NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 545
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
bowl.hu div. 2./A
16 feliratkozó
2 hónapja
bowl.hu div. 2./A - 2024 editioneaglesmcnabb – Kartal City Chiefs
Winters – Fehérvár Giants
shawnka – Bijani Mustar
JohnKerla – DB_ Dealers
Peci1991– Kunhegyes Frogs
cartman023 – Cartman Team
Hanni – Coruscant Knights
wmitty – Walter Mitties
kingpeti83 – King Saints
Dzseno – Pittsburgh Bonegrinders
törölt kristof – Los Stormtroopers
ThundersNFL – Szolnok City Patriots
schuldid – Super Bowl Bound
csi77 – Gangsters 77
Janek – Janos's Scary Team
atmo shenton – atmo shenton
Cruyffista – Mile High Jokers
xernon – Sztrovacsek
ha valamit elírtam, változott bárkinek a nickje, csapatneve, szóljon.
draft: 2024.09.02 - 20:00
Szerkesztette: törölt kristof
több mint 14 éve
De mivel ez az egyetlen rizikós poszt, pont az lenne a lényeg, hogy akkor kötelező is legyen. Mi értelme van egy posztnak, ha megéri üresen hagyni?Miért nem kötelező a HC szerepeltetése? Akkor mi a picsának van egyáltalán?Jakehomerbízhatsz benne h plusz pontot hoz.kristof
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Miért nem kötelező a HC szerepeltetése? Akkor mi a picsának van egyáltalán?Jakehomerbízhatsz benne h plusz pontot hoz.
több mint 14 éve
Miért nem kötelező a HC szerepeltetése? Akkor mi a picsának van egyáltalán?
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
pedig Tamba Haliért megkaptad volna 😊Vannak alapelveim, pl. inkább kikapok, mint hogy Vick a csapatomban legyen 😀tenorxEzaz, van QBm 😀 (Bár nem biztos, hogy kezd)Nem kell Vick? 😊Szesze
Azt hittem, hogy anélkül kellesz kiállnom 😀tenorx
több mint 14 éve
Vannak alapelveim, pl. inkább kikapok, mint hogy Vick a csapatomban legyen 😀Ezaz, van QBm 😀 (Bár nem biztos, hogy kezd)Nem kell Vick? 😊Szesze
több mint 14 éve
Ezaz, van QBm 😀 (Bár nem biztos, hogy kezd)Nem kell Vick? 😊
több mint 14 éve
Ezaz, van QBm 😀 (Bár nem biztos, hogy kezd)Azt hittem, hogy anélkül kellesz kiállnom 😀
több mint 14 éve
Beher
38
Sajna Kampman-t nem tudtam visszaszedni waiverről 😕 nah mindegy bízom Edwards-ban, talán a szezon második fele jobban sikerül neki (nem lesz nehéz)SzeszeKampman-t én se tudtam felszedni :/
több mint 14 éve
Sajna Kampman-t nem tudtam visszaszedni waiverről 😕 nah mindegy bízom Edwards-ban, talán a szezon második fele jobban sikerül neki (nem lesz nehéz)
több mint 14 éve
Smithnél 😊 Jackson most még bye, utána már játszik vagy mi lesz vele egyáltalán?Jaxnél vagy Smithnél? 😛szabaEngem még mindig, vkire mondd rá, hogy jó WR 😀 Jackson nem kell?szabaMinek neked Vick amikor ott van Rivers? Erre az egy meccsre elég lesz Smith is.
szerk: nem akarok tippeket adni, de egyébként a waiveren van jobb opció is...Szesze
több mint 14 éve
szaba
10 543
Jaxnél vagy Smithnél? 😛Minek neked Vick amikor ott van Rivers? Erre az egy meccsre elég lesz Smith is.Nah ezennel át is vettem a vezetést :cool: remélem innen már meg is tartom.Engem még mindig, vkire mondd rá, hogy jó WR 😀 Jackson nem kell?szaba
Vick-jó WR csere akkor nem érdekel senkit?Szesze
szerk: nem akarok tippeket adni, de egyébként a waiveren van jobb opció is...Szesze
több mint 14 éve
Minek neked Vick amikor ott van Rivers? Erre az egy meccsre elég lesz Smith is.Nah ezennel át is vettem a vezetést :cool: remélem innen már meg is tartom.Engem még mindig, vkire mondd rá, hogy jó WR 😀 Jackson nem kell?szaba
szerk: nem akarok tippeket adni, de egyébként a waiveren van jobb opció is...
