Vizes Sportok
11 feliratkozó
több mint 11 éve
Bria, attól hogy nem jó csaj, még lehet iszonyat jól dug és azért egy-két patront meg is érne. Ha csak erre megy az ember, akkor nem hiszem hogy válogatni kell. Gondolom sokan így is tettek vele kapcsolatosan. Mondjuk ha lehetne válogatni akkor inkább Böczögő Dorina. 😀
több mint 11 éve
szaba
10 547
Sztem Laci nem dugta. Én sem. Nagyon idegesítő csaj volt mindig is.
több mint 11 éve
Azért sportoló korában messze nem volt bányarém ez a csaj. Lásd CKM-es képek. Nem egy 10/10 de vannak sokkal rosszabbak is.
több mint 11 éve
Ott a pont.az h szeretek szexelni nem jelenti azt, hogy minden bányarémre rámozdulokbriareosAzt ígérte, hogy senkit nem a saját nevén említ elvileg... 😀szabaCseh Laci akkor pl "Szlovák" álnév alatt fog szerepelni?
Te szerepelni fogsz álnévvel a könyvében? Ha igen, remélem Riversnek hív majd. 😀
Mit akarsz, egy ilyen nő egy magadfajta Casanova álma (már ha még mindig "Perfect Week"-es az életmódod). 1/10 energiaráfordítással megvan a zsákmány. 😀iktriadúristenbriareosezt a csajt bárki dugta??briareosPontosan.szaba
több mint 11 éve
az h szeretek szexelni nem jelenti azt, hogy minden bányarémre rámozdulokAzt ígérte, hogy senkit nem a saját nevén említ elvileg... 😀szabaCseh Laci akkor pl "Szlovák" álnév alatt fog szerepelni?
Te szerepelni fogsz álnévvel a könyvében? Ha igen, remélem Riversnek hív majd. 😀
Mit akarsz, egy ilyen nő egy magadfajta Casanova álma (már ha még mindig "Perfect Week"-es az életmódod). 1/10 energiaráfordítással megvan a zsákmány. 😀iktriadúristenbriareosezt a csajt bárki dugta??briareosPontosan.szaba
több mint 11 éve
Majd mond meg hogy melyik rövidítés voltál te 😀ezt a csajt bárki dugta??briareosPontosan.szaba
több mint 11 éve
Azt ígérte, hogy senkit nem a saját nevén említ elvileg... 😀szabaCseh Laci akkor pl "Szlovák" álnév alatt fog szerepelni?
Mit akarsz, egy ilyen nő egy magadfajta Casanova álma (már ha még mindig "Perfect Week"-es az életmódod). 1/10 energiaráfordítással megvan a zsákmány. 😀úristenbriareosezt a csajt bárki dugta??briareosPontosan.szaba
több mint 11 éve
úristenezt a csajt bárki dugta??briareosPontosan.szaba
több mint 11 éve
szaba
10 547
Szerintem most sokan. 😀Azt ígérte, hogy senkit nem a saját nevén említ elvileg... 😀szabaReménykedsz? 😀somoskovig
több mint 11 éve
Azt ígérte, hogy senkit nem a saját nevén említ elvileg... 😀szabaReménykedsz? 😀
több mint 11 éve
szaba
10 547
Azt ígérte, hogy senkit nem a saját nevén említ elvileg... 😀
több mint 11 éve
Szerintem olvasd el mégegyszer.Kíváncsi leszek, hogy hány pert akasztanak a nyakába.Amadeus91
Nem nézem le amiatt amit csinált, de undorító besározni azokat akikkel csinálta. Szegény lány nagyon celeb akar lenni....Bazzani
több mint 11 éve
szövegértelmezésből akkora egyes, hogy magyarból biztos megbuktattalak volnaKíváncsi leszek, hogy hány pert akasztanak a nyakába.Amadeus91
Nem nézem le amiatt amit csinált, de undorító besározni azokat akikkel csinálta. Szegény lány nagyon celeb akar lenni....Bazzani
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 902
Kíváncsi leszek, hogy hány pert akasztanak a nyakába.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Amadeus légyszi idézd már azt a részt amire ezt a hozzászólást írtad? Csak mert itt senki nem írt ilyet.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 902
nem tudom mi a probléma a könyvével, ne legyünk már frigidek.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Érdekes személyiség ez a lányka is. De egyébként is, ebben az országban már népbetegség lesz a feltűnési viszketegség. Nem mintha más országban nem lenne, de én ezeket nem derogálom.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Kíváncsi leszek, hogy hány pert akasztanak a nyakába.Nem nézem le amiatt amit csinált, de undorító besározni azokat akikkel csinálta. Szegény lány nagyon celeb akar lenni....
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/uszas/szepesi-nikolett-az-olimpian-minden-a-bulirol-es-a-szexrol-szol-2234479Megvolt? 😊
Szaba? 😊zolika26
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/uszas/szepesi-nikolett-az-olimpian-minden-a-bulirol-es-a-szexrol-szol-2234479Szaba? 😊
http://insidehandoff.com/
több mint 11 éve
Jó hát ne egy Eger-Szeged rangadót várj 😀Nagyon jo kezdemenyezes ez az egyetemi magyar vizilabdabajnoksag, uj szabalyokkal! Kivancsi leszek ra mennyire valik be. Collegesport feleled itthon is rivalizalasokkal?😊zavi27T9bb haverom tolja a BCE csapatában, de amit láttam, az alapján nem igazán magas a színvonal, mármint az én szememnek 😊Rajna
több mint 11 éve
Nagyon jo kezdemenyezes ez az egyetemi magyar vizilabdabajnoksag, uj szabalyokkal! Kivancsi leszek ra mennyire valik be. Collegesport feleled itthon is rivalizalasokkal?😊zavi27T9bb haverom tolja a BCE csapatában, de amit láttam, az alapján nem igazán magas a színvonal, mármint az én szememnek 😊
több mint 11 éve
Nagyon jo kezdemenyezes ez az egyetemi magyar vizilabdabajnoksag, uj szabalyokkal! Kivancsi leszek ra mennyire valik be. Collegesport feleled itthon is rivalizalasokkal?😊