bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 8 éve
Igor betárazta az összes LA QB-t 😊Ha vársz egy napot, eladom Goffot, csak gyorsan waivelem.Szesze, viheted Keenumot, jó matchupja van, s olcsón adom 😊neki sosincs jó matchupja 😊 de egy meccsre mondjuk jó lenne ő is akár
Igor
Szesze
Stez
látom visszavontad az ajánlatot, pedig épp fontolgattam, h elfogadom
Szerkesztette: Szesze
több mint 8 éve
Ha vársz egy napot, eladom Goffot, csak gyorsan waivelem.Szesze, viheted Keenumot, jó matchupja van, s olcsón adom 😊neki sosincs jó matchupja 😊 de egy meccsre mondjuk jó lenne ő is akár
Igor
Szesze
több mint 8 éve
ne cserélj Igorral, Szesze, ő a legnagyobb lehúzós xDigazság szerint szerencsére olyan helyzetben vagyok, h nem vagyok rászorulva a cserére senkivel, mert egyrészt szinte már tuti a PO nekem (főleg, h a sorsolásom se rossz), másrészt meg QB nélkül is tudok nyerni a héten, mert az egész csapat tud játszani Tayloron kívül.
Stez
A te top qb-id csábítóak nagyon, mert ők a későbbiekre is nagy hasznomra lennének, de sztem elengedem ezt a vonalat is, bár még gondolkodom azért
több mint 8 éve
Idegenben pazar, mert nincsenek Rams szurkolók, akik kifutyulik.. nézd meg a splitjeit 😀Szesze, viheted Keenumot, jó matchupja van, s olcsón adom 😊neki sosincs jó matchupja 😊 de egy meccsre mondjuk jó lenne ő is akár
Igor
Szesze
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Szesze, viheted Keenumot, jó matchupja van, s olcsón adom 😊neki sosincs jó matchupja 😊 de egy meccsre mondjuk jó lenne ő is akár
Igor
több mint 8 éve
ne cserélj Igorral, Szesze, ő a legnagyobb lehúzós xD
több mint 8 éve
Szesze, viheted Keenumot, jó matchupja van, s olcsón adom 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Jah, de valamit valamiért, előbb-utóbb úgy is be kell vállalnom.így meg jövő héten nem lenne QBd 😊Ment egy offer.amúgy ha nem másfél normális futóm lenne akkor cserélnék is veled, de bármelyik nélkül túl nagy űr lenne, Taylor pedig ha nem is hoz űr számokat, de pillanatnyilag 9. ami tekintve, h hol húztam kifejezetten jó.A jó kúbé is az.a futó hiánycikk 😊 nálad van luxusQB parlagon.. az én csapatom kompakt😊Erre a hétre nincs QB-m, más meghatározó kiesőm viszont úgy néz ki nem lesz.. mivel janosnál mindkét elit RB hiányozni fog a héten bye miatt így lehet nem próbálok tradelni és bevállalom a hetet QB nélkül, még így is összejöhet, ha úgy hozza magát a csapat, mint eddigNem szabad várni, most megy el a PO-d, a címvédésed, a büszkeséged és minden. Vidd el Ryant, jó drágán.
Amúgy vicces, h nálam van a 4 top CB-ből 3 😊
Szesze
Stez
Szesze
És a futóim is kiválóak, egy jó visszahordás esetén akár már pontokat is hoznak!
(jó-jó, mondjuk az Abdullah, Coleman páros eléggé ütött volna, ha nem sérülnek le. Futnak, elkapnak, sokat vártam. Ott hibáztam el, hogy fekák, nyilán kidőltek. Mostantól csak fehér RB-t hozok.)
Stez
de egyébként, ha most elcseréled Ryant akkor neked nem lesz QBd erre a hétre 😊
Szesze
Ja, de nem izgat, mint mondtam, nem mozgat meg ez a szezon sem, mivel már elment, amolyan utolsó mentsvárként húznék meg egy cserét. Igazából annak sem tudok igazán örülni, hogy nyertem ezt a fordulót, még a jó draftpozíció sem lesz meg. 8D
Stez
(nekem meg futóm😊)
Szesze
Mondjuk nyilván tök más lenne, ha Coleman végre visszatérne, de csak nem akar edzegetni sem, úgyhogy nem vagyok túl bizakodó. Az meg, hogy a két futóm jó esetben hoz összesen öt pontot, nem feltétlenül kényelmes. Teszem hozzá, hogy így vagyok két W-s szériában, szóval elmenedzselhető a probléma, de ehhez mindenképpen kellett, hogy Ryan alázzon, ő hozta a pluszpontokat.
