bowl.hu div. 1.

15 feliratkozó

több mint 8 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra

2024-es draftsorrend:

1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)

Szerkesztette: Rajna
18 órája
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 420 — Keep pounding
Az a baj a LB sorom a Baker trade óta gatya, Brisker sérülése pedig a S sort nyírta ki...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 napja
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 736 — Panthers fan
Akartam jönni arcoskodni Barkley 30 pontjával, de a köcsög Baun ugyanez Gabónál, nagy meccs lesz 😊

Tepper takarodj!
2 napja
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 893 — Amerikai sportok rajongója
Micsoda kiesési rangadó lesz a héten!

Az utolsó kettő esik ki az alapszakasz alapján, és még kettő a playoffban?
Nomac
Hát igen, ez sorsdöntő lehet, aki itt kikap az kiesett kb. Bár szerzett pontoknál sokkal jobban állok még ezzel az egész évben hulladék csapatommal is.
2 napja
Szesze New York Giants 21 223 — Giants fan

Nomac
Igen
3 napja
Nomac New England Patriots 3 060 — balazs.t85@gmail.com

4 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 703 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ismét megnyertem a legmagasabb pontszámmal kikapni versenyt.peterk2005 udvari bolond
Kezdek a dologból divatot csinálni. Ezúttal 272 szerzett ponttal sikerült kikapni. 😀

Jövő héten rágyúrok a rekordra. 😀
peterk2005 udvari bolond
A rekord nem jött össze. De a szoros vereség azért igen. Múlt héten 1.2, most 1.6 ponttal sikerült kikapnom.

Sajnos nem clutch a csapatom. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
4 napja
Na most még Dodsont is kibaszták 😊 rájátszásra megint elfogy az egész csapat ahogy szokott

(viszont Milano fű alatti behúzása a múlt héten még akár be is jöhet..)

Szerkesztette: Szesze
4 napja
Ez most szerintem L lesz, Lassiter két pickjét padon hagytam, amott Stroud hasonló ügyes passzokat dobott Davisnek... Kerby betlije váratlanul ért. Na de hátha Tua balfasz lesz 😊
Jakehomer
Gratula!

(Közben azért remélem a nagy mákkal ma reggel behúzott Tyrice
Knight jó döntés lesz, nagyon kellene egy kis mélység a LB posztomra.... )
Tony Adams
Köszi, szerencsére Tua tényleg elég szar volt. Nem olyan rossz az lb sorod, az enyémnél pl mélyebb 😊

Tepper takarodj!
4 napja
Toto21 Chicago Bears 5 937
0.6 pont, simának tűnik 🙃
FLZOLI
néztem én is reggel. Valahogy úgy érzem, ha bejutsz te nyered meg idén a bajnokságot. Fortuna melletted van idén 😀
4 napja
FLZOLI Denver Broncos 12 105 — farkas.l.zoltan@gmail.com
0.6 pont, simának tűnik 🙃

5 napja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 572 — Colts Fan
Ez most szerintem L lesz, Lassiter két pickjét padon hagytam, amott Stroud hasonló ügyes passzokat dobott Davisnek... Kerby betlije váratlanul ért. Na de hátha Tua balfasz lesz 😊
Jakehomer
Gratula!

