegnap mikor elkezdtem ezt a témát feszegetni, majd leharapták a fejem, hogy senki nem akarja a sportolókat büntetniNem meri ezt megcsinalni a szovetseg.Ki fogják őket zárni a selejtezőkről, mint ahogy a szerbekkel tették 1991-től 1996-ig.A lengyelek és a svédek után a csehek sem állnak ki az oroszok ellen a vb pótselejtezőkben.Akkor Putyin csak ki akart jutni a VB-re. Kész.
Vrij6
Heisman
Kampman
Stez
nah azóta csak ilyenek jönnek velem szemben
Ha tiltakozásul senki nem áll ki ellenük, akkor szerintem ez lehet a megoldás.Nem meri ezt megcsinalni a szovetseg.Ki fogják őket zárni a selejtezőkről, mint ahogy a szerbekkel tették 1991-től 1996-ig.A lengyelek és a svédek után a csehek sem állnak ki az oroszok ellen a vb pótselejtezőkben.Akkor Putyin csak ki akart jutni a VB-re. Kész.
Vrij6
Heisman
Kampman
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Nem meri ezt megcsinalni a szovetseg.Ki fogják őket zárni a selejtezőkről, mint ahogy a szerbekkel tették 1991-től 1996-ig.A lengyelek és a svédek után a csehek sem állnak ki az oroszok ellen a vb pótselejtezőkben.Akkor Putyin csak ki akart jutni a VB-re. Kész.
Vrij6
Heisman
Kampman
Az még szép lenne, ha ott kirobbanna egy polgárháború...Közben figyelő szemeteket Minszkre vessétek, valami van a levegőben. Új helyzet, ha Lukasenkonak belső tüntetésekre kell készülnie.Most kellen megdönteni ezt a hulladék faszfejet.
Szokol
Vrij6
Meg elv már kezdte valaki a rémhírterjesztést tegnap SMSben is, 30-as számról írták hogy be kell vonulni.A munkahelyi mobilomra rácsörögtek egy számomra eddig teljesen ismeretlen boszniai számról. Másikon beszéltem, úgyhogy nem vettem fel, de most már kezdek félni, hogy holnap délelőtt már Banja Lukában fogok ejtőernyőzni a csetnikekkel.
zacknorb
Közben figyelő szemeteket Minszkre vessétek, valami van a levegőben. Új helyzet, ha Lukasenkonak belső tüntetésekre kell készülnie.Most kellen megdönteni ezt a hulladék faszfejet.
Szokol
Igen, az eddig állapotokból az következik mintha számoltak volna ezzel a lehetőséggel.Gyurma Pappa tudná elemezni 😊Ezt már leírtam 😊 Az ukránok nagyon jól használják a propaganda eszközeit, mondhatjuk, hogy megetetik a saját gyógyszerüket az oroszokkal.
Solymi
Ezzel szemben az orosz propaganda a háborút sem ismeri el, így nehéz győzelmi jelentéseket gyártani.
Olyan érzésem van, mintha az ukránok jobban készültek volna erre a háborúra, mint az oroszok... Nyilván, azért is érzem így, mert én sem vagyok fából, és hat rám az ukrán propaganda.
Nem akarok most hosszan elemezni, de egyelőre nem látom az orosz win condition-t. Nem látom, miként jönnek ki ebből jól, de erről is írtam korábban
Gyurma Pappa
Valahol volt is egy cikk, hogy Biden is már januárban vagy mikor figyelmeztetett, hogy invázió készülhet.
Nem gondolom, hogy nem volt erről infójuk és nagyon úgy tűnik, hogy nem igazán lepődtek meg az ukránok és a fegyverszállítmányok is elég gyorsan odaérnek és hatékonyak.
Biztos nem erre készültek ők se teljesen, de hogy számoltak a lehetőséggel és próbáltak rá felkészülni, az is biztos.
Meg elv már kezdte valaki a rémhírterjesztést tegnap SMSben is, 30-as számról írták hogy be kell vonulni.Az biztos h a HM küldött a héten küldött egy körlevelet a többi tárcának h küldjék el azoknak a szervezeti egységeknek a nevét, ahonnan nem lehet besorozni a férfi közszolgákat.
zacknorb

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...