USA és a világ
32 feliratkozó
több mint 3 éve
London, Helsinki, Washington, Koppenhága,Na marin meg Blinken után a dánok a legnagyobb uszítók meg háborús bűnösök.hát én értem, csak a dán vizsgálat szerint belülről robbant.na hát északi áramlat témában az van, hogy jó eséllyel belülről robbantották fel.Belulrol csak a nemetek vagy a ruszkik tudjak. Es pont ezert kellett kivulrol csinalni mert az sok mindenki lehetett
Bizonyára a zsidók, vagy az amerikaiak.
Esetleg a nácik.
Amadeus von Dollárbaloldal
no
csebi
Dicső orosz atomtöltet hulljon rája!
Jól meglakol a sok gaz náci uszító,
Jó Viktorom, itt az olaj - mondja Putykó.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Na marin meg Blinken után a dánok a legnagyobb uszítók meg háborús bűnösök.hát én értem, csak a dán vizsgálat szerint belülről robbant.na hát északi áramlat témában az van, hogy jó eséllyel belülről robbantották fel.Belulrol csak a nemetek vagy a ruszkik tudjak. Es pont ezert kellett kivulrol csinalni mert az sok mindenki lehetett
Esetleg a nácik.
no
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Ha elfogadom azt amit mondasz (de amúgy nem, megszólít olyan szavazói réteget abból a 3 millabol, akiknek ez igenis fontos) akkor is szondazasra jó. Hogy hol a magnál az a határ amit már nem fogadnak el OVtol, a fosodortol. Kövértol elfogadjak mert hat ő egy loose cannon.De ezaz, hogy nem. A szelsojobb es a konteo hivok amugy is a Fideszre szavaznak, teljesen felesleges fullba tolni a kretent.Par honapja irtam, hogy a Kover fele geopolitikai okfejteseknek semmi haszna es tudhatna, hogy figyel a budapesti nagykovetseg. Figyeltek:Megszólít olyan bázist amit OV nem tehet. Szavazat tarto ero plusz szondázás is belső folyamatokról.
index.hu/kulfold/2022/10/18/orosz-ukran-haboru-amerikai-nagykovetseg-propaganda-magyarorszag-nyilatkozatok-kover-laszlo-vlagyimir-putyin/
Tok felesleges amugy az ilyen megnyilvanulas, itthon nem szerez vele szavazatot, diplomaciailag meg kartekony. Nem ertem Orban miert hagyja, nem mintha ilyen "fuggetlen" hangokon kellene kritizalni az USA-t, megteszi szemelyesen is.
undisputedly
csebi
undisputedly
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Varjuk meg a nemetekethát én értem, csak a dán vizsgálat szerint belülről robbant.na hát északi áramlat témában az van, hogy jó eséllyel belülről robbantották fel.Belulrol csak a nemetek vagy a ruszkik tudjak. Es pont ezert kellett kivulrol csinalni mert az sok mindenki lehetett
Esetleg a nácik.
no
több mint 3 éve
hát én értem, csak a dán vizsgálat szerint belülről robbant.na hát északi áramlat témában az van, hogy jó eséllyel belülről robbantották fel.Belulrol csak a nemetek vagy a ruszkik tudjak. Es pont ezert kellett kivulrol csinalni mert az sok mindenki lehetett
Esetleg a nácik.
no
több mint 3 éve
na hát északi áramlat témában az van, hogy jó eséllyel belülről robbantották fel.Belulrol csak a nemetek vagy a ruszkik tudjak. Es pont ezert kellett kivulrol csinalni mert az sok mindenki lehetett
Esetleg a nácik.
több mint 3 éve
Mindig a hangya savazza szét!szétsavazták a hangyákna hát északi áramlat témában az van, hogy jó eséllyel belülről robbantották fel.Megrágták az olajfalók, azok a kis tömzsi állatok.
Esetleg a nácik.
Őszentsége Sobri Jóska
(mogács egyetlen jó sztorija)
Negritis, a vajda
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
szétsavazták a hangyákna hát északi áramlat témában az van, hogy jó eséllyel belülről robbantották fel.Megrágták az olajfalók, azok a kis tömzsi állatok.
Esetleg a nácik.
Őszentsége Sobri Jóska
(mogács egyetlen jó sztorija)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
@TLDRNewsEU·
3m
🇩🇪 BREAKING: Germany's cybersecurity chief has been dismissed after reports of possible ties with Russian intelligence.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
na hát északi áramlat témában az van, hogy jó eséllyel belülről robbantották fel.Belebújtak a békaemberek a csőbe?
Esetleg a nácik.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
na hát északi áramlat témában az van, hogy jó eséllyel belülről robbantották fel.Megrágták az olajfalók, azok a kis tömzsi állatok.
Esetleg a nácik.
youtu.be/BauXIDKrNyc
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
na hát északi áramlat témában az van, hogy jó eséllyel belülről robbantották fel.Szerintem te nem hiszel a Bencsiknek.
Esetleg a nácik.
több mint 3 éve
na hát északi áramlat témában az van, hogy jó eséllyel belülről robbantották fel. Bizonyára a zsidók, vagy az amerikaiak.
Esetleg a nácik.
több mint 3 éve
Konteosok alatt az amerikai birodalomepitest stb. ertem. Fidesz kommunikacioja egyseges volt a Covid alatt. Letezik, veszelyes. Es a beszed nem is errol szolt ugye.Mihazank lesz az nem Fidesz szerintem, ott van az osszes covid tagado, osszeeskuves hivo.De ezaz, hogy nem. A szelsojobb es a konteo hivok amugy is a Fideszre szavaznak, teljesen felesleges fullba tolni a kretent.Par honapja irtam, hogy a Kover fele geopolitikai okfejteseknek semmi haszna es tudhatna, hogy figyel a budapesti nagykovetseg. Figyeltek:Megszólít olyan bázist amit OV nem tehet. Szavazat tarto ero plusz szondázás is belső folyamatokról.
index.hu/kulfold/2022/10/18/orosz-ukran-haboru-amerikai-nagykovetseg-propaganda-magyarorszag-nyilatkozatok-kover-laszlo-vlagyimir-putyin/
Tok felesleges amugy az ilyen megnyilvanulas, itthon nem szerez vele szavazatot, diplomaciailag meg kartekony. Nem ertem Orban miert hagyja, nem mintha ilyen "fuggetlen" hangokon kellene kritizalni az USA-t, megteszi szemelyesen is.
undisputedly
csebi
undisputedly
rokaur
több mint 3 éve
rokaur
876
Mihazank lesz az nem Fidesz szerintem, ott van az osszes covid tagado, osszeeskuves hivo.De ezaz, hogy nem. A szelsojobb es a konteo hivok amugy is a Fideszre szavaznak, teljesen felesleges fullba tolni a kretent.Par honapja irtam, hogy a Kover fele geopolitikai okfejteseknek semmi haszna es tudhatna, hogy figyel a budapesti nagykovetseg. Figyeltek:Megszólít olyan bázist amit OV nem tehet. Szavazat tarto ero plusz szondázás is belső folyamatokról.
undisputedly
csebi
undisputedly
több mint 3 éve
De ezaz, hogy nem. A szelsojobb es a konteo hivok amugy is a Fideszre szavaznak, teljesen felesleges fullba tolni a kretent.Par honapja irtam, hogy a Kover fele geopolitikai okfejteseknek semmi haszna es tudhatna, hogy figyel a budapesti nagykovetseg. Figyeltek:Megszólít olyan bázist amit OV nem tehet. Szavazat tarto ero plusz szondázás is belső folyamatokról.
undisputedly
csebi
több mint 3 éve
Megszólít olyan bázist amit OV nem tehet. Szavazat tarto ero plusz szondázás is belső folyamatokról.Amúgy pont azon merengtem, hogy az ilyen extrás baszkolódás meg trükközés és stb. helyett az erre fordított erőforrásokat értelmes dologra tolnák, akkor simán lehetnénk a Kárpátok Svájca is akár...
csebi
több mint 3 éve
Par honapja irtam, hogy a Kover fele geopolitikai okfejteseknek semmi haszna es tudhatna, hogy figyel a budapesti nagykovetseg. Figyeltek:Megszólít olyan bázist amit OV nem tehet. Szavazat tarto ero plusz szondázás is belső folyamatokról.
undisputedly
több mint 3 éve
Par honapja irtam, hogy a Kover fele geopolitikai okfejteseknek semmi haszna es tudhatna, hogy figyel a budapesti nagykovetseg. Figyeltek:Ez egy lehetséges magyarázat:
undisputedly
twitter.com/museonadiet/status/1582089671093673984?t=yXklNs2s_uyPqPe4tppuIA&s=19
több mint 3 éve
Par honapja irtam, hogy a Kover fele geopolitikai okfejteseknek semmi haszna es tudhatna, hogy figyel a budapesti nagykovetseg. Figyeltek:index.hu/kulfold/2022/10/18/orosz-ukran-haboru-amerikai-nagykovetseg-propaganda-magyarorszag-nyilatkozatok-kover-laszlo-vlagyimir-putyin/
több mint 3 éve
www.valaszonline.hu/2022/10/17/ukrajna-oroszorszag-haboru-osw-235-nap/
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Itt a katapultált pilóta, nincs túl jó bőrben: twitter.com/TpyxaNews/status/1582071748203147265
Meg a repülés vége és a becsapódás:
twitter.com/nexta_tv/status/1582059945742082048
twitter.com/davasko63/status/1582055654134800389

