bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 12 éve
szaba
10 545
Egy WR-t adnék egy DE-ért! Ha valaki esetleg jól áll DE-ből, szóljon.
több mint 12 éve
Nemtom lehet én vagyok túl pesszimista, de én inkább úgy fogalmaznék, h ha ezt a két cserét megcsinálod akkor tutira nyersz, így inkább nekem áll, de még simán benne lehet a fordítás sajna. Mivel 0-2vel állok nekem ez must win, úgyh fosok is 😊Köszönhetően Romo bénázásának nálunk még bármi lehet..Nagyon csúnyán elbencheltem magam, nem mertem bent hagyni Lloydot, mert azt írták nem biztos, hogy játszik este, sajnos inkább a biztonsági döntés mellett döntöttem, helyette Young és Little közül Little-t tettem be 2nd WR-nek. Lloyd 12 pontot, Young 15-t, Little pedig 1 pontot hozott. :/ A Hawthorne-Burnett kérdésben is buktam 15 pontot, bár nagyon bíztam Hawthorneban, de eddig hatalmas csalódás. Ha ezt a két cserét megcsinálom, akkor még szerintem lenne esélyem, de szerintem így a három Packers játékos sajnos már nem tudja behozni a hátrányt.DODO92
41 pont+Branch, ott Benson, Jennings, Woodson.
0-3ról minimál esélyem lenne a POra, úgyh muszáj lenne nyerniSzesze
több mint 12 éve
Köszönhetően Romo bénázásának nálunk még bármi lehet..Nagyon csúnyán elbencheltem magam, nem mertem bent hagyni Lloydot, mert azt írták nem biztos, hogy játszik este, sajnos inkább a biztonsági döntés mellett döntöttem, helyette Young és Little közül Little-t tettem be 2nd WR-nek. Lloyd 12 pontot, Young 15-t, Little pedig 1 pontot hozott. :/ A Hawthorne-Burnett kérdésben is buktam 15 pontot, bár nagyon bíztam Hawthorneban, de eddig hatalmas csalódás. Ha ezt a két cserét megcsinálom, akkor még szerintem lenne esélyem, de szerintem így a három Packers játékos sajnos már nem tudja behozni a hátrányt.
41 pont+Branch, ott Benson, Jennings, Woodson.
0-3ról minimál esélyem lenne a POra, úgyh muszáj lenne nyerniSzesze
több mint 12 éve
Köszi, most nagyjából mindenki hozta amit tud, 2-3 poszt még túl is szárnyalta az elvárásokat. Nálad azért nem volt annyira rossz a helyzet, még a ma esti két sajtfejű átlagával 230 körül is lehetsz, de nekem tényleg kijött a lépés.
több mint 12 éve
Grat Ata. Ezen a hétvégén esélytelen voltam.
több mint 12 éve
A csapatom egy rakás szar volt.Gratulálok! Vicces hogy az esti meccsek előtt majdnem 60 ponttal mentem, de a támadósorom ezen a héten értékelhetetlen volt, szemben a te 3 extráddal. Egy átlagos támadó eredménnyel megint simán nyertem volna! Azért grat karmester!!!
Mégis nyerek, mert volt 3 emberem, aki játszott: Ben (42), AJ Green (32) és Bigby (31). A többiek többnyire okádékok voltak, de 3 ilyen teljesítménnyel belefért. Vagy legalábbis nagyon remélem, hogy 32 pontot nem tud ledolgozni a Finley, a BAL punter és a Packers HC Pollarddal szemben. 😊
Ráadásul rangadó volt Göbi ellen. 😊Soldados
több mint 12 éve
szaba
10 545
F-ck the bench, 300+ lehetett volna a hét. 😕
több mint 12 éve
Köszönhetően Romo bénázásának nálunk még bármi lehet.. 41 pont+Branch, ott Benson, Jennings, Woodson.
0-3ról minimál esélyem lenne a POra, úgyh muszáj lenne nyerni
több mint 12 éve
nem, pedig nálam ott volt Pagano, Igor viszont kivette Harbót hogy ne legyen olyan csúnya a zakó. Igazi úr.Jó érzés egy ponttal kikapni 😊 Így jár az, aki nem meri betenni a kedvenc csapat HC-át.Jakehomerna akkor én nyerni fogok legközelebbHöri
több mint 12 éve
A csapatom egy rakás szar volt.Mégis nyerek, mert volt 3 emberem, aki játszott: Ben (42), AJ Green (32) és Bigby (31). A többiek többnyire okádékok voltak, de 3 ilyen teljesítménnyel belefért. Vagy legalábbis nagyon remélem, hogy 32 pontot nem tud ledolgozni a Finley, a BAL punter és a Packers HC Pollarddal szemben. 😊
Ráadásul rangadó volt Göbi ellen. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
szaba
10 545
Kerley pad, LeShoure pad. Thigpen játszik, Julio, Avery játszik. ...
