NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 693
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 4 éve
Rupert Murdoch mar elengedte a kezet, kivancsi vagyok Mitch mikor fogja... es az lenne az igazi, ha a Supreme Court is hatbaszurna.A demokrata Trump meghackelte a repiket.
De nem fog addig elmenni.
Igor
De nyert, így lenyelték.
Most nem nyer, mehet a gyíkba.
több mint 4 éve
Ez nem sad, ez szánalmas.Jó mondjuk arra 1.01-es volt kb az odds, hogy baromi rossz vesztes lesz, ha kikap. Az lenne a meglepő, ha úgy viselkedne, mint Biden teszi kedd este óta(elnökhöz méltóan).
Maka
több mint 4 éve
Rupert Murdoch mar elengedte a kezet, kivancsi vagyok Mitch mikor fogja... es az lenne az igazi, ha a Supreme Court is hatbaszurna.De nem fog addig elmenni.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Maka
2 760
3 ezer szavazat a különbség Georgiában.
több mint 4 éve
Ez nem sad, ez szánalmas.Fél év múlva senki se fog emlékezni rá.
Maka
Nyertünk és elcsalták.
Ez a kettő lesz csak.
több mint 4 éve
Maka
2 760
Ez nem sad, ez szánalmas.
több mint 4 éve
Tremendous litigation!Tremendous corruption.
Kicsit sokat ismetli magat... SAD. 😕
Szerk. Georgia 3.6k kozben.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Jughead
5 201
Akkor addig szavaznak, míg nincs meg a 26 (egyébként kétszer volt olyan, hogy így dőlt el az elnök személye, de egyik sem ilyen klasszikus döntetlennel).Semmi extra, csak ha remi, akkor szépen elmennek együtt a naplementébe.És ha az 25-25? 😊
olyan... amerikai volna.
Egyébként bár nem volt rá még példa, de ha az elektorok ténylegesen 269-269 szavaznak, akkor ki dönt?
"Ebben az esetben az újonnan megválasztott szövetségi képviselőház dönti el, ki nyerte az elnökválasztást. De nem általános szavazással, hanem minden egyes tagállam egy voksot adhat le, és egyszerű többség, azaz 50 képviselőből 26-nak a döntése határozza meg, hogy ki lesz a következő amerikai elnök." (HVG)
tûzoltó
Sehol nincs páratlan számű akárki?
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Ez volt a 10000:1 Pelosi esely asszem...Vagy lehet (nem biztos), hogy matematikailag lehetetlen a dönteten elektorokra és államokra egyszerre 😛Semmi extra, csak ha remi, akkor szépen elmennek együtt a naplementébe.És ha az 25-25? 😊
olyan... amerikai volna.
Egyébként bár nem volt rá még példa, de ha az elektorok ténylegesen 269-269 szavaznak, akkor ki dönt?
"Ebben az esetben az újonnan megválasztott szövetségi képviselőház dönti el, ki nyerte az elnökválasztást. De nem általános szavazással, hanem minden egyes tagállam egy voksot adhat le, és egyszerű többség, azaz 50 képviselőből 26-nak a döntése határozza meg, hogy ki lesz a következő amerikai elnök." (HVG)
tûzoltó
Sobri Jóska
Rynald
Volt errol is cikk valahol, de nem keresem meg... "state delegates"-re +election, ha ragugliztok lehet kidobja...
több mint 4 éve
Meanwhile in Nevada...We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
több mint 4 éve
Alaskaban meg elvitték a medvék a szavazatokat...Lehet, hogy Sarah Palin számol, és állandóan újra kell kezdenie. Neki anno egyszer fel kellett írnia a kezére azt, hogy "Tax Cuts", ami kb a legalapvetőbb GOP doktrina. 😀
Ebédidő van már ott, de ugyanazok a számok, mint 24 órája
Chargers LT
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Alaskaban meg elvitték a medvék a szavazatokat...Ebédidő van már ott, de ugyanazok a számok, mint 24 órája
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Ki is mondta igazából, hogy I m happy.. 😁ABC news, most nyilatkozik a Pennsylvania választós néni sajttájonMintha élvezné a helyzetet 😀
Chargers LT
Klaci79
több mint 4 éve
Rynald
247
Vagy lehet (nem biztos), hogy matematikailag lehetetlen a dönteten elektorokra és államokra egyszerre 😛Semmi extra, csak ha remi, akkor szépen elmennek együtt a naplementébe.És ha az 25-25? 😊
olyan... amerikai volna.
