Viccek
51 feliratkozó
több mint 4 éve
Kampman
28 331
több mint 4 éve
youtu.be/jM2cbeyUUZM
több mint 4 éve
shagi0206
10 950
www.facebook.com/tibiatya/photos/a.191488314324804/1921187798021505/?type=3&theater
több mint 4 éve
több mint 4 éve
shagi0206
10 950
www.facebook.com/hatezcumi/photos/a.155281434542496/3758212870915983/?type=3&theater
több mint 4 éve
youtu.be/WKfolJv6Kx8a washiwashinál már vártam h átmenjen bellini-samba de janeiroba
Negritis
több mint 4 éve
youtu.be/WKfolJv6Kx8
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
szétoffoljátok a viccek topikot, de nem baj...
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 4 éve
Én egy fontos megbeszélés közben csináltam a Gurley aláírást 😀Nekem halistennek nincs ilyen de Amit meg en itthonrol latok hogy aki megteheti ebedet foz meg tornazik vagy ilyesmi attol fuggoen mennyire kell eppen fejben jelen lenni 😀ez zsenialis, kb minden meetingunk ilyen:amúgy elképesztő h az emberek mennyire nem tudják használni a 'raise hand' funkciót ...
9gag.com/gag/aMYgxXG
rokaur
nálunk megfigyeltem, hogy legmagasabb goré mindig videoval van bejelentkezve, és senki más. lehet ezt kiadták szabálynak a managereknek 😊
csebi
yooker
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Nekem halistennek nincs ilyen de Amit meg en itthonrol latok hogy aki megteheti ebedet foz meg tornazik vagy ilyesmi attol fuggoen mennyire kell eppen fejben jelen lenni 😀ez zsenialis, kb minden meetingunk ilyen:amúgy elképesztő h az emberek mennyire nem tudják használni a 'raise hand' funkciót ...
9gag.com/gag/aMYgxXG
rokaur
nálunk megfigyeltem, hogy legmagasabb goré mindig videoval van bejelentkezve, és senki más. lehet ezt kiadták szabálynak a managereknek 😊
csebi
több mint 4 éve
nálunk nagyon erőltetik h minden belső távmeetingen legyen videó is, pláne most h mindenki WFHzik, eddig sikerrel ellenálltam, egy believe me you dont want to see my face right now-al 😀Nalunk is o az egyeduli videoval 😀 Meg az olasz, nemet szokas, hogy telefonrol jelentkeznek be a konferenciaba aztan olyan a hang minosege mintha krumpliba beszelnenek 😀ez zsenialis, kb minden meetingunk ilyen:amúgy elképesztő h az emberek mennyire nem tudják használni a 'raise hand' funkciót ...
9gag.com/gag/aMYgxXG
rokaur
csebi
rokaur
több mint 4 éve
rokaur
869
Nalunk is o az egyeduli videoval 😀 Meg az olasz, nemet szokas, hogy telefonrol jelentkeznek be a konferenciaba aztan olyan a hang minosege mintha krumpliba beszelnenek 😀ez zsenialis, kb minden meetingunk ilyen:amúgy elképesztő h az emberek mennyire nem tudják használni a 'raise hand' funkciót ...
9gag.com/gag/aMYgxXG
rokaur
csebi
több mint 4 éve
ez zsenialis, kb minden meetingunk ilyen:amúgy elképesztő h az emberek mennyire nem tudják használni a 'raise hand' funkciót ...
9gag.com/gag/aMYgxXG
rokaur
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 566
En azt olvastam hogy "emberek akik egyedul ulnek az autoban maszkban, az a fing ellen nem ved, kiprobaltam🤣"
több mint 4 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
www.facebook.com/YesThatKevinSmith/photos/a.77596326929/10156696277976930/?type=3&theater
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Kampman
28 331
Pozitív gondolatok a mai sötét időkrewww.youtube.com/watch?v=uD4izuDMUQA
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Ez faszi nálam mindent visz!www.facebook.com/iren.kurucz.39/videos/822155754948153/A videó megnézése után egyből ez ugrott be:
shagi0206
www.youtube.com/watch?v=KAiSSNoEdjw
Vrij6
Egyik kedvenc-)
www.youtube.com/watch?v=09qHsLO8HDQ
több mint 4 éve
www.facebook.com/iren.kurucz.39/videos/822155754948153/A videó megnézése után egyből ez ugrott be:
shagi0206
www.youtube.com/watch?v=KAiSSNoEdjw
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv