Viccek
51 feliratkozó
több mint 4 éve
Egy néger zsidó rendőr, aki banános fánkevés közben közben cigányozza a gofundme-n xenobladet kapó kecskebaszó szír migráns fiút aki a határon jött át megáll egy pillanatra....
Nem tudja megenni!
...
Mert maszkban van!
több mint 4 éve
lájkok alapján 1/3ad annyira vicces mint a korábbi rasszista poén a hitgyülis társunktól, nem értem a problémádatNem. Valóban nem ugyanaz. En inkább ahhoz hasonlítanám mintha egy afro felé banánt lógatnál.Rossz válasz. Nem ugyanaz. Szívesen.Vagyis ugyanaz. Köszi.Segítek:Békés tüntetés 😊Mondjuk a rendőröket “fánkozni” nem ugyanaz, mint a feketéket majmozni? Mintha kis plüssmajmokat lógatnának a fekete tiltakozók elé?
twitter.com/BenjaminPDixon/status/1267242476173221888?s=09
Negritis
Mitől jobb, vagy viccesebb ez az általánosítás?
Sobri Jóska
"...a fánk olyan népszerű lett az amerikai rendőrök körében, hogy azóta már szinte elválaszthatatlan - gyakran gúnyos - ismertetőjegyükké vált."
b1gasztro.blog.hu/2016/05/14/miert_esznek_a_mindig_fankot_az_amerikai_rendorok
nagylaza
Sobri Jóska
nagylaza
Lehet velem van a baj de én azt sem értem, hogy ez a kép , hogy kerül egyáltalán a viccek topikba. Szerintem egyáltalán nem vicces sőt inkább elszomorító, szánalmas provokáció.
gordon
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Nem. Valóban nem ugyanaz. En inkább ahhoz hasonlítanám mintha egy afro felé banánt lógatnál.Rossz válasz. Nem ugyanaz. Szívesen.Vagyis ugyanaz. Köszi.Segítek:Békés tüntetés 😊Mondjuk a rendőröket “fánkozni” nem ugyanaz, mint a feketéket majmozni? Mintha kis plüssmajmokat lógatnának a fekete tiltakozók elé?
Negritis
Sobri Jóska
"...a fánk olyan népszerű lett az amerikai rendőrök körében, hogy azóta már szinte elválaszthatatlan - gyakran gúnyos - ismertetőjegyükké vált."
nagylaza
Sobri Jóska
nagylaza
Lehet velem van a baj de én azt sem értem, hogy ez a kép , hogy kerül egyáltalán a viccek topikba. Szerintem egyáltalán nem vicces sőt inkább elszomorító, szánalmas provokáció.
több mint 4 éve
Rossz válasz. Nem ugyanaz. Szívesen.Vagyis ugyanaz. Köszi.Segítek:Békés tüntetés 😊Mondjuk a rendőröket “fánkozni” nem ugyanaz, mint a feketéket majmozni? Mintha kis plüssmajmokat lógatnának a fekete tiltakozók elé?
Negritis
Sobri Jóska
nagylaza
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Vagyis ugyanaz. Köszi.Segítek:Békés tüntetés 😊Mondjuk a rendőröket “fánkozni” nem ugyanaz, mint a feketéket majmozni? Mintha kis plüssmajmokat lógatnának a fekete tiltakozók elé?
Negritis
Sobri Jóska
nagylaza
több mint 4 éve
Segítek:Békés tüntetés 😊Mondjuk a rendőröket “fánkozni” nem ugyanaz, mint a feketéket majmozni? Mintha kis plüssmajmokat lógatnának a fekete tiltakozók elé?
Negritis
Sobri Jóska
több mint 4 éve
shagi0206
10 947
www.youtube.com/watch?v=jgnvQ-jbp6oBékés tüntetés 😊Mondjuk a rendőröket “fánkozni” nem ugyanaz, mint a feketéket majmozni? Mintha kis plüssmajmokat lógatnának a fekete tiltakozók elé?
Negritis
Sobri Jóska
Negritis
több mint 4 éve
Békés tüntetés 😊Mondjuk a rendőröket “fánkozni” nem ugyanaz, mint a feketéket majmozni? Mintha kis plüssmajmokat lógatnának a fekete tiltakozók elé?
Negritis
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Békés tüntetés 😊Mondjuk a rendőröket “fánkozni” nem ugyanaz, mint a feketéket majmozni? Mintha kis plüssmajmokat lógatnának a fekete tiltakozók elé?
Negritis
több mint 4 éve
Békés tüntetés 😊twitter.com/BenjaminPDixon/status/1267242476173221888?s=09
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=WoaktW-Lu38Kicsit maradibb lenne, máglyát is akarhatna alád.aha, rendes keresztény módon amit nem értünk az nem jó, tehát el kell üldözniJC ne nézd meg neked biztos nem lesz vicces, én viszont jót mosolyogtam ezen:Nem is az a gondom hogy nem vicces, hanem hogy nem értem amit írsz.
www.reddit.com/r/Xenoblade_Chronicles/comments/gt4f1p/well_uh_i_made_a_joke_gofundme_and_uh_guess_im/
a commentek is néhol viccesek, néhol gázosak
a srác csinált egy gofundme-t hogy legyen pénze a Xenoblade Chronlicles: Definitive Edition-re
erre az egyik haverja dobott neki 51$-t (aki még meg se vette) és egy másik srác 9$-et miután bedobta egy discord serverre
nem minden idők vicce, de a mai időkben mosolyt csalt az arcomra
Negritis
A másik: szerintem nyugodtan lehetne csinálni egy “Negritis geek viccei” topikot, sokan hálásak lennének érte.
