Viccek
51 feliratkozó
több mint 4 éve
mindjárt az első meccsek egyikén kiállítatta magát majd lesérült majd megint kiállítatta magát a gyerekek között... vlm ilyesmire emlékszem, de már régen voltde mikor nyer a barcelona akkor a studióban mindig többes szám egyes személyben beszél, mintha Cruyfft hallgatná az ember.
ozibozi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
ozibozi
17 186
mindjárt az első meccsek egyikén kiállítatta magát majd lesérült majd megint kiállítatta magát a gyerekek között... vlm ilyesmire emlékszem, de már régen volt
több mint 4 éve
Talán itt jó helyen lesz...szar a wikipédia oldala, mert ott azt írják, hogy csak a Barka B-ig jutott, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
Beki
értem én, hogy a Barka B is tud felnőttcsapat lenni, de azért ott a működési cél az akadémisták (értsd: 16-19 évesek) hozzászoktatása a felnőtt labdarúgáshoz, nem?
vagy a "barcelónai magyar örökség feldolgozása" mit takar? hogy régen még játszottak ott magyarok, de most már maximum a Football Managerrel van erre esély, és ezt kell feldolgozni?
több mint 4 éve
- JC6
6 990
Talán itt jó helyen lesz...Annyira unom már ezt a fideszezést.
Beki
Nem tehet róla Ottó, hogy ehhez (is) ért.
Irigy kutya vagy Beki! Nincs miről beszélni.
(Détárit meg küldjük Frankfurt-ba, lesz ott majd neki elég virsli-sör kombó 😀)
több mint 4 éve
Talán itt jó helyen lesz...kíváncsi vagyok h Gór-Nagy mikor kerül ki New Yorkba ...
Beki
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Talán itt jó helyen lesz...több mint 4 éve
coub.com/view/2dlzbj
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Nézd meg, nyernek egy Super Bowlt aztán azt hiszik mindent megtehetnek 🤣youtu.be/LamLq3dlqyI
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
shagi0206
10 948
Zseniális összeállítás 😊www.facebook.com/nowinsports/videos/330620967846200/UzpfSTE1MjU5OTc0NDc4ODA5NToyOTY0ODE3MjQwMjMyOTg0/
több mint 4 éve
több mint 4 éve
twitter.com/24onlinee/status/1257356195066793984
több mint 4 éve
twitter.com/hdebeaufort/status/1257316175773437953?s=19
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=7MrMfoHejiw&list=PL0B7qPkUvn7f_LABzeR-D6qkBfzqEAPO6&index=19Nekem ez a kedvenc Slayeres mashupom:
ulpianus
www.youtube.com/watch?v=XGiYOqZleRQ
több mint 4 éve
- JC6
6 990
"Mennyi még a szerelem az ön házasságában?" Először mindegyik asszony azt a kérdést kapta, hogy szereti-e
a férjét?
Minden válasz "igen" volt.
A következő kérdés, hogy ezt mikor mondta a férjének
legutoljára?
Egyesek azt válaszolták, hogy "ma", mások azt, hogy
"tegnapelőtt"; "múlt héten", "már nem emlékszem"... stb.
Ekkor azt a feladatot kapták, hogy küldjenek a férjeiknek SMS-t,
ezzel a szöveggel: "Szeretlek, drágám!"
Alább olvashatók a férjek válasza:
1. Ki vagy?
2. Az istenért, mi történt...?!
3. Én is Téged. (Ez csak egy eset volt!).
4. Ez meg megint mi akar lenni? Megint megkarcoltad az autót?
5. Mi van? Nem értem, mi akar ez lenni?
6. Nem tudom, mit vittél véghez, de ezt már nem bocsátom meg
neked!
7. ???
8. Ne háríts rám semmit, nyíltan írd meg, mennyit akarsz már
megint...
9. Álmodom?
10. Ha megtudom, hogy valójában kinek szól ez az üzenet,
garantálom, hogy agyoncsaplak!
11. Már többször, szépen kértelek, hogy ne igyál annyit. Ha
nem hagyod abba, végleg elhagylak!
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=7MrMfoHejiw&list=PL0B7qPkUvn7f_LABzeR-D6qkBfzqEAPO6&index=19
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Ez feldobta az egész hetem. Imádom.Nekem ez a kedvencem:
www.youtube.com/watch?v=02LSFTdC5UE&list=RD02LSFTdC5UE&start_radio=1
Tactful Cactus
www.youtube.com/watch?v=13UgNvDJzUY
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=UKJrxgU80pk&feature=emb_title
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 880
Ez feldobta az egész hetem. Imádom.www.youtube.com/watch?v=02LSFTdC5UE&list=RD02LSFTdC5UE&start_radio=1
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
twitter.com/NFL_Memes/status/1255893560362221568