USA és a világ
megneájjafejlődésben!Elkezdték megerősíteni, hogy meghalt.Nem nézel South Parkot?
Tényleg nem tudom mire számítottak. Mi volt a terv bent? Mármint a végső cél odabent?
shawnka
1.lépés: Elfoglani a Capitoliumot.
3. lépés: Trump az elnök!
Agyhalott volt, most összhangba került a teste a tudatával.
Sobri Jóska
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
Elkezdték megerősíteni, hogy meghalt.Nem nézel South Parkot?
Tényleg nem tudom mire számítottak. Mi volt a terv bent? Mármint a végső cél odabent?
shawnka
1.lépés: Elfoglani a Capitoliumot.
3. lépés: Trump az elnök!
Agyhalott volt, most összhangba került a teste a tudatával.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
Amugy valami nagyon nincs rendben Trump es a kormany akozott ma. Allitolag az acting DHS secretary Pnce-el beszelt es tole kapott engedelyt a nemzeti garda mozgositasara.Hát jópár órával ezelőtt megfenyegette Pencet, hogy csináljon olyat, amihez nincs se joga, se ereje. Aztán elkezdte basztatni twitteren.
Trump kozben tovabb futi a kedelyeket twittern. Nem lennek meglepve, ha a hatralevo 2 hetet sem toltene ki.
undisputedly
Az öreg Donald nem csinált lófaszt se, csak nézi a tévében a szarját és szürcsolgeti a paradicsomlevet. Simán el tudom képzelni, hogy nem volt hajlandó reagálni senkinek, aztán ezt megunta pár óra után a kabinet és Pencehez fordultak.
Ok csak nem mindegy, hol mész ki büntetlenül. A sarki tesco-ban(az is elítélendő) vagy a parlamentben... Tudom, ugyanolyan súlyú a kettő...iktriadBetettel egy fosztogatorol keszult kepet azzal a kiirassal, hogy ot bizony nem tartoztatjak le.
A fekete fosztogatokat ugyanugy nem tartoztattak le, tucatszamra fent van a video ahogyan szepen elsetalnak a szajreval.
undisputedly
A haláleset meg tragikus.
Szerkesztette: iktriad
Trump kozben tovabb futi a kedelyeket twittern. Nem lennek meglepve, ha a hatralevo 2 hetet sem toltene ki.
iktriadBetettel egy fosztogatorol keszult kepet azzal a kiirassal, hogy ot bizony nem tartoztatjak le.
A fekete fosztogatokat ugyanugy nem tartoztattak le, tucatszamra fent van a video ahogyan szepen elsetalnak a szajreval. Ha meg csak kesobb a felvetlek alapjan, akkor miert sietsz ismet rasszizmust kialtani? 😊 Nem kellene varnod itt is 1-2 napot?
Akiket meg rogalas es rendorokre tamadas miatt letartoztattak.... kb 10%-ellen emeltek vadat. Volt olyan varos ahol az ugyesz megmondta, hogy meg a rendorok elleni testi sertesert sem emeltet vadat a tuntizok ellen.
Akkor hol a rasszizmus?
Vagy most hol az empatia a tunteto irant akit lelottek a rendorok? Pedig itt meg video sincs arrol ahogyan ellenall vagy ratamad a rendorokre? Ilyenkor nem zavar?
Szerkesztette: undisputedly
Nos, miután a tüntetők leegyeztették a rendőrökkel, hogy betörhetnek a Capitoliumba, a nő elfelejtette leegyeztetni, hogy bemászhat e egy ajtó ablakán... legalábbis a lentebbi videó alapján.Nono, sosem voltam amerikában de tudom hogy semmilyen mozdulatot nem teszünk azelőtt hogy azt megbeszéltük volna a rendőrrel.Miért kellett megölni azt az embert, aki a kesztyűtartójából szerette volna kivenni az iratait?Fiatal nőnek tűnik. Tragikus 😕Miért kellett lelőni?
Ezen a felveteln latni ahogyan probaljak ellatni a lelott not.peterk2005
Csak eros idegzetueknek, met kicsit megrazo az elettelen test:
BREAKING: Woman shot DEAD by Capitol Police inside the Capitol Building.
— Mike Coudrey (@MichaelCoudrey) January 6, 2021
Source: Infowars pic.twitter.com/SeomSQsiga
undisputedly
davemayer
shawnka
Itt mi történt ami miatt lőni kellett?
davemayer
Szerkesztette: ender1112
KB. 50 videot tudnek belinkelni, ahol fosztogatnak es kozel stavol egy rendor sem volt. Vagy ezek a letartoztatasok a dosztogatoknal kesobb jottek? Akkor meg miert nem varod meg, hogy itt is elteljen 1-2 nap?1. Te azt montad, nem voltak letartóztatások. 😉 2. Nem csak fosztogatások miatt vittek be embereket. 😉 Apropó ma tudni lehetett, hogy jön a valószínűleg fehér tömeg, aztán érdekes, most nem volt rendőr, mint a BLM tüntetések idején. Milyen kurva vételen.
De RaSsZiStA MiNdEnKi
undisputedly
Ahogy akkor se láttam sok rendőrt, amikor gépfegyverrel az oldalukon/kezükben járkáltak, mert nem akartak maszkot viselni az utcán járvány idején. Vagy az is csak a képzeletem szüleménye volt, ugye?
