bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
18 órája
Az a baj a LB sorom a Baker trade óta gatya, Brisker sérülése pedig a S sort nyírta ki...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 napja
Akartam jönni arcoskodni Barkley 30 pontjával, de a köcsög Baun ugyanez Gabónál, nagy meccs lesz 😊
Tepper takarodj!
2 napja
Micsoda kiesési rangadó lesz a héten!Hát igen, ez sorsdöntő lehet, aki itt kikap az kiesett kb. Bár szerzett pontoknál sokkal jobban állok még ezzel az egész évben hulladék csapatommal is.
Az utolsó kettő esik ki az alapszakasz alapján, és még kettő a playoffban?
Nomac
2 napja
Micsoda kiesési rangadó lesz a héten!Igen
Az utolsó kettő esik ki az alapszakasz alapján, és még kettő a playoffban?
Nomac
3 napja
Micsoda kiesési rangadó lesz a héten! Az utolsó kettő esik ki az alapszakasz alapján, és még kettő a playoffban?
4 napja
A rekord nem jött össze. De a szoros vereség azért igen. Múlt héten 1.2, most 1.6 ponttal sikerült kikapnom.Ismét megnyertem a legmagasabb pontszámmal kikapni versenyt.peterk2005 udvari bolondKezdek a dologból divatot csinálni. Ezúttal 272 szerzett ponttal sikerült kikapni. 😀
Jövő héten rágyúrok a rekordra. 😀
peterk2005 udvari bolond
Sajnos nem clutch a csapatom. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
4 napja
Köszi, szerencsére Tua tényleg elég szar volt. Nem olyan rossz az lb sorod, az enyémnél pl mélyebb 😊Ez most szerintem L lesz, Lassiter két pickjét padon hagytam, amott Stroud hasonló ügyes passzokat dobott Davisnek... Kerby betlije váratlanul ért. Na de hátha Tua balfasz lesz 😊Gratula!
Jakehomer
(Közben azért remélem a nagy mákkal ma reggel behúzott Tyrice
Knight jó döntés lesz, nagyon kellene egy kis mélység a LB posztomra.... )
Tony Adams
Tepper takarodj!
4 napja
Toto21
5 937
0.6 pont, simának tűnik 🙃néztem én is reggel. Valahogy úgy érzem, ha bejutsz te nyered meg idén a bajnokságot. Fortuna melletted van idén 😀
FLZOLI
5 napja
Ez most szerintem L lesz, Lassiter két pickjét padon hagytam, amott Stroud hasonló ügyes passzokat dobott Davisnek... Kerby betlije váratlanul ért. Na de hátha Tua balfasz lesz 😊Gratula!
Jakehomer
(Közben azért remélem a nagy mákkal ma reggel behúzott Tyrice
Knight jó döntés lesz, nagyon kellene egy kis mélység a LB posztomra.... )
5 napja
Mert még nincs vége a meccsnek. Ha vége lesz és a te jóslatod jön be és én nyerek, attól még igaz lesz, hogy három játékosod csúcsteljesítménnyel hozott kilencven pontot. Igaz a további 16 meg 115-öt, ami tényleg kurva kevés. Ettől még szombat délután volt olyan pillanat, amikor vezettél kb. nyolcvan ponttal.Ki nem állom az ilyen hisztiket, mert ennek mindig ez a vége. Bezzeg most nem hallok egy árva szót sem, hogy kinek melyik játékosa hozott extrát. Kezd elegem lenni, hogy az egyik legtöbb szerzett ponttal itt szenvedek aközépmezőnybe.úgy néz ki jól érezted..Szerencsére lassan Hubbard is season high teljesítményt hoz.Én is ezt mondom szerencsére. Bár annyit nyvajogsz, hogy biztosan fordít majd a csapatod.
zinedine5
Leon78
Szesze
Leon78
Nálam egyébként senki nem hozott különösen extrát. A három safety volt valamivel jobb mint szokott, de azért az nem egy 45 pontos qb.
