bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 8 éve
nagy zakót vártam a héten.megkapta az Eagles sajna helyettem.
több mint 8 éve
Valszeg a W megvan, de a pontszam megint eleg keves lesz... igy meg 7-6 eseten is necces lesz a tiebreaker. Luck negativ pontos masodik felidejehez csak gratulalni tudok..Kar, hogy a rossz Colts CB-t vettem fel, Melvinnel elfogadhato osszpontszam lett volna.. de igazabol a W a lenyeg, es remenykedunk, hogy a kritikus meccsek nekunk megfelelo eredmennyel zaruljanak.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
sok hiányzóm van ma is, de ez a teljesítmény akkor is szánalom.. még szerencse, h már gyűjtöttem 7 W-t, mert mostanában közöm nem lenne a PO-hoz az biztos.
több mint 8 éve
Tőlem is vihetsz LB-t, akár elitet is.szerencsére a PO-m nagyjából biztosítva van (egy meccset csak behúzok a hátralévő háromból) és addigra valószínű visszatér, azt írják "csak" agyrázkódás, nincs egyéb sérülés.Még megkereshetsz LB-ért jó trade-del 😊drámai volt a sérülés 😊 nem adom fel, csak a legfontosabb láncszem a csapatomban, ráadásul vékony az LB soromHa Kuechly sérülése komolyabb lesz (márpedig elég gyanús volt a közvetítés alapján), akkor az finoman szólva igencsak minimumra csökkenti a címvédésre való esélyeimet..Enyhén szólva kisse drámaira vetted a figurát, elso potenciális sérülés és máris feladod? 😛
Szesze
Elvileg concussion emlegettek.. szóval bármit lehet. Az is hogy jövö héten már játszik...
Igor
de reméljük nem lesz olyan komoly és akkor minden oké
Szesze
somoskovig
Szesze
Amúgy ja, papíron Kikli agyrázkódás, de az előző agyrázkódásánál azt hiszem több hetet kellett kihagyni, annyira lassan gyógyult.
SZóval szerintem meg kéne keresned engem, ha adsz egy puntert, vihetsz bárkit a csapatomból. xP
több mint 8 éve
szerencsére a PO-m nagyjából biztosítva van (egy meccset csak behúzok a hátralévő háromból) és addigra valószínű visszatér, azt írják "csak" agyrázkódás, nincs egyéb sérülés.Még megkereshetsz LB-ért jó trade-del 😊drámai volt a sérülés 😊 nem adom fel, csak a legfontosabb láncszem a csapatomban, ráadásul vékony az LB soromHa Kuechly sérülése komolyabb lesz (márpedig elég gyanús volt a közvetítés alapján), akkor az finoman szólva igencsak minimumra csökkenti a címvédésre való esélyeimet..Enyhén szólva kisse drámaira vetted a figurát, elso potenciális sérülés és máris feladod? 😛
Szesze
Elvileg concussion emlegettek.. szóval bármit lehet. Az is hogy jövö héten már játszik...
Igor
Szesze
somoskovig
több mint 8 éve
Még megkereshetsz LB-ért jó trade-del 😊drámai volt a sérülés 😊 nem adom fel, csak a legfontosabb láncszem a csapatomban, ráadásul vékony az LB soromHa Kuechly sérülése komolyabb lesz (márpedig elég gyanús volt a közvetítés alapján), akkor az finoman szólva igencsak minimumra csökkenti a címvédésre való esélyeimet..Enyhén szólva kisse drámaira vetted a figurát, elso potenciális sérülés és máris feladod? 😛
Szesze
Igor
Szesze
több mint 8 éve
drámai volt a sérülés 😊 nem adom fel, csak a legfontosabb láncszem a csapatomban, ráadásul vékony az LB soromHa Kuechly sérülése komolyabb lesz (márpedig elég gyanús volt a közvetítés alapján), akkor az finoman szólva igencsak minimumra csökkenti a címvédésre való esélyeimet..Enyhén szólva kisse drámaira vetted a figurát, elso potenciális sérülés és máris feladod? 😛
Szesze
Igor
több mint 8 éve
Ha Kuechly sérülése komolyabb lesz (márpedig elég gyanús volt a közvetítés alapján), akkor az finoman szólva igencsak minimumra csökkenti a címvédésre való esélyeimet..Enyhén szólva kisse drámaira vetted a figurát, elso potenciális sérülés és máris feladod? 😛
Szesze
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Ha Kuechly sérülése komolyabb lesz (márpedig elég gyanús volt a közvetítés alapján), akkor az finoman szólva igencsak minimumra csökkenti a címvédésre való esélyeimet..
