NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 617
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
bowl.hu div. 2./A
16 feliratkozó
2 hónapja
bowl.hu div. 2./A - 2024 editioneaglesmcnabb – Kartal City Chiefs
Winters – Fehérvár Giants
shawnka – Bijani Mustar
JohnKerla – DB_ Dealers
Peci1991– Kunhegyes Frogs
cartman023 – Cartman Team
Hanni – Coruscant Knights
wmitty – Walter Mitties
kingpeti83 – King Saints
Dzseno – Pittsburgh Bonegrinders
törölt kristof – Los Stormtroopers
ThundersNFL – Szolnok City Patriots
schuldid – Super Bowl Bound
csi77 – Gangsters 77
Janek – Janos's Scary Team
atmo shenton – atmo shenton
Cruyffista – Mile High Jokers
xernon – Sztrovacsek
ha valamit elírtam, változott bárkinek a nickje, csapatneve, szóljon.
draft: 2024.09.02 - 20:00
Szerkesztette: törölt kristof
több mint 14 éve
Henderson
1 046
Valakinek nem kell Schaub így deadline előtt?
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 14 éve
GrattenorxKöszönöm szépen. (És együttérzésem is.)
Igazából sohasem látom tisztán a saját "zsenialitásom" megnyilvánulását egy-egy győzelemben... Egyik héten a 'tuti' vezéregyéniségek hoznak 2-2 pontokat, másik héten meg jóformán mindenki termel fejenként 10-15-öt - most épp ez utóbbi fázisban tartottam, úgyhogy meglett a nyeréshez szükséges összeredmény. A kétféle viselkedés nagyjából váltakozik - ezért is az 50 százalék körüli szereplésem.
Például Marques Colston 2. vagy 3. körös választottam volt, a legtutibb ponttermelőként tekintettem rá, értelemszerűen csapata és ő maga tavalyi szereplése nyomán. Erre egészen mostanáig szinte semmit sem csinált (TD-k nuku, max. pár tucat yard meccsenként). Kidobni meg ugye mégse dobja ki az ember, de még csak kispadra se teszi. Mert mi van, ha...? Na, ez jött el végre a 11. héten. Két TD, 25 pont. Pedig én, esküszöm, nem lettem se szebb, se okosabb GM! 😊
És akkor ne is említsem elsőszámú klasszisomat, Manninget, aki egyszer győztes Indy-meccsen csinál 7 pontot, máskor vesztes derbin 36-ot. A Fantasy-játékosnak, ugyebár, meg kell tudni jósolni, mi lesz a hétvégén. De hát ebben a sportágban még az NFL-mérkőzések kimenetelét is szinte lehetetlen megtippelni, s lám, ha sikerülne, az se jelent semmit a konkrét játékos teljesítményét illetően!
És mindennek ellenére természetesen mégiscsak van logika, van ész, van tudás a Fantasy Footballban, ami egyikünket jobbá, másikunkat gyengébbé teszi ebben a versengésben.
Otthonom MisColts
több mint 14 éve
Nekem természetesen megint szopó 226 ponttal 😕SzeszeÉn 228al buktam 😕
Grat wmitty.
több mint 14 éve
Nekem természetesen megint szopó 226 ponttal 😕
több mint 14 éve
szaba
10 543
Na úgy fest ez meglesz. Következő 2-ből 1-et kell hoznom, és irány a div1. Csak összejön 😛
több mint 14 éve
szaba
10 543
Mondjuk ha nem nyernék, akkor is maradok elől, és utána két könnyebbnek kinéző - nyilván mind2 nehéz lesz - matchup jön.Na, ezt a Chargers-szekciómnak kell hoznia most. Meg van két denverim is, DJ Will meg Gaffney. 5 játékos meg egy HC azért hozhatna úgy 70-80 pontot igazán.szabameglesz sztem 😕Szesze
több mint 14 éve
Na, ezt a Chargers-szekciómnak kell hoznia most. Meg van két denverim is, DJ Will meg Gaffney. 5 játékos meg egy HC azért hozhatna úgy 70-80 pontot igazán.szabameglesz sztem 😕
több mint 14 éve
szaba
10 543
Na, ezt a Chargers-szekciómnak kell hoznia most. Meg van két denverim is, DJ Will meg Gaffney. 5 játékos meg egy HC azért hozhatna úgy 70-80 pontot igazán.