(Közben azért remélem a nagy mákkal ma reggel behúzott Tyrice
Knight jó döntés lesz, nagyon kellene egy kis mélység a LB posztomra.... )
5 napja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 496 — Ajmo Vatreni
Szerencsére lassan Hubbard is season high teljesítményt hoz.
zinedine5
Én is ezt mondom szerencsére. Bár annyit nyvajogsz, hogy biztosan fordít majd a csapatod.
Leon78
úgy néz ki jól érezted..
Szesze
Ki nem állom az ilyen hisztiket, mert ennek mindig ez a vége. Bezzeg most nem hallok egy árva szót sem, hogy kinek melyik játékosa hozott extrát. Kezd elegem lenni, hogy az egyik legtöbb szerzett ponttal itt szenvedek aközépmezőnybe.
Leon78
Mert még nincs vége a meccsnek. Ha vége lesz és a te jóslatod jön be és én nyerek, attól még igaz lesz, hogy három játékosod csúcsteljesítménnyel hozott kilencven pontot. Igaz a további 16 meg 115-öt, ami tényleg kurva kevés. Ettől még szombat délután volt olyan pillanat, amikor vezettél kb. nyolcvan ponttal.
Nálam egyébként senki nem hozott különösen extrát. A három safety volt valamivel jobb mint szokott, de azért az nem egy 45 pontos qb.
5 napja
Leon78 Arizona Cardinals 1 959 — Defender
zinedine5
Én is ezt mondom szerencsére. Bár annyit nyvajogsz, hogy biztosan fordít majd a csapatod.
Leon78
úgy néz ki jól érezted..
Szesze
Ki nem állom az ilyen hisztiket, mert ennek mindig ez a vége. Bezzeg most nem hallok egy árva szót sem, hogy kinek melyik játékosa hozott extrát. Kezd elegem lenni, hogy az egyik legtöbb szerzett ponttal itt szenvedek aközépmezőnybe.
5 napja
én meg lehet bemákolom.. sok volt a hiányzó, de azért bazzeg Goff 5 int-je, meg Moody 3 kihagyott FG-je elég fájdalmas volt.. McNeill-t legalább jól visszawaiveltem, cserébe az LB poszta Dye jó nagy baklövés volt, ki akartam cserélni ha Perryman vállalja, de végül bent felejtettem.. pusztán emiatt megérdemelném az L-t.
Szesze
Azért megérdemeltem volna a nyeretlen szezont mert ARodban és a Jetsben bíztam 😀 Simán hoztad, grat 😊
Nomac
Láttam én már karón varjút, de az tény hogy ez a Rodgers 4. kör nagyon nem jött be neked.. mondjuk tőle sztem nagyjából ez volt várható. Hall viszont csalódás nekem is, ha én lettem volna az 1/1 sztem őt vittem volna.
5 napja
én meg lehet bemákolom.. sok volt a hiányzó, de azért bazzeg Goff 5 int-je, meg Moody 3 kihagyott FG-je elég fájdalmas volt.. McNeill-t legalább jól visszawaiveltem, cserébe az LB poszta Dye jó nagy baklövés volt, ki akartam cserélni ha Perryman vállalja, de végül bent felejtettem.. pusztán emiatt megérdemelném az L-t.
Szesze
Azért megérdemeltem volna a nyeretlen szezont mert ARodban és a Jetsben bíztam 😀 Simán hoztad, grat 😊

Szerkesztette: Nomac
5 napja
5 napja
zinedine5
Leon78
úgy néz ki jól érezted..
5 napja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 572 — Colts Fan
Jakehomer
Csoda kellene a részemről, túl sok a betli, de persze hááátha.😊

Szerkesztette: Tony Adams
5 napja

Tepper takarodj!
5 napja
peach Atlanta Falcons 14 838 — a new hope (again)
Fasz kivan. Végre alulteljesít az ellen, lehetne győzni a kis 200+ pontommal ami reálisan benne van a csapatban, hozta is az elmúlt hetekben. Erre most megint sikerülni fog acélos 160 körül menni. Ilyen kevés szerintem 6 hete nem volt. Tudtam a nem draft után, hogy szenvedős szezon lesz, de erre azért nem számítottam. megy el a kedvem... 😕

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
5 napja
Amihez hozzáérek tönkre megy.. ez a szezon eléggé lehoz a fantasy életről...
6 napja
zinedine5
Leon78
Ha már nyavajgás: Robinson is.
6 napja
zinedine5
6 napja
7 napja
....
Leon78
Köszi a meccset.
zinedine5
Korai lenne ezt még elkönyvelni.
Leon78
Ahhoz neked kb. az összes többi poszton alul, nekem meg felül kell teljesítenem
zinedine5
Sajnos az eddigi meccseim jó példák arra, hogy hogyan hoznak ellenem csúcs pontokat az ellenfelek.