több mint 14 éve
szaba
10 543
Nah ezennel át is vettem a vezetést :cool: remélem innen már meg is tartom.Engem még mindig, vkire mondd rá, hogy jó WR 😀 Jackson nem kell?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hát 249-243-ra csak kikaptam 😕 grat braxaha vkinek van kedve csinálhat tabellát én sztem csak holnap tudok
több mint 14 éve
Nah ezennel át is vettem a vezetést :cool: remélem innen már meg is tartom. Vick-jó WR csere akkor nem érdekel senkit?
több mint 14 éve
szaba
10 543
Végre nem én leszek utcsó a waiveren 😀jaja, holnap elvileg az élre állok, ha minden jól megy 😊SzeszeAmúgy ha nem mákolom be, akkor te leszel az 1., ugye? Több szerzett pont számít?szabaigen és igenkristof
több mint 14 éve
jaja, holnap elvileg az élre állok, ha minden jól megy 😊Amúgy ha nem mákolom be, akkor te leszel az 1., ugye? Több szerzett pont számít?szabaigen és igenkristof
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Amúgy ha nem mákolom be, akkor te leszel az 1., ugye? Több szerzett pont számít?szabaigen és igen
több mint 14 éve
szaba
10 543
Amúgy ha nem mákolom be, akkor te leszel az 1., ugye? Több szerzett pont számít?Nekem megbízhatóan teljesítő WR kéne Vickért. Ocho kaliber nekem is van, Mike-Sims személyében, több nem kell 😊 Britt értékét a sérülés mellett tovább csökkenti Moss érkezése.. (bár mondjuk összefügg a kettő, de ha Britt felépül vszínű akkor se lesz olyan jó, mint előtte)Szeszeaz a baj, h te sem vagy túl erős ott.. kb Ocho a legjobb WR-ed, de ő idén annyira nem tényezőSzeszeJa. De van Britt, aki jó, azonban sérült 😀 Ochoval az a baj, h rohadtul inkonzisztens. Mikor benchen van, akkor általában jó, szóval most minimum 10 pontot várok tőle.szaba
több mint 14 éve
Nekem megbízhatóan teljesítő WR kéne Vickért. Ocho kaliber nekem is van, Mike Sims-Walker személyében, több nem kell 😊 Britt értékét a sérülés mellett tovább csökkenti Moss érkezése.. (bár mondjuk összefügg a kettő, de ha Britt felépül vszínű akkor se lesz olyan jó, mint előtte)Ja. De van Britt, aki jó, azonban sérült 😀 Ochoval az a baj, h rohadtul inkonzisztens. Mikor benchen van, akkor általában jó, szóval most minimum 10 pontot várok tőle.szabana majd ezt megbeszéljük.szabaaz a baj, h te sem vagy túl erős ott.. kb Ocho a legjobb WR-ed, de ő idén annyira nem tényezőSzesze
több mint 14 éve
szaba
10 543
Ja. De van Britt, aki jó, azonban sérült 😀 Ochoval az a baj, h rohadtul inkonzisztens. Mikor benchen van, akkor általában jó, szóval most minimum 10 pontot várok tőle.az a baj, h te sem vagy túl erős ott.. kb Ocho a legjobb WR-ed, de ő idén annyira nem tényezőSzeszeVick-et (ha a játszott meccseket tekintjük akkor a No 1 QB) elcserélném egy jó WR-re (esetleg RB-re)Szeszena majd ezt megbeszéljük.szaba
több mint 14 éve
köszi, szerencsémre tényleg gyenge heted voltSzoros a meccs Dömével, még bármi lehet, kicsit tán jobban állokÁ, csúnyán leszívtam, kb. mindenki betlizett. Grat.Döme
szerk: nah innen viszont már illene nyernemSzesze
több mint 14 éve
Szoros a meccs Dömével, még bármi lehet, kicsit tán jobban állokÁ, csúnyán leszívtam, kb. mindenki betlizett. Grat.
szerk: nah innen viszont már illene nyernemSzesze
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
eh szép lesz 243 ponttal kikapni de hát ez van 22 pont előny kevéske lesz Palmer+Reed ellen 😕
több mint 14 éve
az a baj, h te sem vagy túl erős ott.. kb Ocho a legjobb WR-ed, de ő idén annyira nem tényezőVick-et (ha a játszott meccseket tekintjük akkor a No 1 QB) elcserélném egy jó WR-re (esetleg RB-re)Szeszena majd ezt megbeszéljük.szaba