Vizes Sportok
10 feliratkozó
több mint 11 éve
gratulálok én is! "Szerintem azért indultak így, hogy gyakorolják a váltásokat a várható váltóemberek"
igen, főleg azért. meg az olimpiai kvalifikáció szempontjából fontos minél jobb időt menni, és bár valószínű volt, hogy nem fognak nagyot durrantani most, érdemes minden lehetőséget kihasználni
több mint 11 éve
Szerintem azért indultak így, hogy gyakorolják a váltásokat a várható váltóemberek.Egyébként miért indult a válogatott már most így? Mert ugyan tényleg nagy grat nektek, de kérdés, hogy a jövő SC-t Verrasztóval is vertétek-e volna.Rajnagrat szabának a csapatezüsthözHöriMicsoda? 😛 Aranyat kaptunk a 200-as váltóban, mert a válogatott vert meg minket. Szóval magyar bajnok lettem 😛szaba
- Szabának gratula az aranyhoz, bár a 100-as döntő is meglehetett volna talán, és akkor még királyabb lett volna. 😀
- Bogi miatt viszont kicsit szomorú vagyok, úszott már ennél jobb időket is. Nah, de majd az EB-n meg az olimpián. 😊
több mint 11 éve
Egyébként miért indult a válogatott már most így? Mert ugyan tényleg nagy grat nektek, de kérdés, hogy a jövő SC-t Verrasztóval is vertétek-e volna.grat szabának a csapatezüsthözHöriMicsoda? 😛 Aranyat kaptunk a 200-as váltóban, mert a válogatott vert meg minket. Szóval magyar bajnok lettem 😛szaba

több mint 11 éve
grat szaba!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Köszi!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
helyes szaba. arany ember vagy h nem akartad oket megalazni 😀 nagyfel es grat az eredmenyhez !grat szabának a csapatezüsthözHöriMicsoda? 😛 Aranyat kaptunk a 200-as váltóban, mert a válogatott vert meg minket. Szóval magyar bajnok lettem 😛szaba
több mint 11 éve
grat szabának a csapatezüsthözHöriMicsoda? 😛 Aranyat kaptunk a 200-as váltóban, mert a válogatott vert meg minket. Szóval magyar bajnok lettem 😛
több mint 11 éve
Nem tudom, hogy csinálják majd meg. Belgiumban tavaly az open úgy volt, hogy ha külföldi volt dobogós, akkor beleszámolták, de a hazaiak legjobbjai is megkapták az érmet. Tehát ha LeClos nyer, Laci 2., akkor LeClos is meg Laci is aranyat kap - a belga minta alapján legalábbis. Mondjuk örülök, hogy 100 gyorson az életemet ki kell tennem, hogy döntőbe jussak. Viszont 100 pillén ha minden összejön, 4. legjobb magyar lehetek. 😀Na, ha az előzetes rajtlista marad, 100 m pillangón a regnáló világkupa-győztes mellett úszhatok reggel. 😀 Remek.szabaCsapj neki oda 😛 egyébként ő ugye nem lehet bajnok? 😀Rajna
több mint 11 éve
Na, ha az előzetes rajtlista marad, 100 m pillangón a regnáló világkupa-győztes mellett úszhatok reggel. 😀 Remek.szabaCsapj neki oda 😛 egyébként ő ugye nem lehet bajnok? 😀

több mint 11 éve
Na, ha az előzetes rajtlista marad, 100 m pillangón a regnáló világkupa-győztes mellett úszhatok reggel. 😀 Remek.
több mint 11 éve
http://sportgeza.hu/sport/2012/03/26/rakonczay_kikotott_antiguan/Ezeknek az embereknek az agyában valami biztosan fordítva van bekötve, de minden tiszteletem a teljesítményének. Bevallom, én már nem nagyon hittem benne.
több mint 11 éve
Magnussen jött egy 47.10-s 100 gyorsot. Ok...
több mint 11 éve
nem ígérem biztosra, de a héten igyekszem a női úszóbajnokság és az indoor t&f összefoglalóját, illetve a férfi úszóbajnokság beharangozóját megszülnilucy liuírsz amennyit bírsz 😊 mondjuk engem ez érdekelne első körben a legjobban, hogy ezeknek a versenyeknek hol is a "helye" az élsportban, világszinten nézve, de ez csak magánvélemény

