Viccek
51 feliratkozó
több mint 3 éve
De a lélegeztető baz nélkül nem bírná, nem? Inkább Batman miután visszavágott Bane-nek, levette róla a kabátot is. 😀kabát alapján ez inkább bane miután letörte a maszkot batmanről 😀
RedFive
briareos
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 3 éve
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
kabát alapján ez inkább bane miután letörte a maszkot batmanről 😀
RedFive
több mint 3 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Az a vicc, h ez nem vicc!több mint 3 éve
több mint 3 éve
| return of the White Shirt | Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 3 éve
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Jah, csak az ember szeme fölötti rész, ha annyira megereszkedik mint a Lölőé, az egy fogyástól nem simul vissza.index.hu/gazdasag/2021/06/11/meszaros-lorinc-munkacsy-leggazdagabb-nagyinterju/Simán csak lefogyott 😊
Valami fantasztikus róla ez a kép...elég kemény sminkes és photoshop munka lehetett mire ezt összehozták.
Már-már jóképűnek mondható...borzalom 😀
Solymi
www.blikk.hu/aktualis/belfold/varkonyi-andrea-meszaros-lorinc-lefogyott-valtozas/drhvnky
Mondjuk volt honnan, úgy lógott az arca mint egy masztiffnak.
bcsarli
több mint 3 éve
több mint 3 éve
index.hu/gazdasag/2021/06/11/meszaros-lorinc-munkacsy-leggazdagabb-nagyinterju/Simán csak lefogyott 😊
Valami fantasztikus róla ez a kép...elég kemény sminkes és photoshop munka lehetett mire ezt összehozták.
Solymi
www.blikk.hu/aktualis/belfold/varkonyi-andrea-meszaros-lorinc-lefogyott-valtozas/drhvnky
Mondjuk volt honnan, úgy lógott az arca mint egy masztiffnak.
több mint 3 éve
index.hu/gazdasag/2021/06/11/meszaros-lorinc-munkacsy-leggazdagabb-nagyinterju/Lassan annyi pénze van. hogy Ryan Gosling arcát is magára operáltathatja. Biztos Andika odaadta neki a szemránc krémét.
Solymi
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 020
index.hu/gazdasag/2021/06/11/meszaros-lorinc-munkacsy-leggazdagabb-nagyinterju/Valami fantasztikus róla ez a kép...elég kemény sminkes és photoshop munka lehetett mire ezt összehozták.
több mint 3 éve
Bocsi
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 020
Sosem értettem azokat a balfaszokat, akik képesek egy száll pöcsben belesétálni a Teams meetingekbe.Nekem alapból le van takarva a kamera, meg ellenőrizni is szoktam, meg azt is, hogy le vagyok-e némítva. És mindig ruhában ülök le elé.
Na hát ma megértettem őket 😀
Illetve megtanultam azt is, hogy régi e-sport reflexekkel nem éri meg a Camera OFF és Join gombokat nagyon gyorsan egymásután megnyomni, mivel egy kb 3 másodperces delay-el sikerült becsatlakoznom a mai kereskedelmi meetingbe 50+ emberhez.... póló nélkül, lefolyva a székben, előttem egy tál ciniminissel 😀 Természetesen utolsó csatlakozóként, kitéve nagyképernyőre.
Egyből záporoztak a rendkívül elmés megjegyzések 😀
Hanni
Félek, nehogy hasonló előforduljon velem is 😀
több mint 3 éve
Sosem értettem azokat a balfaszokat, akik képesek egy száll pöcsben belesétálni a Teams meetingekbe.Ment a like.
Na hát ma megértettem őket 😀
Illetve megtanultam azt is, hogy régi e-sport reflexekkel nem éri meg a Camera OFF és Join gombokat nagyon gyorsan egymásután megnyomni, mivel egy kb 3 másodperces delay-el sikerült becsatlakoznom a mai kereskedelmi meetingbe 50+ emberhez.... póló nélkül, lefolyva a székben, előttem egy tál ciniminissel 😀 Természetesen utolsó csatlakozóként, kitéve nagyképernyőre.
Hanni
A ciniminisért. 😊
Bár nekem a kedvencem a Crunchy Nut a Kellogg'stól, de a CiniMinis is top3.
több mint 3 éve
Sosem értettem azokat a balfaszokat, akik képesek egy száll pöcsben belesétálni a Teams meetingekbe.Na hát ma megértettem őket 😀