bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 8 éve
Wendell Smallwood erdekel valakit?Kuldtem egy ajanlatot.. hadd dontsek rekordot, eddig asszem 10 v 11 futót kezdettem az iden 😀
DT vagy S kene cserebe
Toto21
(Visszanezve eleg egyértelmü hogy sajna a Dez-trade csesztem el a szezonom.. ezert nem kell koran rohogni, Jake.)
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Ebből Sproles a jelentősebb veszteség. Shead (Talib), Geathers (Burnett) nagyjából pótolható. De azért nem irigyellek. 😉+ Shead, Sproles, Geathers csak ezen a héten..Miért? Jobban állsz és nálad Kuelchy azért valószínűleg visszatér. Ok Gio kiesett, de Sanders termel annyi pontot mint ő.azért még így is cserélnék veled 😊Fucu előző 5 meccse 150, 213,5, 194, 154, 174,5. Most 221,5.didn't see that comingEzt ismerem, néhány ellenfelem az elmúlt fordulókban:
Atmo minimum 216.5 pontot fog ellenem szerezni a héten. (Még van egy DT-je vissza.)
Eddig 170 pont volt az átlaga, az első fordulóban volt egy 217,5 azóta egyszer sem volt 200 közelében sem.
zinedine5
Göbi: 141, 230, 146, kb. 190 ebben a körben
Caminoi: 179, 163, 215, 188, 183
Ki lehet válogatni, melyik meccs volt ellenem. 😊
somoskovig
Mondjuk én sem voltam jó, de tök jó lesz a legtöbb ponttal 6-5-tel állni.
És ami a legszebb a legjobb LB-m kuka.
zinedine5
Szesze
zinedine5
Szesze
több mint 8 éve
Elso szezonban ugy tunik meg lehet a PO. Bowman kiesese utan nem gondoltam volna. Blount-al meg sikerult hatso korokben jo futot kukazni. Nalam egyebkent Szesze es Somos a ket legnagyobb eselyes a verso W-re.Sztem egyértelműen Zizou és Somos a két favorit, de persze ahogy most nálam beütött a krach, ugyanúgy náluk is előjöhet bármikor. Azért még bízom benne, h a PO-ra egyenesbe tudok jönni én is, akkor azért marad esélyem a címvédésre, de a két hátralévő meccsből legalább egyet azért még remélem behúzok így is.
Toto21
Szerkesztette: Szesze
több mint 8 éve
+ Shead, Sproles, Geathers csak ezen a héten..Miért? Jobban állsz és nálad Kuelchy azért valószínűleg visszatér. Ok Gio kiesett, de Sanders termel annyi pontot mint ő.azért még így is cserélnék veled 😊Fucu előző 5 meccse 150, 213,5, 194, 154, 174,5. Most 221,5.didn't see that comingEzt ismerem, néhány ellenfelem az elmúlt fordulókban:
Atmo minimum 216.5 pontot fog ellenem szerezni a héten. (Még van egy DT-je vissza.)
Eddig 170 pont volt az átlaga, az első fordulóban volt egy 217,5 azóta egyszer sem volt 200 közelében sem.
zinedine5
somoskovig
zinedine5
Szesze
zinedine5
több mint 8 éve
Fun fact: szerzett pont div1: 2412,5
szerzett pont keeper: 2412
Ami persze azt is jelenti, hogy ez a csapatom sokkal jobb, mint a keeper, hiszen ott 16 fős a mezőny, itt meg 20, de azért vicces. 😊
Amit még nézegettem, hogy Ata valószínű behúzza az alapszakaszt, mert két nyerhető meccse van vissza, viszont Janek még 2 masszív csapattal találkozik, szóval a reális célom két esetleges győzelemmel a 2. hely lehet (szerzett pontban valószínű mindkettőjüket lenyomom). Ez egyébként nem mindig jó, hiszen 7-8. helyen aki bejut, ott a tiebreaker a sok szerzett pont lesz, vagyis simán lehet, hogy egy erősebb csapat jön szembe kevésbé szerencsés alapszakasszal (pl. jelenleg zinedine a 7. helyezett, aki az egyetlen csapat nálam több szerzett ponttal, ennek nem igazán örülnék asszem).
több mint 8 éve
Toto21
5 961
Elso szezonban ugy tunik meg lehet a PO. Bowman kiesese utan nem gondoltam volna. Blount-al meg sikerult hatso korokben jo futot kukazni. Nalam egyebkent Szesze es Somos a ket legnagyobb eselyes a verso W-re.