több mint 8 éve
így meg jövő héten nem lenne QBd 😊Ment egy offer.amúgy ha nem másfél normális futóm lenne akkor cserélnék is veled, de bármelyik nélkül túl nagy űr lenne, Taylor pedig ha nem is hoz űr számokat, de pillanatnyilag 9. ami tekintve, h hol húztam kifejezetten jó.A jó kúbé is az.a futó hiánycikk 😊 nálad van luxusQB parlagon.. az én csapatom kompakt😊Erre a hétre nincs QB-m, más meghatározó kiesőm viszont úgy néz ki nem lesz.. mivel janosnál mindkét elit RB hiányozni fog a héten bye miatt így lehet nem próbálok tradelni és bevállalom a hetet QB nélkül, még így is összejöhet, ha úgy hozza magát a csapat, mint eddigNem szabad várni, most megy el a PO-d, a címvédésed, a büszkeséged és minden. Vidd el Ryant, jó drágán.
Szesze
Stez
Szesze
És a futóim is kiválóak, egy jó visszahordás esetén akár már pontokat is hoznak!
(jó-jó, mondjuk az Abdullah, Coleman páros eléggé ütött volna, ha nem sérülnek le. Futnak, elkapnak, sokat vártam. Ott hibáztam el, hogy fekák, nyilán kidőltek. Mostantól csak fehér RB-t hozok.)
Stez
Szesze
Ja, de nem izgat, mint mondtam, nem mozgat meg ez a szezon sem, mivel már elment, amolyan utolsó mentsvárként húznék meg egy cserét. Igazából annak sem tudok igazán örülni, hogy nyertem ezt a fordulót, még a jó draftpozíció sem lesz meg. 8D
Stez
(nekem meg futóm😊)
egyébként nem rossz ajánlat, a legnagyobb baj az vele, hogy Luck is ezen a héten bye-os..
több mint 8 éve
Ment egy offer.amúgy ha nem másfél normális futóm lenne akkor cserélnék is veled, de bármelyik nélkül túl nagy űr lenne, Taylor pedig ha nem is hoz űr számokat, de pillanatnyilag 9. ami tekintve, h hol húztam kifejezetten jó.A jó kúbé is az.a futó hiánycikk 😊 nálad van luxusQB parlagon.. az én csapatom kompakt😊Erre a hétre nincs QB-m, más meghatározó kiesőm viszont úgy néz ki nem lesz.. mivel janosnál mindkét elit RB hiányozni fog a héten bye miatt így lehet nem próbálok tradelni és bevállalom a hetet QB nélkül, még így is összejöhet, ha úgy hozza magát a csapat, mint eddigNem szabad várni, most megy el a PO-d, a címvédésed, a büszkeséged és minden. Vidd el Ryant, jó drágán.
Szesze
Stez
Szesze
Stez
Szesze
több mint 8 éve
amúgy ha nem másfél normális futóm lenne akkor cserélnék is veled, de bármelyik nélkül túl nagy űr lenne, Taylor pedig ha nem is hoz űr számokat, de pillanatnyilag 9. ami tekintve, h hol húztam kifejezetten jó.A jó kúbé is az.a futó hiánycikk 😊 nálad van luxusQB parlagon.. az én csapatom kompakt😊Erre a hétre nincs QB-m, más meghatározó kiesőm viszont úgy néz ki nem lesz.. mivel janosnál mindkét elit RB hiányozni fog a héten bye miatt így lehet nem próbálok tradelni és bevállalom a hetet QB nélkül, még így is összejöhet, ha úgy hozza magát a csapat, mint eddigNem szabad várni, most megy el a PO-d, a címvédésed, a büszkeséged és minden. Vidd el Ryant, jó drágán.
Szesze
Stez
Szesze
Stez
több mint 8 éve
A jó kúbé is az.a futó hiánycikk 😊 nálad van luxusQB parlagon.. az én csapatom kompakt😊Erre a hétre nincs QB-m, más meghatározó kiesőm viszont úgy néz ki nem lesz.. mivel janosnál mindkét elit RB hiányozni fog a héten bye miatt így lehet nem próbálok tradelni és bevállalom a hetet QB nélkül, még így is összejöhet, ha úgy hozza magát a csapat, mint eddigNem szabad várni, most megy el a PO-d, a címvédésed, a büszkeséged és minden. Vidd el Ryant, jó drágán.
