Viccek
51 feliratkozó
több mint 3 éve
A darazsaknak is van humoruk... 😄
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Nem lenne egy kicsit nagy ugrás? 😀Vállalom 😀olyan akinek baggio is hajbókolva veszi le a kócsagtollas süvegét, meg aki emberszámba se veszi az ilyen kóficokat.Off: A fórumon ki a vármegye ispánja?
Nemzetes és Méltóságos petey
😅😂
jobbágy#JC6
bcsarli, Udvari Főkóstoló
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Vállalom 😀olyan akinek baggio is hajbókolva veszi le a kócsagtollas süvegét, meg aki emberszámba se veszi az ilyen kóficokat.Off: A fórumon ki a vármegye ispánja?
😅😂
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
olyan akinek baggio is hajbókolva veszi le a kócsagtollas süvegét, meg aki emberszámba se veszi az ilyen kóficokat.Off: A fórumon ki a vármegye ispánja?
😅😂
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Off: A fórumon ki a vármegye ispánja?
😅😂
több mint 3 éve
Az is csak Casey Ryback.Csak egy főszakács lehet!szerencsés ember vagy, hogy te fogod kóstolni, ami az általam vezényelt konyháról kikerül 😀Ám legyen...nyugodtan kikiálthatod magadat te is királynak 😊Mármint ellenkirálynak, úgy az igazi, nem létező cím viszont semmiképp se maradhat
NB2 a király
főajtónálló r.baggio
Amúgy az ellenkirály létező cím?
Fontos_Vidra, királyi étekfogó
Chef a'la Laci pecsenyés
több mint 3 éve
Hát ha ellenpápa volt, ellenkirály is lehet, sőt még ellentengernagy is van. Két osztály is.Ám legyen...nyugodtan kikiálthatod magadat te is királynak 😊Mármint ellenkirálynak, úgy az igazi, nem létező cím viszont semmiképp se maradhat
NB2 a király
főajtónálló r.baggio
több mint 3 éve
Csak egy főszakács lehet!szerencsés ember vagy, hogy te fogod kóstolni, ami az általam vezényelt konyháról kikerül 😀Ám legyen...nyugodtan kikiálthatod magadat te is királynak 😊Mármint ellenkirálynak, úgy az igazi, nem létező cím viszont semmiképp se maradhat
NB2 a király
főajtónálló r.baggio
Fontos_Vidra, királyi étekfogó
Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 3 éve
szerencsés ember vagy, hogy te fogod kóstolni, ami az általam vezényelt konyháról kikerül 😀Ám legyen...nyugodtan kikiálthatod magadat te is királynak 😊Mármint ellenkirálynak, úgy az igazi, nem létező cím viszont semmiképp se maradhat
NB2 a király
főajtónálló r.baggio
több mint 3 éve
Ám legyen...nyugodtan kikiálthatod magadat te is királynak 😊Mármint ellenkirálynak, úgy az igazi, nem létező cím viszont semmiképp se maradhat
NB2 a király
főajtónálló r.baggio
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 3 éve
nyugodtan kikiálthatod magadat te is királynak 😊Mármint ellenkirálynak, úgy az igazi, nem létező cím viszont semmiképp se maradhat
NB2 a király

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
nyugodtan kikiálthatod magadat te is királynak 😊Király van már? Vagy az tilos, mert Viktornak van fenntartva?Peterk a bolond.Létező címeket csak, ha kérhetem!Akkor udvari bolond lehetek?
főajtónálló r.baggio
bcsarli, a Fregattfőhadnagy
Keress mást. 😀
kittli
több mint 3 éve
udvari főpohárnok sztem még nincsTiltakozom!
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
udvari főpohárnok sztem még nincsÉn már mintha láttam volna, de udvari főkóstoló még tényleg nincs 😊
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Bármi lehetsz.Létező címeket csak, ha kérhetem!Akkor udvari bolond lehetek?
főajtónálló r.baggio
Ez a posztmodern, kimondod és már létezik is.
több mint 3 éve
udvari főpohárnok sztem még nincs
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
NB2 a király...De lehetsz alkirály😀

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Bolondból király?Király van már? Vagy az tilos, mert Viktornak van fenntartva?Peterk a bolond.Létező címeket csak, ha kérhetem!Akkor udvari bolond lehetek?
főajtónálló r.baggio
Keress mást. 😀
kittli
Ez lenne csak a karrier. 😀
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 3 éve
Király van már? Vagy az tilos, mert Viktornak van fenntartva?Peterk a bolond.Létező címeket csak, ha kérhetem!Akkor udvari bolond lehetek?
főajtónálló r.baggio
Keress mást. 😀
kittli
több mint 3 éve
Peterk a bolond.Létező címeket csak, ha kérhetem!Akkor udvari bolond lehetek?
főajtónálló r.baggio
Keress mást. 😀
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 3 éve
Létező címeket csak, ha kérhetem!Akkor udvari bolond lehetek?
főajtónálló r.baggio