5 napja
Ki nem állom az ilyen hisztiket, mert ennek mindig ez a vége. Bezzeg most nem hallok egy árva szót sem, hogy kinek melyik játékosa hozott extrát. Kezd elegem lenni, hogy az egyik legtöbb szerzett ponttal itt szenvedek aközépmezőnybe.úgy néz ki jól érezted..Szerencsére lassan Hubbard is season high teljesítményt hoz.Én is ezt mondom szerencsére. Bár annyit nyvajogsz, hogy biztosan fordít majd a csapatod.
zinedine5
Leon78
Szesze
5 napja
Láttam én már karón varjút, de az tény hogy ez a Rodgers 4. kör nagyon nem jött be neked.. mondjuk tőle sztem nagyjából ez volt várható. Hall viszont csalódás nekem is, ha én lettem volna az 1/1 sztem őt vittem volna.én meg lehet bemákolom.. sok volt a hiányzó, de azért bazzeg Goff 5 int-je, meg Moody 3 kihagyott FG-je elég fájdalmas volt.. McNeill-t legalább jól visszawaiveltem, cserébe az LB poszta Dye jó nagy baklövés volt, ki akartam cserélni ha Perryman vállalja, de végül bent felejtettem.. pusztán emiatt megérdemelném az L-t.Azért megérdemeltem volna a nyeretlen szezont mert ARodban és a Jetsben bíztam 😀 Simán hoztad, grat 😊
Szesze
Nomac
5 napja
én meg lehet bemákolom.. sok volt a hiányzó, de azért bazzeg Goff 5 int-je, meg Moody 3 kihagyott FG-je elég fájdalmas volt.. McNeill-t legalább jól visszawaiveltem, cserébe az LB poszta Dye jó nagy baklövés volt, ki akartam cserélni ha Perryman vállalja, de végül bent felejtettem.. pusztán emiatt megérdemelném az L-t.Azért megérdemeltem volna a nyeretlen szezont mert ARodban és a Jetsben bíztam 😀 Simán hoztad, grat 😊
Szesze
Szerkesztette: Nomac
5 napja
én meg lehet bemákolom.. sok volt a hiányzó, de azért bazzeg Goff 5 int-je, meg Moody 3 kihagyott FG-je elég fájdalmas volt.. McNeill-t legalább jól visszawaiveltem, cserébe az LB poszta Dye jó nagy baklövés volt, ki akartam cserélni ha Perryman vállalja, de végül bent felejtettem.. pusztán emiatt megérdemelném az L-t.
5 napja
úgy néz ki jól érezted..Szerencsére lassan Hubbard is season high teljesítményt hoz.Én is ezt mondom szerencsére. Bár annyit nyvajogsz, hogy biztosan fordít majd a csapatod.
zinedine5
Leon78
5 napja
Ez most szerintem L lesz, Lassiter két pickjét padon hagytam, amott Stroud hasonló ügyes passzokat dobott Davisnek... Kerby betlije váratlanul ért. Na de hátha Tua balfasz lesz 😊Csoda kellene a részemről, túl sok a betli, de persze hááátha.😊
Jakehomer
Szerkesztette: Tony Adams
5 napja
Ez most szerintem L lesz, Lassiter két pickjét padon hagytam, amott Stroud hasonló ügyes passzokat dobott Davisnek... Kerby betlije váratlanul ért. Na de hátha Tua balfasz lesz 😊
Tepper takarodj!
5 napja
Fasz kivan. Végre alulteljesít az ellen, lehetne győzni a kis 200+ pontommal ami reálisan benne van a csapatban, hozta is az elmúlt hetekben. Erre most megint sikerülni fog acélos 160 körül menni. Ilyen kevés szerintem 6 hete nem volt. Tudtam a nem draft után, hogy szenvedős szezon lesz, de erre azért nem számítottam. megy el a kedvem... 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
5 napja
Amihez hozzáérek tönkre megy.. ez a szezon eléggé lehoz a fantasy életről...
6 napja
Ha már nyavajgás: Robinson is.Szerencsére lassan Hubbard is season high teljesítményt hoz.Én is ezt mondom szerencsére. Bár annyit nyvajogsz, hogy biztosan fordít majd a csapatod.
zinedine5
Leon78
6 napja
Szerencsére lassan Hubbard is season high teljesítményt hoz.Én is ezt mondom szerencsére. Bár annyit nyvajogsz, hogy biztosan fordít majd a csapatod.
zinedine5
6 napja
Szerencsére lassan Hubbard is season high teljesítményt hoz.
7 napja
Sajnos az eddigi meccseim jó példák arra, hogy hogyan hoznak ellenem csúcs pontokat az ellenfelek.Ahhoz neked kb. az összes többi poszton alul, nekem meg felül kell teljesítenemKorai lenne ezt még elkönyvelni.....Köszi a meccset.
Leon78
zinedine5
Leon78
zinedine5