tûzoltó
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
ABC news, most nyilatkozik a Pennsylvania választós néni sajttájonMintha élvezné a helyzetet 😀
Chargers LT
több mint 4 éve
ABC news, most nyilatkozik a Pennsylvania választós néni sajttájon
több mint 4 éve
Semmi extra, csak ha remi, akkor szépen elmennek együtt a naplementébe.És ha az 25-25? 😊
olyan... amerikai volna.
tûzoltó
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
A képviselőház elnököt, a szenátus alelnököt választ.Asszem ha jól tudom ebben az esetben lehetséges, hogy Biden az elnök, de Pence marad az alelnök.Semmi extra, csak ha remi, akkor szépen elmennek együtt a naplementébe.Fogalmam sincs, hogy miről van szó, ennyire nem vagyok művelt.Biden nyeri Georgiát
Trump behúzza Pennsylvaniát, Észak-Karolinát, megfordítja Arizonát és Nevadát, hozza Alaszkát
és kész a döntetlen.
2016-ra tippeltem, hogy a képviselőházi republikánus többség ebben a helyzetben elárulja Trumpot, de lehet, hogy most fog bejönni.
Kampman
Sobri Jóska
Kampman
olyan... amerikai volna.
Sobri Jóska
iktriad
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=qvzNfKvIG9sEgyébként bár nem volt rá még példa, de ha az elektorok ténylegesen 269-269 szavaznak, akkor ki dönt?vízpróba lesz
Sobri Jóska
hátha kacsa
sutianap
Na rákerestem, mi a szitu ilyenkor:
www.masslive.com/politics/2020/11/what-happens-if-the-electoral-college-is-tied-between-president-donald-trump-and-former-vice-president-joe-biden.html
több mint 4 éve
tûzoltó
853
Semmi extra, csak ha remi, akkor szépen elmennek együtt a naplementébe.olyan... amerikai volna.
Szerkesztette: tûzoltó
több mint 4 éve
vízpróba leszSemmi extra, csak ha remi, akkor szépen elmennek együtt a naplementébe.Fogalmam sincs, hogy miről van szó, ennyire nem vagyok művelt.Biden nyeri Georgiát
Trump behúzza Pennsylvaniát, Észak-Karolinát, megfordítja Arizonát és Nevadát, hozza Alaszkát
és kész a döntetlen.
2016-ra tippeltem, hogy a képviselőházi republikánus többség ebben a helyzetben elárulja Trumpot, de lehet, hogy most fog bejönni.
Kampman
Sobri Jóska
Kampman
olyan... amerikai volna.
Sobri Jóska
hátha kacsa
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Asszem ha jól tudom ebben az esetben lehetséges, hogy Biden az elnök, de Pence marad az alelnök.Semmi extra, csak ha remi, akkor szépen elmennek együtt a naplementébe.Fogalmam sincs, hogy miről van szó, ennyire nem vagyok művelt.Biden nyeri Georgiát
és kész a döntetlen.
Kampman
Sobri Jóska
Kampman
olyan... amerikai volna.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Én vagyok a Margitsziget Darren Wallere, 5 elkapas 13 yard. PPR ligaban igy is Top 12 TE lennek 😛Jó, a Ninersbe lassan már te, én, Igor, Maka és Sobri is beállhatnánk. 😊Valaki összefoglalná hogy most mi van ?Szerintem a Packers.
Ki fog nyerni (nagyvaloszinüseggel )
Rózsa Sándor (betyár)
peterk2005
iktriad
Mi van azzal a nevadai 5 perccel amugy?
Arra kene (metaszinten) fogadni lasaan bazze, ki publikal eloszor adatokat....
több mint 4 éve
Semmi extra, csak ha remi, akkor szépen elmennek együtt a naplementébe.Fogalmam sincs, hogy miről van szó, ennyire nem vagyok művelt.Biden nyeri Georgiát
és kész a döntetlen.
Kampman
Sobri Jóska
Kampman
olyan... amerikai volna.
több mint 4 éve
Kampman
28 313
Fogalmam sincs, hogy miről van szó, ennyire nem vagyok művelt.Biden nyeri Georgiát
és kész a döntetlen.
Kampman
Sobri Jóska