több mint 8 éve
Miért? Jobban állsz és nálad Kuelchy azért valószínűleg visszatér. Ok Gio kiesett, de Sanders termel annyi pontot mint ő.azért még így is cserélnék veled 😊Fucu előző 5 meccse 150, 213,5, 194, 154, 174,5. Most 221,5.didn't see that comingEzt ismerem, néhány ellenfelem az elmúlt fordulókban:
zinedine5
somoskovig
zinedine5
Szesze
több mint 8 éve
azért még így is cserélnék veled 😊Fucu előző 5 meccse 150, 213,5, 194, 154, 174,5. Most 221,5.didn't see that comingEzt ismerem, néhány ellenfelem az elmúlt fordulókban:
zinedine5
somoskovig
zinedine5
több mint 8 éve
Fucu előző 5 meccse 150, 213,5, 194, 154, 174,5. Most 221,5.didn't see that comingEzt ismerem, néhány ellenfelem az elmúlt fordulókban:
zinedine5
somoskovig
több mint 8 éve
Hat ezt jól elbalfaszkodták, újra számolással mêg sosem fordítottam...
több mint 8 éve
Na ez a Csifu-Gobi meccs eleg szoros lett a vegen, ezt elszamoltam... mondjuk valahogy nem szamitottam Irvintol 26 pontra. Itt ugyis az ujraszamolas fog csak donteni, de ha igy marad az allas 3 db 6-5-os es 7(!!) db 5-6-os csapat fog verekedni az utolso 2 kiado helyert.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Mar se sirni, se rohogni nem tudok, tobb QB-t fogok kezdetni mint az IRL Browns.... es ezzel most kb. el is ment a (maradek 0.1%) PO-eselyem), hogy a Luck/Hilton kombo hianyan bukok 30-40 pontot a ket poszton.
több mint 8 éve
Az siman benne van hogy vesztek zsinorban eleg pontszegeny a csapat hetrol hetre es lehet el is felejtek csapatot allitani mostanaban...
több mint 8 éve
pár ember boldog lett volna Kelley-vel a héten, csak normális ellenértéket kllett volna ajánlani :pviszont Green megmurdált, fuck yeah, nehogy már elhiggyem egy percig is a mesét...
több mint 8 éve
Szerintem ne eroltesd, latvan, kiket hagytam a padon. 😉Imadkozik a f*szom, en alazok, nincs szuksegem ilyenekre. 8)100 pont meglesz a héten? 😛
Stez
Igor
Leadtam a hetet, amint az elegge jol latszik, szoval ne dagadjon annyira a majad. 8P
Csak amig neked is zabigyozelmeket ajandekozunk, hogy ne ess ki, es a jovoben is itt boldogits minket, addig en mostantol szenne alazok majd mindenkit. 8D
több mint 8 éve
Ej, ez a hét bosszantó, Tate -1 pont kurva anyját (Thielen ott a padon 12-vel), buzi Titans kiszop ettől a fos Coltstól, Kwon megint bőven szezonátlag alatt, Von Bell csinált egy forced fumble-t, amit a bírók incomplete-nek ítéltek, bezzeg Rajna Belljének összecsaltak egy TD-t az első félidő végén. Az első alkalom, amikor nyerhető hetet nem sikerül behúzni.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Imadkozik a f*szom, en alazok, nincs szuksegem ilyenekre. 8)100 pont meglesz a héten? 😛
Stez
több mint 8 éve
Imadkozik a f*szom, en alazok, nincs szuksegem ilyenekre. 8)
több mint 8 éve
A kiesés elkerüléséért zajló csata egy picivel tisztább lett:1) Henderson a viszonylag szerencsétlen sorsolás miatt 2-9-cel szinte sajnos biztosan kiesik - 2 győzelem esetén viszont lehet még némi esélye.
2) a két 3-7-es csapat kikimeccsét pedig egy esetleg 150 yard, 3 TD-s meccset Lamar MIller-meccset leszámítva nagy valószínűséggel behúzza Rata és így lépéselőnybe kerül atmoval szemben.. viszont a viszonylag alacsony pontszámuk miatt mindketten továbbra is a veszélyzónában vannak.
Csifu és janos állnak még 4-7-tel, de picivel magasabb ponttal, így talán egy hajszállal jobb helyzetben vannak.. de értelemszeráen a 4 kieső hely miatt nekik is bele kell húzni.
Gyakorlatilag atmonak és Hendersonnak 2/2 meccset kell nyerni.. és még így se biztos hogy túlélik.
több mint 8 éve
Na akkor Nem sok szoros meccs maradt, egyedül a zinedine-Fucu párharc kimenetele kétséges szerintem, ami talán egy picivel inkább zizou felé billen, de elég sokan vannak még hátra, és a Carr-Crabtree kombó veszélyes lehet... a többi esetben a jelenleg vezető ember nyeri a meccset, kivéve Göbi és ata, akik valószínűleg megfordítják az eredményt az MNF után.
