USA és a világ

30 feliratkozó

több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 23 034
És itt van közben ez a bohóc is:
 www.portfolio.hu/global/20220224/lukasenka-szerint-ket-nato-orszag-tamadast-tervezett-oroszorszag-ellen-528753
több mint 3 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 517 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
valaki magyarázza el pls, hogy ez most az oroszoknak miért jó, ami történik. még ha elfoglalják és meg is tudják tartani Donbászt, az egy nagyon szegény régió. közben meg kaptak súlyos gazdasági szankciókat a nyakukba. mit fognak ezzel nyerni, ennyit megér egy erődemonstráció?
deyell
A Donbászt 2014 óta tartják (jó, a felét eddig). És Putyinnak és sleppjének ezután is lesz pénze arany budikefére. Az orosz nép meg 500 éve szív, már megszokták.
több mint 3 éve
Nomac New England Patriots 3 451 — balazs.t85@gmail.com
valaki magyarázza el pls, hogy ez most az oroszoknak miért jó, ami történik. még ha elfoglalják és meg is tudják tartani Donbászt, az egy nagyon szegény régió. közben meg kaptak súlyos gazdasági szankciókat a nyakukba. mit fognak ezzel nyerni, ennyit megér egy erődemonstráció?
deyell
Destabilizálni akarják Ukrajnát, kétlem hogy sokáig maradnának. Jó példa erre Grúzia. Valami hasonló lesz itt is.
több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 471 — Poloska confirmed
deyell
Otthon lehet tolni a háborús retorikát, meg a mindenki ellenünk van a világon. Ezért nem jut ájfón meg mörszídesz átyuskának, nem pedig azért, mert ott is elherdálták az elmúlt 20 év pénzeit.
több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 740 — Egyéb témák lakó
deyell
Meg.

Muszáj mutatni az erőt, mielőtt másról kezdenek otthon beszélni.

több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 934

sit back jollyin
több mint 3 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 740 — Egyéb témák lakó
Engem inkább egy sokkal komolyabb kérdés foglalkoztat:
Ti nem dolgoztok? 😃
#JC6
De. Külpolitikai szakértő lettem. Mára.

Egyébként COVID miatt zárva van az iroda, home office

több mint 3 éve
De amúgy ezt a támadást gondolom nem két napja tervezik. Hogy a faszba nem szivárgott ki erről kb semmi?
Persze találgatás volt, de azért az nem titkosszolgálati infó.
Bazzani
Hetek óta megy a figyelmeztetés és mentik az országok az állampolgáraikat, az amcsik mondták, hogy hagyják el Ukrajnát, mert nem mennek majd értük. Azt is lehetett tudni, hogy Lukiék felöl is menni fognak. Nincs meglepetés, csak abban, hogy igazuk lett...
De a világ 2. legerősebb hadserege, akik otthonról lövik a rakétákat...mégis vártunk valami komolyabb ellenállást? Frontvonalban egyszerűen nem lehet megütközni. Hátországban lehet és biztosan lesznek orosz veszteségek, de ennyi.
több mint 3 éve
De amúgy ezt a támadást gondolom nem két napja tervezik. Hogy a faszba nem szivárgott ki erről kb semmi?
Bazzani
Rengeteg minden kiszivárgott, az is, amiről nem hallottunk. A kérdés hogyan reagáltak rá a politikusok (lesz-nem lesz támadás), és katonák (mennyire van erőnk).
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 869 — Axel Foley

több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 702 — Colts Fan
Csak érnek valamit azok az amcsi kályhacsövek:

több mint 3 éve

Jó, persze ez durva, de hogy a francba biztosítanak pl utánpótlást maguknak az oroszok???
Tony Adams
ez picit kamunak tunik. ennyi ido alatt, harccal egyutt 130 kmt megtesz egy tank? laikuskent kerdezem, a tevedes jogaval.
csebi
Harccal nem, harc nélkül simán. A kérdés, mi itt az ukrán taktika. Lehet, hogy szándékosan hátrább vonták össze, amijük van. De lehet, hogy benézték.
több mint 3 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 934

Jó, persze ez durva, de hogy a francba biztosítanak pl utánpótlást maguknak az oroszok???
Tony Adams
ez picit kamunak tunik. ennyi ido alatt, harccal egyutt 130 kmt megtesz egy tank? laikuskent kerdezem, a tevedes jogaval.
csebi
Harccal együtt nem...
Klaci79
volt komolyabb ellenállás, amivel meg kellett birkózniuk?

sit back jollyin
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 008
Ti nem dolgoztok? 😃
#JC6
Szabin vagyok keddig. 😊
Mikey
ehhez idozitetted? 😊
csebi
22-éhez igazság szerint. 😉

