Viccek
51 feliratkozó
több mint 3 éve
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
#napom pic.twitter.com/0tZRv0l2sT
— szögi-Gabor Szollosi (@szoges) June 1, 2021
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Kizart. A Sith lord addigra atprogramozza a chip-et. ☺És ha nyugati vakcinával lőtték be, akkor Gyuri bácsi mondja az alanynak ugyanezt? 😊
RedFive
iktriad
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
És ha nyugati vakcinával lőtték be, akkor Gyuri bácsi mondja az alanynak ugyanezt? 😊
RedFive
több mint 3 éve
több mint 3 éve
m.facebook.com/story.php?story_fbid=3994332253949256&id=305140869535098&anchor_composer=false
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
9gag.com/gag/ayM169q
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
több mint 3 éve
Ekkorat en nem tudnek kamuzni. 😁De összekent az unokád?! 😊Tegnap en is porkoltet ettem...borostasan. 😎😋Amúgy ma reggel én sem borotválkoztam 😊Lemaradt a "Szia Uram" köszönés, de amúgy stimmel 😊
steelwolf
Solymi
bcsarli
RedFive
bcsarli
több mint 3 éve
😀 😀
XD XD
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
De összekent az unokád?! 😊Tegnap en is porkoltet ettem...borostasan. 😎😋Amúgy ma reggel én sem borotválkoztam 😊Lemaradt a "Szia Uram" köszönés, de amúgy stimmel 😊
steelwolf
Solymi
bcsarli
RedFive
több mint 3 éve
Tegnap en is porkoltet ettem...borostasan. 😎😋Amúgy ma reggel én sem borotválkoztam 😊Lemaradt a "Szia Uram" köszönés, de amúgy stimmel 😊
steelwolf
Solymi
bcsarli
több mint 3 éve
Amúgy ma reggel én sem borotválkoztam 😊Lemaradt a "Szia Uram" köszönés, de amúgy stimmel 😊
steelwolf
Solymi
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Orbán nap van. Lehetne már ez is munkaszüneti nap! 😊