Vizes Sportok

11 feliratkozó

több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 024 — #NoStress
 4cdn.hu/kraken/image/upload/s--IRCUHaZ2--/c_limit,w_1160/72FPImlruQwv7k4Ma.gif

Nahát, ez bazmeg, ez, ez mi?😀 😀
Vrij6
Rossz védekezés, és egy svédcsavar.
Sobri Jóska
nem jó a sorrend.
svédcsavar és emiatt rossz a védekezés.
mind2 játékos sima átlövésre számít, és az alapján jók is lettek volna a blokkok.
csebi
Ezért ugranak ki jobbra, ahol még kapu sincs mögöttük? 😊

több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 873 — Lucas Scott

Vrij6
Sobri Jóska
nem jó a sorrend.
svédcsavar és emiatt rossz a védekezés.
mind2 játékos sima átlövésre számít, és az alapján jók is lettek volna a blokkok.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve

Vrij6

több mint 8 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 934 — Слава Україні! Героям слава!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 894
 www.swimvortex.com/the-battlelines-of-budapest-can-anyone-muscle-in-on-born-again-hosszu-at-home/

Már megint kezdik az amerikai szakírók.. Tavaly sikerült NDK-s úszónőkhöz hasonlítani, idén remélem újítanak.
dawyd728
Én már tavaly is megmondtam, hogy csak Phelps volt tiszta, az összes többi kokszos.

több mint 8 éve
dawyd728 4 033
 www.swimvortex.com/the-battlelines-of-budapest-can-anyone-muscle-in-on-born-again-hosszu-at-home/

Már megint kezdik az amerikai szakírók.. Tavaly sikerült NDK-s úszónőkhöz hasonlítani, idén remélem újítanak.
több mint 8 éve
dzsordzsara tenyleg azt mondtak be magyarul h georgia vagy behaluztam😊?
ZoliMP
Igen, Georgia. De simán mondhattak volna Grúziát, nem? Vagy akkor megsértünk valakit?
zemanla
igen megsértettük volna őket. hivatalosan dzsordzsát kell használnunk.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Azért amikor behozták elsőnek az orosz zászlót,az mindent megért 😀
Kenny
amúgy protokolláris szempontból így kell cselekedni.

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 644
Ebből 3,4 Milliárdból nem volt nehéz lopni. Csináltak valami szart, amit csak TV-n lehetett nézni. Max Grren-nek kellett kidobni valami lóvét, hogy ne a fuck you-t énekelje + valami a technikára. A többi meg mehetett a svájci bankszámlára....szép munka volt fiúk!
Klaci79
Attól, hogy neked nem tetszett, még leírhatnád normálisan a véleményed. Nekem ez a "szar" speciel tetszett, de hát én egysejtű birka vagyok, mert nem azt néztem, mennyit loptak ki belőle... Na csá!
Nandito
Őszintén örülök, hogy valakinek tetszett. nem gondolom, hogy birka lennél és nem is írtam ilyet, mondjuk ez a na csá duma elgondolkodtató...
több mint 8 éve
dawyd728 4 033
Őszintén, nekem se tetszett. Pedig nem úgy ültem le, h na most aztán szétsavazom, ha kell ha nem. Amúgy nem tudom ez a korszellem vagy bármi más, de ma valahogy minden korábbinál menőbb, a ki tud vmit szétoltani lehetőleg "viccesen" verseny. Nem csak politikával átitatott témákban, hanem egyéb az élet bármilyen területén történő produkciók esetén is jellemző ez. Index percről-percre követte végig az eseményt és ott is verseny fojt ki tudja minél jobban szétsavazni.
Szerintem az ilyen vélemények váltják ki a dagályos beszédeket kommenteket, vagy éppen fordítva. Nézőpont kérdése. Viszont ez szerintem oda vezet majd, h alig marad normális vélemény.
Na mindegy. Hajrá magyarok! 😊
több mint 8 éve
Nandito Tennessee Titans 3 275 — Titans fan
Ebből 3,4 Milliárdból nem volt nehéz lopni. Csináltak valami szart, amit csak TV-n lehetett nézni. Max Grren-nek kellett kidobni valami lóvét, hogy ne a fuck you-t énekelje + valami a technikára. A többi meg mehetett a svájci bankszámlára....szép munka volt fiúk!
Klaci79
Attól, hogy neked nem tetszett, még leírhatnád normálisan a véleményed. Nekem ez a "szar" speciel tetszett, de hát én egysejtű birka vagyok, mert nem azt néztem, mennyit loptak ki belőle... Na csá!

Music City Miracle
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 584 — The Mathematician
hülye kérdés, de mi a faszom az hogy "szóló szinkronúszás" ?!
Negritis
esetleg a szinkron eleve nem a csapattagok közötti összhangra vonatkozik, hanem a zenével való összhangra?
slowmotion
meg lehet magyarázni, de alapvetően sztem nem

legalábbis a figure skating/műkorcsolya ami ennek - sztem legalábbis - a jeges megfelelője jobban leírja a dolgot

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 833 — Cowboys fan
Negritis
esetleg a szinkron eleve nem a csapattagok közötti összhangra vonatkozik, hanem a zenével való összhangra?
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 584 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 401 — Do Your Job
ZoliMP
Igen, Georgia. De simán mondhattak volna Grúziát, nem? Vagy akkor megsértünk valakit?

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 377
több mint 8 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 501 — Keep pounding
Az az érzésem volt, hogy akkor is rendezünk egy olimpiai megnyitóünnepséget, ha olimpiát nem rendezünk. Zseniális.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 591 — Csodabogár
Ez a megnyitó kiba nagy LSD trip volt

több mint 8 éve
Pedig ez gyönyörű volt.
Most már kurvaélet, hogy nem Soros nevet a végén.
Sobri Jóska
Nehogy a nyiltvizi uszast a menekultvalogatott nyerje!!
Geeri
Attól nem tartok.
Füred-Siófok-Sió-Duna-Passau-oszt jónapot.
Nem bohóckodnak éremátvétellel.

több mint 8 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Pedig ez gyönyörű volt.
Sobri Jóska
Nehogy a nyiltvizi uszast a menekultvalogatott nyerje!!

Mindig jövőre!
több mint 8 éve
Pedig ez gyönyörű volt.

több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 27 392 — nabege2@yahoo.com
Ezt amúgy rajtunk kívül ki a bré nézi?
gabokocka
Még én se nézem😊
Soha nem csipáztam a megnyitókat, még olimpián is csak a csapat bevonulásokat nézem. Azok a művészi csilicsálék soha nem érdekeltek. Főleg amikor a koreográfus belelát valamit amit én sehogy😊
több mint 8 éve
Azért amikor behozták elsőnek az orosz zászlót,az mindent megért 😀
Kenny
És aztán Áder viccet (V I C C E T !) mondott!
Csodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

több mint 8 éve
Ezt amúgy rajtunk kívül ki a bré nézi?
gabokocka
Azt se értem, hogy én miért nézem! Mazochista vagyok? Vagy szimplán hülye?!
Azért Green fellépésének kezdetén már vártam, hogy kiírják "hanghiba". Vagy legalább, hogy "a hiba nem az önök készülékében van". 😊

Szerkesztette: Klaci79