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
nem ígérem biztosra, de a héten igyekszem a női úszóbajnokság és az indoor t&f összefoglalóját, illetve a férfi úszóbajnokság beharangozóját megszülni
több mint 11 éve
Huuh, ez nagyon király lenne szerintem. 😊nem akarsz majd írni az NCAA-s blogomra vagy az NCAA hungary facebook oldalra?köszi, megtisztelsz!
http://jjncaa.blogspot.com/
http://www.facebook.com/NcaaHungaryjjncaa
azt azért nem árt, ha tudod, hogy annyira nem vagyok jártas egyikben sem, mint teszem azt, Te a football-ban. az ncaa egy olyan -bizonyos értelemben- izolált területet jelent, amely valamilyen szinten megkerülhetetlen egy, az atlétika és az úszás világa irányában érdeklődő számára, de korántsem feneketlen mélységekig. tehát, mivel e 2 sportág engem globálisan érdekel, az ncaa mindegyik divíziójának minden rezdülésével nem foglalkozom.
ha megfelelő számodra, hogy írok a bajnoki, konferencia döntőkről, illetve a szezonok elején, esetleg közben az erőviszonyokról, alkalomadtán 1-1 nagyobb versenyről, akkor benne vagyok (első osztály, természetesen).lucy liu
több mint 11 éve
a blogomon úgyis más ncaa-s sportokkal is akartam foglalkozni a foci mellett, csak se kapacitásom, se affinitásom nincs hozzá, így kifejezetten örülnék, ha - többek között - úszással és atlétikával bővíthetném profilomat (blogbejegyzést meg talán könnyebb megosztani akárhol, mint egy fórumos hozzászólást) 😊nem akarsz majd írni az NCAA-s blogomra vagy az NCAA hungary facebook oldalra?köszi, megtisztelsz!
azt azért nem árt, ha tudod, hogy annyira nem vagyok jártas egyikben sem, mint teszem azt, Te a football-ban. az ncaa egy olyan -bizonyos értelemben- izolált területet jelent, amely valamilyen szinten megkerülhetetlen egy, az atlétika és az úszás világa irányában érdeklődő számára, de korántsem feneketlen mélységekig. tehát, mivel e 2 sportág engem globálisan érdekel, az ncaa mindegyik divíziójának minden rezdülésével nem foglalkozom.
ha megfelelő számodra, hogy írok a bajnoki, konferencia döntőkről, illetve a szezonok elején, esetleg közben az erőviszonyokról, alkalomadtán 1-1 nagyobb versenyről, akkor benne vagyok (első osztály, természetesen).lucy liu
küldök meghívót

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
nem akarsz majd írni az NCAA-s blogomra vagy az NCAA hungary facebook oldalra?köszi, megtisztelsz!
ha megfelelő számodra, hogy írok a bajnoki, konferencia döntőkről, illetve a szezonok elején, esetleg közben az erőviszonyokról, alkalomadtán 1-1 nagyobb versenyről, akkor benne vagyok (első osztály, természetesen).
több mint 11 éve
nem akarsz majd írni az NCAA-s blogomra vagy az NCAA hungary facebook oldalra?ncaa-ben csak az úszást követed figyelemmel vagy más sportágakat is? 😊jjncaamélyebben az úszást és az atlétikátlucy liu
http://www.facebook.com/NcaaHungary

---
több mint 11 éve
Azért írtam a 100-at, mert a 200 inkább állóképességről szól, a 100 meg erőről, és erőt könnyebb szerezni - tartani, mint állóképességet. szabaigen, ez így van, de a konkurencia a 200-as távon jóval kisebbnek tűnt, majdnem 10 hellyel volt előrébb a nevezési listán abban a számban, mint 100-on.
több mint 11 éve
Azért írtam a 100-at, mert a 200 inkább állóképességről szól, a 100 meg erőről, és erőt könnyebb szerezni - tartani, mint állóképességet. Persze valójában esélye se volt, ennyi kihagyás után, ilyen rövid idő alatt.ncaa-ben csak az úszást követed figyelemmel vagy más sportágakat is? 😊jjncaathorpenak pedig igazából csak a 4x200-as váltóra volt esélye, és arra is csak a múltja miatt. 100-on is kiesett már egyébkéntlucy liu
több mint 11 éve
ncaa-ben csak az úszást követed figyelemmel vagy más sportágakat is? 😊jjncaamélyebben az úszást és az atlétikát.
katinka 200 vegyesen is a régi rekordon belül úszott egyébként, sajnos leverenz 3 századdal jobb volt.
thorpenak pedig igazából csak a 4x200-as váltóra volt esélye, és arra is csak a múltja miatt. 100-on is kiesett már egyébként
több mint 11 éve
Aki elhitte, hogy kijuthat, az naiv volt. Max a 100-as váltóban van/volt esélye, de nem hinném.Hosszú két arannyal zárt: 400 yard vegyes és 200 yard pillangó, előbbit NCAA-rekorddal nyertejjncaaRáadásul nem is akárkijét döntötte meg, hanem Julia Smit rekordját 2 másodperccel.
Közben pedig kiderült, hogy nagy kedvencem Ian Thorpe nem lesz ott Londonban, mert nem úszta meg a szinteket az aussie válogatókon...gerle
több mint 11 éve
Hosszú két arannyal zárt: 400 yard vegyes és 200 yard pillangó, előbbit NCAA-rekorddal nyertejjncaaRáadásul nem is akárkijét döntötte meg, hanem Julia Smit rekordját 2 másodperccel.
Közben pedig kiderült, hogy nagy kedvencem Ian Thorpe nem lesz ott Londonban, mert nem úszta meg a szinteket az aussie válogatókon...

több mint 11 éve
Hosszú két arannyal zárt: 400 yard vegyes és 200 yard pillangó, előbbit NCAA-rekorddal nyerte

---