Ezt is nehezen tudom elképzelni, hogy megtörténjen egy ilyen most zajló ámokfutás idején kisebbségivel.
Not the RIOT POLICE *gently guiding* this woman by the hand down the capitol steps now that she’s tired from all the couping!!!!!!!! pic.twitter.com/vG2bGDD2wQ
— Emma Holland (@emmaholland_) January 6, 2021
És igen, tényleg sok ember van az USA-ban, aki nem rasszista. Ettől függetlenül a probléma és a kettős mérce igen is létezik.
Szerkesztette: iktriad
olyan helyre próbált bemenni, amiről megmondták, hogy nem lehet és lőni fognak, ha megpróbálja.Nono, sosem voltam amerikában de tudom hogy semmilyen mozdulatot nem teszünk azelőtt hogy azt megbeszéltük volna a rendőrrel.Miért kellett megölni azt az embert, aki a kesztyűtartójából szerette volna kivenni az iratait?Fiatal nőnek tűnik. Tragikus 😕Miért kellett lelőni?
undisputedly
davemayer
shawnka
davemayer
Megpróbálta.
criminal lawyer or criminal lawyer?
Nono, sosem voltam amerikában de tudom hogy semmilyen mozdulatot nem teszünk azelőtt hogy azt megbeszéltük volna a rendőrrel.Miért kellett megölni azt az embert, aki a kesztyűtartójából szerette volna kivenni az iratait?Fiatal nőnek tűnik. Tragikus 😕Miért kellett lelőni?
undisputedly
davemayer
shawnka
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Miért kellett megölni azt az embert, aki a kesztyűtartójából szerette volna kivenni az iratait?Fiatal nőnek tűnik. Tragikus 😕Miért kellett lelőni?
undisputedly
davemayer
Fiatal nőnek tűnik. Tragikus 😕Tragikus igen, de gyanitom 18+-os, szoval felfogta mit csinal. Play stupid games win stupid prices.
undisputedly
Teszem hozza, ha fekete lenne, mar szentte avattak volna 😊
Fiatal nőnek tűnik. Tragikus 😕Miért kellett lelőni?
undisputedly
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
KB. 50 videot tudnek belinkelni, ahol fosztogatnak es kozel stavol egy rendor sem volt. Vagy ezek a letartoztatasok a dosztogatoknal kesobb jottek? Akkor meg miert nem varod meg, hogy itt is elteljen 1-2 nap?De NeM vOlTaK lEtArTóZtAtÁsOkBLm tuntiken amugy a lootereket lelottek? Csak kerdem, mert gondolom azert tetted be a kepet a feher urgerol met "ràsszizstà" a rendorseg.Here’s a looter stealing a podium from inside the U.S. Capitol and not getting shot, tear gassed, or thrown in an unmarked police van. #MakesYaThink pic.twitter.com/LX6PVddqCe
— Tom Morello (@tmorello) January 6, 2021
iktriad
Valasz:Nem, nem lottek le oket, de meg csak le se tartoztattak.
undisputedly
For reference, there were 14,000+ arrests at the George Floyd protests.
— Public Citizen (@Public_Citizen) January 6, 2021
iktriad
De RaSsZiStA MiNdEnKi
2006-ban a székházban mi volt a terv?Fiatal nőnek tűnik. Tragikus 😕Elkezdték megerősíteni, hogy meghalt.
undisputedly
shawnka
Fiatal nőnek tűnik. Tragikus 😕Elkezdték megerősíteni, hogy meghalt.
undisputedly
Jut eszembe, vajon Rogánék mikor sütik el a "szemkilövető Biden" szlogent először?Mièrt, tán nem azt akarod mondani hogy akire itthon használják neki semmi köze nem volt hozzá? De így kell elbagatelizálni mindent, bravó.
Amadeus
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
De NeM vOlTaK lEtArTóZtAtÁsOkBLm tuntiken amugy a lootereket lelottek? Csak kerdem, mert gondolom azert tetted be a kepet a feher urgerol met "ràsszizstà" a rendorseg.Here’s a looter stealing a podium from inside the U.S. Capitol and not getting shot, tear gassed, or thrown in an unmarked police van. #MakesYaThink pic.twitter.com/LX6PVddqCe
— Tom Morello (@tmorello) January 6, 2021
iktriad
Valasz:Nem, nem lottek le oket, de meg csak le se tartoztattak.
undisputedly
For reference, there were 14,000+ arrests at the George Floyd protests.
— Public Citizen (@Public_Citizen) January 6, 2021
Ezen a felveteln latni ahogyan probaljak ellatni a lelott not.
undisputedly
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
How it started: How it's going: pic.twitter.com/ali2faXGER
— Philip DeFranco 👊🏻 (@PhillyD) January 6, 2021
Serbia Deploys Peacekeeping Forces To U.S. https://t.co/9OrohtoKAu pic.twitter.com/3oXoTfLbIE
— The Onion (@TheOnion) January 6, 2021
22-ben Jóskáék ugyanezt fogják tolni, ha veszítenek.Jut eszembe, vajon Rogánék mikor sütik el a "szemkilövető Biden" szlogent először?Hát legkésőbb a Vezér vasárnap reggel a Kossuthon.
Amadeus
Kenny
Jut eszembe, vajon Rogánék mikor sütik el a "szemkilövető Biden" szlogent először?Hát legkésőbb a Vezér vasárnap reggel a Kossuthon.
Amadeus