több mint 8 éve
Egy kb 15-20 pontot hozó lb-t kert riddickert,aki olyan amilyen.
több mint 8 éve
Még nem láttam a meccset de Nyíregynél Vaccaronak tényleg volt 5 sack-je?Ez mekkora 😀
caminoi
Nem volt sackje tudtommal, csak Stuparnak es Ellerbenek.. valoszinu elgepeles.
több mint 8 éve
caminoi
225
Még nem láttam a meccset de Nyíregynél Vaccaronak tényleg volt 5 sack-je?
több mint 8 éve
Sztem lol mar leirta.. eleg egyertelmu a dolog abbol latva, hogy a forum hsz-e 4 perccel a trade akceptalasa utan tortent. A kerdes, hogy hajlando vagy-e a tradet torolni vagy sem.Amugy lattam egy tok erdekes dolgot most.
Chris Banjo-nal nem irtak at a csapatot (tovabbra is GB), igy elvileg a SNF-ig szabadon fel lehetne venni, attol fuggetlenul hogy mar jatszott a heten 😀
Nem mintha az a 7 pont fantasztikus safetyteljesitmeny lenne, de ugy gondolom, hogy a korrektseg jegyeben illene ot mostmar FA-kent hagyni a fordulo vegeig / senkinek nem kene ot felvennie.
több mint 8 éve
Szemét cheaterek, tessenek meccseket nézni 😛
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Elegge alap forras.. mivel a gugli az elso 3 talalat kozott dobja ki kb. 😛Valaki elmagyarazza nekem ezt a trade-t?bazzeg, azt hittem az idpguru csak az én forrásom😊
Stupar kb. most esett ki a pixisbol, valoszinu hogy Robertson/Ellerbe lesz a ket kezdo LB...
www.idpguru.com/2016/03/2016-every-down-linebackers.html
szerk: na, akkor visszavonom.. 😊
MaxRajnatudja torolni, mint commish, nincs veto
Igor
Szesze
Igazabol vannak ennel jobb IDP forrasaim is (foleg ami a waiverezest illeti), viszont a 3-down LB es a scoring crew-k ertekelese tablazata miatt szoktam nezni, azok eleg jok.. de azert tettem be, mert korabbi waiverekbol ugy tunt eleg sokan ismerik/hasznaljak.
több mint 8 éve
Valaki elmagyarazza nekem ezt a trade-t?bazzeg, azt hittem az idpguru csak az én forrásom😊
Stupar kb. most esett ki a pixisbol, valoszinu hogy Robertson/Ellerbe lesz a ket kezdo LB...
MaxRajnatudja torolni, mint commish, nincs veto
Igor
több mint 8 éve
igen, elnézést, tisztában is voltam vele, egyébként nagyon aljas ajánlat 😀az én szezonomnak már mindegy igazából, de ez nem fair trade másokkal szemben
Szerkesztette: eloel
több mint 8 éve
Valaki elmagyarazza nekem ezt a trade-t?Stupar kb. most esett ki a pixisbol, valoszinu hogy Robertson/Ellerbe lesz a ket kezdo LB...
Max
Rajnatudja torolni, mint commish, nincs veto
több mint 8 éve
basszus, most értem hazam 4 ajánlat is jött és véletlenül nem azt fogadtam el, amit szerettem volna :'<lehet vétózni? :d
több mint 8 éve
Ha lehet 😛Azok utan, hogy kiutotted a PO-bol, meg ki is akarod fosztani szegenyt? 😛Riddick, Kelley v Hightower eladó egy tier 2 LB-ért (12-14 pont)Küldtem én is, de én két embert is vinnék 😊
lol
Jakehomer
Igor
De nagyon korrekt ajánlatot küldtem természetesen 😊
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Azok utan, hogy kiutotted a PO-bol, meg ki is akarod fosztani szegenyt? 😛Riddick, Kelley v Hightower eladó egy tier 2 LB-ért (12-14 pont)Küldtem én is, de én két embert is vinnék 😊
lol
Jakehomer
több mint 8 éve
Riddick, Kelley v Hightower eladó egy tier 2 LB-ért (12-14 pont)Küldtem én is, de én két embert is vinnék 😊
lol
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Riddick, Kelley v Hightower eladó egy tier 2 LB-ért (12-14 pont)Kuldtem egyet.
lol