Viccek
51 feliratkozó
több mint 4 éve
- JC6
6 990
Engedjük el.Olvassatok el inkább a kedvenc viccen, tavaly mar bemásoltam, remélem nem gond ha megint itt van.
Nem kell lájkolni, nehogy Negri kitérjen a “hitéből”.
Egyszerűen - szerintem - szuper vicc.
—————————
Egy washingtoni házaspár eldöntötte, hogy Floridába megy felmelegedni egy különösen fagyos télen. Úgy tervezték, hogy ugyanabban a hotelben szállnak meg, ahol a mézesheteiket töltötték 20 évvel azelőtt.
Mozgalmas programjuk miatt nehéz volt összeegyeztetni az utazási időpontot, ezért a férj pénteken, a feleség pedig a következő napon repült Washingtonból Floridába.
A férj bejelentkezett a hotelbe, ahol a hotelszobában egy számítógép is volt, nem úgy mint évekkel azelőtt, és eldöntötte, hogy küld egy e-mailt feleségének. Véletlenül azonban kihagyott az e-mail címből egy betűt, s anélkül, hogy észrevette volna a tévedést, elküldte a levelet a rossz címre.
Közben ... valahol Houstonban ... egy özvegy épp a férje temetéséről érkezett haza, akit az Úr hazahívott az Ő dicsőségébe, egy szívinfarktus után. Az özvegy elhatározta, hogy megnézi a barátoktól és rokonoktól érkezett e-maileket. Miután elolvasta az üzenetet, visított és elájult. Fia berohant a szobába, édesanyját a földön találta, majd felpillantott a képernyőn található szövegre:
"Szerető feleségemnek
Időpont: 2013 nov.22, péntek
Tárgy: megérkeztem!
Drága szerelmem!
Tudom, meg vagy lepődve, hogy üzenetet kapsz tőlem. Már számítógépük is van az ittenieknek és lehet szeretteinknek e-mailt küldeni.
Épp most érkeztem meg és jelentkeztem be. Minden elő van készítve a holnapi érkezésedre és már nagyon várom, hogy találkozzunk.
Remélem, hogy az utazásod olyan csendes lesz, mint az enyém.
Ui.: Tényleg nagyon meleg van idelent!!!"
több mint 4 éve
És akkor erre most milyen választ vársz tőle ha szerinted nincs lezárva? Mit lehet erre mondani? Ügyes vagy tényleg nem tudod hol a határ?Tehát ha JC valakivel nem ért egyet akkor elég csak vallási dolgokkal viccelni és vita lezárva? Aha. Funny.mikor mondtam ilyet? mondtam én hogy le van zárva?
Matthew99
közölte hogy nem tudom mikor kell leállni és megmutattam neki hogy tényleg nem
Negritis
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
A kereskedelmi tévékben van.szerintem ha valaki mond hülyeségeket vagy csinál hülyeségeket azzal igenis lehet viccelnia trumpos igen, nem mondom hogy jó vicc, de nevettem rajtaEngem aztán nem zavar, ha valamit nem értek, vagy nem találok viccesnek, és szerintem a cenzúra minden formája felesleges, mindenki azt posztol egy nyilvános fórumon, amit akar.
Negritis
De szerinted Trumppal viccelni, -aki minden idők egyik legjobb amerikai elnöke, csak nem fekszik jól a ballib demokratáknál, akik a médiát uralják- hasznos?
Gondolom nem akceptálod amit fentebb írtam, de ha igazolva látnád, akkor szükségtelen Trumpon poénkodni, hisz akkor csak a ballib propagandát nyomod.
Ha meg nem látod igazolva, amit írtam, és egyetértesz a ballib narratívával, hogy egy ostoba fasz, akkor meg sokkal inkább ijesztő és nem pedig vicces, hogy a világ legnagyobb katonai hatalmának vezetője egy agyatlan paradicsommadár.
Szóval akárhogy is nézem, de Trumppal viccelődni nem tud vicces lenni.
Legfeljebb annak, aki a fentiekbe nem gondol bele.
De annak a Sas-kabaré vagy Trabarna is tud nevetési alapul szolgálni...
