NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Viccek

51 feliratkozó

több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 875 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 845 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Zsellér de Vrij
Amúgy mi ez a Viktoros sztori, amiből az elmúlt napok mémjei készültek?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
 telex.hu/belfold/2023/09/26/orban-viktor-ferencvaros-keszpenz-bakats-utca

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 275 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

Zsellér de Vrij
Amúgy mi ez a Viktoros sztori, amiből az elmúlt napok mémjei készültek?

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 845 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

És még csak nem is mém 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 754 — Kinek mit intézett a kormánya

bergerdani
Ú, háttérben a jó Dömi a Sopronis napernyővel
Hányszor kötöttem ki ott édes istenem (plusz ott forgott Beton.Hofi-Dohánybolt klippje)
zacknorb
Az nem a Grafika ott? (Vagy ez volt a régi neve?)
Nem vagyok törzsvendég sajnos, inkább csak sétálni szoktam arrafele.
Igor
De, Grafika borozó, csak az összes brigádtól akivel voltam ott azt hallottam, hogy csak Dömiként hivatkozzunk rá
zacknorb
Nem söröző? Legalábbis ami a Bakáts utcában van az Grafika Söröző.
Sixo
ez már nálam csak részletkérdés😀

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 947 — Слава Україні! Героям слава!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 874

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 408 — LIGHTS OUT!

több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 408 — LIGHTS OUT!

bergerdani
Hányszor kötöttem ki ott édes istenem (plusz ott forgott Beton.Hofi-Dohánybolt klippje)
zacknorb
Igor
De, Grafika borozó, csak az összes brigádtól akivel voltam ott azt hallottam, hogy csak Dömiként hivatkozzunk rá
zacknorb
Nem söröző? Legalábbis ami a Bakáts utcában van az Grafika Söröző.

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 754 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 875 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

bergerdani
zacknorb
Igor
zacknorb
grafika borozó meg webtown iroda

több mint 2 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 580 — Poloska confirmed
több mint 2 éve

bergerdani
zacknorb
Igor

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 596 — No 1 Lijiao Gong fan

bergerdani
zacknorb

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 2 éve

bergerdani

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 959

Mindig jövőre
több mint 2 éve

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 327 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 275 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Űrpolitikai munkacsoport alakult a parlamentben. A tagok: Kósa Lajos, Bánki Erik, Németh Zsolt és Ferencz Orsolya. A csoport egyik célja, hogy magyar embert juttassanak az űrbe.
Zsellér de Vrij
Mehetnének így együtt, jó hosszú időre 😊

több mint 2 éve
Űrpolitikai munkacsoport alakult a parlamentben. A tagok: Kósa Lajos, Bánki Erik, Németh Zsolt és Ferencz Orsolya. A csoport egyik célja, hogy magyar embert juttassanak az űrbe.

több mint 2 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés

RedFive
Az a legdrágább 😊
És még a kutyahús is csak 769.
Őszentsége Sobri Jóska
Mert szaritott? 😊

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 109 — #NoStress

RedFive
Az a legdrágább 😊
És még a kutyahús is csak 769.

több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 327 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

RedFive
Az a legdrágább 😊
Mármint a kurva? 😆
több mint 2 éve

RedFive
Az a legdrágább 😊