Viccek
51 feliratkozó
több mint 3 éve
10/10 csak az eredeti lehet.Már mértékegység is lettem? Ez igazán megtisztelő. Egyébként a skálán mi a 10/10? Amitől még a fórummotor is lehal?Megítélek neked 9.5/10 Iktriad stíluspontot.Ez nagyon fárasztó... 😊Tudom és elnézést., 😊
Matthew99
Vrij6
KoporShow
iktriad
több mint 3 éve
Már mértékegység is lettem? Ez igazán megtisztelő. Egyébként a skálán mi a 10/10? Amitől még a fórummotor is lehal?Megítélek neked 9.5/10 Iktriad stíluspontot.Ez nagyon fárasztó... 😊Tudom és elnézést., 😊
Matthew99
Vrij6
KoporShow
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
hircsarda.hu/2021/07/30/ennyi-volt-az-en-uszasom-interju-scarlett-johanssonnal/És ki a cikk írója? 😀
😀
Tony Adams
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 879
Gondolom ezért csinálják ketten.Ez nagyon fárasztó... 😊
Vrij6
Matthew99
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 020
Ez az ember nem csak hülye, de az élet is idiótát csinál belőle, hadd érezzék az angolok, hogy kire/mire szavaztak...Boris struggles with umbrella. Comedy gold. pic.twitter.com/jrnNXtEjqP
— ian bremmer (@ianbremmer) July 29, 2021
nagir
több mint 3 éve
Boris struggles with umbrella. Comedy gold. pic.twitter.com/jrnNXtEjqP
— ian bremmer (@ianbremmer) July 29, 2021
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Megítélek neked 9.5/10 Iktriad stíluspontot.Tudom és elnézést., 😊Ez nagyon fárasztó... 😊
Vrij6
Matthew99
Vrij6
több mint 3 éve
ozibozi
17 170
Ezt még visszakapod !Tudom és elnézést., 😊Ez nagyon fárasztó... 😊
Vrij6
Matthew99
Vrij6
😊
több mint 3 éve
Tudom és elnézést., 😊Ez nagyon fárasztó... 😊
Vrij6
Matthew99
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Ez nagyon fárasztó... 😊
Vrij6
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
sztem nutcrackerVolt értelme olimpiai sportággá tenni a gördeszkát.ezt a figurát hogy fogják hívni? ball splitter?
An Olympic first. pic.twitter.com/F7wTsrZThe
— Bryan Baker (@tehrealbryan) July 25, 2021
iktriad
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Volt értelme olimpiai sportággá tenni a gördeszkát.ezt a figurát hogy fogják hívni? ball splitter?
iktriad
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 561
Volt értelme olimpiai sportággá tenni a gördeszkát.amugy nincs ezzel baj. a gordeszkaval sem. megesik az ilyen sot, durvabb is.
iktriad
több mint 3 éve
Volt értelme olimpiai sportággá tenni a gördeszkát. An Olympic first. pic.twitter.com/F7wTsrZThe
több mint 3 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Délután hatalmas dugó az M1-sen. Helikopterek, rendőrség, TEK, mentők, a tűzoltók, meg persze sok autó!A sorok közt fiatal ember kopog az ablakokon.
– Mi történt? – kérdezi a sofőr.
-Valami arab migránsok elrabolták a miniszterelnököt.
10 millió dollárt követelnek, és ha nem kapják meg, lelocsolják benzinnel és elégetik! Én most arra gyűjtök!
– A többiek mennyit adtak?
– Valtozo, nem mindenki egyformán, de az előtted álló peldaul 2 litert.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Hát a legnagyobb baj talán az hogy a legtöbb videóban az a poén hogy haha káromkodás. Vannak néha jó videói, változó. A Facebook idiótákról ő azt mondta hogy nem szereti, de kellett a pénz, és ezzel behúzott a közönségébe fűt meg fát.Csak szerintem egyre gyengébb Radicspeti?
iktriad
Vagy sose volt jó, és csak a facebookidióták volt jó ötlet és jókor jött vele elő?
Sobri Jóska
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz