NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 4 éve
Biden nyeri Georgiát
Trump behúzza Pennsylvaniát, Észak-Karolinát, megfordítja Arizonát és Nevadát, hozza Alaszkát
és kész a döntetlen.
2016-ra tippeltem, hogy a képviselőházi republikánus többség ebben a helyzetben elárulja Trumpot, de lehet, hogy most fog bejönni.
Kampman
több mint 4 éve
Jó, a Ninersbe lassan már te, én, Igor, Maka és Sobri is beállhatnánk. 😊Valaki összefoglalná hogy most mi van ?Szerintem a Packers.
Ki fog nyerni (nagyvaloszinüseggel )
Rózsa Sándor (betyár)
peterk2005
több mint 4 éve
Kampman
28 313
Biden nyeri GeorgiátTrump behúzza Pennsylvaniát, Észak-Karolinát, megfordítja Arizonát és Nevadát, hozza Alaszkát
és kész a döntetlen.
2016-ra tippeltem, hogy a képviselőházi republikánus többség ebben a helyzetben elárulja Trumpot, de lehet, hogy most fog bejönni.
Szerkesztette: Kampman
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Valaki összefoglalná hogy most mi van ?Trump már két napja lassan megnyerte...nincs itt semmi látnivaló
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 4 éve
Valaki összefoglalná hogy most mi van ?Szerintem a Packers.
Rózsa Sándor (betyár)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Kinek, kinek, hát a Patriotsnak. 😊Valaki összefoglalná hogy most mi van ?ELCSALJÁK!
Rózsa Sándor (betyár)
Még nem tudni kinek.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Valaki összefoglalná hogy most mi van ?ELCSALJÁK!
Rózsa Sándor (betyár)
Még nem tudni kinek.
több mint 4 éve
Szerencsére az átemócionált meccsnézésből már kiöregedtem.szeretni könnyű, de viselni az nehézLegjobb fan vagyok.Milyen Biden drukker vagy te? (Mint amilyen Jags fan Sobri 😊 . )Mindjárt fordul! Feltettem pénzt Trumpra 😂Ott a Georgia!!!!hol? 😀
Klaci79
Negritis
Klaci79
iktriad
Csak amióta legyilkoltad a kismillió beágyazott twitterüzenettel a Jax-topicot elüldöztél onnan.
Sobri Jóska
sutianap
Illetve a 6-8 kedvenc csapatomból azért valamelyiknek mindig jól megy. Olyan is van, amelyik még mindig veretlen. Öhm.
Illetve így uszkve 20 év focinézés után szinte bármilyen fan tudok lenni a mérkőzés 3. másodpercére.
több mint 4 éve
Georgia 10ezer alatt!Grúziában örömtüzek gyúlnak.
Klaci79
Legjobb fan vagyok.Achivement unlocked!
Csak amióta legyilkoltad a kismillió beágyazott twitterüzenettel a Jax-topicot elüldöztél onnan.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Valaki összefoglalná hogy most mi van ?Ki fog nyerni (nagyvaloszinüseggel )
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Georgia 10ezer alatt!
több mint 4 éve
szeretni könnyű, de viselni az nehézLegjobb fan vagyok.Milyen Biden drukker vagy te? (Mint amilyen Jags fan Sobri 😊 . )Mindjárt fordul! Feltettem pénzt Trumpra 😂Ott a Georgia!!!!hol? 😀
Klaci79
Negritis
Klaci79
iktriad
Sobri Jóska
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Legjobb fan vagyok.Milyen Biden drukker vagy te? (Mint amilyen Jags fan Sobri 😊 . )Mindjárt fordul! Feltettem pénzt Trumpra 😂Ott a Georgia!!!!hol? 😀
Klaci79
Negritis
Klaci79
iktriad
több mint 4 éve
Kampman
28 313
Ez az arizonai csaj akit éppen a CNN interjúvol nem stresszeli túl a dolgot. "Van még félmillió szavazatunk, meg fogjuk számolni hamar. Úgy vasárnapig. Vagy ha nem, akkor keddig." 😀Ráér az jövőre is, nem kerget a tatár.
