bowl.hu div. 1.

15 feliratkozó

több mint 8 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra

2024-es draftsorrend:

1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)

Szerkesztette: Rajna
több mint 12 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 370 — No 1 Zhang Yufei fan
Hát ez szopó, 0 pontos punter és DT, 1 pontos LB, 2 pontos LB... ezen el is ment a meccs. Grat Soldi!
Több mint 30 pont kéne (biztos vannak még Soldinál plusz pontok is), akármennyire nagy király Zsepepe és Peanut, ez már nem lesz meg szerintem sajna.Igor
Köszi!

Számomra még édesebb a siker, hogy Steelers bye weeken verlek meg, azaz ilyen Gabbertökkel Big Ben helyett. 😛Soldados
Nem mintha ez Gabberten múlt volna.. pont a nulla pontos punter, és még egy LB hiányzott.
Nem baj, a PO-ban visszakapod 😛

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
Egyetlen ponttal bukó....és DeaSean megállt 99 yardnál😊))) gyönyörűGöbi
Nincs mit szépíteni, iszonyú nagy mákom volt.
Kevés ponttal, éppen hogy nyertem.
több mint 12 éve
TyR New England Patriots 276 — Mad, Bad & Dangerous to Know
Kösz a meccset Danna (mind a kettőt 😊 )!
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Ez nagyon lol lenne, ha megnyerném, de sztem nem fogom 😊Rajna
Végül sikerült megtartani az előnyt... Köszi a meccset! 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Göbi Indianapolis Colts 733 — Retired WR
Egyetlen ponttal bukó....és DeaSean megállt 99 yardnál😊))) gyönyörű

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 545
Az már komédia, amit visi csapata évről évre hoz ellenem...
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
0-4, de közel a playoffHöri
Jó, hogy kicsi az esélyed így az MNF előtt, de ne jinxeljük el a W-met 😊Jakehomer
nincs esélyem Tim Jennings ellen.

de tök8 mert ha kiesnék, bővítjük a létszámot 20-ra.

több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 764 — Panthers fan
0-4, de közel a playoffHöri
Jó, hogy kicsi az esélyed így az MNF előtt, de ne jinxeljük el a W-met 😊

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Úgy nézem kicsit elsiettük a gratulációt/köszönetnyilvánítást 😊 Bőven nyílt még a meccs...Rataxes
Ez nagyon lol lenne, ha megnyerném, de sztem nem fogom 😊

több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 261 — Giants fan
Az a baj, h nem csak a játékosaim szerepelnek kibaszott gyengén, hanem én magam is.. Elfelejtettem kicserélni Brownt és Bradshawt és persze a Cobb-Meachem csere is már rég esedékes lett volna, fogalmam sincs miért nem léptem meg végül.. és persze amikor Jammert kiveszem a kezdőből egyből 21 pontot csinál.
Ezekkel együtt is egy fos lenne a teljesítményem, de a héten elég lett volna.
több mint 12 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Hát ez szopó, 0 pontos punter és DT, 1 pontos LB, 2 pontos LB... ezen el is ment a meccs. Grat Soldi!
Több mint 30 pont kéne (biztos vannak még Soldinál plusz pontok is), akármennyire nagy király Zsepepe és Peanut, ez már nem lesz meg szerintem sajna.Igor
Köszi!

Számomra még édesebb a siker, hogy Steelers bye weeken verlek meg, azaz ilyen Gabbertökkel Big Ben helyett. 😛

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
Átszàmolás előtt még vezettem....szèp hogy a punterek közötti különbsèg miatt szopok!Göbi
egyelőre. mondjuk elég gyenguszak vagyunk mindketten. LB sorok, viccek, nálam a két safety 6 pont. Botrányos.
több mint 12 éve
Göbi Indianapolis Colts 733 — Retired WR
Átszàmolás előtt még vezettem....szèp hogy a punterek közötti különbsèg miatt szopok!

több mint 12 éve
Úgy nézem kicsit elsiettük a gratulációt/köszönetnyilvánítást 😊 Bőven nyílt még a meccs...

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
A srácok épp annyit adnak ki magukból amennyit szükséges 😛 Kösz!

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Rata kapott egy Wt, pedig ő is szar volt, de nálam az egész offense kuka 😀 Gore és Fitz tűrhető de ennyi. Benchelést is elcsesztem, de neme zen múlott, grat.

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
0-4, de közel a playoff

több mint 12 éve
Több mint 30 pont kéne (biztos vannak még Soldinál plusz pontok is), akármennyire nagy király Zsepepe és Peanut, ez már nem lesz meg szerintem sajna.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Fucu, gratu.

Egy hét alatt ledobott egy százast a csapatom 😀

több mint 12 éve
Hodges elvileg két puntot is In20ra úgott, nem vágom miért nem írták be espn-en a pontokat érte..Szesze
Ezt illene tudni annak aki Div 1-es 😛 az inside 10/20 pontokat mindig egy-két nap késéssel kapja meg a punter.Igor
Azt tudom, h nem azonnal adják, de eddig mintha ennyi idő után már beírták volna. Mondjuk az is igaz, h eddig nem hiszem, h volt olyan meccsnap amikor csak a punterem lépett pályára, így annyira nem figyeltem meg 😊 Azért kibírom holnapig valahogy.
Hm, még jó h körülnéztem az LBk között, fura h Rolando McClain senkinek nem kellett még a padra sem eddig. 202 snapet volt fent és amúgy is jól játszik idén. Eddig elég kevés volt a tackle-je, de remélem majd mostantól beindul 😊
több mint 12 éve
Hodges elvileg két puntot is In20ra úgott, nem vágom miért nem írták be espn-en a pontokat érte..Szesze
Ezt illene tudni annak aki Div 1-es 😛 az inside 10/20 pontokat mindig egy-két nap késéssel kapja meg a punter.

több mint 12 éve
Hodges elvileg két puntot is In20ra úgott, nem vágom miért nem írták be espn-en a pontokat érte..
több mint 12 éve
jólvan, azért csak megnyertem 😊 remélem most már elindulok felfelé
és végül nincs már 100%os három forduló után ami azért durva.. ezért volt jó, h mindenki ráért draftolni, így nagyon szoros lesz végigSzesze
Grat a győzelemhez, ha Romo is a megszokottat hozza, akkor még simább lett volna, de így is 20 pont lett közte.DODO92
Köszi, szerencsére a McFadden/Brown duó helyrehozta Romo bénázását. A 234 pont nem rossz, de azért még mindig nem vagyok elégedett a csapattal. Wake-kel remélem a DE problemem megoldódik (bár sajna ő meg elvisz egy LB helyet az 5ből..), de a DT és a CB poszt továbbra is lukas (bár bízom benne, h a Samuel-Clements páros legalább egy közepes szinten elkaristol most már), de ami nagyobb baj, h az amúgy is vékony jégen táncoló LB sorból kiesett Henderson és tartok tőle, h nélküle meccsek fognak elmenni a gyenge LB teljesítmény miatt 😕
több mint 12 éve
DODO92 Green Bay Packers 185 — Packers fan
jólvan, azért csak megnyertem 😊 remélem most már elindulok felfelé
és végül nincs már 100%os három forduló után ami azért durva.. ezért volt jó, h mindenki ráért draftolni, így nagyon szoros lesz végigSzesze
Grat a győzelemhez, ha Romo is a megszokottat hozza, akkor még simább lett volna, de így is 20 pont lett közte.
több mint 12 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
mivel pont nem esnék ki így indítványozom, hogy a mostani héttel kezdődjön a playoff remélhetőleg van rá még 7 szavazat 😀