Szesze
Stez
Szesze
több mint 8 éve
a futó hiánycikk 😊 nálad van luxusQB parlagon.. az én csapatom kompakt😊Erre a hétre nincs QB-m, más meghatározó kiesőm viszont úgy néz ki nem lesz.. mivel janosnál mindkét elit RB hiányozni fog a héten bye miatt így lehet nem próbálok tradelni és bevállalom a hetet QB nélkül, még így is összejöhet, ha úgy hozza magát a csapat, mint eddigNem szabad várni, most megy el a PO-d, a címvédésed, a büszkeséged és minden. Vidd el Ryant, jó drágán.
Szesze
Stez
több mint 8 éve
Erre a hétre nincs QB-m, más meghatározó kiesőm viszont úgy néz ki nem lesz.. mivel janosnál mindkét elit RB hiányozni fog a héten bye miatt így lehet nem próbálok tradelni és bevállalom a hetet QB nélkül, még így is összejöhet, ha úgy hozza magát a csapat, mint eddigNem szabad várni, most megy el a PO-d, a címvédésed, a büszkeséged és minden. Vidd el Ryant, jó drágán.
Szesze
több mint 8 éve
Erre a hétre nincs QB-m, más meghatározó kiesőm viszont úgy néz ki nem lesz.. mivel janosnál mindkét elit RB hiányozni fog a héten bye miatt így lehet nem próbálok tradelni és bevállalom a hetet QB nélkül, még így is összejöhet, ha úgy hozza magát a csapat, mint eddigAmúgy vicces, h nálam van a 4 top CB-ből 3 😊
több mint 8 éve
Nyertem, csaje!Ennek örömére a top1 QB, Ryan még mindig eladó.
Kérek érte puszikát, meg futót és cornert.
több mint 8 éve
Majd Dorsett, Doyle és Gore villant TD-elkapásokkal. 8D11. héten nem lesz ott a Matty Ice-Julio duó hogy kihúzzon a csávából 😉Már most elkezdheted hozni a safetyket FA-ról, mert Collins kidől a 11. fordulóban. 8DStezSee you in Week 11, bee-yatch.
If you mess with Landon Collins, you're gonna have a bad time.
Az Atmo ellenit talan nagy nehezen behuzzuk, Brownnak azert le kene fednie Lockettet, megha utobbi allatkodik is... remeljuk. Bar megint szarult bencheltem futot es TE-t (valoszinuleg - Ertz a padon, a ket Frisco TE-t meg azert nem vettem fel, mert gondoltam megoszlanak a targetek 😀), legalabb a WR-ek valamennyire hoztak magukat.. so-so.
A NY-i kulonitmeny, Whitehead es szokasos garbagetime-banda (Keenum, Robinson) dicserheto, Fairley es Hunter viszont osszekaphatna magat vegre.. a QB hitekert sajna nem jar pont, sackeket szeretnek latni.
Igor
Amúgy pont néztem, hogy megint monster volt, kb. ő nyeri neked a meccset, csak megúszod.
Nekem viszont necces lesz a vége, nincs playám, ellennél van négy is, a hátrányom pedig 40 pont. Mondjuk pont nem izgat, ha kikapok, jobb draftpozíció, de valljuk be, Fucu jelenlegi csapata a rengeteg sérülés miatt nem annyira veretes, ha itt buknék, nem lenne túl pozitív. 8)
Talán ha a secondarym összesen nem 26.5 pontot hozott volna... Simán azon megy el épp az egyébként megnyert meccs.
Stez
Megszerzem Moncrief-ot, és akkor Luckkal se mégy semmire.. -> sakk-matt.
Igor
Azért ott egy Titans elleni meccs lesz, ott Lucknak is illene egy harmincast felpakolni. Amúgy bárhol is nézem a matchupot, szerintem még Julióval sem nyernék ellened, TY is hasonló számokat hoz, ellensúlyozzák egymást. A Titans ellen meg végképp nagy napja lesz.
Az egész csapatom boom or bust, de többnyire nem robbantanak, akiktől nagyot lehetne várni, inkább átlagos pontokat hoznak. Az LB-sorom elég kiegyensúlyozott, de ott is volt bőven, hogy Dansby 10 alatt hozott, ilyen hullámzással meg nem lehet hosszú távon.