Sobri Jóska
ha pedig az illető közszereplő akkor méginkább
ez független attól hogy elnök vagy sem
a trump steak, trump u ... bőven elég indok lenne arra hogy a földbe gyalázzák (ahogy az MLM CEO-kat is pl)
aktív ciklusban megítélni egy elnököt sztem balgaság de biztos igazad van
a sas kabaré és trabarna szerintem sem vicces, ahogy én nem nézek barátok köztöt vagy való világot sem
valamiért viszont mégis műsoron van/volt az indok pedig azért mert van rá igény
Negritis
Hogy egy amfocis fórumon... ki tudja.
Ha te úgy érzed, hogy a Trump-fikázásodra van, akkor vedd úgy, hogy nem szóltam.
több mint 4 éve
mikor mondtam ilyet? mondtam én hogy le van zárva?Tehát ha JC valakivel nem ért egyet akkor elég csak vallási dolgokkal viccelni és vita lezárva? Aha. Funny.a trumpos igen, nem mondom hogy jó vicc, de nevettem rajtaMost komolyan. Ezek szerinted tényleg vicces dolgok?www.youtube.com/watch?v=fDmJWz8jnTo&feature=emb_titletwitter.com/Mrsalih87/status/1267756010195890177Te sem érzed mikor kellene leállni..
Negritis
#JC6
Negritis
Én nevetni jártam eddig ebbe a topikba.
gordon
a másiknak meg sztem te is tudod az okát, lusta voltam német sándoros mémet keresni
Negritis
Matthew99
közölte hogy nem tudom mikor kell leállni és megmutattam neki hogy tényleg nem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
szerintem ha valaki mond hülyeségeket vagy csinál hülyeségeket azzal igenis lehet viccelnia trumpos igen, nem mondom hogy jó vicc, de nevettem rajtaEngem aztán nem zavar, ha valamit nem értek, vagy nem találok viccesnek, és szerintem a cenzúra minden formája felesleges, mindenki azt posztol egy nyilvános fórumon, amit akar.
Negritis
De szerinted Trumppal viccelni, -aki minden idők egyik legjobb amerikai elnöke, csak nem fekszik jól a ballib demokratáknál, akik a médiát uralják- hasznos?
Gondolom nem akceptálod amit fentebb írtam, de ha igazolva látnád, akkor szükségtelen Trumpon poénkodni, hisz akkor csak a ballib propagandát nyomod.
Ha meg nem látod igazolva, amit írtam, és egyetértesz a ballib narratívával, hogy egy ostoba fasz, akkor meg sokkal inkább ijesztő és nem pedig vicces, hogy a világ legnagyobb katonai hatalmának vezetője egy agyatlan paradicsommadár.
Sobri Jóska
ha pedig az illető közszereplő akkor méginkább
ez független attól hogy elnök vagy sem
a trump steak, trump u ... bőven elég indok lenne arra hogy a földbe gyalázzák (ahogy az MLM CEO-kat is pl)
aktív ciklusban megítélni egy elnököt sztem balgaság de biztos igazad van
a sas kabaré és trabarna szerintem sem vicces, ahogy én nem nézek barátok köztöt vagy való világot sem
valamiért viszont mégis műsoron van/volt az indok pedig azért mert van rá igény
több mint 4 éve
Tehát ha JC valakivel nem ért egyet akkor elég csak vallási dolgokkal viccelni és vita lezárva? Aha. Funny.a trumpos igen, nem mondom hogy jó vicc, de nevettem rajtaMost komolyan. Ezek szerinted tényleg vicces dolgok?www.youtube.com/watch?v=fDmJWz8jnTo&feature=emb_titletwitter.com/Mrsalih87/status/1267756010195890177Te sem érzed mikor kellene leállni..
Negritis
#JC6
Negritis
gordon
a másiknak meg sztem te is tudod az okát, lusta voltam német sándoros mémet keresni
Negritis
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
a trumpos igen, nem mondom hogy jó vicc, de nevettem rajtaEngem aztán nem zavar, ha valamit nem értek, vagy nem találok viccesnek, és szerintem a cenzúra minden formája felesleges, mindenki azt posztol egy nyilvános fórumon, amit akar.
