Vizes Sportok
11 feliratkozó
több mint 6 éve
index.hu/sport/vizilabda/2020/06/17/karpati_gyorgy_halalhir/

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Én már nem mondok semmit Gondolom, a hétvégi kép, amolyan pletyka üzenet volt...
Apukámat is hasonló módon vitte el a rák. 3 hónap alatt...jó régen már.

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
Tud valaki biztosat? Most már olyat hallottam, hogy még él, de már áttétes is (csont)... 🙁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Én is hallottam mindkét verziót.... 😕Még mindig nehéz elhinni....😕 😕 😕össze-visszajönnek hírek. most azt írták, hogy intenzíven van, próbálják erősíteni.
Sokáig nem húzhatják a bejelentést 😕
dande
csebi

több mint 6 éve
Persze, tudom, nem szoktál kamuzni.Tegnap az egyik legjobb barátjával, volt osztálytársával találkoztam, épp a családtól jött...én is olyan embertől hallottam, aki nem hiszem ne mondana igazat és biztosan csak akkor, ha tényleg megtörtént, csak jelzem, hogy máshonnan más info jött.
#JC6
csebi
Szomorú vagyok nagyon..
több mint 6 éve
Tegnap az egyik legjobb barátjával, volt osztálytársával találkoztam, épp a családtól jött...én is olyan embertől hallottam, aki nem hiszem ne mondana igazat és biztosan csak akkor, ha tényleg megtörtént, csak jelzem, hogy máshonnan más info jött.
#JC6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Tegnap az egyik legjobb barátjával, volt osztálytársával találkoztam, épp a családtól jött...
több mint 6 éve
haveri sportbuzi csoportban (6 ember) már elpöttyintettem, hogy meghaltMég mindig nehéz elhinni....😕 😕 😕össze-visszajönnek hírek. most azt írták, hogy intenzíven van, próbálják erősíteni.
dande
csebi
több mint 6 éve
Még mindig nehéz elhinni....😕 😕 😕össze-visszajönnek hírek. most azt írták, hogy intenzíven van, próbálják erősíteni.
dande
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Még mindig nehéz elhinni....😕 😕 😕Sokáig nem húzhatják a bejelentést 😕
több mint 6 éve
Sajnos igaz. Család barátjától. Egyelőre semmilyen médiumot nem engednek magukhoz....Uszodában is már lehet tudni. A rak ellen végső soron nincsen menekvés
Az a mocskos rák... fújj de kivagyok.
#JC6
több mint 6 éve
Sajnos igaz. Család barátjától. Egyelőre semmilyen médiumot nem engednek magukhoz....Az a mocskos rák... fújj de kivagyok.
több mint 6 éve
Bazzzzzzzzz! Ne már! Nem hiszem....

több mint 6 éve
Ne szívassatok.... én az öccsét ismerem, osztálytársam volt gimiben..... 😕Én se látom, de hiszek a belsős infóknak 😕De mi Benedek Tiborról van szó? Sehol nem hozzák még...Ehh, sok lesz már... 😕Ezt nem hiszen el...Nyugodjon békében, 1 hónap múlva lett volna 48
#JC6
csebi
warr_b
dande
warr_b
több mint 6 éve
Én se látom, de hiszek a belsős infóknak 😕De mi Benedek Tiborról van szó? Sehol nem hozzák még...Ehh, sok lesz már... 😕Ezt nem hiszen el...Nyugodjon békében, 1 hónap múlva lett volna 48
#JC6
csebi
warr_b
dande

több mint 6 éve
De mi Benedek Tiborról van szó? Sehol nem hozzák még...Ehh, sok lesz már... 😕Ezt nem hiszen el...Nyugodjon békében, 1 hónap múlva lett volna 48
#JC6
csebi
warr_b
több mint 6 éve
Ehh, sok lesz már... 😕Ezt nem hiszen el...Nyugodjon békében, 1 hónap múlva lett volna 48
#JC6
csebi

több mint 6 éve
Mi van????
több mint 6 éve
Ezt nem hiszen el...Nyugodjon békében, 1 hónap múlva lett volna 48
#JC6
több mint 6 éve
Ezt nem hiszen el...
több mint 6 éve
Klubunk legendája, Faragó Tamás lett a „pólósok pólósa” szavazás győztese, amelyen szakavatott zsűri döntött minden idők legjobb magyar vízilabdázójának kilétéről.és a 10-ben van a gyergyószentmiklósi születésű Molnár Endre, aki ötször volt az év magyar vizilabdázója kapusként.
www.vasassc.hu/hirek/15222/farago-tamas-lett-a-polosok-polosa?fbclid=IwAR1r0PSFYEwqk-LkqMhnTLM2St9-BWQzJ56xb_eh1BCBhrFnft6rc3jLST8
ozibozi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Klubunk legendája, Faragó Tamás lett a „pólósok pólósa” szavazás győztese, amelyen szakavatott zsűri döntött minden idők legjobb magyar vízilabdázójának kilétéről. www.vasassc.hu/hirek/15222/farago-tamas-lett-a-polosok-polosa?fbclid=IwAR1r0PSFYEwqk-LkqMhnTLM2St9-BWQzJ56xb_eh1BCBhrFnft6rc3jLST8
Szerkesztette: ozibozi
több mint 6 éve
Igen, biztos motivált lesz az illető ezek után... 😊m.hvg.hu/kkv/20200522_300_milliot_ad_a_kormany_az_egri_vizilabda_megsegitesreigen ez nem szép dolog valóban. nem lennék annak a NAV ügyintézőnek a helyében, aki másfél-két év kemény munka utána kiszabta a bírságot, majd jön állam bácsi és kifizeti a vétkesek helyett. legszomorúbb az egészben, hogy még csak vádemelésig sem jutott el eddig a történet.
Hát igen, mindig vannak egyenlőbbek.
warr_b
csebi