több mint 12 éve
szaba
10 545
Mondjuk örültem volna, ha Charles nem egy meccs alatt hozza le összesen azt, amit 3-ra kellett volna osztani.
több mint 12 éve
Jó érzés egy ponttal kikapni 😊 Így jár az, aki nem meri betenni a kedvenc csapat HC-át.Jakehomerna akkor én nyerni fogok legközelebb
több mint 12 éve
Jó érzés egy ponttal kikapni 😊 Így jár az, aki nem meri betenni a kedvenc csapat HC-át.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
nagy gratula a 272.5 ponthoz, bár sokkal kevesebb is elég lett volna, mivel a fiaim hamar feladták és elkezdtek tartalékolni a szezon többi részére /legalábbis remélem 😀OrkKöszi, nem gondoltam volna, hogy ennyi lesz, főleg Tate és Campbell remek érzékű padoztatása után, de RGIII és főleg Griffin teljesítménye és Manning betlije miatt lett ekkora difi.
Szóval volt benne egy adag szerencse is (bár Sobri szerint ilyen nincs).
több mint 12 éve
270 pontom lett volna ha nem a köcsög Cutler kezd. Utálom magam
több mint 12 éve
nagy gratula a 272.5 ponthoz, bár sokkal kevesebb is elég lett volna, mivel a fiaim hamar feladták és elkezdtek tartalékolni a szezon többi részére /legalábbis remélem 😀
több mint 12 éve
Na meglett. 😊 Csodás waive volt, rögtön game winning tacklehegyekkel hálálta meg a belé fektetett bizalmat. 😊Az LB-d 35 pontot hozott egy hete és a legjobb LB mellette a Falcons keretében Q az estére (Spoon). Láthatatlanná kell válnia, ha el akarja neked veszteni a meccset 😊Gratulálok Soldi, semmiképpen se érdemeltem győzelmet. Az első 5 helyen draftolt támadómból 3 sérült, de a D se muzsikált olyan jól, mint egy hete. atapapaNincs ez még meg. SNF előtt én is azt hittem, hogy simán behúzom, de a Burleson-Pettigrew-Avril-SF kemény 11 pontra volt jó, azaz ha Nicholas szar napot fog ki a kickered megtarthatja a kicsike előnyöd.Soldados
atapapa
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
valaki nem csinálja meg a két forduló összesítését??? 😊 jó lenne látni
több mint 12 éve
Ezen a héten csak egy szopóálarcra futotta, grat. Visi! (mi sem mutatja jobban "szerencsémet" mint hogy a 4 ligámban 2 W mellett két szopóálarc awardot is sikerült begyűjtenem)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Nagy megvan a második W, Igor után Hörit is legyőztem, remek kezdés, és még szerintem bőven van a csapatomban 😊
több mint 12 éve
Ponder simán jobb volt a héten, mint Rodgers. Miért nem őt játszattam? 😀7 pont előny az MNF előtt, nálam még McGahee, Woodyard és Edwards, Igornál a két Moore meg Colquitt. Kétesélyes.
Fields 17 pont punterként 😊 Érdekes módon tizedik punterként húztam őt a drafton, miközben min top 3 (de szerintem most ő a legjobb punter a ligában).
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Grat Fucu, fantasy pályafutásom magasan leggyengébb teljesítményét nyújtottam a héten (az előző két évben 215 alatti hetem nem is volt az alapszakaszban), ami kissé érthetetlen számomra, mert nem érzem jelentősen gyengébbnek a csapatom, mint a korábbiakat. Remélem jövő héten magamhoz térek végre.
több mint 12 éve
Az LB-d 35 pontot hozott egy hete és a legjobb LB mellette a Falcons keretében Q az estére (Spoon). Láthatatlanná kell válnia, ha el akarja neked veszteni a meccset 😊Gratulálok Soldi, semmiképpen se érdemeltem győzelmet. Az első 5 helyen draftolt támadómból 3 sérült, de a D se muzsikált olyan jól, mint egy hete. atapapaNincs ez még meg. SNF előtt én is azt hittem, hogy simán behúzom, de a Burleson-Pettigrew-Avril-SF kemény 11 pontra volt jó, azaz ha Nicholas szar napot fog ki a kickered megtarthatja a kicsike előnyöd.Soldados
több mint 12 éve
Donát, ha már így egymás ellen nyomjuk, egyik RB-det nagyon vinném. 😛szabaMegnézem mit tehetek. 😊A végén még megnyered a meccset, ha Julio hozza az előző hetit, vagy azt megközelítőt. Rosario utolsó pillanatos behúzása nagyon összejött. 😊