peterk2005
A belgáknak sokszor kormányuk sincs, na és aztán.
több mint 4 éve
Ez az arizonai csaj akit éppen a CNN interjúvol nem stresszeli túl a dolgot. "Van még félmillió szavazatunk, meg fogjuk számolni hamar. Úgy vasárnapig. Vagy ha nem, akkor keddig." 😀De elmondta a bontást, ami jó infó... és Maricopán kivul is a nagy resze kb mind Biden megye.
peterk2005
Az AP-nek megint igaza volt 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Ez az arizonai csaj akit éppen a CNN interjúvol nem stresszeli túl a dolgot. "Van még félmillió szavazatunk, meg fogjuk számolni hamar. Úgy vasárnapig. Vagy ha nem, akkor keddig." 😀Mindeközben Mark Hamill bemutatja, hogy viselik ezt az eredményre várók.
peterk2005
több mint 4 éve
Ez az arizonai csaj akit éppen a CNN interjúvol nem stresszeli túl a dolgot. "Van még félmillió szavazatunk, meg fogjuk számolni hamar. Úgy vasárnapig. Vagy ha nem, akkor keddig." 😀hova siessenek? 😀
peterk2005
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ez az arizonai csaj akit éppen a CNN interjúvol nem stresszeli túl a dolgot. "Van még félmillió szavazatunk, meg fogjuk számolni hamar. Úgy vasárnapig. Vagy ha nem, akkor keddig." 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
nah höri kirakta a 3/3et a 8. hétről van mit nézni 😀(És még be is linkeli a topikba... 😀 ) Ha a bowl.hu fórumára jössz, nem veheted el Iktriad munkáját. 😊 😊 😊
Negritis
Kvázi stand up és összefoglaló egyben.nah höri kirakta a 3/3et a 8. hétről van mit nézni 😀Jaja, néha nagyot nevetek rajta, ahogy előadja 😁
Negritis
Chargers LT
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Mondanám, hogy sziporkázott beszédében Biden, de nem 😀Mert szerinted egy idegen civilizáció letölti a bibliát, megvilágosodik és humán erkölcs / morál alapján ítélné meg őket?
Amúgy jobban bejön nekem ez a szelíd figura, mint a harsány bohóc. Nézőpont kérdése, de jobban el tudom képzelni róla, hogy a világ vezető hatalmának első embere, mint Trumpról, az állandó tweeteléseivel.
Furcsa is lett volna, ha Trump találkozik elsőként egy idegen civilizáció képviselőivel...mit gondoltak volna rólunk 😊
Klaci79
Szerintem az idegen fajok darwinisták. Egyszerűen az oroszlánokat néznék a csúcs fajnak, mert hogy lehetne csúcs faj egy olyan, amelyiket vén, legyengült, belassult kriptaszökevények vezetnek a legerősebb példányok helyett. 😀
több mint 4 éve
nah höri kirakta a 3/3et a 8. hétről van mit nézni 😀Én 3 napja folyamatosan 4 csatornán nézem a választást alvás nélkül... most hagyjam itt amikor már csak 5 perc Nevadában???!!?!!??!
Negritis
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
nah höri kirakta a 3/3et a 8. hétről van mit nézni 😀Jaja, néha nagyot nevetek rajta, ahogy előadja 😁
Negritis
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
nah höri kirakta a 3/3et a 8. hétről van mit nézni 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Mondanám, hogy sziporkázott beszédében Biden, de nem 😀pedig egy idegen civilizációval beszélt utoljára, nem?
Amúgy jobban bejön nekem ez a szelíd figura, mint a harsány bohóc. Nézőpont kérdése, de jobban el tudom képzelni róla, hogy a világ vezető hatalmának első embere, mint Trumpról, az állandó tweeteléseivel.
Furcsa is lett volna, ha Trump találkozik elsőként egy idegen civilizáció képviselőivel...mit gondoltak volna rólunk 😊
Klaci79
elvégre mi a szíriuszról jöttünk 😀
Negritis
több mint 4 éve
Mondanám, hogy sziporkázott beszédében Biden, de nem 😀Elárulta magát h the | cheating | process is working
Klaci79
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.