Playoff Picture - Week 11
Chilling on the Beach
Bayou Bounty Hunters 8-3
Cylon Toaster 8-3
Ők már PO-ban vannak, bár matematikailag valami csoda folytán Janek még kicsúszhat valahogy, de kb. minden meccsnek úgy kéne alakulnia.. szóval nem látok rá sok esélyt.
(A kérdés, hogy lesz-e vajon olyan csapat idén, aki eljut 10 W-ig..)
Close, but not quite there
Susogos Mackok 7-4
Kaposmente Cannonballs 7-4
Team Szesze 7-4
BKV Conductors 7-4
*Southside Guerillas 7-4/6-5
Jobban örültem volna, ha több 6-4-es csapat szenved vereséget (ráadásul múltkori elemzésből kihagytam Rajnát...), így hogy kb mindenki nyert, gyakorlatilag elszállt az esély.. a fenti csapatok 1 újabb győzelemmel bebiztosíthatják helyüket, ráadásul a Conductors kivételevél elég magas pontszámmal is állnak legtöbben.. szerintem az első 3 csapat (köztük Szesze is), már 2 vereséggel is bent van.
Fighting for the last spots
*Southside Guerillas 7-4/6-5
Csehszlovák Hidegburkolók 6-5
Nyíregy Giants 6-5
Obuda Painkillers 6-5
A Guerillasnak majd 200 pont előnye van, így még mindig remek eséllyel pályázik a 7. befutó helyre, s mögötte három csapat verekedik az utolsó, 8. helyért, igencsak hasonló pontszámmal, bár Ryannek azért lesz 40-50 pont előnye.. de ez 2 kör alatt könnyen elmehet.
Dream on...
Hangover Boyz 5-6 ~2175
Breez Nuts 5-6 ~2165
Cry me a Rivers 5-6 ~2120
Nagypapi Klónserege 5-6 ~2050
Vác Kangols 5-6 ~2075
Ezek azok a csapatok, akiknek kettőt kell nyerni, és imádkoznia.. de semmi sem lehetetlen ugyebár, meg akkor se ha caminoinak és Fucunak ráadásul nagy pontszámot kell hoznia mindkét meccsen.. de ha Fucu a héten legyőzi zinedinet, akkor igazán izgalmas/szoros lesz a vége, és talán 2 kiadó hely marad.
A hátralevő schedulok alapján ráadásul a három 6-5-ös csapat egyike sem játszik egymással, sőt a jövő héten Nyíregy Giants-Hangover Boyz, Obuda Painkillers-Breez Nuts, illetve Cry me a Rivers-Southside Gerillas meccsek lesznek.. szóval lehetséges akár az is, hogy a zárókör előtt egy rakat 6-6-os csapat fog állni. ( janos pedig természetesen simán üti Jakehomert 😊 )
Tehát sok Carr-Crabtree TD passzt szeretnénk látni holnap éjjel 😊
több mint 8 éve
Akárcsak egy héttel ezelőtt, ezúttal is az MNF-en dől el a mérkőzésem...sajnos a bye weekes védőim helyére a free agencyről gyalázatos embereket sikerült csak összekukázni, ám ezúttal az offense-ből páran, főleg Dez és Smitty oda tették magukat...Newton továbbra is szunnyadó szörnyeteg 😊
több mint 8 éve
Mission completed, még mindig borzasztó WR-ínségben szenvedek, és nem valószínű, hogy ez Maclin visszatérésével gyökeresen megváltozna. Vannak még eléggé kétesélyes meccsek, szépen fog tömörülni az eleje.
több mint 8 éve
Csodas het volt.. Innentol az az egy gyozelem se sanszos ami ket hete meg elkepzelhetetlennek tunt, a legfontosabb embereim haltak meg egymas utan.Ez van, grat Janek!
több mint 8 éve
nagy zakót vártam a héten.Ehelyett te vagy az elso aki kvalifikalta magat a PO-ra... 😊
megkapta az Eagles sajna helyettem.
Janek
Mondjuk Szesze csapata eleg durva szinten amortizalodott le (Gio valszeg IR, Sproles - ez se volt nagy trade), Keek es Shead meg nagy kerdojel... bar az e heti gyozelem igyse lett volna meg persze.
Mondjuk akinek ott van Starks es Freeman tartalekba, annyira nem fogom sajnalni.. 😛 plane, hogy benne van a pakliban hogy, Keek/Shead boven visszaer a PO-ra.