bowl.hu auction liga
3 feliratkozó
1 órája
Pickens-szel és (főleg) Watson-nal, így is szerencséd volt, nyilván Olave ezen a héten robbant... kickert meg sokadszorra bencselek rosszul. Ez a PHI vs LV annyira brutálisan jó matchup volt, h csalódott vagyok a 4 sackkel 😛 (a 0 pont és 75 yard az oké)Végülis ja, 3 hét van vissza, heti 60 pontot átlagban simán verhetsz rám, igaz, eddig 55 pont volt a legnagyobb különbség köztünk az első héten... 😊Muhaha, még néhány ilyen hét és simán ledolgozom azt a jelentéktelen kis hátrányomatAsszem valahol épphogy 200 felett, szóval simán megdöntötted. 😊 Mint amikor a Forma 1-ben a győzelemre már tök esélytelen pilóta kimegy friss gumikért, hogy legalább a leggyorsabb kör az övé legyen. 😀Trevor és Pitts 90+ pont, waiver herok 😊Pitts micsoda clutch waiver pickup volt, kb idén a második 😊Ez a heted összességében is elég szolidra sikeredett. 😊
Jakehomer
somoskovig
234 pont, not too shabby, mennyi volt az egy heti top pontszám?
Jakehomer
somoskovig
Jakehomer
Igor kicsit jobban aggaszt, 70 pont körül lesz a lemaradása 3 körrel a vége előtt, köcsög Eagles D hozhatna már egy 45-50 pont alatti meccset végre...
somoskovig
Valszeg amúgy elbalfaszkodom úgyis a végét, azért a 75 pont előny sok, Gibbs nem sokszor lesz 10 alatt, és Dike továbbra is egy Dikehead, a fullkamu pontjaival 😛 (meg Godwin is mi volt ebbe a 11 pont, te jó ég)
Igazából te hekkelted meg legjobb a returnerekkel, valszeg ezzel behúzod, de legalább izgalmassá tettem picit, a szerencsés D pickekkel az elmúlt 3-4 hétben... a roster többi részével eddig se volt nagy gond (bár AJ Brown-t ahogy használják, az még mindig vicc)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
12 órája
Végülis ja, 3 hét van vissza, heti 60 pontot átlagban simán verhetsz rám, igaz, eddig 55 pont volt a legnagyobb különbség köztünk az első héten... 😊Muhaha, még néhány ilyen hét és simán ledolgozom azt a jelentéktelen kis hátrányomatAsszem valahol épphogy 200 felett, szóval simán megdöntötted. 😊 Mint amikor a Forma 1-ben a győzelemre már tök esélytelen pilóta kimegy friss gumikért, hogy legalább a leggyorsabb kör az övé legyen. 😀Trevor és Pitts 90+ pont, waiver herok 😊Pitts micsoda clutch waiver pickup volt, kb idén a második 😊Ez a heted összességében is elég szolidra sikeredett. 😊
Jakehomer
somoskovig
Jakehomer
somoskovig
Jakehomer
Igor kicsit jobban aggaszt, 70 pont körül lesz a lemaradása 3 körrel a vége előtt, köcsög Eagles D hozhatna már egy 45-50 pont alatti meccset végre...
13 órája
Muhaha, még néhány ilyen hét és simán ledolgozom azt a jelentéktelen kis hátrányomatAsszem valahol épphogy 200 felett, szóval simán megdöntötted. 😊 Mint amikor a Forma 1-ben a győzelemre már tök esélytelen pilóta kimegy friss gumikért, hogy legalább a leggyorsabb kör az övé legyen. 😀Trevor és Pitts 90+ pont, waiver herok 😊Pitts micsoda clutch waiver pickup volt, kb idén a második 😊Ez a heted összességében is elég szolidra sikeredett. 😊
Jakehomer
somoskovig
Jakehomer
somoskovig
Tepper takarodj!
13 órája
Asszem valahol épphogy 200 felett, szóval simán megdöntötted. 😊 Mint amikor a Forma 1-ben a győzelemre már tök esélytelen pilóta kimegy friss gumikért, hogy legalább a leggyorsabb kör az övé legyen. 😀Trevor és Pitts 90+ pont, waiver herok 😊Pitts micsoda clutch waiver pickup volt, kb idén a második 😊Ez a heted összességében is elég szolidra sikeredett. 😊
Jakehomer
somoskovig
Jakehomer
13 órája
Trevor és Pitts 90+ pont, waiver herok 😊Pitts micsoda clutch waiver pickup volt, kb idén a második 😊Ez a heted összességében is elég szolidra sikeredett. 😊
Jakehomer
somoskovig
Tepper takarodj!
14 órája
Pitts micsoda clutch waiver pickup volt, kb idén a második 😊Ez a heted összességében is elég szolidra sikeredett. 😊
Jakehomer
3 napja
Pitts micsoda clutch waiver pickup volt, kb idén a második 😊
Tepper takarodj!
