Viccek
51 feliratkozó
több mint 3 éve
több mint 3 éve
amúgy látva az OSB lapok árait, igen ez nagy szerencse.Szenzacios pajtalelet 😁engem sem érdekelne egy hatvanas évekbeli 911-es
| Ez az én szerencsenapom. Nem hogy egy, hanem két fenyőfa OSB lemezt találtam ebben a pajtában! |
RedFive
slowmotion
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Szenzacios pajtalelet 😁engem sem érdekelne egy hatvanas évekbeli 911-es
| Ez az én szerencsenapom. Nem hogy egy, hanem két fenyőfa OSB lemezt találtam ebben a pajtában! |
RedFive
több mint 3 éve
Szenzacios pajtalelet 😁 | Ez az én szerencsenapom. Nem hogy egy, hanem két fenyőfa OSB lemezt találtam ebben a pajtában! |
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Mostanában sok az aljas belépő a soccer pályákon, de mind egyetérthetünk abban, hogy ez itt egy szép szerelés. 😊 😊 😊Dele Adeleye, egyik kedvenc FM-es igazolásom volt 😊
iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Mostanában sok az aljas belépő a soccer pályákon, de mind egyetérthetünk abban, hogy ez itt egy szép szerelés. 😊 😊 😊több mint 3 éve
Madden hates me.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Wide Receivers when they get a first down.
— Will Blackmon 🍷 (@WillBlackmon) June 30, 2021
pic.twitter.com/BTc4kTQ6Ku
több mint 3 éve
több mint 3 éve
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Madden hates me.
több mint 3 éve
Gorcsev
500
www.facebook.com/Dorr.Hunique/videos/829960024564699
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 3 éve
több mint 3 éve
több mint 3 éve
ezért gúvad a szemeDe a lélegeztető baz nélkül nem bírná, nem? Inkább Batman miután visszavágott Bane-nek, levette róla a kabátot is. 😀kabát alapján ez inkább bane miután letörte a maszkot batmanről 😀
RedFive
briareos
Darksun3