több mint 14 éve
Markó nyert? 😮 O.M.G. 😀Höriigen, nagyban hozzájárult steven johnson 33 pontocskája
több mint 14 éve
fuck Jenkins, fuck hogy a padon hagytam Amendola-t, persze enélkül is kikapnék valószínűleg.Grat Markó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
100 pont csak a padon 😊 Big Ben 42, Meachem két TD, ezek fájnak picit, de Ortonnak nagyot kell játszania, hogy ne nyerjek.JakehomerAzért így is hoztál 264 pontot, brutál heted volt, grat
Mondjuk ha Orton és Haggan is emberfelettit hoz akkor még nyerhetek 😊
Szerencse terén meg én sem állok túl jól, 3. legtöbb szerzett ponttal fogok 5-6al állni, vszeg a po sem lesz meg 😕
több mint 14 éve
Nekem megint 230 körül lesz a vége, de természetesen megint nem nyerek vele. Nem vagyok a szerencse kegyeltje idén azért ez kijelenthető.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
na itt legalább nyertem 😊 már ha az utolsó emberem nem veri magát durván mínuszba 😛
több mint 14 éve
Basszus ha Marcus Thomas hoz 10.5 pontot nyerek 😀Ha jobban benchelek már meglenne, McClain McIntosh helyett, Hernandez Keller helyett, Meriweather Hope helyett.
több mint 14 éve
100 pont csak a padon 😊 Big Ben 42, Meachem két TD, ezek fájnak picit, de Ortonnak nagyot kell játszania, hogy ne nyerjek.
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Nekem is elment ez a meccs úgy érzem 😕
több mint 14 éve
nah nekem végleg elment ez a forduló. Kibaszott pechem volt...
több mint 14 éve
Hát annyira nem is vagyok szarban. Már csak Vick meg a kicker van ellenem később, nála játékban aki még veszélyes lehet az Gore - de ő nem lesz, mert szopnak és nem fog tudni már sokat futni - és Green-Ellis - ő még igen, ha őt fogjafuttatni a Pats. De ne őt futtassa mer nálam meg Woodhead van. 😊Döme helyzete sem olyan rózsás azért.Ha nyersz, mi meg szeszével szopunk, te lehetsz a hét nyertese.szabaÁh én is bukok. Döme a nagy nyertes 😛 Colston is állatkodik, Peyton is nekiállt + Bradshaw és Nicks hátra van.tenorx
szaba viszont fordítani fog simán sztem.Szesze
Szóval 25 pont az előnyöm, Brees tarol, még egy tizes kinéz, plusz a Pats HC is, Vick meg még egy olyan meccset csak nem csinál mint hétfőn...
több mint 14 éve
Döme helyzete sem olyan rózsás azért.Áh én is bukok. Döme a nagy nyertes 😛 Colston is állatkodik, Peyton is nekiállt + Bradshaw és Nicks hátra van.tenorxEz nekem is szoros lesz, annyira boom or bust ez a csapat. Vagy hoznak 250 pontot, vagy lófaszt se. Best 1 pont, McIntosh 4, Timmons és Harris is betlizett, ki lesz ez centizve. Viszont Rodgers meg Wallace hozta amit kell 😀tenorxHa nyersz, mi meg szeszével szopunk, te lehetsz a hét nyertese.szaba
szaba viszont fordítani fog simán sztem.
több mint 14 éve
Áh én is bukok. Döme a nagy nyertes 😛 Colston is állatkodik, Peyton is nekiállt + Bradshaw és Nicks hátra van.Ez nekem is szoros lesz, annyira boom or bust ez a csapat. Vagy hoznak 250 pontot, vagy lófaszt se. Best 1 pont, McIntosh 4, Timmons és Harris is betlizett, ki lesz ez centizve. Viszont Rodgers meg Wallace hozta amit kell 😀tenorxHa nyersz, mi meg szeszével szopunk, te lehetsz a hét nyertese.szaba
több mint 14 éve
szaba
10 543
Ez nekem is szoros lesz, annyira boom or bust ez a csapat. Vagy hoznak 250 pontot, vagy lófaszt se. Best 1 pont, McIntosh 4, Timmons és Harris is betlizett, ki lesz ez centizve. Viszont Rodgers meg Wallace hozta amit kell 😀tenorxHa nyersz, mi meg szeszével szopunk, te lehetsz a hét nyertese.
több mint 14 éve
Ez nekem is szoros lesz, annyira boom or bust ez a csapat. Vagy hoznak 250 pontot, vagy lófaszt se. Best 1 pont, McIntosh 4, Timmons és Harris is betlizett, ki lesz ez centizve. Viszont Rodgers meg Wallace hozta amit kell 😀
több mint 14 éve
szaba
10 543
És én mit mondjak? Braxa csapata sztem toronymagasan a legjobb hetét tolja. 😛
több mint 14 éve
Hát a faszom televan komolyan... Panthers-Ravens garbage time-ban először Reed INT, aztán Lewis INT+TD+ még 1 Bowe TD catch a Kansas meccs g.time-ban is. no comment