Negritis
több mint 4 éve
a trumpos igen, nem mondom hogy jó vicc, de nevettem rajtaMost komolyan. Ezek szerinted tényleg vicces dolgok?www.youtube.com/watch?v=fDmJWz8jnTo&feature=emb_titletwitter.com/Mrsalih87/status/1267756010195890177Te sem érzed mikor kellene leállni..
Negritis
#JC6
Negritis
gordon
több mint 4 éve
Most komolyan. Ezek szerinted tényleg vicces dolgok?www.youtube.com/watch?v=fDmJWz8jnTo&feature=emb_titletwitter.com/Mrsalih87/status/1267756010195890177Te sem érzed mikor kellene leállni..
Negritis
#JC6
Negritis
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=fDmJWz8jnTo&feature=emb_titletwitter.com/Mrsalih87/status/1267756010195890177Te sem érzed mikor kellene leállni..
Negritis
#JC6
több mint 4 éve
- JC6
6 990
twitter.com/Mrsalih87/status/1267756010195890177Te sem érzed mikor kellene leállni..
Negritis
több mint 4 éve
twitter.com/Mrsalih87/status/1267756010195890177
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Így már értem. Go Pack Go!Látom nem érted.Mi van????OFFAzt nem tudom. Csak azt, hogy egy rasszista "viccet" lájkoltak.Szóval akik lájkolták azok mind rasszisták?"Bementem a hivatalba, hogy szociális segélyt szerezzek a kutyámnak. A hölgy az ablaknál azt mondta, hogy ez lehetetlen, kutyák nem kaphatnak szociális segélyt.Ezt tán nem kellett volna. (Igaz, nincs "rasszista" topik.)
Megmagyaráztam neki, hogy a kutyám fekete, munkanélküli, lusta és nem beszél magyarul. Többször volt figyelmeztetve zaklatásért és egy csomó kölyke van szerte a faluban. Ráadásul nem fizet adót, a parkba piszkít, idegen embereket vegzál, koldul, ételt lop és halvány elképzelése sincs arról, ki az apja...
Hétfőn megyek a pénzért..."
#JC6
nagylaza
#JC6
nagylaza
A vicc ebben a megállapításban hogy azzal hogy rasszistaként azonositod ezáltal elárulod hogy te is az vagy, hiszen a felsorolt sok jelzőből neked csak 1 ment át. Akkor lenne igazad ha csak az az egy jelző alapján menne a pénzért.
ON
davemayer
nagylaza
Ha én azt mondom hogy nem kedvellek téged mert GB drukker vagy, de emellett még felsorolok másik 10 indokot amiert szintén nem akkor jogos azt mondani hogy azért utállak mert GB drukker vagy? Nem, mert emellett még van másik 10 ami együttesen eredményezi azt hogy utállak, lehet ha csak a GB lenne a probléma még bírnálak is. Így már érthető?
davemayer
több mint 4 éve
Látom nem érted.Mi van????OFFAzt nem tudom. Csak azt, hogy egy rasszista "viccet" lájkoltak.Szóval akik lájkolták azok mind rasszisták?"Bementem a hivatalba, hogy szociális segélyt szerezzek a kutyámnak. A hölgy az ablaknál azt mondta, hogy ez lehetetlen, kutyák nem kaphatnak szociális segélyt.Ezt tán nem kellett volna. (Igaz, nincs "rasszista" topik.)
Megmagyaráztam neki, hogy a kutyám fekete, munkanélküli, lusta és nem beszél magyarul. Többször volt figyelmeztetve zaklatásért és egy csomó kölyke van szerte a faluban. Ráadásul nem fizet adót, a parkba piszkít, idegen embereket vegzál, koldul, ételt lop és halvány elképzelése sincs arról, ki az apja...
#JC6
nagylaza
#JC6
nagylaza
A vicc ebben a megállapításban hogy azzal hogy rasszistaként azonositod ezáltal elárulod hogy te is az vagy, hiszen a felsorolt sok jelzőből neked csak 1 ment át. Akkor lenne igazad ha csak az az egy jelző alapján menne a pénzért.