Alapvetően nem érzem, hogy 6 W-nél több lehet ebben a szezonban, és az előző évekkel ellentétben most a csapatom sem tetszik, már a jelenlegi formában.
A Coleman, Abdullah párossal tetszetős lett volna, plusz egy olyan Julióval, aki nem sérül meg kivétel nélkül minden találkozón, de a secondarynél nagyon eldraftoltam magam, sokat vártam nagyon a Jenkins, ET duótól, akkora bukta lett a vége, hogy no comment.
Azon a két választáson simán elment a PO-m.
Bárhogy is nézem a macthupokat, osztok-szorzok, nem látom, hogy lehetne meg a 11. héten az a meccs.
több mint 8 éve
11. héten nem lesz ott a Matty Ice-Julio duó hogy kihúzzon a csávából 😉Már most elkezdheted hozni a safetyket FA-ról, mert Collins kidől a 11. fordulóban. 8DStezSee you in Week 11, bee-yatch.
Az Atmo ellenit talan nagy nehezen behuzzuk, Brownnak azert le kene fednie Lockettet, megha utobbi allatkodik is... remeljuk. Bar megint szarult bencheltem futot es TE-t (valoszinuleg - Ertz a padon, a ket Frisco TE-t meg azert nem vettem fel, mert gondoltam megoszlanak a targetek 😀), legalabb a WR-ek valamennyire hoztak magukat.. so-so.
A NY-i kulonitmeny, Whitehead es szokasos garbagetime-banda (Keenum, Robinson) dicserheto, Fairley es Hunter viszont osszekaphatna magat vegre.. a QB hitekert sajna nem jar pont, sackeket szeretnek latni.
Igor
Amúgy pont néztem, hogy megint monster volt, kb. ő nyeri neked a meccset, csak megúszod.
Nekem viszont necces lesz a vége, nincs playám, ellennél van négy is, a hátrányom pedig 40 pont. Mondjuk pont nem izgat, ha kikapok, jobb draftpozíció, de valljuk be, Fucu jelenlegi csapata a rengeteg sérülés miatt nem annyira veretes, ha itt buknék, nem lenne túl pozitív. 8)
Talán ha a secondarym összesen nem 26.5 pontot hozott volna... Simán azon megy el épp az egyébként megnyert meccs.
Stez
Megszerzem Moncrief-ot, és akkor Luckkal se mégy semmire.. -> sakk-matt.
több mint 8 éve
Ez csak a szokásos anti-jinx, come on man, nem vagy már rookie. 😛Talán ha a secondarym összesen nem 26.5 pontot hozott volna... Simán azon megy el épp az egyébként megnyert meccs.Már megint nem igazán látom, h hogyan tudnál innen kikapni.
Stez
Szesze
több mint 8 éve
Azért ellennél egy corner és egy futó, és akkor a maradék playáról nem is beszéltünk.Talán ha a secondarym összesen nem 26.5 pontot hozott volna... Simán azon megy el épp az egyébként megnyert meccs.Már megint nem igazán látom, h hogyan tudnál innen kikapni.
Stez
Szesze
Három playának (mondjuk elnéztem, 4-re emlékeztem) kell 40 pont, corner, RB, DT.
Szerintem ez bőven nem lefutott még.
több mint 8 éve
Talán ha a secondarym összesen nem 26.5 pontot hozott volna... Simán azon megy el épp az egyébként megnyert meccs.Már megint nem igazán látom, h hogyan tudnál innen kikapni.
Stez
több mint 8 éve
Már most elkezdheted hozni a safetyket FA-ról, mert Collins kidől a 11. fordulóban. 8DStezSee you in Week 11, bee-yatch.
Igor
több mint 8 éve
Sajna jött a kalkulált vereség, azt sajnálom hogy ez volt Murray legjobb meccse...a fél csapat FA-ról volt kukázva a bye week és sérülések miatt, talán jövő héten jobb lesz
több mint 8 éve
Nagy eséllyel meglesz a győzelem, amivel tulajdonképpen szinte biztossá válhat a PO.Megmondom őszintén vereségre számítottam a héten és bár a támadósor megint betlizett és ismét sikerült belefutnom egy majd' 40 pontos LB-be a túloldalon, de a védelemben viszont ismét szinte mindenki hozta magát (Wake nyerő húzás volt a héten FA-ról!) és ez jelenleg úgy néz ki elég lesz.