5 napja
Igor a sok nyavalygas és sirankozas közepette csak felegereszte magát a 2. helyre 100 ponton belulre… 😊Kezd összeállni a csapat... meg most nekem is kezdenek beesni a mákos 45 pontos védelmek végre 😛
somoskovig
Kár h nem hittem Wilsonban korábban, remélem ez a furcsa Arizonai libatömési csoda kitart szezon végéig (kicsi az esély rá)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
5 napja
Minél jobban sír, annál kevésbé szabad hallgatni rá 😀
Tepper takarodj!
6 napja
Igor a sok nyavalygas és sirankozas közepette csak felegereszte magát a 2. helyre 100 ponton belulre… 😊
7 napja
De kellett ez a hét, eléggé a nyakamra jött a Kinizsi, és Igor is érkezett surranópályán (mondjuk ő még lehet közel eheti pontszámban, de legalább csökkenni nem fog a különbség). 4 forduló van vissza, 110-120 pont előnnyel, még egy ilyen hét kell kb. amikor 30-40 ponttal többet szerzek, és akkor belefér 3 gyenge, 30-40-50 pontos bukó kör is.
14 napja
Most így jobban megnézve a 6 elkapóból a 2 legjobbat sikerült a padon hagynom, bármilyen más kombinációban több pontom lett volna, nem kis bravúr.Na, és ki tudod számolni, hogy egy zsákban 6 golyó (WR) van, és Te random húzol kettőt, akkor mennyi az esélye annak, hogy pont ezt a kombinációt húzod? 😀
gabokocka
14 napja
Most így jobban megnézve a 6 elkapóból a 2 legjobbat sikerült a padon hagynom, bármilyen más kombinációban több pontom lett volna, nem kis bravúr.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
14 napja
Akkó nem 🤣Sikerült eltalálnom a védelmet, bár nagy különbség nem lett a kettő között, ellenben elkapó poszton egy óvatos 25 pont maradt a padon...Már elmúlt a trade deadline...
Ugyanitt Burrow/Prescott vihető elit WR-ért cserébe
gabokocka
somoskovig
14 napja
Sikerült eltalálnom a védelmet, bár nagy különbség nem lett a kettő között, ellenben elkapó poszton egy óvatos 25 pont maradt a padon...Már elmúlt a trade deadline...
Ugyanitt Burrow/Prescott vihető elit WR-ért cserébe
gabokocka
14 napja
Sikerült eltalálnom a védelmet, bár nagy különbség nem lett a kettő között, ellenben elkapó poszton egy óvatos 25 pont maradt a padon...Ugyanitt Burrow/Prescott vihető elit WR-ért cserébe
19 napja
Nehéz döntés, hogy a Frisco D a Browns ellen, vagy a Chargers D a Raiders ellen legyen a csapatban, tutira sikerül a szarabbik verziót kiválasztani...A Raiders az új OC-val tuti szárnyalni fog. 😀 😀 😀
gabokocka
Szerkesztette: somoskovig
19 napja
Nehéz döntés, hogy a Frisco D a Browns ellen, vagy a Chargers D a Raiders ellen legyen a csapatban, tutira sikerül a szarabbik verziót kiválasztani...
21 napja
Gondoltam olcsón megúszom a denveri bye weeket, persze a Lions is mehet a picsába, nem volt ez rossz matchup nekik, de minden trick playt beszoptak
Tepper takarodj!
21 napja
GB defre sajnáltam 2 dolcsit áh fasz kivan 😀Láttam, hogy Te is rámentél, kis haramia 😀
Jakehomer
21 napja
GB defre sajnáltam 2 dolcsit áh fasz kivan 😀
Tepper takarodj!
21 napja
Persze azért az esti meccsekre ellaposodott a dolog, 1 pontos rúgó, meg Ebkutya is sajnos teljesen lejtőre került. Remélem, Purdy dob 4 TD-t, 2-t minimum Pearsallnek. 😀De kurva büszke voltam magamra, hogy nem felejtettem el kivenni a Houston D-t az éjjeli meccs előtt, 8 sack, 3 labdaszerzés, 41 pont...Hát, asszem most kiszakadt a zsák, első 4 játékos után 143 ponton állok, Gibbs 50, Green Bay D felül tudta múlni 47 ponttal a 41 pontos Texans D-t, Dike 30 pont (egy elkapott, egy punt return TD, utóbbi Igornak szeretettel), és meg Chase Brown is 16 pont felett zárt. Jelenleg 222 a projection, azért az beteg. 😊
somoskovig
somoskovig
Azért ha a Purdy+Pearsall páros verne még vagy 20 pontot Dowdle-re, akkor 130 pont körüli előnyöm lenne a 2. helyezett előtt, az már nem rossz.
22 napja
De kurva büszke voltam magamra, hogy nem felejtettem el kivenni a Houston D-t az éjjeli meccs előtt, 8 sack, 3 labdaszerzés, 41 pont...Hát, asszem most kiszakadt a zsák, első 4 játékos után 143 ponton állok, Gibbs 50, Green Bay D felül tudta múlni 47 ponttal a 41 pontos Texans D-t, Dike 30 pont (egy elkapott, egy punt return TD, utóbbi Igornak szeretettel), és meg Chase Brown is 16 pont felett zárt. Jelenleg 222 a projection, azért az beteg. 😊
somoskovig