NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 582
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
bowl.hu div. 2./A
16 feliratkozó
2 hónapja
bowl.hu div. 2./A - 2024 editioneaglesmcnabb – Kartal City Chiefs
Winters – Fehérvár Giants
shawnka – Bijani Mustar
JohnKerla – DB_ Dealers
Peci1991– Kunhegyes Frogs
cartman023 – Cartman Team
Hanni – Coruscant Knights
wmitty – Walter Mitties
kingpeti83 – King Saints
Dzseno – Pittsburgh Bonegrinders
törölt kristof – Los Stormtroopers
ThundersNFL – Szolnok City Patriots
schuldid – Super Bowl Bound
csi77 – Gangsters 77
Janek – Janos's Scary Team
atmo shenton – atmo shenton
Cruyffista – Mile High Jokers
xernon – Sztrovacsek
ha valamit elírtam, változott bárkinek a nickje, csapatneve, szóljon.
draft: 2024.09.02 - 20:00
Szerkesztette: törölt kristof
több mint 14 éve
szaba
10 543
Na, ha minden jól megy playoffra meglesz a kakaó a csapatban. VJ jövőhéten visszatér, Rice most jött le PUP-ról (még várok vele 2-3 hét visszarázódási időt), Gates is remélhetőleg jövőhéttől már jobban lesz, meg Portis is játszik már a héten (vele ua. a helyzet, mint Rice-al). Mondjuk ha minden jól megy, akkor már nem kell - persze hogy kell - a playoffban nyomás alatt játszani 😛 Ez a matchup lesz vízválasztó, úgy érzem.
több mint 14 éve
33 pontos hátrány a TNF után 😕 jó szarul indul ez a hét is
több mint 14 éve
szaba
10 543
Bőven benne van, hogy kikapok. De remélem nem következik be 😊Most sem vagy rossz, de remélem ebben a 3 fordulóban legalább eggyel többet buksz, mint én 😊SzeszeAlexandert sikerült behúznom, ennek örülök 😊 steal gyanús 😉SzeszeMondjuk jövőhéten visszatér VJ, PO-ra sztem bele is lendül. Plusz Sid Rice is lassan visszajön, ő se lenne rossz, ha kapna pár lasztit, ha már így IR-en tartottam. Britt nemtom hogy áll, de róla már úgyahogy lemondtam. Azért még PO-ban jobb lehetek, ha összeállnak a dolgok.szaba
több mint 14 éve
Most sem vagy rossz, de remélem ebben a 3 fordulóban legalább eggyel többet buksz, mint én 😊Alexandert sikerült behúznom, ennek örülök 😊 steal gyanús 😉SzeszeMondjuk jövőhéten visszatér VJ, PO-ra sztem bele is lendül. Plusz Sid Rice is lassan visszajön, ő se lenne rossz, ha kapna pár lasztit, ha már így IR-en tartottam. Britt nemtom hogy áll, de róla már úgyahogy lemondtam. Azért még PO-ban jobb lehetek, ha összeállnak a dolgok.szaba
több mint 14 éve
szaba
10 543
Alexandert sikerült behúznom, ennek örülök 😊 steal gyanús 😉SzeszeMondjuk jövőhéten visszatér VJ, PO-ra sztem bele is lendül. Plusz Sid Rice is lassan visszajön, ő se lenne rossz, ha kapna pár lasztit, ha már így IR-en tartottam. Britt nemtom hogy áll, de róla már úgyahogy lemondtam. Azért még PO-ban jobb lehetek, ha összeállnak a dolgok.
több mint 14 éve
Alexandert sikerült behúznom, ennek örülök 😊 steal gyanús 😉
több mint 14 éve
259 ponttal kikapni valami felemelő leszFucuMákom volt Big Ben garbage time TD-ivel.
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
A csapatom a második legtöbb ponttal is PO helyen áll, respect a srácoknak 😛
több mint 14 éve
szaba
10 543
Szesze, tudod hogy szól a mondás: offense wins games, defense wins championship. Amúgy még Dömét sem írnám le.
több mint 14 éve
Henderson: ment is újra a Vick-es ajánlat. Ha nálad is változatlan a szitu akkor fogadd el.
