NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 580
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
bowl.hu div. 2./A
16 feliratkozó
2 hónapja
bowl.hu div. 2./A - 2024 editioneaglesmcnabb – Kartal City Chiefs
Winters – Fehérvár Giants
shawnka – Bijani Mustar
JohnKerla – DB_ Dealers
Peci1991– Kunhegyes Frogs
cartman023 – Cartman Team
Hanni – Coruscant Knights
wmitty – Walter Mitties
kingpeti83 – King Saints
Dzseno – Pittsburgh Bonegrinders
törölt kristof – Los Stormtroopers
ThundersNFL – Szolnok City Patriots
schuldid – Super Bowl Bound
csi77 – Gangsters 77
Janek – Janos's Scary Team
atmo shenton – atmo shenton
Cruyffista – Mile High Jokers
xernon – Sztrovacsek
ha valamit elírtam, változott bárkinek a nickje, csapatneve, szóljon.
draft: 2024.09.02 - 20:00
Szerkesztette: törölt kristof
több mint 14 éve
Végül összeszedtem 237 pontot megint.. vasárnap azt hittem max 170 jön össze. Persze ez sem lett elég. Gratula Henderson!Én meg az elveim miatt kaptam ki, mert nem hoztam el Vicket tőled 😀
szerk: BAZZEG, most nézem, h Vick 64 ponttal ült a padon 😀 ez nagyon keménySzesze
Nem baj, innen már csak nem csúszok le a POról.
több mint 14 éve
szaba
10 543
Ha elalvásom előtt méltóztattak volna Portisnak egy o betűt odarakni, akkor keilandot felkaptam volna. Mind1, így is meglett. Remélem Portis még játszik idén. Jön braxa, húzós lesz.
több mint 14 éve
Végül összeszedtem 237 pontot megint.. vasárnap azt hittem max 170 jön össze. Persze ez sem lett elég. Gratula Henderson!szerk: BAZZEG, most nézem, h Vick 64 ponttal ült a padon 😀 ez nagyon kemény
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
na talán sikerül pozitívba verni a mérleget 😊
több mint 14 éve
259 ponttal kikapni valami felemelő lesz
több mint 14 éve
szaba
10 543
Na, ha kb. így marad minden meccs, akkor jó kis offhetet tudhatok magam mögött 😛 Troy meg csakazértis jó volt 😛 Még mindig azt a Britt padoztatást bánom a legjobban... 😕
több mint 14 éve
Ekkora betlit, mint amit ma előadok azért ritkán produkálok... SzeszeHasonlóképp érzek.
(Csak példaként: háromból két LB-m 2-2 pont... Ki tud ilyen betlit megjósolni?!)
Otthonom MisColts
több mint 14 éve
szaba
10 543
talán elég lesz az előnyöm, maclin, mikell és andy reid van hátra ott, nálam meg portis, aki nyilván 0-zik.
több mint 14 éve
Jó szar ez a mai nap, én is szívok, meg a Steelers is. Fantasztikus.
több mint 14 éve
Hihetetlen bazmeg, hogy az ellenfélnél mindenki csinál TD-t 😛 Ebbe a pofonba belenéztem
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Engem is szétvernek...
több mint 14 éve
szaba
10 543
De jó, hogy azok remekelnek, akiket nemrég dobálgattam ki....
több mint 14 éve
Bazzeg de durva verést kapok tényleg 😊 Már arra szurkolok, h Hendersonnak minden játékosa 2 számjegyű ponttal zárjon 😊
több mint 14 éve
szaba
10 543
Ochonak meg a jók---- anyját.
több mint 14 éve
szaba
10 543
Glover Quin hozza azt, amit Rivers szokott 😀
több mint 14 éve
Ekkora betlit, mint amit ma előadok azért ritkán produkálok... Hendersonnál meg kb mindenki élete formájában van, úgyh már most gratulálhatok
több mint 14 éve
Igazából már nem vagyok pécsi, Szentlőrincen lakom pár éve. Nem tudok róla, h lenne olyan hely ahol NFL-t lehetne nézni. (ettől még lehet, h van, bár meglepne - vannak még itt Pécsről, ha vki tud ilyet az beírhatná)Henderson: ez is egy korrekt ajánlat, holnapig még átgondolom, jó? (kár, h épp egymás ellen nyomjuk 😊 )SzeszeRendben, meccsnapig ráér.
