NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 358
42
21:00 ARMY vs NAVY - CBS
Viccek
51 feliratkozó
több mint 13 éve
Kisváros lakójaként elmentünk biliárdozni a haverokkal, a többiek épp elmentek cigiszünetre, mikor a helyi 60 év körüli "életművész" kihívott egy meccsre. Kb. a 3. peches gurítása után így szólt:- Na most már tuti 2 Isten van...
- Miért? - kérdeztem én.
- Mert egy nem tudna így kibaszni velem!
LOL
😀 😀 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Gondolom azért téma ez, mert a 9gag túl népszerű, rengetegen nézik, így már-már repostnak számít onnan linkelni 😊
több mint 13 éve
Erre én is kíváncsi vagyok!A 9gag-ért bocs, de hatalmas... 😀Ezt már többször meg akartam kérdezni: mi a tököm az a 9gag, hogy onnan nem lehet "csak úgy" idézni, képet linkelni? Ha valahol mégis megteszik, az első 10 kommentből 8 tuti az, hogy "9gag..."
Newman
Mint ahogy pont emiatt az ilyen bocsánatkérést sem tudom hová tenni. 😊
Vagy csak én szarom le hihetetlenül, hogy az adott kép melyik oldalról is származik?
/OFFBálesz
több mint 13 éve
fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/32357_377274955693817_833571157_n.jpgBekimost komolyan lefordítjuk már az nfl memes képeit is? 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
több mint 13 éve
A 9gag-ért bocs, de hatalmas... 😀Ezt már többször meg akartam kérdezni: mi a tököm az a 9gag, hogy onnan nem lehet "csak úgy" idézni, képet linkelni? Ha valahol mégis megteszik, az első 10 kommentből 8 tuti az, hogy "9gag..."
Newman
Mint ahogy pont emiatt az ilyen bocsánatkérést sem tudom hová tenni. 😊
Vagy csak én szarom le hihetetlenül, hogy az adott kép melyik oldalról is származik?
/OFF

több mint 13 éve
Killer Karaoke 😀www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=uKRlEJqI1mg&NR=1
www.youtube.com/watch?v=Mao7lRVMgKcdavemayer
😮 :?
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Baleseti helyszínelésen diktál a tizedes az őrvezetőnek:-Egy sárvédő az aszfalton.
-Igen: egy sárvédő az aszfalton.
-Egy db visszapillantó az aszfalton.
-Igen: egy db visszapillantó az aszfalton.
-Törött szélvédődarabok a járdaszegélyen.
-Tizedesúr, a járdaszegély pontos vagy ly-os j?
A tizedes lerúgdalja a szilánkokat a járdaszegélyről.
-Tudja faszom..írd, hogy a bozótban.
örök 😀
több mint 13 éve
Jim Haslett és Mike Shanahan a Redskins új védelméről elmélkedik:www.bangcartoon.com/2012/defensively_offensive.html
több mint 13 éve
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
neeeeee :d 😂

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Epic chemistry (physics)kishaszi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
Eheti shame adag:Még Nascar és college is van benne!
www.nfl.com/videos/the-shame-report/0ap2000000098397/The-Shame-Report-Week-11
több mint 13 éve
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."