Viccek
51 feliratkozó
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=VOQE3Gb3x80
több mint 4 éve
több mint 4 éve
shagi0206
10 948
több mint 4 éve
😀 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
shagi0206
10 948
www.facebook.com/agymenok/photos/a.10151792638161367/10157245063701367/?type=3&theater
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=9iHlN8u9pEwnem bírom. 😀 😀 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
shagi0206
10 948
több mint 4 éve
Rádiós kívánságműsor:"Szeretném kérni a bordélyház összes dolgozója számára a Rómeó vérziktől az Engedd belém című számot!"
Liverpool Fc
több mint 4 éve
shagi0206
10 948
több mint 4 éve
Míting- Halló!
- Halló, sziasztok!
- Halló, halló hallotok?
- Én hallak, halló.
- Én nem hallom, ki az?
- Dani vagyok, nem hallasz?
- Tibi, Dani azt kérdezi, nem hallod-e.
- Nem hallom.
- Én hallom Danit, de Krisztit nem hallom, csak látom. De a Tibi is elég halk.
- Én se hallom a Krisztit, de nem is látom. Itt van egyáltalán?
- Dani azt mondja, ő hallja a Krisztit és a Tibit is, de Kriszti azt üzeni, nem hall senkit, csak a Danit, viszont mindenkit lát.
- Tibi, mondd meg a Daninak, hogy mondja meg a Krisztinek, hogy lépjen be újra a csevegésbe.
- Halló, most hallotok?
- Halló, igen.
- Halló, igen.
- Halló, igen.
- Na, akkor, ha mindenki lát és hall mindenkit, tán el is kezdhetjük.
- Tibi, miért van rajtad sombrero és mexikói bajusz?
- Véletlen benyomtam valami szar filtert ezen az appon és nem tudom kikapcsolni. Ráadásul meg se mozdíthatom a fejem, mert ha bólogatok, elindul a zene, és megtelik a képernyő rumbatökökkel. De ne is foglalkozzatok vele. Kriszti, hogy állunk?
- Délelőtt beszéltem az ügyféllel, és azt mond...mert a...stéhez, és…ármat. Mi a véleményetek?
- Fú, Kriszti nagyon akad a hangod, meg tudnád ismételni?
- Mondom azt mondta, hog… rték a költsé… shez.
- Még mindig nagyon akadsz…
- Várjatok, kimegyek a teraszra. Na szóval, ott tartottam, hogy BRRR VRUMMMMMMMMMMMM VRUMMMMMMMMMMM
- Mi történik?
- Ne haraguVRUUUUUMk, gallyazzák a fát a szomszédbaVRUUUUUM Visszajöttem inkább, közelebb ülök a routerhez, hátha jobb lesz. Szóval beszéltem az ügyféllel arról, merre tatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatata
- Most mit csinál?
- tatatatatatatatatatatatatatatatatatatata
- Szerintem helikoptereset játszik.
- Hülye. Kriszti, megint beakadt a hangod!
- tatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatata… Igapsirujsncaisr.. véleményeteket. Várjatok, átmegyek másik gépre. Nna, mindjárt jobb. Szóval az ügyfél arra lenne kíváncsi, hogy…
- COMPLACIENDO PARA TODOS LOS BAILADORES CON ESTA ROLA QUE DICEEEEEEEEEEE UN DOS TRES CUATRO
- Tibi, ez tőled jön?
- Bocs, bólintottam és beindult a mexikói filter.
- Akkor mostantól csak mereven bámulj előre, oké?
- Meg se mozdulok. Kriszti, mondhatod. Kriszti?
- Ő sem mozdul. Szerintem lefagyott.
- Srácok, Dani üzeni, hogy ő megint nem hall senkit, csak valami mexikói dalt.
- Én nem látom se a Danit, se a Krisztit. Tibi te látod a Danit?
- Aha. UN DOS TRES CUATRO… A PICSÁBA MÁR
- Srácok, nekem mennem kéne a gyerekkel matekozni…
- Kriszti üzeni, hogy elment a nete, de nagyon sokat haladtunk ma, meg hogy eredményes volt a meeting, és holnap ugyanitt folyt köv!
- Oké, halló.
- Halló.
- Halló.
több mint 4 éve
shagi0206
10 948
Már g.ciskednek is vele 😀www.facebook.com/NFLHU/photos/a.392257560880147/2570966559675892/?type=3&theater
több mint 4 éve
twitter.com/sandcrapper/status/1252228794125103104
több mint 4 éve
- JC6
6 990
www.facebook.com/tiltottsziget/photos/a.974978009347698/1544767335702093/?type=3&theaterAz a cigi nem PS?
steelwolf
több mint 4 éve
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Nagyon reálisnak tűnik. több mint 4 éve
nekem a kinyomtatott szakdolgoztatomban is ott vannak a linkek 😀Miért változtatnának rajta, ha egyszer már bevált?twitter.com/Szondikapitany/status/1253243168256073733/photo/1Egyszer egy önkormányzatnak végeztünk sajtomonitoringot egy projektjükkel kapcsolatosan a 2010-es évek elején. Hogy a projekt a különböző médiumokban miként jelenítődik meg.
Negritis
Ragaszkodtak a papíralapú dokumentáláshoz.
Utána évekig röhögtünk az online megjelenések nyomtatott linkjein, hogy vajon miként kattintanak rá? Vagy begépelik a teljesen idétlen konkrét linkeket?
És nem kérték se emailben, se CD-n, se pendriveon, kimondottan csak papíron.
Ezek szerint 10 év alatt ez se nagyon változott.
Sobri Jóska
Jan
mondjuk pdf-ben is megvan
több mint 4 éve
Miért változtatnának rajta, ha egyszer már bevált?twitter.com/Szondikapitany/status/1253243168256073733/photo/1Egyszer egy önkormányzatnak végeztünk sajtomonitoringot egy projektjükkel kapcsolatosan a 2010-es évek elején. Hogy a projekt a különböző médiumokban miként jelenítődik meg.
Negritis
Ragaszkodtak a papíralapú dokumentáláshoz.
Utána évekig röhögtünk az online megjelenések nyomtatott linkjein, hogy vajon miként kattintanak rá? Vagy begépelik a teljesen idétlen konkrét linkeket?
És nem kérték se emailben, se CD-n, se pendriveon, kimondottan csak papíron.
Ezek szerint 10 év alatt ez se nagyon változott.
Sobri Jóska