Ti nem dolgoztok? 😃
#JC6
Szabin vagyok keddig. 😊
Mikey
legalább mától, csakhogy tudjuk miért pont most van ez az egész 😊
NB2
Ha valamihez igazítani fogom a szabimat, akkor az nem egy nyomorult háború lesz, hanem valami sokkal jobb dolog. 😊

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve

Tony Adams
csebi
Harccal együtt nem...
több mint 3 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Ti nem dolgoztok? 😃
#JC6
Szabin vagyok keddig. 😊
Mikey
Tudtad mi, te piszok!?
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 507 — capitaine du château de Vienne 1487
Az. hogy ma reggel kiadtak egy parancsot valahol, hogy nyomd meg a gombot Grisa, az egy dolog, Ezt látjuk most. Cirkálórakéták, taktikai vadászbombázók, stb. Ez támadás, de nem megszállás. Majd ha jönnek a képek, hogy tankcsata itt, városi harc ott, akkor kezdődik a megszállás. Aztán ha az sikeres, akkor jön a rendfenntartás, mert onnantól minden orosz katona potenciális célpont lesz még a legutolsó ukrán parasztnak is. Az égeti igazán a pénzt, meg az emberéleteket. Erre írtam, hogy ezt a ma reggeli támadást ennek fényében kell kezelni.
Lecsó
De ez itt nem hegyvidék, nincs tele fanatikus, primitív szinten élő törzsi emberekkel, akik ráadásul csak egy oldalról kaphatnának támogatást. Katonai szempontból a megszállás sima ügy, a gazdasági ill diplomáciai ár a kérdés.
ender1112
kapird elő egy kozák, egy mudzshedin meg egy cserkesz képét, majd a karabélyokat cseréld át automata fegyverekre - secko jedno
sutianap
Nincsenek már kozákok, míg az afgánok pont ugyanolyanok, mint ezer éve.
ender1112
akkor vedd a 45ös szovjet bevonulást a sztyeppére, mer istt sincs hegy, 350k szovjet katona, 7 hónap
sutianap
Ha már Ukrajna és a partizán hadviselés.
Csak érdekességképpen, Google nélkül.
Ki volt talán a II. Vh-ban a legmagasabb rangú, ellenséges tevékenységben elhunyt szovjet tábornok?
És hogyan halt meg?
Sinisa
Vatutyin?
sutianap
Aham
Ha jól emlékszem még “csak” hadseregtábornok volt, és nem marsall.
Sinisa
má meg volt a kinevezése - nem engedték hogy az ellenpartizánok által ütött sebének elfertőződését kezeljék -így nem tutta átvenni a kinevezést, túl tehetséges volt az élethez

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 24 477 — Lucas Scott

Tony Adams

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 43 820 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha Putyin helyében lennék, megtrollkodnám OV-t azzal, hogy felajánlanám nyíltan Kárpátalját Magyarországnak.
ender1112
Honnan tudjuk hogy nem tette meg, titokban? 😉🤔😜
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 26 099 — nabege2@yahoo.com
Ti nem dolgoztok? 😃
#JC6
Szabin vagyok keddig. 😊
Mikey
legalább mától, csakhogy tudjuk miért pont most van ez az egész 😊
több mint 3 éve
Ti nem dolgoztok? 😃
#JC6
Szabin vagyok keddig. 😊
Mikey
ehhez idozitetted? 😊

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Ti nem dolgoztok? 😃
#JC6
Szabin vagyok keddig. 😊
Mikey
Szabadnap...holnap nappal, szombat éjjel...majd szombat éjjel én is megkérdezem, hogy ti miért nem dolgoztok 😀
több mint 3 éve
Ti nem dolgoztok? 😃
#JC6
nekem vmennyire benne van a munkakorimben hogy figyelnem kell ezt 😉
csebi
erő, egészség!
Amadeus
menni akartunk haza epp a kozeljovoben, de emiatt lehet nem megyunk, szoval hianyzott ez nekunk is mint szar a zsebbol. de ha tenyleg OV segitseget ker a menekulthullam kezeleseben akkor meg mehetek vszeg egyedul azokkal targyalni a segitsegrol, akik miatt ott hagytam a magyar menekultugyet. jo beszelgetes lenne ...

több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 008
Ti nem dolgoztok? 😃
#JC6
Szabin vagyok keddig. 😊

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 19 870 — Vikings fan
Ha Putyin helyében lennék, megtrollkodnám OV-t azzal, hogy felajánlanám nyíltan Kárpátalját Magyarországnak.
ender1112
az jó lenne ha kapnánk egy olyan szegény régiót, talán még csődbe is vinné az országot.
deyell
vaaaagy mennyi pénzt kérhetnénk az EU-tól a felzárkóztatásra, oh wait
slowmotion
Ha 85-90% ukrán az kell nekünk.
Mondjuk fellehetne 1-2 jó foci csapatot húzni!
  Felkapott fórum témák