Viccek
51 feliratkozó
több mint 10 éve
hát ez beszarás így estére 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
abduzeedo.com/instagram-hashtag-series-combophotos

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
kb BigMac-et kértek a Börgerkingben, csak nem mekdonálcul mondták, hanem kentákkifrájcsikenül.Azt hiszi az ember, hogy ez csak a viccben van, de tök priceless az eladó csóka arca, amikor odatipegő lányzó kér egy B-Smartot iTwisttel. Majd a meghökkenő tekintetet és visszakérdést követően elismétli. Amúgy a Burger Kingben voltunkWyattezt nekem elmagyaráznád?Sixo67
több mint 10 éve
Azt hiszi az ember, hogy ez csak a viccben van, de tök priceless az eladó csóka arca, amikor odatipegő lányzó kér egy B-Smartot iTwisttel. Majd a meghökkenő tekintetet és visszakérdést követően elismétli. Amúgy a Burger Kingben voltunkWyattezt nekem elmagyaráznád?
több mint 10 éve
Azt hiszi az ember, hogy ez csak a viccben van, de tök priceless az eladó csóka arca, amikor odatipegő lányzó kér egy B-Smartot iTwisttel. Majd a meghökkenő tekintetet és visszakérdést követően elismétli. Amúgy a Burger Kingben voltunk

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Hát ezen sírtam 😀
több mint 10 éve
Jááááj, ma szembe jött egy réééégi ismerős... Diszkomúszá!!!
több mint 10 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Leplezték az új Star Wars filmek lépegetőit. 
A Birodalom úgy tűnik súlyos pénzhiányokkal küzd majd. Fel is veszik a Görögország nevet.
több mint 10 éve
Hát ez nem volt szuper, Márió! 😀
több mint 10 éve
index.hu/galeria/index/tech/2015/07/16/mukodnek_a_reformok_a_memeskutban/rég röhögtem ilyen jót 😀😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
A holland mezes gyereknek egy életre elment a kedve a soccertől ezek után. 😀