#JC6
oké
Negritis
Ahhoz képest...
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Kicsit maradibb lenne, máglyát is akarhatna alád.aha, rendes keresztény módon amit nem értünk az nem jó, tehát el kell üldözniJC ne nézd meg neked biztos nem lesz vicces, én viszont jót mosolyogtam ezen:Nem is az a gondom hogy nem vicces, hanem hogy nem értem amit írsz.
www.reddit.com/r/Xenoblade_Chronicles/comments/gt4f1p/well_uh_i_made_a_joke_gofundme_and_uh_guess_im/
a srác csinált egy gofundme-t hogy legyen pénze a Xenoblade Chronlicles: Definitive Edition-re
erre az egyik haverja dobott neki 51$-t (aki még meg se vette) és egy másik srác 9$-et miután bedobta egy discord serverre
Negritis
A másik: szerintem nyugodtan lehetne csinálni egy “Negritis geek viccei” topikot, sokan hálásak lennének érte.
#JC6
oké
Negritis
Ahhoz képest...
több mint 4 éve
aha, rendes keresztény módon amit nem értünk az nem jó, tehát el kell üldözniJC ne nézd meg neked biztos nem lesz vicces, én viszont jót mosolyogtam ezen:Nem is az a gondom hogy nem vicces, hanem hogy nem értem amit írsz.
Negritis
#JC6
oké
több mint 4 éve
- JC6
6 990
JC ne nézd meg neked biztos nem lesz vicces, én viszont jót mosolyogtam ezen:Nem is az a gondom hogy nem vicces, hanem hogy nem értem amit írsz.
Negritis
több mint 4 éve
- JC6
6 990
Ez egy többnyire anonim - kikapcsolásra tökéletes - fórum ember, hagyjál már békén 😀Időnként egyszerűbb lenne azt mondani, hogy "hülyeséget csináltam, bocs". Én többször kipróbáltam már, hidd el, működik.egyébként vicces az ahogy JC többször kikelt a social média ellen, mégis itt kurválkodik régi vagy rasszista viccekkel a lájkokértNézd a jó oldalát, találtam 8 rasszistát a fórumon.
Negritis
#JC6
nagylaza
több mint 4 éve
JC ne nézd meg neked biztos nem lesz vicces, én viszont jót mosolyogtam ezen:www.reddit.com/r/Xenoblade_Chronicles/comments/gt4f1p/well_uh_i_made_a_joke_gofundme_and_uh_guess_im/
több mint 4 éve
Megint kaptam egy adagot:1. Amikor Svájcban bevezették a kötelező 2 méteres távolságtartást, az emberek nem értették, mire fel ez a nagy barátkozás.
2. Azt mondták, hogy elég a szájmaszk és a kesztyű, ha vásárolni megyek. Hazugság. A többieken volt ruha is.
3. – Drágám, a boltban vagyok. Mit hozzak?
– Maszk van rajtad?
– Persze.
– Akkor a pénztárgépet.
4. Soha nem hittem volna, hogy a kezeim több alkoholt fognak fogyasztani, mint a szám.
5. – Pista, akarsz szombaton dolgozni?
– Most nem érek rá, főnök.
– Akkor máshogyan kérdezem: itt akarsz még dolgozni hétfőn?
6. Falun lakni azért jó, mert ha te nem is tudod, mit csinálsz, mindenki más tudja.
több mint 4 éve
Időnként egyszerűbb lenne azt mondani, hogy "hülyeséget csináltam, bocs". Én többször kipróbáltam már, hidd el, működik.egyébként vicces az ahogy JC többször kikelt a social média ellen, mégis itt kurválkodik régi vagy rasszista viccekkel a lájkokértNézd a jó oldalát, találtam 8 rasszistát a fórumon.
Negritis
#JC6
több mint 4 éve
shagi0206
10 947
az a kormány feladata, ők szokták terjeszteni a rémhíreket. Csak ugye másnak nem lehet, azt lecsukják.Agyonisten! | Szebb jövőt! | Ide lehet a cigány vicceket írni?Igen, feltéve, hogy van benne buzizás és zsidózás is. (A migránsozás nem kötelező, de ajánlott.)
Atari
nagylaza
több mint 4 éve
Agyonisten! | Szebb jövőt! | Ide lehet a cigány vicceket írni?Igen, feltéve, hogy van benne buzizás és zsidózás is. (A migránsozás nem kötelező, de ajánlott.)
Atari
több mint 4 éve
Agyonisten! | Szebb jövőt! | Ide lehet a cigány vicceket írni?
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 4 éve
- JC6
6 990
egyébként vicces az ahogy JC többször kikelt a social média ellen, mégis itt kurválkodik régi vagy rasszista viccekkel a lájkokértNézd a jó oldalát, találtam 8 rasszistát a fórumon.
Negritis
több mint 4 éve
Ezt is beteszem a viccek közé:"Parádés gólok mesterét igazolta le a Budafok"
nb1.hu/otp-bank-liga/parades-golok-mesteret-igazolta-le-a-budafok
Ha nem olvasom el a hírt, magamtól rá nem jöttem volna, ki lehet az...