ON
davemayer
nagylaza
Ha én azt mondom hogy nem kedvellek téged mert GB drukker vagy, de emellett még felsorolok másik 10 indokot amiert szintén nem akkor jogos azt mondani hogy azért utállak mert GB drukker vagy? Nem, mert emellett még van másik 10 ami együttesen eredményezi azt hogy utállak, lehet ha csak a GB lenne a probléma még bírnálak is. Így már érthető?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
„Ezzel a karanténnal megint mi, férfiak csesztünk rá. Se haverok, se kocsma, se meccs. Bezzeg a nők! Csinálhatják ugyanazt, amit eddig. Főzhetnek, moshatnak, takaríthatnak. Hol itt az igazság?”Egy Rendes ember se a négereket se aíme a rendes amerikai 😀
Feketéket nem kedveli, így szimplán otthon ül békésen a popcorn sör kombóval, max naponta vagy ritkábban egyszer-kétszer megnézi merre kell kerüljön ha bemegy majd dolgozni. 😊))
ozibozi
www.youtube.com/watch?v=-px42yUD8O8
Negritis
több mint 4 éve
Egy Rendes ember se a négereket se aíme a rendes amerikai 😀
Feketéket nem kedveli, így szimplán otthon ül békésen a popcorn sör kombóval, max naponta vagy ritkábban egyszer-kétszer megnézi merre kell kerüljön ha bemegy majd dolgozni. 😊))
ozibozi
www.youtube.com/watch?v=-px42yUD8O8
több mint 4 éve
Na ezért nem járok én gyúrni. Tök veszélyes 😀A hosszú élet titka: csak semmi sport.
www.facebook.com/FitGuider/videos/240640846953102/
Matthew99
www.urbanlegends.hu/2018/08/semmi-sport-tenyleg-ezt-mondta-churchill-idezet/
több mint 4 éve
Na ezért nem járok én gyúrni. Tök veszélyes 😀www.facebook.com/FitGuider/videos/240640846953102/
Szerkesztette: Matthew99
több mint 4 éve
Nem a rasszizmus volt a vicc fő motívuma. Ennyi.Mi van????OFFAzt nem tudom. Csak azt, hogy egy rasszista "viccet" lájkoltak.Szóval akik lájkolták azok mind rasszisták?"Bementem a hivatalba, hogy szociális segélyt szerezzek a kutyámnak. A hölgy az ablaknál azt mondta, hogy ez lehetetlen, kutyák nem kaphatnak szociális segélyt.Ezt tán nem kellett volna. (Igaz, nincs "rasszista" topik.)
#JC6
nagylaza
#JC6
nagylaza
ON
davemayer
nagylaza
Tudod mi volt ? Pont előbb fejtetted ki pár pontban.
több mint 4 éve
Mi van????OFFAzt nem tudom. Csak azt, hogy egy rasszista "viccet" lájkoltak.Szóval akik lájkolták azok mind rasszisták?"Bementem a hivatalba, hogy szociális segélyt szerezzek a kutyámnak. A hölgy az ablaknál azt mondta, hogy ez lehetetlen, kutyák nem kaphatnak szociális segélyt.Ezt tán nem kellett volna. (Igaz, nincs "rasszista" topik.)
#JC6
nagylaza
#JC6
nagylaza
ON
davemayer
több mint 4 éve
OFFAzt nem tudom. Csak azt, hogy egy rasszista "viccet" lájkoltak.Szóval akik lájkolták azok mind rasszisták?"Bementem a hivatalba, hogy szociális segélyt szerezzek a kutyámnak. A hölgy az ablaknál azt mondta, hogy ez lehetetlen, kutyák nem kaphatnak szociális segélyt.Ezt tán nem kellett volna. (Igaz, nincs "rasszista" topik.)
#JC6
nagylaza
#JC6
nagylaza
ON
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Egy néger zsidó rendőr, aki banános fánkevés közben közben cigányozza a gofundme-n xenobladet kapó kecskebaszó szír migráns fiút aki a határon jött át megáll egy pillanatra.Banános fánk? Ez durva.
...
Nem tudja megenni!
...
Mert maszkban van!
