bowl.hu div. 2./A
17 feliratkozó
több mint 14 éve
Na idén nem lesz feljutás, kivéreztem teljesen. Nem érzem a csapatban hogy még egyszer lenyomom a Rebellst.
több mint 14 éve
A hibátlan alapszakasz belőlem nem pusztán gratulációt, de szájtátott ámulatot vált ki.Persze, jár az elismerés mindenkinek a felsőházban. Hadd tegyem hozzá az előttem szóló statisztikájához, hogy pont én vagyok az, akit eggyel megelőzött, azonos mérleggel, és itt jön a képbe az a korábbi meccsem, amit fél ponttal vesztettem el...
Otthonom MisColts
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hibátlan alapszakasz, egyedüliként 3000 pont felett -> elégedett vagyok 😊 Sokszor szerencsém is volt, hogy a gyengébb heteimben is nyerni tudtam,de hát erről szól a hth fantasy, tavaly a farok rossz végén volt többször.Grat. Remélem az a vereség tényleg bekövetkezik, mégis a második legtöbb pontot szerző ellen fogsz játszani, az már más kérdés, hogy így is épphogy bejutottam a playoffba, 6-7el.... Nem baj, a lényeg most következik 😊
Ezek után elég valószínű, hogy a playoffban azonnal kikapunk, de most már nincs nyomás a srácokon 😊Jakehomer
több mint 14 éve
Hibátlan alapszakasz, egyedüliként 3000 pont felett -> elégedett vagyok 😊 Sokszor szerencsém is volt, hogy a gyengébb heteimben is nyerni tudtam,de hát erről szól a hth fantasy, tavaly a farok rossz végén volt többször.Ezek után elég valószínű, hogy a playoffban azonnal kikapunk, de most már nincs nyomás a srácokon 😊
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
12 pont előny, 1-1 játékos vissza, de nyilván bukni fogom a formámat ismerve 😀
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 14 éve
Most nézem a ligánk címlapján, hogy bár még egyszer se nyertem el a legkisebb különbségű győzelem heti díját (van, aki már kétszer is!), de ha lenne legkisebb különbségű vereség díja, azért versenyben volnék éves szinten a 0,5-tel 😉
Otthonom MisColts
több mint 14 éve
Delmas játszott 5 percet, AJ Hawk meg egy félidőt ma. 14 pont összesen. Mellettük is 4 Q játékosom van vasárnapra... kurvajól indul a forduló

több mint 14 éve
Fred Jackson IR, nem volt RB depthem, szar ügy. Ennyit a veretlen szezonról - sajnáljatok 😊
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
gratulálok az idei Miskolc Bowl megnyeréséért, részemről már annak örültem, hogy az MNF-re maradt sanszom 😀kristof😊
Köszönöm. Ilyen szemmel még nem is néztem a dologra!
Én fordítva voltam: tökre elkeseredtem hétfőre, hogy semmi sanszom nincsen ellened...
Otthonom MisColts
több mint 14 éve
gratulálok az idei Miskolc Bowl megnyeréséért, részemről már annak örültem, hogy az MNF-re maradt sanszom 😀
több mint 14 éve
300 😊JakehomerWow! Gratulálok. Nem semmi.
Én sem panaszkodhatok ezen a héten, csak téged nem vertelek volna meg a saját teljesítményemmel, bármely más meccset nyerek.
Sőt, magam sem hittem volna, hogy miután ellenfelem vasárnap este (hétfő reggelre) elhúzott, az MNF elég lesz a fordításhoz. (3 player vs 1 player.) De elég volt, bőven.
Hullámzó párviadalnak bizonyult ez a Chelsea Dolphins elleni. Még vasárnap negyed 8 tájban bizakodó voltam: a két QB-nk úgy kezdett, hogy
Fitzpatrick 2/2 60 yard 2 pont Newton 2/0 INT -2 pont
de aztán minden a visszájára fordult, az én emberem elkezdte dobálni az INT-eket, az övé meg a TD-ket (és futni is), brr, rossz volt nézni. Este 10-re a pontarány 8-25-re, oda. Hozzátehetem, hogy közben a DET-CAR meccset néztem élőben, a Lionsból volt mindkettőnknek egy-egy futója.
Nos, meredten néztem, hogy az övé gyártotta a TD-ket (Smith 40 pont), az enyém meg semmit (Morris 2 pont). Gyakorlatilag ezzel úgy is tűnt, hogy eldőlt a parti. Dacára, hogy egyébként a csapatom nem szerepelt rosszul, akadt néhány szép egyéni teljesítmény, igaz, betli is. (Smith DT 0, két LB-m összesen 11...)
Akárhogy is, hétfőről keddre virradóra nemigen fűztem reményeket a fordításhoz; volt vagy húsz pont különbség a hátrányomra. A vége mégis 243-218 lett ide. Mondom, panaszra semmi okom - szerencse is kell a bolthoz!