több mint 3 éve
Meg volt pakolva fegyverrel rendesen, ez a gép már nem jut el Ukrajnába, de nem messze történt az eset, Jejszkben, Krasznodari területén, nem messze Mariupoltol. A kérdés hogy mi volt a végállomás, hova akart menni, mit akart bombázni...Állítólag gyakorlórepülés 😊
Zsellértelkes Vrij
telex.hu/kulfold/2022/10/17/kikepzorepules-kozben-lezuhant-egy-orosz-szu34-es-vadaszbombazo
Valszeg tele volt tömve UBL blokkokkal...

több mint 3 éve
Esetleg kórházat, iskolát, egyéb náci helyeket.Meg volt pakolva fegyverrel rendesen, ez a gép már nem jut el Ukrajnába, de nem messze történt az eset, Jejszkben, Krasznodari területén, nem messze Mariupoltol. A kérdés hogy mi volt a végállomás, hova akart menni, mit akart bombázni...Panelházat, mi mást.
Zsellértelkes Vrij
Mikey

több mint 3 éve
Meg volt pakolva fegyverrel rendesen, ez a gép már nem jut el Ukrajnába, de nem messze történt az eset, Jejszkben, Krasznodari területén, nem messze Mariupoltol. A kérdés hogy mi volt a végállomás, hova akart menni, mit akart bombázni...Panelházat, mi mást.
Zsellértelkes Vrij
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May