Toca
több mint 4 éve
Nem hittem volna, hogy szükség lesz rá, de úgy látszik, mégis. Akkor hát belevágok:Nem. Valóban nem ugyanaz. En inkább ahhoz hasonlítanám mintha egy afro felé banánt lógatnál.Rossz válasz. Nem ugyanaz. Szívesen.Vagyis ugyanaz. Köszi.Segítek:Békés tüntetés 😊Mondjuk a rendőröket “fánkozni” nem ugyanaz, mint a feketéket majmozni? Mintha kis plüssmajmokat lógatnának a fekete tiltakozók elé?
twitter.com/BenjaminPDixon/status/1267242476173221888?s=09
Negritis
Mitől jobb, vagy viccesebb ez az általánosítás?
Sobri Jóska
"...a fánk olyan népszerű lett az amerikai rendőrök körében, hogy azóta már szinte elválaszthatatlan - gyakran gúnyos - ismertetőjegyükké vált."
b1gasztro.blog.hu/2016/05/14/miert_esznek_a_mindig_fankot_az_amerikai_rendorok
nagylaza
Sobri Jóska
nagylaza
Lehet velem van a baj de én azt sem értem, hogy ez a kép , hogy kerül egyáltalán a viccek topikba. Szerintem egyáltalán nem vicces sőt inkább elszomorító, szánalmas provokáció.
gordon
1. Rendőrnek lenni választott hivatás/foglalkozás, ami nyilvánvalóan más kategória, mint az etnikai csoporthoz való tartozás.
2. A rendőr a hatalom megszemélyesítője, nem vitathatóan egy állami erőszakszerv tagja. A tüntetők azt figurázták ki, hogy a köztudatban lévő sztereotípia szerint a rendőrök sokat esznek fánkot. Ez egy ártalmatlan – a rendőröket becsületükben nem sértő, hanem egy nekik tulajdonított étkezési szokást kigúnyoló – performansz. Különösen annak ismeretében lehet ártalmatlannak nevezni, hogy milyen rendőri túlkapás váltotta ki a tiltakozásokat, és a tiltakozások során is milyen túlkapások történtek.
3. Ha egy fekete (afroamerikai) felé banánt lóbálsz, akkor nem a feketék egyik vélt vagy valós tulajdonságát figurázod ki, hanem azt állítod, hogy az illető nem ember, hanem majom. Ez szimpla rasszizmus, mindenfajta humor nélkül.
4. A szociálpszichológia szerint a sztereotípiák megkönnyítik az eligazodást az életben és a mindennapi kommunikációban. A sztereotípia többnyire negatív (a skótok fogukhoz verik a garast), de lehet pozitív is (a székely furfangos nép). Hosszan folytatható a sor nem csupán népek, népcsoportok esetében is: a politikusok hazudnak, a taxisok átvernek, az ügyvédek csak a pénzre hajtanak stb. Általánosításról akkor beszélünk, ha valaki azt hiszi, hogy a sztereotip kép az adott csoport valamennyi tagjára érvényes és igaz. Ami azért is baj, mert a sztereotípia gyakran nem fedi a valóságot (a skótok szerint az angolok lenézésből és alaptalanul terjesztették el róluk, hogy fukarok).
5. A shagi206 által belinkelt Küszöbmajom azért vicces, és azért nem sértő, mert olyan mentalitást parodizál, ami kétségkívül létezik a feketék egy részénél (vannak, akik mindenben rasszizmust látnak/akarnak látni), de nem állítja, hogy minden fekete így gondolkodik, és azt sem állítja, hogy nem létezik tényleges rasszizmus. (Szövevényes ügy. A témában – ha valaki nem látta – mindenképpen ajánlom az Ütközések c. filmet. Nem sznobságból mondom, már az Oscar-díja előtt dicsértem.)
6. Arról, hogy egy adott vicc mikor marad a határon belül, mikor súrolja azt, vagy mikor lépi át a határt, hosszú és értelmes vitákat lehet folytatni. Komoly téma, engem régóta foglalkoztat. (Véletlenül sem Freudhoz akarom magam hasonlítani, de őt is foglalkoztatta.) Ez azonban már végképp nem ebbe a topikba való.