Otthonom MisColts
több mint 14 éve
Na úgy számolom, hogy már 80% az esélye, hogy kivívtam a bennmaradást, kár hogy Jamaal Charles korai kiesése miatt a feljutásra már nem adnék többet mint 10%. :]
több mint 14 éve
jéé duplavé kerül a nevem mellé :o (ideje volt már az utóbbi hetek sokpontos szopói után)
több mint 14 éve
Nahát, a csapatom elkezdett teljesíteni.
több mint 14 éve
nekem 11en nincsenek meg a draftoltjaim közül
több mint 14 éve
Nekem megvan még:(1. Peyton Manning Out)
2. Jerod Mayo LB
3. Reggie Wayne WR
4. Dez Bryant WR
5. James Anderson LB
7. Chung S
8. Smith DT
12. T. William CB*
15. Gronkowski TE
16. Kelly DT
18. Foster LB
23. Akers K
24. Weatherford P
28. D. Edwards DE
(nincs: Moreno RB, Abraham DE, Torain RB, R. Edwards DE, Spiller RB, Jones WR, R. Brown RB, S. Brown CB, Simpson WR, Young WR, Colts HC, Allen CB, Peterson LB
IR-re ment: Rhodes S, Woodley LB)
* őt már kiraktam, aztán visszavettem
tehát 13/14 van még meg a draft óta
Otthonom MisColts
több mint 14 éve
Kinek hány draftolt játékosa van még rosteren? Nekem 17, de ebből Britt IR, S Moss meg hetek óta out, úgyhogy a 29-ből 15-öt tudok is használni.
Egyébként is elég szarul draftoltam, ahogy így átnéztem most a draft historyt (Rivers az első körben 😀 )
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
McCourtyt FA-ről vettem fel még talán az első meccs előtt, ezek szerint ki lett dobva a nr 1 corner.Fred Jackson a 9. körben, Welker a tizedikben ment ki, Smitty a huszadikban az igen 😊
Persze, ha megnézem a saját csapatomat, egyre több az FA benne, két WR-em is rookie, pár hete vettem fel őket, és nem panaszkodhatok rájuk -> a draft overrated (legalábbis bizonyos posztokon).
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Newton mekkora gigabest volt az uccsó körben, pedig csak poénból húztam be, McCoynak szántam a kezdőt 😊Petersont 3. számú CBnek hoztam, azóta meg a 2. legjobb az egész ligában 😀
Kerriganről meg pre alatt kiderült, h fasza max azon lepődtem meg, hogy ilyen sokáig bentmaradt 😊
jó lista, thenksz
több mint 14 éve
Mindig is izgatott, hogy mennyire van igazunk, amikor egy Fantasy-szezon kezdetén, a draft előtt kvázi "veszekszünk", illetve örülünk avagy siránkozunk, hogy kinek milyen drafthely jutott. Első körben első-e az ember vagy csak tizedik, mondjuk.Megnéztem, a most augusztusi játékosbörzénk milyen korrelációban áll az aktuális pontszerzői táblázattal.
Csak az első háromszor ötven játékost néztem meg a listáról, abból is csak a főbb posztokról (QB, LB, S, CB, WR, RB, DE) az első ötöt (valamint TE-ből kettő fért még be).
Összevetettem ezt a sorrendet a drafttal. És hogy ki melyik playerre csapott le ügyesen az elején, netán a végén. Nyilván utóbbi a bravúr, mai szemmel visszanézve.
Lássuk. A következtetéseit senki se tartsa magában!
Otthonom MisColts
több mint 14 éve
Na megvan zsinórban a harmadik Never Say Never trophy amit ellenem nyertek, összesen a negyedik, ebben legalább én leszek a legjobb. 😀 2-7, küzdök a kisesés ellen, úgy, hogy szerzett pontokban két 5-4es csapat van mögöttem, szép ez a játék. 😊Engem S érdekel. Pm ment.
Bár tökmindegy már ennek a szezonnak de van eladó TE-m S-m meg RB-m, meg kb mindenkim ha valakit érdekel. 😀Henderson
2019: 9# Pécs Panthers (7-6) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 13th.
2018: 8# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 8th.
2017: 2# Pécs Panthers (10-3) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 2nd.
2016: 15# Pécs Panthers (5-8) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 12th.
2015: 6# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 7th.
2014: 5# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 3rd.
2013: 9# Pécs Panthers (7-6) - BOWL.HU Fantasy League, Division 1. - 14th.
2012: 2# Pécs Panthers (10-3) - BOWL.HU Fantasy League, Division 2./A - 2nd.
2011: 2# Pécs Panthers (11-2) - BOWL.HU Fantasy League, Division 2./A - 6th.
2010: 4# Pécs Panthers (8-5) - BOWL.HU Fantasy League, Division 3./C - 3rd.
több mint 14 éve
Na megvan zsinórban a harmadik Never Say Never trophy amit ellenem nyertek, összesen a negyedik, ebben legalább én leszek a legjobb. 😀 2-7, küzdök a kisesés ellen, úgy, hogy szerzett pontokban két 5-4es csapat van mögöttem, szép ez a játék. 😊Bár tökmindegy már ennek a szezonnak de van eladó TE-m S-m meg RB-m, meg kb mindenkim ha valakit érdekel. 😀
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 14 éve
A punterem több pontot hoz, mint három futóm összesen. Gyönyörű...HendersonNe viccelj már, nálam ez a sztenderd egész szezonban 😉
Offense öt embere összesen átlag tíz pont szokott lenni, és a többiek vagy 130-at szereznek mellé, vagy 200-at, attól függően nyerek vagy vesztek...
Otthonom MisColts