Off: most nézem, hogy Te pécsi vagy, nemrég jöttem ide egyetemre, nem tudsz valami kocsmát, vagy hasonló helyet ahol lehet NFL-t nézni?Henderson
A trade-re meg térjünk vissza jövő héten, ha nem gond. Ha nem egymással játszanánk akkor már most elfogadtam volna, de Austin ráadásul ellenünk nyomja a héten. BJGE-t mondjuk nemtom annyira használni, de backup-upgradenek végül is elfér.
több mint 14 éve
Henderson
1 046
Henderson: ez is egy korrekt ajánlat, holnapig még átgondolom, jó? (kár, h épp egymás ellen nyomjuk 😊 )SzeszeRendben, meccsnapig ráér.
Off: most nézem, hogy Te pécsi vagy, nemrég jöttem ide egyetemre, nem tudsz valami kocsmát, vagy hasonló helyet ahol lehet NFL-t nézni?
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 14 éve
Henderson: ez is egy korrekt ajánlat, holnapig még átgondolom, jó? (kár, h épp egymás ellen nyomjuk 😊 )
több mint 14 éve
Akkor én mit mondjak wmitty ellen?szabaAzt, hogy az egyetemes Fantasy Football világának egyik különleges élményét élhettük át együtt... 😊
Otthonom MisColts
több mint 14 éve
szaba
10 543
Most nézem, hogy ha jól benchelek Hirosima ellen pár fordulóval ezelőtt, akkor nemcsak a Spártai listára kerülök fel, de vezetném is azt 😕Akkor én mit mondjak wmitty ellen? Azt a benchelést karácsonyra is sokallni kéne. Azzal sztem el is dőlt volna - ha a hetit hozom tuti.
Nem baj, a cél feljutás 😀tenorx
több mint 14 éve
Beher
38
Faszán bejött hogy leültettem Ryant, a szezon legjobb meccsét hozta...
több mint 14 éve
Most nézem, hogy ha jól benchelek Hirosima ellen pár fordulóval ezelőtt, akkor nemcsak a Spártai listára kerülök fel, de vezetném is azt 😕Nem baj, a cél feljutás 😀
több mint 14 éve
Week 91. Team Szesze 7-2 (Szesze)
2. Paks 8ers 7-2 (szaba)
3. Sixburgh Colts 6-3 (tenorx)
4. Csokmaomany Csokkers 6-3 (Döme)
5. Szarvas Deers 6-3 (Braxa88)
6. Dorisz Fibi 5-4 (Beher)
7. Gimme Moore 5-4 (Jakehomer)
8. Walter Mitties 5-4 (wmitty)
9. Budapest Islanders 4-5 (Smth)
10. Vac Cementers 4-5 (Fucu)
11. Body Head Bangerz 4-5 (Henderson)
12. Chelsea Dolphins 4-5 (kristof)
13. Dombóvár Brewers 3-6 (gyalu)
14. Kunszentmiklos Tabby Cats 2-7 (H_Marko)
15. Death Knights 2-7 (Delonso_)
16. Felegyhaza Gravediggers 2-7 (Hirosima)
Heti győztes (legtöbb pont) : Sixburgh Colts (tenorx) - 264
Heti szopóálarcos (legkevesebb pont) : Felegyhaza Gravediggers (Hirosima) - 134
Malackirály (legkevesebb szerzett ponttal nyert) : Death Knights (Delonso_) - 188
Szerencsétlen lúzer (legtöbb szerzett ponttal kikapott) : Chelsea Dolphins (kristof) - 243
Legtöbb szerzett pont összesen: Team Szesze (Szesze) - 2137
Legkevesebb szerzett pont összesen: Felegyhaza Gravediggers (Hirosima) - 1589
Aki ellen a legtöbb pontot szerezték: Kunszentmiklos Tabby Cats (H_Marko) - 2045
Aki ellen a legkevesebb pontot szerezték: Paks 8ers (szaba) - 1725
több mint 14 éve
Hát ebben a formában sok értelme nincs az biztos, én azért betöltöm ezen a héten is (a Saints bye-on van), de nem túl sok meggyőződéssel...De mivel ez az egyetlen rizikós poszt, pont az lenne a lényeg, hogy akkor kötelező is legyen. Mi értelme van egy posztnak, ha megéri üresen hagyni?JakehomerMiért nem kötelező a HC szerepeltetése? Akkor mi a picsának van egyáltalán?Jakehomerbízhatsz benne h plusz pontot hoz.kristof