több mint 14 éve
hát az az igazság, h eléggé elgondolkodtam h lassan kezdetni kellene 😊 Egyébként még gondolkodom, egyáltalán nem kizárt a trade továbbra sem.Végül összeszedtem 237 pontot megint.. vasárnap azt hittem max 170 jön össze. Persze ez sem lett elég. Gratula Henderson!Köszi! Vick durva, ha berakod, pont egy ponttal nyertem volna 😊 Gondolom már nem akarod eladni...Henderson
szerk: BAZZEG, most nézem, h Vick 64 ponttal ült a padon 😀 ez nagyon keménySzesze
több mint 14 éve
Az a 2371 szerzett pont eleg korrekt, hajra Szesze! 😉Igorköszi 😊 ráadásul minden fordulóban 220+-os voltam, igazából nekem kéne vezetni nem szabának 😛 Sajna nem játszom ellene, így már nem csak rajtam múlik, h sikerül-e megelőzni, múlt héten átvettem a vezetést, reménykedtem h már nem vesztek többet, de sajna beleszaladtam Henderson 273 pontjába 😊
Ráadásul a héten Beherrel játszom akinek sztem rajtam kívűl (😛) a legerősebb csapata van.
A PO már lutri úgyh az alapszakaszt kéne megnyerni, de így már lehet, h nem sikerül.
több mint 14 éve
szaba
10 543
Hajrá Szaba!
több mint 14 éve
Az a 2371 szerzett pont eleg korrekt, hajra Szesze! 😉
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hajrá döme, hajrá szesze!
több mint 14 éve
Pontaranyok hogy neznek ki.. mondjuk elso hat csapatnal, lassuk ki nyeri az alapszakaszt?IgorSzaba:2210.5-1920
Szesze:2371-2157
Döme:2115-1885
Én:2229.5-2192.5
Jake:2178-2083.5
Braxa:2092.5-2004
Tehát szerzett pontokban:
1. Szesze
2. Én
3. Szaba
4. Jake
5. Döme
6. Braxa
Kapott pontokban:
1. Én
2. Szesze
3. Jake
4. Braxa
5. Szaba
6. Döme
több mint 14 éve
Pontaranyok hogy neznek ki.. mondjuk elso hat csapatnal, lassuk ki nyeri az alapszakaszt?
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hogy van feljutás? 3-an, vagy 4-en megyünk fel?DömeDiv 2:
-Mind a két csoportból Az alapszakasz győztese feljut a Div 1-be, valamint a playoffban rajta kívül a legelőrébb végzett 1-1 csapat is.
-Mind a két csoportból a consolation végén 14-15-16. helyezett kiesik a div 3-ba
több mint 14 éve
Hogy van feljutás? 3-an, vagy 4-en megyünk fel?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
1. Paks 8ers 8-2 (szaba)2. Team Szesze 7-3 (Szesze)
3. Csokmaomany Csokkers 7-3 (Döme)
4. Sixburgh Colts 6-4 (tenorx)
5. Gimme Moore 6-4 (Jakehomer)
6. Szarvas Deers 6-4 (braxa)
7. Dorisz Fibi 5-5 (Beher)
8. Budapest Islanders 5-5 (Sm[!]th)
9. Body Head Bangerz 5-5 (Henderson)
10. Chelsea Dolphins 5-5 (kristof)
11. Walter Mitties 5-5 (wmitty)
12. Vác Cementers 4-6 (Fucu)
13. Death Knights 3-7 (Delonso_)
14. Dombóvár Brewers 3-7 (Gyalu)
15. Felegyhaza Gravediggers 3-7 (Hirosima)
16. Kunszentmiklos Tabby Cats 2-8 (H_Marko)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
na 5-5 😊 haromt pár perc és írok egyet nickekkel együtt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
állást nem kapunk?
több mint 14 éve
Henderson
1 046
Végül összeszedtem 237 pontot megint.. vasárnap azt hittem max 170 jön össze. Persze ez sem lett elég. Gratula Henderson!Köszi! Vick durva, ha berakod, pont egy ponttal nyertem volna 😊 Gondolom már nem akarod eladni...
szerk: BAZZEG, most nézem, h Vick 64 ponttal ült a padon 😀 ez nagyon keménySzesze
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 14 éve
Én meg ha elfogadom Henderson ajánlatát szombaton akkor pontrekordot döntött volna ellenem 😀 így csak 276 pontja lett 😊Végül összeszedtem 237 pontot megint.. vasárnap azt hittem max 170 jön össze. Persze ez sem lett elég. Gratula Henderson!Én meg az elveim miatt kaptam ki, mert nem hoztam el Vicket tőled 😀
Nem baj, innen már csak nem csúszok le a POról.tenorx
asszem el kell gondolkodnom rajta, h Vick-et kezdessem a jövőben Eli rovására...