bowl.hu div. 1.
15 feliratkozó
több mint 8 éve
Draft időpont: 2024. szeptember 4. szerda 19 óra2024-es draftsorrend:
1. Hangover Boyz (Igor)
2. zavi27
3. Lekváros Funk (empty taxi)
4. Somogyi Fémtolvajok (Nomac)
5. Kispest KEAC (gabokocka)
6. Team Szesze (Szesze)
7. Shilkor's Horde (shilkor)
8. Susogós Mackók (Toto21)
9. Loco Motive (peterk2005)
10. Transylvanian Wolves (FLZOLI)
11. Telepi Madarak (peach)
12. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
13. Waiver Warriors (Tony Adams)
14. Kamino Clones (caminoi)
15. Komáromi Repülők (newyorkjet)
16. Pax Cowboys (Antonius)
17. Csongrád Raiders (Leon78)
18. Kanizsa Kinizsi (Zolika)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Southside Guerillas (zinedine5)
Szerkesztette: Rajna
több mint 12 éve
szaba
10 545
Donát, ha már így egymás ellen nyomjuk, egyik RB-det nagyon vinném. 😛
több mint 12 éve
Az valóban csúnya csere volt de még így is vezetsz fél ponttal, D. Thomas vs Dumervill dönt majd😊
több mint 12 éve
div2, jövök! Ez szégyen.szabaha szégyen akkor mehetsz egyből a div3-ba.
én meg az Eli-Cutler cserebere miatt szívok ki. 38 vs 4 pont, nice
több mint 12 éve
szaba
10 545
div2, jövök! Ez szégyen.
több mint 12 éve
Grat Danna a győzelemhez! Nagyon sima volt, az offensem Tamme kivételével teljes mértékben csődöt mondott, a defenseből is talán csak öten hozták az elvárhatót. Remélem a következő meccsre feljavul a csapat.DODO92Köszi! Akadtak nálam is betlik, de a héten a 2. legtöbb pontot szerezvén nem állna jól ha panaszkodnék. Úgyhogy csak így tovább srácok. 😊
több mint 12 éve
Grat Danna a győzelemhez! Nagyon sima volt, az offensem Tamme kivételével teljes mértékben csődöt mondott, a defenseből is talán csak öten hozták az elvárhatót. Remélem a következő meccsre feljavul a csapat.
több mint 12 éve
Szép volt zizou..SzeszeEzt elmentem.
Már megérte feljutni. 😀
több mint 12 éve
Szép volt zizou..
több mint 12 éve
Azért nem volt annyira 0 az LB-sor, Freeman 22, Johnson 17 pont, igaz Harrison 0-árt bennmaradt!Nagy egy jó kis W-vel kezdem a szezont, ráadásul úgy, hogy többen is betliztek a csapatomból 😊GöbiBenJarvus 35 pont, Butler 40, és meg is vagyunk. 😀
Grat Göbi, ritka balfakk kezdés.. sajnos nem voltam egész nap gépközelben, ezért bennragadt néhány nullás emberem... de mivel igazából odaát is, ez nem mentség. 220-at hozni nullás RB/LB kombóval az szép teljesítmény, esélyem nem volt.
A WR-eknek és Moore-nak köszönöm a játékot, a többi nyomoronc nézzen jó mélyen magába.Igor
több mint 12 éve
szaba
10 545
Grat Fucu, egyértelmű volt nagyon.
több mint 12 éve
Katasztrófa. Grat Ork!SoldadosKöszi elég nagy szerencsém volt, hogy a te játékosaid majdnem mind melléfogtak a héten.
több mint 12 éve
Nagy egy jó kis W-vel kezdem a szezont, ráadásul úgy, hogy többen is betliztek a csapatomból 😊GöbiBenJarvus 35 pont, Butler 40, és meg is vagyunk. 😀
Grat Göbi, ritka balfakk kezdés.. sajnos nem voltam egész nap gépközelben, ezért bennragadt néhány nullás emberem... de mivel igazából odaát is, ez nem mentség. 220-at hozni nullás RB/LB kombóval az szép teljesítmény, esélyem nem volt.
A WR-eknek és Moore-nak köszönöm a játékot, a többi nyomoronc nézzen jó mélyen magába.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
szaba
10 545
Eddig elég fail a RB-duóm. Mindegy, úgyis lehet jó playereket kukázni. 😛
több mint 12 éve
Most nézem a jelenlegi ellenfelemmel Atmo Shentonnal 2 éve még mindketten a div3-ban vitézkedtünk 😀 Igazi rookie összecsapás. 4 ponttal megy egyelőre az ellen, de nálam még hátravan Rivers, Peko, Clements és Tucker is, míg az ATMo Shentonból már csak Atkins lép pályára... Ennek már igazán meg kéne lennie 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Nagy egy jó kis W-vel kezdem a szezont, ráadásul úgy, hogy többen is betliztek a csapatomból 😊
több mint 12 éve
Katasztrófa. Grat Ork!
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Cromartie pick sixe padon maradt, amúgy sok meglepetést (legalábbis pozitívat) nem okozott a csapat. Így is kinéz a W, de Jani meg Timmons még bekavarhat.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
163-162 ideRedman, Dumervil, M.Ingram,McClain vs Wallace, Kelly, Ray Lewis, Ed Reed, Steelers HC
kéne egy denveri W és jókedvvel várnám a hétfői döntést
több mint 12 éve
igor, te olyan dörzsölt vagy! 😮HöriA furmányos szót jobban szeretem.. végül is, ezt is el tudom fogadni. :I
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
És még a rookie hibát is elkövette mindenki.. 😊 köszönöm az esélyt Bishopra, akármilyen kicsit is rá az esély hogy visszajön és ő lesz akire a Packers ellövi az esélyt, és még jó is lesz.
több mint 12 éve
szaba
10 545
Én csak annyit mondok, hogy nekem idén bennmaradási csatákat kell majd vívni.
több mint 12 éve
QB RGIII, Tannenhill - a poszt elitjét föladtam, a többiből a rézbőrű jelölt voltRB Rice, Ridley, Brown, J.Rodgers - 1 elit, 1 kezdő, 2 csere (Matthews sérülékeny, Turner öregszik)
WR A.Brown, J.Nelson, Tate - 3 kezdő, két ST playa
TE Graham - elit
DT Rubin, Ngata - őket akartam, elit
DE C.Campbell, G.Hardy, D.Edwards - Calais pontgyár, plusz két kezdő (nem erősek, de ez van)
LB Ryans, T.Howard, DJ Smith, Dent, Brinkley - 5 kezdő, ebből Ryanstől sokat várok, a többit (WLB, ILB, 2 MLB) majd meglátjuk
CB L.Webb, E. Wright, J.Lacey - PP kiment nemsokkal elöttem ezért Webb az ST miatt, plusz két kezdő
S M.Griffin, A.Rolle, G, Sensabaugh, kezdők semmi különös
K M.Prater - mindegy volt
P D. Colquitt - úgyszint
HC Saints - top 3-as HC